|
برد شیرین و کمی سیاسی تیم والیبال ایران مقابل آمریکا
|
|
۶:۲۷, ۳۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۶:۲۹ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بعد از برد شیرین و مقتدرانه والیبالیست های ایرانی در مقابل تیم آمریکا، در زمان کوتاهی پیامک ها و پست های کاربران ایرانی به کف زمین آمریکا خوابید.
کاربران شبکه های اجتماعی خوشحال از برد شیرین سه بر صفر تنها در عرض سه سوت تب طنزشان گل کرد و با هشتگ ها و عکس های مختلف و البته شعرهای جذاب، شیرینی برد دیشب تیم ملی ایران را دو چندان کردند. به پیام های طنز سیاسی بسیار دقت کنید. قابل توجه حامیان دولت و اون هایی که ادعا دارند کارهاشون مورد تایید مردمه.
با خاک یکسان شد توان تیم آمریکا این بود طوفان طبس در دشت آزادی
آن چه سرپنجه معروف تو با دنیا کرد با کبوتر نکند پنجه که با شاهین است
حالا ما سر بازدید از مراکز نظامی جر و بحث می کنیم!!!!! خودتون قضاوت کنید. ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۳, ۳۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به شخصه معتقدم مردم امریکا رو باید از دولتش جدا کرد
ولی به دلیل سابقه سیاسی ای که امریکا با ما داشته و ظلم و جفاهاش .... همیشه پیروزی بر امریکا تو هر زمینه ای لذت بخشه و شیرینی خاص خودشو ... شادی پیروزی و سربلندی ایران یه طرف حالا اون تیم امریکا باشه این شادی مضاعف میشه ![]() بچه ها خدا قوت... منم پیام رهبر برای بازی فوتبال یادم بود که مصباح عزیز زحمت کشیدنو گذاشتن |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۳۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۴ ۱۱:۲۴)مصباح نوشته است:کلا با دو سایز کوچکتر هم که مینوشتید،قابل خواندن بود! ![]() بعد از این بازی،در جمع همین ورزشکاران خود آیت الله خامنه ای گفتند که به نظر بنده کلا ورزش یک چیز سیاسی نیست و ارتباطی با دنیای سیاست نداره و بهتره که ورزش با سیاست مخلوط نشه، اما چون آمریکایی ها از مدت ها پیش این بازی رو با تبلیغات سیاسی پیش برده بودند،من این پیام رو بعد از این برد ارسال کردم. در ضمن فکر میکنم خیلی فرق هست بین این نامه با صحبت هایی که در اول تایپیک اومده. اونجا بحث ملی و انقلابی مطرحه،اینجا بحث حزبی و جناحی! |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۳۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۴ ۱۲:۴۴ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
واقعا جای تاسفه ... من نمیدونم این حرفا چه معنی داره؟؟؟ مثلا اگه تیم ما میباخت بعد آمریکایی ها یه تصویر درست میکردن که توپ داره میخوره تو صورت آقای روحانی شما نمیگفتید اینا مشاعرشون رو از دست دادن؟؟؟؟ تیم ما برد چه ربطی به اوباما داره؟؟؟ تیم ما باخت چه ربطی به آقای روحانی داره؟؟؟ یکی از دوستام با اینکه عاشق والیبال و عاشق برد بازیکنای ما بود با تاسف میگفت: هر چند عاشق برد تیم ماست ولی این بازی بخصوص رو دوست نداره ببینه یه جورایی دوست نداره تیممون ببره.....واسه اینکه تندروها بعدش ازش استفاده سیاسی میکنن. بعدم مردمو تا چند وقت بیچاره میکنن. دقیقا شد همونی که میگفت..... یعنی یه کاری میکنید که یه ذره انگیزه و وحدتی هم که بین مردم برای پیروزی در عرصه های مختلف هست با سیاسی بازی از بین بره. من که میدونم بعضی دوستان با پیوند زدن این برد به مسائل سیاسی میخوان استفاده خودشونو ببرن وگرنه کاری به برد و باخت تیم ما ندارن. واقعا متاسفم. |
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۳۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
. بارها تذکر داده شد که بحث سیاسی،در تالار ممنوعه و تنها به خاطر روشنگری در مورد مباحث هستهای،بحث حول انرژی هستهای و مذاکرات،آزاد شد. . واقعا باعث ناراحتی و تاسفه که چنین موضوعی،به خاطر کشیده شدن به مباحث سیاسی،بسته بشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا آمریکا ایران را به عربستان ترجیح می دهد؟ | aliabad | 17 | 4,928 |
۲۰/مهر/۹۵ ۱۷:۴۰ آخرین ارسال: aliabad |
|
| هشدار:انتشار خبر جعلی حمله آمریکا به ایران در فیسبوک برای جاسوسی از کاربران | Agha sayyed | 1 | 1,438 |
۱۷/بهمن/۹۰ ۹:۵۶ آخرین ارسال: mohammmad |
|

![[تصویر: 3293919_324.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/3/30/3293919_324.jpg)