|
اساس مشکلات اقتصاد امروز در چیست؟
|
|
۳:۳۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام دوستان کنجکاو! حتما در این بررسی تامل داشته باشند: http://www.kadamaei.ir/%D8%A2%D8%B2%D8%A...%87%DB%8C/ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۷, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
حق با جناب عباسی...
احتمالا بهتره در کشور نظام دکلـــیسم،برقرار بشه تا وقتی پولهای بلوک شده ما آزاد شد،همه اونها رو دکل بخرن! این یک سیستم سرمایه داری خوبه!به جای اینکه پول بدیم،دزدهای اونوری بدزدن بدیم دزدهای خودمون! به هرحال یک خودی بخوره بهتره تا غریبه ![]() بعدشم به راحتی میشه تا سیستم دکلیسم کل نظام اقتصادی دنیا رو زیرپا گذاشت و لهه کرد!! احتمالا در چند سال آینده آمریکا و ژاپن و چین پی به ارزش سیستم دلکلیسم ببرن |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۴ ۱۳:۵۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۴ ۳:۴۰)ـــ نوشته است: هیچ نیازی به جواب نیست! (۲۹/تیر/۹۴ ۳:۴۰)ـــ نوشته است: نیازی به جواب نیست. (۲۹/تیر/۹۴ ۳:۴۰)ـــ نوشته است: باز هم نیازی به جواب نیست! (۲۹/تیر/۹۴ ۳:۴۰)ـــ نوشته است: نیازی به جواب نیست!لازم نبود خودتون رو در مهلکه ای بندازید که برای بیرون اومدن ازش دست به گریبان چنین جملاتی بشید! (۲۹/تیر/۹۴ ۳:۴۰)ـــ نوشته است: ارجاع به منبعی که داره حرفی مثل ِ «حکومت ظلم پایدار نمیمونه» میزنه، و یا مثل آیه ۲۷۶ سوره بقره:عجب!! اولا که یک منبع معتبر باید در یک جای معتبر منتشر شده باشه،اگه آقای عباسی معتقدند اقتصاد آمریکا در حال فروپاشیه،لطف کنن ژورنال علمیشون رو منتشر کنند.مثل والراشتاین یا استیگلیتز، که البته اونها با این قطعیت این رو نگفتند! البته ایشون میتونند از یک سایت مثل این شروع کنند که البته اینجا گفته هاشون خیلی عمیق حلاجی میشه،و از یک خطش 30 تا غلط در میارن ![]() (۲۹/تیر/۹۴ ۳:۴۰)ـــ نوشته است: نگاه کنید!در لینکی که خودتون داده بودید گفته بود که دلایلی در رد اون مصاحبه لنین هست... پس چرا میگید نتونسته بود به قطعیت برسه. (۲۹/تیر/۹۴ ۳:۴۰)ـــ نوشته است: مثل کبک سرش رو میکنه زیر برف و فکر میکنه توهین و تمسخرش غیب میشه.سرش رو نه سرشون رو ![]() ![]() شما از هر جمله بنده توهین و تمسخر برداشت میکنید،من نمیدونم به چه زبانی باید با شما صحبت کنم ㄟ(ツ)ㄏ این که برای کسی که تخصص اقتصاد نداره،در حد فهمش صحبت کنیم اصلا توهین نیست. چون اگه میخواستم از اصطلاحات و آمارهای تخصصی استفاده کنم خود شما من رو به استفاده از کلمات نامفهوم(!)،دو پهلو و احتمالا قلمبه سلمبه متهم میکردید. (۲۹/تیر/۹۴ ۲:۱۳)عمار94 نوشته است:
|
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۰۵ توسط آیات.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۴ ۰:۴۰)Ali#59 نوشته است: اما من فکر میکنم خیلی مهمه که بالاخره لنین گفته یا نگفته،یا استیگلیتز 2 نوبل گرفته یا یک نوبل! بسم الله با سلام به نظر بنده نیز این خیلی مهم هست که دو نفر از اعضای اینجا که ادعایی نداشتند توانستند نام استیپ نیس رو تشخیص بدهند که همان استیگ لیتز است واندکی شک نکرده اند اما شما که این همه ادعا دارید تنوانستید تشخیص بدهید !! چه بسا به قلب انسان مربوط بشود وقتی کسی نگاه منفی داشته باشد ودیگران را دروغ گو بداند نمی تواند راستی حرف دیگران پی ببرد و دیگران باید زحمت بکشند تا به او ثابت کنند اما آن دو شخص که انسان های خوش بینی بودند به راحتی توانستند نام را تشخیص بدهند این خیلی مهم هست دوم اینکه: این خیلی مهم تر است که متوجه باشید استاد عباسی چه چیزی گفته اند ایشان نظرشخصی خودشان و... رانگفته اند ایشان صرفا روشنگری کرده اند آن هم مستند بنابراین چه باسواد چه بی سواد هیچ تفاوتی ندارد چه کسی روشنگری کند ونتیجه ی تحقیقات گروهش که زحمت کشیدند وبه نکات مهمی دست یافته اند وکتبی مهمی را لیست کرده اند و در قالب دیجیتال در آورده اند را برای جوانان گزارش بدهند فعلا کاری از دست باسواد ها برنیامد گاهی این عبارت از آیه شریفه به ذهن متبادر میشه: «...فرحوا بما عندهم من العلم وحاق بهم ماکانوا به یستهزئون» البته این آیه خطاب به کسی نیست |
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۴ ۱۸:۵۴)ـــ نوشته است: تشکر از تبیین ِ ماجرا.یک پیشنهاد به عنوان حسن ختام : ... زاغان طبع را تو ز مردار روزه ده / تا طوطیان شوند و شکار شکر کنند در ظل میر آب حیات شکر مزاج / شاید که آتشان طبیعت شرر کنند از رشک نورهاست که عقل کمال را / از غیرت ملاحت او کور و کر کنند ... پایان! (۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۰۰)آیات نوشته است: بسم اللهسلام. من از شما عذر میخوام که نفهمیدم منظور از استپ نیس استیگلیتز (سر هم!) هستش... در ضمن روشنگری نمیدونم چه جور صحبتیه،منتها بحث علمی رفرنس علمی میخواد. |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۲۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۳۸ توسط آیات.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۰۷)پارمیس نوشته است: چه خوب! سلام عزیزم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39746.html بعد اون وقت اون کسانی که جملات عربی رو اشتباه وغلط ترجمه کرده اند تا امثال شما رو تحریک کنند و به جون مابندازند حتما روشنگری کرده اند خیلی حرفهات مثل همیشه منطقیه عزیزم |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۲۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۵۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۳۷)آیات نوشته است: سلام عزیزمسلام. عصر به خیر ![]() (۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۳۷)آیات نوشته است: بعد اون وقت اون کسانی که جملات عربی رو اشتباه وغلط ترجمه کرده اند تا امثال شما رو تحریک کنند و به جون مابندازند حتما روشنگری کرده اند من الان به جون شما افتادم؟؟؟ ![]() ما هموطنیم .... هیچ وقت نباید به جون هم بیفتیم. تنزل و سقوط هر کشور وقتیه که هموطنان و مردمش به جون هم بیفتن و به چشم دشمن و منافق به هم نگاه کنن!!! . . . . ببینید واسه اون(تاپیکی که در مورد سوریه بود) مسئله هیچ منبعی ارائه نشد. گیریم هم که حرف شما درست باشه آخه این مسئله به اون چه ربطی داره؟؟؟ (۲۹/تیر/۹۴ ۱۹:۳۷)آیات نوشته است: خیلی حرفهات مثل همیشه منطقیه عزیزم با نیش و کنایه صحبت کردن قشنگ نیستااااا
|
|||
|
|
۹:۵۶, ۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۸/تیر/۹۴ ۱۷:۳۶)Ali#59 نوشته است: هر چند آدم جک رو تحلیل نمیکنه،فقط بهش میخنده اما چند تا نکته رو راجع به این صحبت ها بگم بد نیست. سلام برادر دوست ما اشتباه کرده. اسم اون اقتصاد دان ژوزف استیگلیتز Joseph Stiglitz که در مستند چهار سوارکار هم باهاش مصاحبه کرده اند. |
|||
|
|
۹:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اقتصاد ایران سه دهه است که گرفتار دیدگاههای متعارضی است. دیدگاههایی که گاه اگر به کرسی اجرا ننشستهاند، لااقل در نقش مخالفان قدرتمند به سیستم اجرایی کشور چنان فشار آوردهاند که گاه دولتها ناچار به عقبنشینی از دیدگاههای خود شدهاند.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وظیفه ی امروز یک جوان مسلمان(شیعه) چیست؟ | کاربر قدیمی | 18 | 6,215 |