|
کنکور چطور بود؟؟؟؟؟
|
|
۲:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام. این تاپیک مخصوص کنکوری های 94 هستش. 1- خیلی مشتاقم که بدونم کنکور امسال در همه ی رشته ها از نظر شرکت کنندگان چطور بود؟ 2- شمایی که توی کنکور شرکت کردی فکر میکنی چه نتیجه ای بگیری؟ 3- چقدر برای کنکور امسال زحمت کشیدی؟ 4- فکر میکنی چه دانشگاهی قبول بشی؟ کنکوری ها اگه دوست داشتن جواب بدن..... ![]() |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
خواهرم کنکور تجربی داد ...میگفت سخت بود......حتی اون خیلی زرنگ ها هم گریه میکردن ...امسال سوالات سبک جدید بود
|
|||
|
|
۳:۲۳, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() من کنکور انسانی دادم, سوالا بد نبود... معمولا اونایی که نمیخونن میگن آسون بوده اونایی که میخونن میگن سخت بوده..نمیدونم قضیه چیه ...منم که خوب نخونده بودم دیگه...به نظرم آسون بود بیشتر از اطلاعات عمومیم استفاده کردم فک کنم دقیقا نفر آخر شم
|
|||
|
|
۶:۵۶, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۸:۳۴)علی املشی نوشته است: خواهرم کنکور تجربی داد ...میگفت سخت بود......حتی اون خیلی زرنگ ها هم گریه میکردن ...امسال سوالات سبک جدید بود من با این که کنکور ندادم ، ولی رفتم سایت سنجش و دانلود کردم ، یه نگاهی به سوالا انداختم ، بخصوص ریاضی رشته ی تجربی ، دلم به حال بچه ها سوخت ، رفتم سوالات زیست و شیمی رو ببینم ، داشت اشکم درمیومد صفحه رو کلوز کردم زود. ![]() ![]() اصلا یه لحظه قیافه ی ملوس و مهربون توکلی با دفترچه سوالات تو ذهنم تداعی میشه ، خندم میگیره ، میگم اینا چقدر مردم رو احمق فرض کردند ، چقدر راحت دروغ میگن ، من که به شخصه اون دنیا ، سر پل صراط این توکلی رو یه فصل کتک مفصل می زنم ![]() ![]() از ما که خیلی وقت گذشته ، ولی توصیه ام به دوستان عزیزم و هم تالاری های عزیز دارم ، این که اگه سال سومی هستید فقط و فقط بخونید ، شما اصلا به 25 درصدش فکر نکن ، فکر کن 100 هست ، چون شما یه سر به فرمول های عجیب و غریبی که ساختن نگاه بکنی میفهمی یک درصد هم دلشون به حال شما نسوخته ، فقط و فقط به فکر این هستند که تراز شما رو بکشند پایین. من دو نمونه کارنامه از یک شخص دارم که دوسال پشت سرهم کنکور داده ، تو یکیش 25% اعمال شده تو یکیشون نشده. سال اولی که اعمال نشده رتبه ی فرد حدود 7000 و اندی شده بود ، سال دوم با تاثیر 25% باز هم رتبه ی ایشون شده بود 7000 و اندی ، اما با یک تفاوت خیلی فاحش ، درصد هایی که سال اول زده بودند ، همه شون حول و هوش 20-30 هست ، سال دوم میانگین بالا 50 زده بودند! این نکته رو هم داشته باشید که ریاضی و شیمی سال بعدش خیلی سخت تر از سال قبل طراحی شده بود. تراز سال اول ایشون شده بود 8900 ، تراز سال دومشون 8600 ، 300 تا تراز خیلی رو رتبه تاثیر داره... خلاصه سنجش و کنکور یکی از بی رحم ترین و بی نظم ترین و بی قانون ترین و غیراستانداردترین جاهاست ، خلاصه این که میگن سوالات استانداره ، نه خیرآقا نیست ، هرکی هم که میگه هست ، یاواقعا خوابه ، یا شما رو دست انداخته ![]() دوستان عزیز بخونید و خیلی خوب بخونید ، ما که خداروشکر خوندیم و جای خوبی قبول شدیم. شما هم سعیتونو بکنید ، یه سال تلاش کنید ، بعدش اونقدر زمان دارید برای کارهایی که در اون یک سال نکردید. ![]()
|
|||
|
|
۷:۵۹, ۲۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام.
رفتم دیدم سوالا رو.... عمومی ها که خیلی فرقی نداشت با سالای قبل.ادبیاتش یکم وقت گیر طراحی شده بود. برای سوالات اختصاصی هم از حق نگذریم شیمی خیلی وقت گیر طراحی شده بود. دیگه بقیه اش طبق روال سالهای قبل بود.... همیشه سر طرح سوالای زیست یه ادایی در میارن ![]() یعنی هر سال به یه شیوه جدید طرح میکنن.ولی از لحاظ میزان سختی به نظر من که سه بار تجربی کنکور دادم خیلی فرقی نکرده. یه چیز دیگه هم بگم. این که میگید سخت بود یا آسون بود حرف اشتباهیه. چون سختی و آسونی یه مقوله نسبی هستش. یعنی به همون نسبت که برای شما سخته برای نفر اول کنکور هم میتونه سخت باشه و همونطور که اگه به نظر شما به خاطر این سخت بودن کم جواب دادین سوالات رو اون نفر اول کنکور هم به نسبت به توانایی که از خودش سراغ داشته کمتر جواب داده. و همینطور برعکس. یعنی اگه آسون باشه در نظر شما و بتونید بیشتر جواب بدید نسبت به زمانی که سخت میدونستید سوالات رو خب طبیعتا بازم نفر اول کنکور از شما بیشتر جواب میده و اول میشه. چون وقتی برای شما آسون باشه برای اون خیلی آسونه و بیشتر جواب میده چون بیشتر خونده بوده و بلد بوده. یعنی میخوام بگم بیشتر به تلاش خود داوطلبان بستگی داره..... البته حق و ناحق هم میشه. |
|||
|
۱۲:۴۲, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:این که میگید سخت بود یا آسون بود حرف اشتباهیه. شما نسبت رو با چی می سنجید؟
با سطح کتاب های درسی؟ یا جوحاکم بر کنکور؟سطح کتاب های درسی ما خیلی خیلی پایین هست ، مثل این میمونه شما قرآن رو به فردی دادید ، قراره از تفسیر المیزان براش سوال طرح کنید. واقعا بی انصافیه برای اون فردی که نه به معلم خوب دسترسی داره نه از عهده ی هزینه ی خرید کتاب های کمرشکن کنکور برمیاد. |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نظام آموزشی ما خیلی اشتباه هست......خوب اگه میخواین کنکور رو سخت بگیرین از همون اول (اول دبیرستان) سخت بگیرید ....آخه سطح امتحان هایی در دبیرستان میدیم با کنکور خیلی فرق داره ........آموزش پرورش یه کاری کرده که حتی ضعیف ترین دانش آموز میتونه به راحتی بره مقاطع بالا تر خوب این بدبختا چه گناهی کردن یا از همون اول برن دنبال کار دیگه تا چهارم دبیرستان نخونن ...چه فایده ای داره براشون جز اینکه کنکور میدن نا امید میشن......البته از اول ناامید بودن
|
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۲۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اگر حایش نبود ببخشید
زندگی خود را با کنکور حیف نکنید. من هم کنکورها دادم. از همان دبیرستان به فکر کار باشید. 6.5 سال درس خواندم (دانشگاه دولتی) بعد رفتم مدرک فنی و حرفه ای گرفتم. (کارت مهارت) ولی خبری نیست. با چند دوست هم رشته نتوانستیم تعاونی تشکیل بدهیم). دکتر ، فوق لیسانس باشید ولی بیکار ارزشی ندارد. ای کاش به جای آموزش تست کنکور و .... به ما در دبیرستان یاد می دادند تا گروهی کار کنیم تا بتوانیم در آینده شغل مناسب داشته باشیم بازم ببخشید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 555618_695.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/21/555618_695.jpg)

...