|
چه چیز مانع ظهور امام زمان است؟!!
|
|
۱۴:۴۷, ۱۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
سوالی دارم و دوست دارم تمام منتظران برای رسیدن به پاسخ در گفتگو و همفکری شرکت کنند به نظر دوستان مهمتری عامل ویا عواملی که مانع و حجاب شده در امر ظهور آقا بقیةالله در جامعه چیست؟ عوامل در سطح جامعه ی خودمان و جامعه ی جهانی تمام عواملی که به ذهن دوستان میرسه خواهشاً بیان بشه تا ما این عوامل را به عنوان منتظر نشناسیم نمیتونیم برای از میان بردنش گام برداریم باز هم از همه منتظران تقاضا دارم تا در این بحث شرکت کنند؟ خداوندا به این بحث برکت بده به حق آقا امام زمان |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۱۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دز جامعه خودمون گناه که زیاد انجام میدیم..امر به معروف و نهی از منکر که همگی فراموش کردیم..توجه نکردن به ساده ترین سفارشات وارد شده در دین مثل رسیدگی به حال همسایه،کمک به نیازمندان،رعایت عدل و انصاف،دوری از خودخواهی..
در جلسه ای بودم سخنران گفت در این دوره و زمانه مردم بسیار خودخواه شدن و فقط به فکر خود شون و منافع خودشون هستن.. ![]() بزرگترین مشکل اینه که فراموش کردیم خدایی هم هست وقراه اون دنیایی هم باشه..مهمترین عامل غفلت وگناه ،غفلت از جهان آخرته.. |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.
نداشتن ظرفیت علمی برای درک امام . |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۱۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۸۹ ۱۸:۳۱ توسط Ramin_Ghn.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر تنها در مورد ایران خودمون نظر بدیم : مهمترین دلایل به نظر بنده : گرفتار شدن در مسائل مادی ، جالبه من وقتی از یه چندتا دوستانم خواستم برن در مورد امام زمانشون تحقیق کنن گفتن " وقت نداریم..!!" چون انقدر تو مسائل مادی مثل پول در آوردن و کار و... غرق شدن که دیگه فرصت نمی کنن .. عدم آمادگی فکری ، مذهبی جامعه ، با خیلی ها وقتی( قبل از زمینه سازی) درباره ظهور امام زمان حرف می زنی اولین کاری که می کنن یا مسخره می کنن یا می گن هنوز خیلی زوده یا به آدم یه جوری نگاه می کنن که انگار با یه دیوونه طرفن! کم بودن تعداد قوای انسانی متعهد برای درک و یاری حضرت آزمایش الهی منتظران و یاران یا حق |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۱۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
همه ی اینها که گفتید درست و متین هست اما به نظر شما علت به وجود آمدن این علتهای که شما برشمردین مثل زیاد شدن گناه و فراموشی امر به معروف و نهی از منکر و نداشتن ظرفیت علمی برای درک امام و گرفتار شدن در مسائل مادی چیه؟
قضیه به نظر حقیر مقداری عمیق تر از این ها است و در مورد هر علتی که دوستان پیشنهاد میکنند خواهشاً یه راه حل پیشهادی هم ارائه بدند |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۲۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۱۷:۱۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
این تالار گفتگو محاسنِ بسیاری داره اما یه عیب و اشکالی هم به نظر من درش هست که به نظر میرسه کمتر روح گفتگو درش حاکم هست اکثر پست ها پست خبری هست مثل وبلاگ نمیگم این پستها نباید باشه که اکثر پست های خود من هم همینطوری هست اما ما نیاز به گقتگو و تبادل نظر هم داریم تا به لطف خدا در این گفتگو ها از هم یادبگیریم و رشد پیدا کنیم دوستان واقعاً به نظر شما موانع ظهور امام زمان چی هست و راه رفع اون موانع چیه؟ یا این سؤال برای دوستان مهم نیست یا ... نمیدونم اما اگه میشه گفتگو کنند البته گفتگوی از سر دل و میل رقبت بر اساس عقلانیت و آیات و روایات ونه از سر رودرواسی یا روکم کنی یا به رخکشیدن اطلاعات و یا خدایی ناکرده تحقیر دیگران یا علی |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۲۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۱۷:۲۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۸۹ ۱۷:۰۳)علی 110 نوشته است: سلام دوستان علي110 عزيز سلام جمله جالبي گفتي ! در واقع توي اين تالالر گفتگو همه چي ديده ميشه به غير از گفت و گو! ![]() درواقع بعضي از مباحثي كه بين دوستان پيش مياد بيشتر شبيه ميشه به : گفت و نگو! ويا گفت وگفت! با اين حال هنوز هم اينجا نسبت به خيلي جاهاي ديگه وضع بهتري داره اما جواب سوالت بايد قبول كني اينجا كم كم داره به يه هزار تو تبديل ميشه! تازه بعضي از دوستان پيشنهاد اضافه كردن بخش جديد هم ميدن. خود من تا حالا اين مبحث رو نديده بودم. بگذريم من اين روايت رو ميگم: امام صادق در جواب عبدالله بن فضل هاشمي وقتي در اين مورد(دليل طولاني شدن غيبت) سؤال مي كنند مي فرمايد: اي پسر فضل همانا اين مسأله سري از اسرار الهي است و غيبي از غيب هاي الهي است و وقتي ما خداوند را حكيم بدانيم همه افعال او را مطابق حكمت و مصلحت خواهيم دانست گرچه علت آنها براي ما روشن نباشد (رخسار آفتاب، سيد مجتبي غيوري، ص 54 نقل از الاحتجاج طبري، ج 2، ص 303). واقعيتش به غير از چيزهايي كه دوستان گفتن چيز ديگه اي به ذهن من نميرسه موفق باشيد |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خب چه راهکاری به ذهنت میرسه برای رفع عللی که مانع ظهور است
البته علت های دیگری هم هست که من منتظرم بقیه ی دوستان بگن و خودم هم کم کم اگه دیدم کسی به بعضی موارد اشاره نکرد به اونها می پردازم |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۲۰/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۱۸:۱۶ توسط Ramin_Ghn.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
نقل قول:در مورد هر علتی که دوستان پیشنهاد میکنند خواهشاً یه راه حل پیشهادی هم ارائه بدندبه این سادگی نمی شه راه حل اساسی و تاکتیکی برای این ها تعیین کرد ...با این حال بنده باتوجه به سواد کمم در این زمینه نظر شخصی خودم رو بیان می کنم : ((عدم آمادگی فکری ، مذهبی جامعه ، با خیلی ها وقتی( قبل از زمینه سازی) درباره ظهور امام زمان حرف می زنی اولین کاری که می کنن یا مسخره می کنن یا می گن هنوز خیلی زوده یا به آدم یه جوری نگاه می کنن که انگار با یه دیوونه طرفن! ..)) به نظرم مهمترین بخش همینه...همه فکر می کنن که دیندار هستن و همینی که الان هستن خوبه و وظایفی رو بر گردنشون نمی بینن..یا مثلا به کتاب آسمانی آنچنان که باید ، اعتقاد ندارن (البته باطنا) وقتی از دین و قرآن و امامان صحبت می کنیم منجر به جبهه گیری و مسخره و صحبت از منبر و... میشه !! پس بایستی مردم رو ابتدا به دین دعوت کرد و در اصطلاح دیندار کرد... شناساندن قرآن کریم با استفاده از معجزات کشف شده آن اولین کاری هست که تاثیر گذاره و تاثیرشم خیلی زیاده...(بنده چند مورد امتحان کردم و نتایج خوبی داشته)چون نمی تونن ردش کنن و وقتی کمی عمیق تر به موضوع توجه می کنن(با توجه به خاصیت کشش و جاذبه آیات قرآن کریم) ، رفته رفته راغب تر می شن و ... ادامه در پست بعدی.. نظر دوستان رو هم ببینیم . |
|||
|
|
۲:۴۴, ۲۱/آذر/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ببین رامین جان باید ببینیم الان در زندگی ما چه چیزی جایگزین قرآن و امام زمان شده
قرآن و امام زمان رو مردم باید در مورد چه چیزهایی استفاده کنند و امروز به جای این دو ثقل چه چیزهایی جای گزین شده ببین امروز اهداف در زندگی آیا همون اهداف مورد نظر خداست که در قرآن مطرح شده امروز تعریف عموم مردم از موفقیت چیه؟ ببین چرا این همه کتاب در مورد موفقیت و راز خوشبختی و .... طرفدار پیدا کرده؟ امروز تلاش و دغدغه ی مردم رسیدن به چیه ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان | علی 110 | 107 | 70,472 |
۹/آبان/۹۷ ۱۱:۵۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| کراهت تعیین وقت ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | در جستجوی سختی | 6 | 2,715 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,086 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما« | مرهم | 43 | 17,964 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| بازگشت درگذشتگان(رجعت در زمان ظهور) | میثاق | 1 | 2,529 |
۱۷/بهمن/۹۱ ۱۲:۴۸ آخرین ارسال: میثاق |
|
| آیا سال 1433 یا 1391 زمان ظهور است؟ | omoridi | 3 | 2,732 |
۱۴/شهریور/۹۱ ۰:۴۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| عوامل ظهور امام زمان (علیه السلام) چیست؟ | islamquest | 1 | 1,913 |