|
شهدا شرمندهایم که مصادرهتان میکنند
|
|
۱۰:۵۷, ۲۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهداء والصدیقین شهدا ابزار نیستند؛ آرمانند. اگر حرفی می زنیم و پوستری برای شهدا می سازیم، باید بر محور وحدت باشد. آنقدر بفهمیم که آنها زنده اند و «زنده به گور» نشدند! بدانیم که باورهای سطحی و بهره برداری های عمیق، آن عزیزان را بدون ما به بهشت خواهد برد! به گزارش ایرنا، پرویز اسماعیلی، معاون ارتباطات دفتر رییس جمهوری در دلنوشته خود آورده است: یک. رهبر معظم انقلاب می گویند با تمام توان از دولت حمایت می کنند و به مسوولان بلند پایه آن اعتماد دارند. اما مراسم تشییع شهدای مظلوم دفاع مقدس، و حضور حماسی و عاشقانه مردم، موجب سوء استفاده برخی و مجال توهین آشکار و توزیع سازمان یافته ی شبنامه ها و تراکت ها علیه همین دولت و مسوولان می شود. به جای عکس شهدا، پوسترهایی توزیع می شود که کمپین های سیاسی یا تخریبی را تبلیغ می کنند. دو. همان حوالی و از تریبونی که باید ندای وحدت برخیزد؛ به رییس جمهور مورد تایید ملت و رهبری که زمان شهادت همین عزیزان؛ عضو شورای عالی دفاع، فرمانده پدافند کل کشور و همچنین رئیس ستاد قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ستاد فرماندهی جنگ) بوده، اهانت می شود. دوربین رسانه ای که از بیت المال اداره می شود، تابلویی را به تصویر می کشد که نوشته «شهدا شرمنده ایم ... که دکتر ظریف با قاتلان شما خوش و خندان است»! و ظریف تنها کمی آنطرف تر، بدون هماهنگی های مرسوم به دیدار دسته گل هایِ دست بسته ی میهن آمده است و آرام، می رود. سه. شهدا ابزار نیستند؛ آرمانند. اگر حرفی می زنیم و پوستری برای شهدا می سازیم، باید بر محور وحدت باشد. آنقدر بفهمیم که آنها زنده اند و «زنده به گور» نشدند! بدانیم که باورهای سطحی و بهره برداری های عمیق، آن عزیزان را بدون ما به بهشت خواهد برد! و باور کنیم مصادره به مطلوب و استفاده از شهدا برای تسویه حسابها و طعنه های سیاسی، بزرگترین خیانت به آنهاست. چهار. بصیرت؛ یعنی راه شهدا از نام آنها مهمتر است. یعنی پیروی از رهبر انقلاب. یعنی حواسمان باشد که جبهه یکی است و صحنه تغییر کرده. رهبری گفتند که فرزندان انقلاب و مردم در میدان مذاکره و در برابر دشمن حقا و انصافا و با منطق ایستادگی می کنند. چه بسا این 270 فرشته و 175 غواص آسمانی ما، امروز چنین گفتند: نگران نباش برادر ظریف! هر جا دستها بسته می شود، تاریخ شکل می گیرد و گره ها باز می شود. پنج. دوباره سلام ای استخوانهای پوسیده و ای غریبهای بهارستان. بعد از 29 سال آمده بودید تا ما را دور هم جمع کنید. ما را ببخشید. شرمنده ایم که مصادره تان می کنند. شرمنده ایم. |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۲۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۱:۴۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
البته افراط هایی هم بود ولی همه اش این افراط ها نبود که اینقدر شیک و مجلسی همه حرف ها و دل نوشته ها و انتقادها و شعار ها و ... زیر سوال بره. افراطی گری ها قسمت کمی از شعار ها و ... بود، ولی بقیه اش حرف دل مردم بود، مردمی که نگران هستن. یعنی هیچ وقت انتقاد نشه،؟! وحدت یعنی اینکه همه لال باشن، یعنی هیچ کس چیزی نگه، چرا که ممکنه تضعیف پیش بیاد ؟؟؟ یعنی کسی در مورد برخی اتفاقات تاسف برانگیز حرفی نزنه ؟؟؟ پس ما چه چیز از شهدا باید یاد بگیریم ؟؟؟ یعنی مسیولیت های پیشین و حال حاضر افراد ایجاد مصونیت میکنه ... آرمان شهدا غیر از ایستادگی و مقاومت و اتکا به نیروی درون کشور هست ؟؟؟ اگر بصیرت اینه که از رهبر تبعیت کنیم، ایشون بارها و بارها نظراتشون رو گفتن؛ این ملتی که حرفهایی زدند دیروز، نگران هستند .... نگران خون شهدا .... همین .... |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۲۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۱:۴۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۱:۳۹)میلاد.م نوشته است: بسم الله فرض رو بر این می گیریم که داره انتقادی صورت می گیره. (فقط فرض) اما شما می فرمایید هیچ وقت!!! توی این هفته های اخیر تا دیدم و شنیدم توی رادیو، تلویزیون، اینترنت و ... دارن انتقاد می کنند این برادران منتقد لااقل به خودشون یه استراحت بدن و یه روز انتقاد نکنن با توجه به اینکه شما تهران تشریف دارید، توی مراسم شرکت داشتید ؟
|
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۱:۴۴)در جستجوی سختی نوشته است: فرض رو بر این می گیریم که داره انتقادی صورت می گیره. (فقط فرض)ببینید، دو کانال انتقادی داریم، یکیش اینه که افراد عالم به موضوع بشین با هم بحث کنن و انتقاد کنن و توجیه کنن. یکیش هم اینه که مردم توی همچین تجمعاتی ابراز مخالفت یا موافقت کنن. تا اینجا که از کانال اول فرجی حاصل نشده. آخه وقتی طرف یه انتقادی می کنه و جواب منطقی نمی گیره ، باید چی کار کنه ؟؟؟ بله ، بودم، خیلی خوب بود، البته می گم افراط هایی هم بود. ولی نویسنده اون متن کلا برده زیر سوال قضیه رو و همه چیز رو گذاشته پای اون کسی که پشت بلندگو تند رفت . |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۲۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۱)میلاد.م نوشته است: خیلی خوب بود، البته می گم افراط هایی هم بود.خدا پدر و مادرت رو برات نگه داره حرفی که می خواستم بگم رو شما گفتید اما یه سوال اون بنده خدایی که پشت بلندگو بود از کجا اومده ؟ شما که خودت بودی من هم بودم البته از اول قصد اومدن نداشتم به طور تصادفی توی اون جمع حضور داشتم گرچه معتقدم که هیچ تصادفی در کار نبوده فسمت این بود که اونجا باشم حتماً دیدید که از همه قشری توی اون برنامه حضور داشتن مخالف، موافق، حزب اللهی، چادری، بی حجاب و ... کسانی رو دیدم که شاید فقط ظاهر مناسبی نداشتند اما به پهنای صورت اشک می ریختند می دونم که اشک خالی فایده ای نداره توی وصیت نامه یه شهیدی خواندم "شهید گریه کن نمی خواهد، شهید رهرو می خواهد ..." شهدا برای تمام ملت ایران ارزشمند هستند نه فقط منتقدین مذاکرات هسته ای!!! حتی غول بدنسازی آمریکایی هم برای شهدای ما ارزش قائل هست بنده خودم خیلی به این مذکرات خوشبین نیستم. اما کاری هست که باید انجام بشه تا وقتی ما خودمون رو از درون درست نکنیم مذاکرات هم راه به جایی نمی بره که هیچ، شاید هم به ضرر ما تموم بشه کسانی که اون ور میز نشستند فقط قلدری و زورگویی بلدند و لا غیر. و وقتی همین آدم های قلدر و زورگو این آشفته بازار داخلی رو می بینند، این عدم اتحاد رو می بینند (منظورم این نیست که انتقادی نباشه) فشار رو بیشتر می کنند ببخشید که خوب نمی تونم منظورم رو برسونم متاسفانه خیلی توانایی مباحثه ندارم اما حرف برای گفتن زیاده با تشکر |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۲۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۲:۳۳ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شما رو به خدا اینهمه از امام خامنه ای خرج نکنید. دولت هر کاراشتباه و ناجوری می کنه تا میایم حرفی بزنیم میگن این همون دولتیه که ... بابا دست بردارید این هم یکی از تکنیک های خفقانی هست که این دولت راه انداخته بعضی رو با تهدید و شکایت ساکت می کنه برخی رو هم با خرج کردن از امام خامنه ای.
من تو مراسم نبودم و نمی دونم چی پخش شد ولی اینکه آقای رضایی به مرتبط کردن آب به تحریم اعتراض می کنه اونوقت میشه آدم بده و دولت میشه مورد حمایت رهبری؟ تا جایی که یادمه رهبری از تمام دولت ها حمایت کردند ولی هیچ دولتی به این اندازه از ایشون هزینه نکرده. تو همین تاپیک بغلی نگاه کنید آقای بیداری اندیشه نظر رهبری نسبت به مرتبط کردن آب با تحریم رو آوردند. انصاف هم خوب چیزیه این دولت هم باید یه جاهایی شرم کنه. |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۳ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
صحبت از دولت از جایی شروع شد که مردم واقعا به طور خود جوش شعار بصیرت رو سر دادند.
حالا شاید بهتر بود که سخنران پی شعار مردم رو نمیگرفت و از دولبت حرف نمیزد تا به اشکال مختلف از حرفا هاشون برداشت نشه ولی حق مسلم مردم بود که نگرانیشون رو ابراز کنن. بصیرت بزرگترین دغدغه ی مردم در همه ی عرصه هاست یکیشم عرصه ی سیاست! |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۲۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۳)نرگس مهدوی نوشته است: صحبت از دولت از جایی شروع شد که مردم واقعا به طور خود جوش شعار بصیرت رو سر دادند.کدوم مردم ؟ همه مردم ؟ یا یه عده خاص ؟!! نمردیم و معنی خودجوش رو فهمیدیم ![]() اگه خودم به چشم نمی دیدم باور نمی کردم اون بنده خدایی که توی ماشین آخر پشت بلندگو داشت صحبت می کرد هر کاری می کرد مردم رو با شعارهای خودش همراه کنه نتونست. اون وقت شما حرف از حرکت خود جوش می زنید ؟! (۲۷/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۳)نرگس مهدوی نوشته است: بصیرت بزرگترین دغدغه ی مردم در همه ی عرصه هاست یکیشم عرصه ی سیاست! من از هیچ کسی نشنیدم که بگه ما انرژی هسته ای نمی خواهیم من از هیچ کسی نشنیدم که بگه ما عزت و استقلال نمی خواهیم مطمئن باشد همین مردمی که از مذاکرات هسته ای حمایت می کنند، همون هایی هستند که هشت سال مقابل حرف زور آمریکا و نوچه هاش ایستادگی کردند و اگر خدایی ناکرده اتفاق مشابه 8 سال دفاع مقدس دوباره تکرار بشه، همین مردم هستند که پای کار حاضر می شوند. ولی فکر کنم بزرگترین دغدغه مردم در حال حاضر چیز دیگه ای باشه یه خورده بیشتر توی جامعه باشید تا متوجه حرفم بشید |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام.
سخت نگیرید...... ![]() ببینید وقتی همه مردم از هر قشری توی همچین مراسمی شرکت میکنن تنها کاری که باید انجام بشه اینه که طوری مراسم برگزار بشه که اگه یه بار دیگه هم باز همچین مراسمی بود 10 برابر اون جمعیتی که اومده بودن بازم بیان..... وقتی یه جمعیت زیادی یه جا میان مسلما طرز فکرهای همه شون برخلاف ظاهرشون که ممکنه به هم شبیه باشه یا نباشه با هم متفاوته..... حالا وقتی میان شعارای خاصی میدن یه عده بدشون میاد..... اگرم بیان از دولت دفاع کنن یه عده دیگه بدشون میاد.... اونایی که بدشون میاد ممکنه دیگه توی همچین مراسمی شرکت نکنن. چون مثلا پیش خودشون میگن ما برای شهدا اومده بودیم حالا دارن از حضور ما جور دیگه ای استفاده میکنن.(منظورم هر دو طرفه...فرقی نمیکنه) پس بهترین راه اینه که فقط به نیتی که اونجا دور هم جمع شدن یعنی بزرگداشت شهدا بپردازن.... همین! |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من از تلوزیون دیدم و مطمئنا از خیلی حواشی خبری ندارم.
بماند که پوشش خبری تلوزیون اصلا خوب نبود،خیلی قشنگتر میتونستن فیلم بگیرن و اتفاقا اصلا چیزای جالبی نشون نمیدادن. همه اش که هل میدادن و خیلی راحت میشد حریم خانمها و اقایون رو جدا کرد از قبل،خیلی بدیهی بود که این جمعیت میاد. خود من خانمهایی رو میشناسم که خیلی از این وضع گله داشتن. مورد بعدی حرف هایی بود که در مورد حجاب زدن،من اسم مداح ها رو بلد نیستم اما داشت راجع به حجاب حرف میزد ،دوربین هم داشت یه عده خانم رو نشون میداد که توش بد حجاب هم بود...... اما خب؟ اون ادمی که اومده اونجا،تو اون فشار و گرما ،واقعا ادم خوبیه ،چرا میاین ضایع اش میکنین که دیگه جاهای این مدلی هم نیاد اتفاقا زیباترین قسمتش اینه که همه چادری نباشن و از هر قشری بیاد،که وحدت جامعه رو نشون بده اون وقت تو اخبار با همونا مصاحبه میکنن که بگن فلان واقعا ادم میمونه چی بگه اقای رضایی هم که انگار دو ساعت قبل متنشو اماده کرده،تسلط نداشت و خیلی حماسی تر هم میتونست حرف بزنه. . . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شهدا شرمنده ایم | قبیله منتظر | 1 | 1,279 |