|
آزادی بیان با پیگیری قضایی!
|
|
۰:۲۸, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فکر کردید درباره هلوکاست قراره صحبت کنیم ؟ درباره یک آزادی بیان شعاری ک در غرب داده میشه و مذمتشون می کنیم ؟ خیــــــــر! صحبت از یک موضوع داخلیه!!! یک ماجرای ملی ماجرایی ک از جیب بنده و شما خرج شد برای تبرئه ی یک سری عزیزان دل ![]() ماجرایی که اعلام شده مطرح کردنش، پیگیری قضایی داره! ماجرا مربوط ب انرژی هسته ایه ؟؟ خیــــــــر! دقت کردین الان تنها و تنها ذهن و چشمها معطوف ب هسته ایه و از چیزای دیگه خبری نمی گیریم ... ؟؟ ماجرا مربوط میشه ب زمانی ک خیلی اتفاقی پشت تریبون ها فریاد زده شد : منتقدین ، یک مشت بی سواد هستند! و همه سرگرم این توهین شدند و تیتر اول روزنامه ها رو «هوشمندانه» تغییر دادند ب یک توهین درحالیکه باید موضوع دیگری می بود ... کـــــرســــــنـــت ... ! ماجرای قرار داد فروش نفت به قیمت لیتری 18 دلار، در حالیکه الان در بدترین حالت نفت لیتری 60 دلار فروخته میشه! تاریخ عقد قرارداد : اواخر دولت خاتمی مسئولین عقد قرارداد : بیژن زنگنه؛ وزیر نفت عزیزان ذی نفع : آقا زاده و دوست صمیمی اش؛ عباس یزدان پناه دوستان رشوه بگیر : همون بالایی ها ک اسمشونو گفتم ![]() کرسنت، قرار داد نفتی بود ک بین ایران و امارات بسته شد فروش نفت با این شرایط : 7 سال ابتدایی : ب قیمت هر بشکه 18 دلار 18 سال بعدی : ب قیمت هر بشکه 40 دلار شرط : ایران حق ندارد تغییر زیادی در قیمت ها ایجاد کند! (مثلا اگه نفتمون رسید به 100 دلار، ک البته رسید!، ایران باید همون 40 دلار بفروشه ...) ماحصل این قرار داد : ؟؟! . . . . گذشت ... جمهوری اسلامی ایران، با انتشار جزئیات، ب دادگاه لاهه شکایت کرد و گفت دیگه گاز نمیفروشیم از سال 84 تاااا سال 92، 2 بار دادگاه تشکیل شد و ایران در این دو دوره توانست تا حد زیادی اثبات کند در عقد این قرارداد، فساد رخ داده نکته اینجاست ک اگر ایران موفق ب اثبات 100% فساد میشد، برنده این دادگاه میشد. اما ... بعد از سال 92 ... : عباس یزدان پناه اعلام کرده بود ک آمادگی داره در دادگاه حاضر بشه و فساد موجود در پرونده کرسنت رو بیان کنه و شهادت بده با شهادت این شخص، دادگاه ب نفع ایران تمام می شد ... شهادت ب اینکه اطلاعات نفتی رو فروختن شهادت ب اینکه شرکت تاسیس کردن برای فسادهاشون شهادت ب رشوه گرفتن ها شهادت بر حضور افراد خاص در این فساد اعترافات منتشر نشده عباس یزدان پناه درباره کرسنت <-- حتما فیلمش رو ببینید ... حتما ... حتما ... عباس یزدان پناه ربوده شد ... (بخوانید کشته شد) اعلام بسته شدن پرونده ربوده شدن یزدان پناه./! چ کسانی از شهادت دادن عباس یزدان پناه، ضرر میکردند ؟؟ بعد از ربوده شدن او، و قرار گرفتن دوباره زنگنه ب عنوان وزیر نفت، مهر تاییدی بر بی پایه و اساس بودن شکایت ایران ب دادگاه لاهه بود و ایران مجبور ب پرداخت خسارت شد 18 میلیارد دلار
و حالا، بعد از تشکیل شدن دادگاه و پرداخت جریمه،محاسبه ضرر ب قیمت دلار اون موقع : ![]() سهم هر ایرانی (جمعیت ایران : 80 میلیون نفر): 1.890.000 تومان وزیر پشت تریبون میره و میگه : اجازه ندارم جزئیات رو بیان کنم! شورای امنیت ملی حرف زدن در اینباره رو ممنوع اعلام می کنه و پیگیری قضایی میذاره براش ی چیزی شبیه ب هلوکاست ... اینه دموکراسی ؟! اینه جمهوری ؟! اینه حرف زدن از اینکه فضا نباید امنیتی بشه ؟! و این ماجرا مسکوت ماند و حالا رسیدیم ب زمانیکه ک حرف زدن درباره ش پیگیری قضایی داره مسئولان کجان ؟؟ |
|||
|
|
۰:۴۱, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۳ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() حیف که به خودم قول دادم دیگه بحث نکنم. از این زیرخاکی ها زیاد داریم. نگاه به جیب مردم کنید. کی یه مقدار راحت تر زندگی کردن. با یه سبزی حرف میزدم ، داشت همینطوری از دولت مخالفش بد میگفت ، گفتم همه اشتباه میکنن ، اینطوری هی درست نیست بگی ، گفت فعلا دور دست ماست ، وقتی با خودتون کنار اومدید بیا حرف بزن ، بش گفتم اون سبزیا بی ولایت بودن ، این بنفشا ولایت مدارن ، خودتو با چی قاطی میکنی ، عصبانی شد رفت ![]() یه ملیون هشتصد هم بذارید روی لیست پایین پس : پدیده شاندیز 96000000000000000 ریال بابک زنجانی 85000000000000000 " فساد بانکی 3000000000000000 " منصور آریا 1200000000000000000 " دانشگاه ایرانیان 1000000000000000 " تامین اجتماعی 370000000000000 " بعضی ها 300000000000000 " معاون بانک مرکزی 200000000000000 " رحیمی معان اول سابق 1700000000000000 " بنیاد شهید 500000000000 " وچند اختلاس دیگر مجموع 1993900000000000000 جمعیت ایران 80میلیون نفر در نتیجه سهم هر ایرانی حدود249میلیون تومان |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پ.ن 1 : بله، تمام اونهایی ک گفتین فرض می کنیم (تاکید می کنم؛ فرض می کنیم) درستن هستن، آیا چیزی رو دررابطه با کرسنت نفی می کنه ؟
پ.ن 2 : فکر کنم برم تاپیک خانواده هم بزنم، فکر می کنید میخوام مخالف دولت حرف بزنم پ.ن 3 : خواهش می کنم تاپیک رو سیاسی نکنید؛ سبز و بنفش چیکاره هستن این وسط ؟؟!!! پ.ن 4 : چقد جالبه ک فقط رحیمی با سمتش همیه جا بیان میشه، کاش همراه با سمت، تاریخ فساد رو هم میگفتن پ.ن 5 : آقای محمد تراست، وجدانتون رو قاضی کنید، اگه ذهنیت مخالفت با بنده و یک سری عقایدم رو نداشتین، باز هم این پست رو میذاشتین و روند تاپیک رو ب هم میریختین ؟ پ.ن 6 : باز خوبه قول دادین ب خودتون بحث نکنید ها ![]() یا بیاید مرد و مردونه بشینید پای میز مذاکره و حق بگید و حق بشنوید، یا کلا شروع نکنید و بعدش برید !!! |
|||
|
|
۱:۰۵, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بله توی اکانت فیس بوکمم گذاشتم.
مشکل اینجاست که شما فکر میکنید من مقابل شما قرار دارم حق بنده هم خورده شده اختلاس مهدی هاشمی هم باید بذارن روش تازه گفتم حق از قرارداد و اختلاس شده، یه اماری بدم. فقط میخوام یه طرفه به قاضی نرید تاکید میکنم بر اوضاع زندگی مردم. درسته قرارداد بدی نوشته شد، ولی اوضاع زندگی مردم بهتر بود. قرارداد خفت باری نبود، قرار دادی بوده که شاید ضرر داشته، از پشت صحنه که خبر نداریم. فقر اقتصادی یعنی واسه یه باک بزنین هفتصد تومنی سه ساعت توی نوبت باشی که هزارتومن نشه. یعنی دو مدل میوه بخری یکی واسه مهمون و اون خراب ها واسه زندگی خودمون. و... من دلم میسوزه واسه جوون ها که دارن بی دین میشن از وضع بعد اقتصادی. فقر بی ایمانی میاره. ولله قسم بی ایمانی میاره خواهر من باز ما یه رهبری رو قبول داریم، میگه تحمل کنید، گوش میدیم، زیر بار ظلم نمیریم ولی وقتی میبینم رفیقام پارسال روزه بگیر بودن و امسال فقط به این اوضاع فحش میدن روزه نمیگیرن و کفر میکن، نباید عذاب بکشم؟ فقر بدبختی میاره، اگه با این قرار داد های بد، نه خفت بار! اوضاع الان درست میشه، ما خوهان این هستیم از اینا ببندن. ولله شما اگه بدونی سر هر نفر چقدر حرص میخورم که عیب مارو، عیب دین میبینه، هیچ وقت نمیگی مخالف شمام. من میگم یه جوری نگاه کنید اختلاف پیش نیاد، اقای خامنه ای این همه میگن اتحاد الان مهمه ولی ما اونو فدای بازی های سیاسی کردیم. چیزی که جوون هامون رو از هم دور میکنه. |
|||
|
|
۱:۲۲, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱:۲۳ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دموکراسی میخواید؟؟؟
![]() ![]() بفرمایید نوش جان ![]() میگن گذر پوست به دباغ خونه میفته..... ![]() اینا که شوخی بود... ولی توی این تالار اینقدر دموکراسی و آزادی بیان هست که خود رییس جمهور رو هم عزل میکنن.... از این بیشتر؟؟؟ چرا ناشکری میکنید؟؟؟ دیگه چقدر آزادی و دموکراسی میخواید؟؟؟ ای...... مرگ بر آمریکا ![]() (۲۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۱)Mohammad Trust نوشته است: ، گفت فعلا دور دست ماست ، تو توهم بوده بنده خدا..... |
|||
|
|
۱:۲۹, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آقای تراست، اون اختلاس هایی ک فرمودید توی بوق و سرنا شد، نیازی ب تاکید و بیان و تفسیر نبود
هرچند هستند فسادهای مالی ای ک طوری بیان شده ک کلا ی جور دیگه برداشت میشه اما هدف، بیان کرسنت بود، ماجرایی ک توی سکوت سپری شد و الان هم حکم دادن ب اینکه حرف زدن درباره ش، پیگیری قضایی داره همین پیچیده ش نکنید ی معادله ساده ست ... ![]() پ.ن : ببینم میتونم شبونه خودمو بندازم ندامتگاه یا نه :دی |
|||
|
|
۱:۳۲, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۲:۰۰, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۲:۰۱ توسط Islam.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
جدیدا سخت گیری میشه درباره ی سایت ها. فکر کنم حکم انتقاد از دولت یه چیز تومایه های محاربه و... بشه
. مواظب باشید سایت سرپا بمونه![]() همون روزنامه یا لثارات هم که عکسش رو گذاشتید ، فرستادنش تو باقالی ها...
|
|||
|
|
۲:۲۳, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
کلا همینکه ایران تا الان پاورجاست دلیلی بر اثبات وجود خداونده
![]() اما کارشون خیلی زننده است. یادمه جناب ر در دوران نامزدی در شبکه خبر حتی میگفتن کتاب ها باید بدون سانسور چاپ شن... یعنی ما خیلی ازادی بیانیم کم کم ادامه بدن زندگی مون مثل کتاب 1984 میشه |
|||
|
|
۳:۰۶, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بی خیال. آهنگ گوش کنید:
لینک اي پير خرابات اي صاحب كرامات، كي شود اين شهر آباد؟ كه هر كس بر اين تخت نشست، پيمان خود با ما شكست، از ما گسست. اي حضرات عاليات، شب خوش عزت زياد، جمله رويم ز ياد! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: nashriyh2.jpg]](http://www.yalasarat.com/images/docs/000091/091685/images/nashriyh2.jpg)