کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"دکتر سلام" یا ...
۱۴:۴۵, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

بی مقدمه

این مطالبی که توی "دکتر سلام" گفته میشه استهزاء نیست؟اینکه عقاید دیگران رو به سخره بگیریم کار درستیه؟اسم این مجموعه رو میذاشتن "جهنم سلام" بهتر نبود؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی ، Grace

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۴, ۱۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۵ ۱۴:۰۳)مهدی2012 نوشته است:  خوب طنزه دیگهSmile
کجاش مسخره کردن؟ مسخره کردن اینه که بگن مثلا دماغ چقد بزرگه و... و عیب طرف یا چیزی بگن که باعث ناراحتیش بشن.... گفتن اشتباهاتشون به زبان طنز هم تمسخر نیست و باید گفته بشه...
کجا رنگین کمان رو مسخره کرد؟ فقط یه شوخی بود... خیلی فرق هست بین شوخی و مسخره کردن...
این شوخی ها که الان خیلی طبیعیه و تو خود تلویزیون هم زیاد اتفاق میفته... مثلا همین برنامه شوخی با هنرمندان, بازیگر بیچاره رو زمین چمن وادار به غلطیدن کردنBig Grin
کدوم مرحع تقلید گفته برنامه دکتر سلام مشکل داره!!!!؟؟؟؟ این نظر شماست.

بعدشم این برنامه طنزه قرار نیس کلش بحث جدی و منطقی باشه طبیعیه بینش چن تا شوخی و کاریکاتور و... هم باشه...

سوال گرفتم گفتن اگه همراه با تمسخر باشه جایز نیست

شوخیه؟کی بهشون اجازه میده شوخی کنن؟مگه طرف رو میشناسن که باهاش شوخی میکنن؟

من اینارو بیشتر تمسخر میبینم تا شوخی

وظیفم بود بگم و بازم مثل اینکه گوش شنوایی نبودRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۱۶:۴۷, ۱۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۵ ۱۶:۵۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #12
آواتار
اگه کسی یک مورد آورد که رئیس جمهور یا طرفدارنش به یک مورد نقد جدی پاسخ دادن منم میگم دکتر سلام چرته...
فقط یک مورد!
مگه اینکه بگید دولت کاملا بی عیب نقص بوده...
تنها راه نقد دولت و بقیه سیاسیون این مملکت همینه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، السا ، مهدی2012
۲۱:۵۹, ۱۸/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۵ ۲۲:۰۱ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۵)افشین نوشته است:  سلام

بی مقدمه

این مطالبی که توی "دکتر سلام" گفته میشه استهزاء نیست؟اینکه عقاید دیگران رو به سخره بگیریم کار درستیه؟اسم این مجموعه رو میذاشتن "جهنم سلام" بهتر نبود؟
شما اصلا دکتر سلام رو تا حالا دیدی؟؟خواهشا کلش رو ببینید بعد اظهار نظر کنید.اونا همه رو نقد میکنن چپ و راستم براشون فرقی نداره.شما مثل دولت تحمل نقد نداری تقصیر دکتر سلام نیست.نبین برادر من.حالا اگه این برنامه مال اصلاح طلبا هم بود باز میومدید بگید مسخره بازیه؟؟صبح تا شب ازش تعریف میکردید.

نقل قول:
از حاشیه های دکتر سلام! ( با عرض معذرت اما دیگه مجبور بودم )
دیوث حرف بدی نیستش که شما میگی با عرض معذرت!!"دیوث سیاسی" یعنی "بی غیرت سیاسی "آقای جوادی آملی هم توی سایتشون بیانیه دادن منظورشون همین بوده.

نقل قول:
از دکتر سلام یکی دو بخش کوتاه دیدم که بیشتر مسخره بازی بوده.

بذار دلشون خوش باشه. اینا تیشه به ریشه اسلام و دو دستگی مردم میزنن و معلوم نیست از کجا تغذیه میشن. و نمیفهمند ...

صحبت های اقا در مورد همدلی مردم واسشون پشیزی ارزش نداره و کلا صفت منافق رو کاملا صرف کردند...

یعنی واقعا این حرف شاذه:
بردار من آخه چطور یه برنامه طنز سیاسی تیشه به ریشه اسلام میزنه.مگه دولت اصل اسلامه که هر کی نقدش کرد تیشه بهش بزنه.شما اگه دیده باشی احمدی نژاد،روحانی،رفسنجانی،نماینده های اصولگرا،اصلاح طلب همه رو نقد کرده.یکی دو بخش کوتاهش رو دیدین بعد نظر در مورد کل مجموعه دادین..عجب!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مهدی2012
۱۰:۳۸, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۰)پارمیس نوشته است:  خب حتما مراجع تقلید باید بگن یه چیزی بده یا خوبه تا شما قبول کنی؟؟

بله این سوال من از شما بود.

1- خیر... دوستمون گفتن که از مرجع تقلید بپرسیم میگه بده... و اگر هم دقیقا بگه دکتر سلام بده قطعا بده... ولی اینکه گفته مسخره کردن بده اینو همه میدونین...

2- من پرسیدم کی گفته فقط مسئولیت رئیس جمهور بزرگه؟ مسئولیت رهبر و رئیس مجلس و نماینده ها و قوه قضائیه و خیلی ها بزرگه و کسی هم نگفته فلان کس رو نقد نکنید...

به این تالار نگا نکنین که همه ولایتمدار و فدایی رهبر هستن و اطلاعات دینیشون بالاست و علت اینکه میببنید خیلی کم دیده میشه امراجع تقلید رو نقد میکنن اینه که مراجع تقلید ما جزو افراد بسیار بزرگ چه از نظر اطلاعاتی و چه از نظر معنویت و تقوا هستن و رهبرمون هم در راس اینها به عنوان ولی فقیه هستن.... من اگه خودم به شخصه مشکل یا اشتباهی رو از اینا ببینم اولین کسی هستم که نقد میکنم البته اشتباه و مشکل هم دیدم ولی وقتی تحقیق کردم دیدم اشتباه از منه و پذیرفتم.
میگفتم به این تالار نگا نکنید اگه سری به کانال ها و سایت های ضد انقلاب... ضد دین... ضد نماز و روزه... آدمهای کم اطلاعات میبینید که رهبر رو هم نقد میکنن ولی نقداشون واسه من جوک خنده دار بوده تا نقد وقتی هیچی حالیشون از اسلام نیس دستورات اسلام رو هم نقد میکنن.
در کل هر کسی رو شما میتونی نقد کنی خود رهبری هم اینو گفتن که نقدشون کنین ولی باید مواظب باشیم که تهمت و اشتباه و حرفهای بی دلیل نباشه که اون دنیا باید جواب داد...
یکی از نقدهای رهبری: با استناد بر بی بی سی رهبر هزار میلیارد پول دارهBig Grin اصلا با آدمای اینجوری من حرفی ندارم مثل یه بنده خدایی بحث دینی کردم گفت زمین و جهان خود به خود به وجود اومده!
اون:Cool
من:Dodgy
اون:Angel
منSoldier
اون:CryingCrying
۱۵:۰۲, ۱۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۵ ۲۱:۵۹)MOHSEN-Z نوشته است:  شما اصلا دکتر سلام رو تا حالا دیدی؟؟خواهشا کلش رو ببینید بعد اظهار نظر کنید.اونا همه رو نقد میکنن چپ و راستم براشون فرقی نداره.شما مثل دولت تحمل نقد نداری تقصیر دکتر سلام نیست.نبین برادر من.حالا اگه این برنامه مال اصلاح طلبا هم بود باز میومدید بگید مسخره بازیه؟؟صبح تا شب ازش تعریف میکردید.

چرا کلش رو ببینم وقتی فقط بر پایه تمسخر بنا شده؟همون چند قسمتی که دیدم کافیه

کاری به چپ و راستش ندارم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]