|
✿✿ 40 صبح عهد، رمضان 94 ✿✿
|
|
۱۳:۵۵, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی عزیزان و هم تالاری های گرامی کاملا میدونم که امسال خیلی دیر کردم ، اما دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است! خب تا اونجا که من یادمه ، رسم هرساله تالار بوده که ماه رمضان که میاد ، 40 صبح قرار میذاریم...قرار دعای عهد ![]() خواهش میکنم همه در این حرکت بزرگ شرکت کنند خب هممون حتما تا حالا شنیدیم که:به بقیه اعضای تالار هم بصورت پیام خصوصی اطلاع بدید هرکس 40 روز صبح دعای عهد را بخواند، از یاوران حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد، خدا او را از قبر بیرون آورد تا در خدمت آن حضرت باشد، و حق تعالی به هر کلمه هزار حسنه او را کرامت فرماید و هزار گناه از او محو نماید. امام صادق (علیه السلام) خب چه زمانی بهتر از این ماه عزیز !پس طبق عادت هر ساله ، قراره امسال هم همزمان با ماه مبارک رمضان ، 40 صبح دعای عهد رو بخونیم تا بلکه در این ماه عزیز ، از یاران امام زمانمون بشیم انشالله. از اونجا که من امسال خیلی دیر کردم ، دیگه نمیتونم مثل همیشه بگم که میتونید از 10 روز قبل از ماه رمضان شروع کنید که تا آخر ماه بشه 40 روز! پس با عرض معذرت ، امسال هیچ آپشنی نداریم و هرچه سریعتر باید شروع کنیم ، که از اونور تا چند روز بعد از این ماه عزیز هم ادامه پیدا میکنه با برسه به 40 روز اما راجع به زمان ، همونطور که میدونید: بهترین زمان خواندن دعای عهد بعداز اذان صبح، و قبل از طلوع خورشیده اما صبح، یکی دو ساعت بعد از طلوع خورشید روهم شامل میشه برای شرکت در این طرح ، فقط کافیه نام کاربری خودتون رو در ادامه لیست به همراه یک صلوات درج کنید بسم الله1-فدایی ولایت . . ![]() |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
1-فدایی ولایت
2.Anti gods [b]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۹ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
1-فدایی ولایت
2.Anti gods ۳.رکن الهدی [b]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی ، عاجزانه خوااهشش میکنم اسمتون رو در ادامه لیست بذارید
به جان خودم کار سختی نیست
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بله عذر خواهی میکنم.
داشتم همزمان پیام خصوصی میدادم حواسم نبود. ![]() 1- فدایی ولایت 2-Anti gods 3-رکن الهدی 4-انتصار 5- amrtat71 6- نرگس مهدوی |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۲۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
1- فدایی ولایت 2-Anti gods 3-رکن الهدی 4-انتصار 5- amrtat71 6- نرگس مهدوی 7-Farzaneh |
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۲۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله... 1- فدایی ولایت 2-Anti gods 3-رکن الهدی 4-انتصار 5- amrtat71 6- نرگس مهدوی 7-Farzaneh [b] 8-mahpare[/b]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: a2ef9438ee358e731.png]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/a2ef9438ee358e731.png)

![[تصویر: salavat1.gif]](http://www.fish.medu.ir/1613/1613Docs/espday/salavat1.gif)

به جان خودم کار سختی نیست