کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست ازدواج رئیس جمهور زیمباوه از اوباما !
۲۱:۳۰, ۱۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
اوباما رئیس جمهور آمریکا از سوی رئیس جمهور یکی از کشورهای افریقایی به نشان اعترضا و طعنه برای ازدواج خواستگاری شد.دو روز پیش بود که دیوان عالی آمریکا ازدواج همجنسگرایان را در همه ایالت های این کشور قانونی اعلام کرد.اما یکی از جالب ترین واکنش ها به این قانون رئیس زیمبابوه رابرت موگابه بود. شبکه mtv در خبری از پیشنهاد ازدواج وی به اوباما نوشته است.

[تصویر: %D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%...%D8%A7.jpg]
موگابه در واکنش به این قانون با کنایه به اوباما گفته است: با این تصمیم تاریخی، حالا که اوباما اصرار دارد ازدواج همجنس گرایان را آزاد کند من با او به عنوان یک «مثال عملی» ازدواج می کنم رابرت موگابه رئیس جمهور زیمبابوه گفت: حالا که ازدواج همجنس گرایان قانونی شده است، من قصد ازدواج با باراک اوباما را دارم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، قلب ، Eve ، السا ، MohammadSadra ، نرگس مهدوی ، رکن الهدی ، نورالسادات ، MAHDI59 ، vahrakan ، alisan ، میم.حسین.الف ، Anti gods ، عشقم کربلا ، ANTI satan

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۲, ۱۳/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۴ ۲۲:۴۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #21
آواتار
همين تاپيك مي تونه همون تاپيكي باشه كه بايد در مورد اين مسئله شفاف سازي بكنيم.

البته اگر دوستان رعايت حال ما رو بكنند.

اين بحث شيعه و سني نيست كه چهار حديث و آيه بياريم و بخوايم يه چيزي رو به طرف مقابلمون ثابت كنيم.

اين بحث عقيده نيست.

اين بحث،بحث يه احساسه

بحث گرايش هست

بحث غريزه است

عقيده رو ميشه تغيير داد،اما غريزه رو نميشه تغيير داد.

شما مي تونيد روي خودتون امتحان كنيد.

ببينيد مي تونيد از جنس مخالف بيزار بشين و تمايل به رابطه رمانتيك با همجنس خودتون رو داشته باشين؟

فكرش حالتون رو بد مي كنه!!!

من خودم هم مي دونم كه گي لايف منطقي نيست و خيلي مشكلات زيادي داره.

ما توي جامعه اي زندگي مي كنيم كه متعه در نظر عرف قبح دارد،متعه كه شرعا حلال است،چه رسد به اين

اما اين غريزه وجود داره

كاش وجود نداشت

كاش نبود

اما هست

منم مي دونم اين احساس نبايد باشه اما هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anti
۲۳:۱۱, ۱۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #22

تا حالا به شخصه با همجسنگرا ها مصاحبت نداشتم ولی فکر می کنم کسی که تمایل به مفعول بودن داره تمام گرایشاتشو تحت تاثیر قرار می ده پس نمیشه گفت مذکره و رضایت از مذکر بودنش داره احتمالا ترجیحش به مونث بودنه کسی که تمایل به فاعل بودن داره اما گرایش به همجنس خود داره ... نمی دونم چی میگن بیماری که نیست به گفته سازمان بهداشت جهانی ناهنجاری و فساد هم نیست به گفته شما البته بر اساس مطالعاتتون به هر حال حداقل شما بیشتر از بنده در این موضوع اطلاع دارید
خب به فرض صحت همه اینها یعنی موافق با آزادی ازدواج هموسکسوال ها هستید راه حل همینه یا ایجاد بستر و فضای مناسب برای رعایت حقوق همجنسگراها
خب قاعدتا در شرایط نرمال و عادی ترجیح به جنس مخالف هست اکثر قریب به اتفاق آدم ها اینطور هستند پس یعنی من می تونم تو خیابون راه بیوفتم دنبال جنس مونث برای ارضای تمنای غریزیم !!! خب مسلما اینطور نیست نتها دینم اجازه نمیده بلکه این رفتار نوعی ناهنجاریه (دیگه ای فکر نکنم بلهوسی و شهوت پرستی برای اینکه در رده نا هنجاری ها قرار بگیره نیاز به آمار از اورگان خاصی باشه آنچیز که عیان است ...)
اینجا من موظف به کنترل خودم هستم نه اینکه بیام برای رفع این موضوع محیطی فراهم کنم که آزادانه شهوت رانی کنم قطعا راه ارائه شد ایجاد مانع در برابر این موضوع هست
با این منطق شما چیزی که به ذهن من میرسه اینکه چطور هجنسگراها باید برای خودشون حقوق و آزادی داشته باشم اما ن که یه آدم نرمالم نباید این آزادی جنسی رو داشته باشم
ضمنا بنده متوجه نشدم اون آقایی ترجیح میده غالب باشه اما گرایش به جنس مذکر داره چطور نه بیماره نه فاسد Huh
چون مطالب شما فکر می کنم توجیه کننده افرادی باشه که تمایل به مفعول بودن داره اگر درست فهمیده باشم و اشتباه نکنم !!!
نقل قول:
همچنين كمبود آندروژن كه هورمون هاي جنسي بايد توسط آندروژن جذب شوند در صورتيكه اينها به خاطر نارسايي هاي دوران جنيني آندروژن به اندازه ي كافي ندارند.

و از همه مهم تر نقش ژنتيك كه در اين زمينه غيرقابل انكار است.

آزمايش پروفسور دين همر روي بازوي q 28 كروموزوم X پسران گي كه در اكثر آنها روي اين بازوي 5 ژنوم فعال بود در صورتيكه احتمال وجود 5ژنوم فعال روي اين كروموزم خيلي كم است.
تا جایی که بنده یادم میاد فعالیت ژنوم ها روی کروموزوم x رو با آزمایش باربادی بررسی می کردیم که خب این توجیح کننده مردی با تمایلات مردانه با گرایش به همجنسان نیست !!! هست ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصباح ، Eve ، vahrakan
۰:۰۴, ۱۴/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۴ ۶:۱۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۳/تیر/۹۴ ۲۲:۴۲)سجاد313 نوشته است:  همين تاپيك مي تونه همون تاپيكي باشه كه بايد در مورد اين مسئله شفاف سازي بكنيم.
البته اگر دوستان رعايت حال ما رو بكنند.
اين بحث عقيده نيست.

اين بحث،بحث يه احساسه
بحث گرايش هست
بحث غريزه است
عقيده رو ميشه تغيير داد،اما غريزه رو نميشه تغيير داد.
شما مي تونيد روي خودتون امتحان كنيد.
ببينيد مي تونيد از جنس مخالف بيزار بشين و تمايل به رابطه رمانتيك با همجنس خودتون رو داشته باشين؟
فكرش حالتون رو بد مي كنه!!!
من خودم هم م دونم كه گي لايف منطقي نيست و خيلي مشكلات زيادي داره.

ما توي جامعه اي زندگي مي كنيم كه متعه در نظر عرف قبح دارد،متعه كه شرعا حلال است،چه رسد به اين
اما اين غريزه وجود داره
كاش وجود نداشت

برادر گرامی :
هیچ فرقی نداره : همو باشن، ترنس باشن، خنثی باشن
هر چی که هستن، هر علتی که داره، چون مخالف با طبیعت و فطرت نرماله، ناهنجاری و بیماری محسوب می شه
راه حل بیماری هم درمان اون هستش
نه دامن زدن به خود بیماری

مثل این می مونه که من آتیش رو بیام با بنزین خاموش کنم
اینطوری شاید در آن واحد برای اون فرد یک رضایت نسبی از رفتارش حاصل شه، ولی از اونجا که مخالف طبیعت خلقت انسان و فطرتشه، زیان ها و مضرات به مراتب وحشتناک تری رو در پی داره.

باشه، بحث شیعه و سنی نیست که آیه و حدیث بیاریم.
بحث طبیعت و فطرته
این عمل نه تنها توی اسلام، بلکه توی مابقی جوامع قبل از اسلام هم مردود و مورد نکوهش واقع شده

یه پزشکی میاد داروی تلخی رو براي بيمار تجويز می کنه
بيمار مي گه من به اين میلی ندارم بلكه به چيز ديگه ای ميل دارم
اما پزشك مي گه واجبه که بخوری چون برات مصلحت داره، اگر نخوری مفسده و ضرر داره

دكتر به خواهشا و تمايلات بيمار نگاه نمي كنه بلكه به سلامت بيمارش فکر می کنه.

اینجا هم در مورد همجنس بازي خدا به تمايل فرد (برای همجنس بازی) كاري نداره، و اونرو مطلقاً حرام دونسته.

اين کار با اینکه برا بعضی آدما و جوامع عادی تلقی می شه ولي در حقيقت حتی به اعتراف خودشون اين كار خارج از نظام عادی و طبيعت بشره و باعث ضررای زيادی می شه.

خدا تمام مخلوقات و نظام عالم رو بر اساس حكمت خلق كرده و هر چيزی تو اين دنيا اگه روی روال طبيعي خودش نباشه نتيجه ی درستی نمی ده و موجب ضرر و خسران می شه.

در مورد انسان و غریزه هاشم همینه و بايد تو مسير طبيعی خودش باشه تا به هدف مطلوب برسه و اگه برخلاف مسير عاديش باشه حرامه چون موجب ضرره.

همجنس بازي هم چون بر خلاف طبيعته موجب ضررای جبران ناپذير جسمی، روانی و اجتماعی می شه پس حرامه.
وقتی کاری از لحاظ شرعی حرام شد ديگه راه فرار يا استثنائی براش وجود نداره .

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

پ.ن :
توی قرآن اصلی ترین علت همجنسگرایی رو رفتار خود آدم و محیط اطرافش می دونه و به این علت بهای بیشتری رو داده (سرگذشت قوم لوط)
آدم اگه توی یه محیط درست و درمان تربیت شه، تا 90، 99 درصد این نوع ناهنجاری ها پیش نمیاد
ولی وقتی میاد به عنوان یک قانون تو کشور تصویب می شه، این خودش داره به این گرایش و تمایل دامن می زنه

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، میم.حسین.الف ، Islam ، نرگس مهدوی ، یاســین ، vahrakan ، بیداری اندیشه ، Hadith ، خیبر110
۰:۱۵, ۱۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #24

قوم لوط هم همینطوری بودند.ما هنوزم داریم با همون قوم ها سرو کله می زنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، vahrakan
۵:۱۸, ۱۴/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۴ ۵:۴۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #25
آواتار
حرف خوبی دوستان زدن. الان زمینه تمایل به خوردن میوه باغ همسایه هم هست. قدیما بچه ها می گفتن مال دزدی مزه اش چیز دیگه ای هست. در حالیکه میشه یه کیلو از همون میوه رو از مغازه گرفت اما تمایل ما به بالا رفتن از دیوار همسایه هست!!! حالا باید قانونی وضع بشه که از دیوار بالا رفتن رو بنا به تمایلات عده ای حلال کنه و قانونی کنه. کاری نداریم این تمایل بیماری هست یا شیطانی. هیچکدوم مجوز دزدی نمیشه.

قطعا این همجنس گرایی یه بیماری محسوب میشه. این خلاف آفرینش فطرت توحیدی بشر هست که "جبرا" تمایل به همجنس داشته باشه. میگم اگر این موجه بود دلیلی برای عذاب قوم لوط نمیشد. این با تداوم نسل بشر تضاد داره. با آفرینش زوج خداوند منافات داره. اصلا تمایل جنسی گذاشته شده برای بقای نسل وگرنه ضرورتی نداشت در وجود انسان باشه.

در حدیثى از امام على بن موسى الرضا (علیه السلام) در فلسفه تحریم همجنس گرایى چنین آمده است: «علة تحریم الذکران للذکران، و الاناث للاناث، لما رکب فى الاناث و ما طبع علیه الذکران، و لما فى اتیان الذکران، الذکران و الاناث للاناث، من انقطاع النسل، و فساد التدبیر، و خراب الدنیا؛ فلسفه تحریم مردان بر مردان و زنان بر زنان این است که این امر بر خلاف طبیعتى است که خداوند براى زن و مرد قرار داده (و مخالفت با این ساختمان فطرى و طبیعى، سبب انحراف روح و جسم انسان خواهد شد) و به خاطر این است که اگر مردان و زنان همجنس گرا شوند، نسل بشر قطع مى گردد، و تدبیر زندگى اجتماعى به فساد مى گراید، و دنیا به ویرانى مى کشد.»

آیات قرآن رو با دقت بیشتری مرور کنیم:

سوره شعراء ایه 165: در مذمّت لواط در قرآن از قول حضرت لوط به قومش آمده است: «أتأتون الذکران من العالمين »؛ آيا در ميان جهانيان، شما به سراغ جنس مرد مي‌رويد و همسراني را که خدا براي شما آفريده است رها مي‌کنيد؟!‌ شما قوم تجاوزگري هستيد.

این تجاوز قطعا یا شیطانیه یا بیماری. اینکه فلان سازمان از لیست بیماری خارج کرده اعتبارش بیشتره یا کلام خداوند؟ الان واقعا ماها جایزه نوبل و اسکار و سازمان بهداشت جهانی و آژانس اتمی و شورای امنیت و سازمان ملل و ... رو هنوز معتبر و عادل می دونیم؟ عجب... پس توجیه نیاریم. این در خوشبینانه ترین حالتش که مثل قوم لوط نباشه یه بیماری هست. حالا بیمار و تمایلاتش رو چه کنیم؟

خوب حالا ما یه بیمار داریم که بیماری عطش داره که با آب خوردن می میره. آیا باید بهش آب داد چون تمایل داره.

ببخشین همین الان در افراد معمولی هم گرایشات جنسی به جنس مخالف وجود داره. بدبختانه خانمهای جامعه هم رعایت نمی کنن. هزار جور زیباسازی، اندام نمایی، برهنگی های جزئی، عشوه ها و غمزه ها و خنده ها و ... بعد میگی بابا دل جوان "نرمال" رو اینطوری نبر. زمینه ازدواج به هر دلیلی نداره. نگاه میکنه اذیت میشه بلا سر خودش میاره. میگه خوب خودش نگاه نکنه. خوب تو همه اینکارها رو کردی که نگات کنن میگی نگاه نکنه؟ اگه برای دل خودته توی خونه بکن اگر برای دیگرانه چرا میگی نگاه نکنن. این چه توجیه شیطانیه؟ بله روز حسابی هم هست. حالا کار نداریم. بنده خدا فرد "نرمال" اینهمه تمایل داره آیا مجوز زنا یا ... داده میشه؟ خیر. خداوند در قرآن می فرماید اینها که نمی تونن ازدواج کنن عفت پیشه کنن تا خداوند از فضلش اونها رو بی نیاز کنه.

افراد همجنس گرا هم یا باید رعایت عفت کنن یا دنبال درمان باشن. هر چی هم که این دو راه سخت باشه مجوز حلال شدن حرام خدا نمیشه.

شما روزه خواری هم که بخوای بکنی باید طوری باشه که قبح روزه خواری ریخته نشه. مریضی اشکال نداره روزه نگیر اما حق نداری در صحن علنی اجتماع روزه خواری کنی. تو باید تا می تونی با حلال خدا کنار بیای نه اینکه حلال خدا رو طبق میل خودت تغییر بدی.

بنابراین نه ما اینقدر بیرحم هستیم که پشت سرشون جک بگیم نه اینکه بیرون گود بگیم لنگش کن. خداوند در قرآن فرموده همه رو آزمایش میکنه. یکی فقیره باید صبر کنه یکی پولداره باید دست محرومان رو بگیره. یکی زشته باید صبر کنه یکی زیباست اونم باید صبر کنه. هر کدوم به نوعی. یکی گرایش جنسی قوی داره زمینه نیست باید صبر کنه یکی هم تمایلات به همجنس داره اونم باید صبر کنه. حالا بحث درمان هم سر جای خودش. هر بیماری رو باید دنبال درمانش بود.

حالا علل رو بررسی کردن خودش بحث دیگه ای هست. چرا در اسلام نگاه شهوت آلود به پسر نابالغ هم حرام هست؟ برای پیشگیری. چرا در اسلام در باب تربیت جنسی فرزند اینهمه روایت داریم؟ از چند سالگی اتاق و بستر جدا بشه. زن و مرد در محیطی کاملا دور از اطفال با هم رابطه زناشویی داشته باشن حتی صدای نفس زوج در محیطی که بچه درش خوبه اثر منفی داره در منحرف جنسی کردن بچه در آینده. زن و مرد توی خونه رعایت برهنگی بکنن، و ... اینجا مطالب خوبی داره

امیدوارم اصل حرف درک شده باشه. گرفتاری اینها هم مثل خیلی گرفتاری های دیگه سایر مردم هست. مشکل فقر دلیل بر دزدی نمیشه. همجنس گرایی هم دلیل بر همجنس بازی و قانونی شدن ازدواج رسمی اونها نمیشه. متاسفانه راه حل های غرب چون برگرفته از تعالیم الهی نیست مثل خیلی راه حل های دیگه نه تنها درد رو درمان نمیکنه بلکه تشدیدش هم میکنه. مثل جناب زیگموند فروید که خواست عقده های افراد "نرمال" رو حل کنه حلال خدا رو زیر پا گذاشت، شد آنچه امروز می بینیم که ناله خود مردم غرب رو هم در آورده اما دیگه دیر شده...

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، vahrakan ، Hadith ، یاســین ، Eve ، MohammadSadra ، عقیق ، میم.حسین.الف ، aleerz 2 ، سعید714
۱۵:۳۱, ۱۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #26
آواتار

اونایی که میگن این بیماری روانیه و از این جور چیزا پس بخونید لطفا

به نقل از بی‌بی‌سی، مردم ایرلند در رفراندوم روز شنبه، 23 مه، با بیش از 62 درصد رای موافق، به قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان رای مثبت دادند. به این ترتیب، ایرلند اولین کشوری است که ازدواج دو زوج همجنس را از طریق رفراندوم قانونی اعلام می‌کند.

چه جالب 62 درصد مردم یک کشور چهار و نیم میلیونی همشون بیماری همجنس بازی ببخشید همجنس گرایی دارن ؟ ؟ !!!!

HuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، vahrakan
۱۵:۳۶, ۱۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #27
آواتار
چه استدلال قویییی
مگه هر کسی با اونا موافق بود یعنی خودشم جزو اوناس؟
الان تو همین تاپیک یه عده موافق بودن یه عده مخالف
یعنی موافق ها همجنسگران؟
این چه حرفیه شما میزنید؟

اونایی هم ک موافقند اگه فکر کنن بابا یا مامانشون ..... اون وقت میفهمن که ادم فقط در مواردی باید موافق باشه که اگه نزدیکانشم این کارو انجام دادن بدش نیاد.
فکر کنیم

خیلی چیز ها فقط جو رسانه ایه
اینا زن و مردش بدون ازدواج رسمی باهم زندگی میکنن الان همجنسگراها درد دینشون گرفته(بخاطر اون حرفی که گفتن میتونن برن کلیسا ثبت کنن گفتم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۶:۰۷, ۱۴/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۴ ۱۷:۴۴ توسط میکا.)
شماره ارسال: #28
آواتار
سلام جناب بیداری اندیشه
سخن شما در مورد ایران که حکومت اسلامی داره درسته. اما در مورد آمریکا چطور؟
مسئله اینجاست که همه حکومتهای ایدئولوژیک با بیانیه جهانی حقوق بشر در تضادند. شما می تونید این موضوع در اسرائیل (به عنوان یک حکومت صهیونیست)، عربستان (به عنوان یک حکومت وهابی)، اروپای قرون وسطا (دارای حکومت مسیحی)، میانمار (یک حکومت بودایی)، شوروی سابق (یک حکومت کمونیستی) و ... هم ببینید. گرچه برخی حکومتها (مثل اسرائیل) با ایجاد نفوذ سیاسی از زیر بار اجرای دموکراسی شانه خالی می کنه.مثلاً بند زیر از بیانیه جهانی حقوق بشر رو در نظر بگیرید:
  • کلیە افراد بدون در نظر گرفتن جنسیت، مذهب، نژاد، دیگاه های سیاسی، ملیت و غیره از حقوق برابر برخوردار می باشند
صهیونیستها این رو قبول ندارند و بنی اسرائیل رو برترین نژاد می دونند. پس ایدئولوژی اونها مانع از این میشه که بتونند حقوق بشر رو به درستی اجرا کنند. یا مثلاً بند زیر رو ببینید:
  • هر انسانی محق به آزادی عقیده و بیان است؛ و این حق شامل آزادی داشتن باور و عقیده‌ای بدون [نگرانی] از مداخله [و مزاحمت]، و حق جستجو، دریافت و انتشار اطلاعات و افکار از طریق هر رسانه‌ای بدون ملاحظات مرزی است.
لازم به توضیح نیست که این بند هم با اکثر حکومتهای ایدئولوژیک در تضاده. حتی حکومتهای اروپایی و آمریکا هم به دلیل نفوذ صهیونیستها نمی تونند انکار هولوکاست رو آزاد اعلام کنند.

البته من فقط به تضاد بین مذهب و دموکراسی اشاره کردم و در جایگاهی نیستم که بگم کدومش درسته.

به هر حال طبیعیه که پیروان هر ایدئولوژی و هر مذهبی دوست داشته باشند ایدئولوژی خودشون انتشار پیدا کنه. حتی برره ای ها ممکنه حکومت آمریکا رو به خاطر جایز دونستن "خوردن نوچوفسکو با لوبیا" سرزنش کنند. اما نمیشه توقع داشت که اونها خوردن نوچوفسکو با لوبیا رو ممنوع کنند تا مردم برره راضی بشن. برره ای ها اگر خوردن نوچوفسکو با لوبیا رو ممنوع می دونند می تونند اون رو نخورن.

نقل قول:
اونایی هم ک موافقند اگه فکر کنن بابا یا مامانشون .....
اگر بابا یا مامانشون همجنسگرا بودند و با هم ازدواج می کردند، چون یک طرف از ارتباط جنسی با دیگری بدش میاد ممکنه کارشون به طلاق بکشه و بچه این وسط بدبخت بشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، Ali#59 ، پارمیس ، Lord_Contemno
۲۱:۵۹, ۱۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #29
آواتار
به نام خدا
سلام عليكم

مثل اينكه دوستان هنوز متوجه نشدند.

همجنسگرايي بر اساس فطرت شما نيست،اما براساس فطرت خيلي ها هست.

اينكه همجنسگرايي را با خوردن ميوه از باغ همسايه مقايسه كرديد خيلي احمقانه است.

نمي دونم واقعا در جواب به اين استدلال چي بگم!!!Big GrinBig GrinBig Grin

جناب بيداري انديشه شما ميگي اين خلاف آفرينش هست،خب حالا كه در آفرينش هست.

سندش هم گي ها و لز هايي است كه در جهان دارند زندگي مي كنند.

اما در مورد كرومزوم X،اين يك آزمايش متفاوت بوده كه در دهه هاي اخير توسط دين همر انجام شد.

دين همر متوجه شد كه افراد همجنسگرا در خانواده ي مادرشان هم چنين افرادي بودند.

بنا بر اين وي با آزمايش روي 93 مادر كه پسر همجنسگرا داشتند و 103 زن كه پسر دگرجنسگرا داشتند آزمايش كرد.

و متوجه شد كه اين خانم ها روي بازوي q 29 كرورمزوم X 5 ژنوم دارند كه اين خيلي غيرطبيعي بود و در اكثر همجنسگرا ها وجود داشت.(نقش ژنها در شكل گيري شخصيت-دين همر)

جديد ترين آزمايش هم در كره انجام شد كه نشان داد با حذف يكي از ژن هاي مربوط به توليد مثل در موش ها،مي توان موش هايي همجنسگرا توليد كرد.(http://www.foxnews.com/scitech/2010/07/1...-gay-gene/)

اما قوم لوط

ما قوم لوط نيستيم.

قوم لوط زن داشتند

يعني آنها ابتدا به زن تمايل داشتند،ازدواج كردند،بچه داشتند،بعد از اينكه خوب همه چيز را تجربه كردند يك دفعه يادشان افتاد كه اي داد بيداد ما همجنسگراييم

نخير

قوم لوط همجنسگرا نبودند

آنان فقط هوس باز بودند

زن برايشان تكراري شد به پسر روي آوردند

اما ما اينطور نيستيم.

ما از ابتدايي كه به سن بلوغ جنسي مي رسيم نياز به جنس موافق را در خود احساس مي كنيم.

همانطور كه شما نياز به جنس مخالف را در خود حس مي كنيد.

در مورد اينكه گفتيد گي هاي مفعول در واقع ترنس هستند،اينطور نيست.

گي مفعول تمايل به زن بودن ندارد،او از جسم خود رضايت دارد،از شخصيت خود رضايت دارد،فقط تفاوت در گرايش جنسي است.

البته كه اين قضيه از منظر اديان گناه محسوب مي شود

اما ما فعلا داريم از يك بعد ديگر به قضيه نگاه مي كنيم.

واقعا من هم به تناقض رسيدم در مورد چيزي كه با تمام وجود حس مي كنم و عقيده اي كه با تمام وجود به آن باور دارم...

في امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno
۰:۱۸, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۴/تیر/۹۴ ۲۱:۵۹)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام عليكم

مثل اينكه دوستان هنوز متوجه نشدند.

همجنسگرايي بر اساس فطرت شما نيست،اما براساس فطرت خيلي ها هست.

اينكه همجنسگرايي را با خوردن ميوه از باغ همسايه مقايسه كرديد خيلي احمقانه است.

نمي دونم واقعا در جواب به اين استدلال چي بگم!!!Big GrinBig GrinBig Grin

جناب بيداري انديشه شما ميگي اين خلاف آفرينش هست،خب حالا كه در آفرينش هست.

سندش هم گي ها و لز هايي است كه در جهان دارند زندگي مي كنند.

اما در مورد كرومزوم X،اين يك آزمايش متفاوت بوده كه در دهه هاي اخير توسط دين همر انجام شد.

دين همر متوجه شد كه افراد همجنسگرا در خانواده ي مادرشان هم چنين افرادي بودند.

بنا بر اين وي با آزمايش روي 93 مادر كه پسر همجنسگرا داشتند و 103 زن كه پسر دگرجنسگرا داشتند آزمايش كرد.

و متوجه شد كه اين خانم ها روي بازوي q 29 كرورمزوم X 5 ژنوم دارند كه اين خيلي غيرطبيعي بود و در اكثر همجنسگرا ها وجود داشت.(نقش ژنها در شكل گيري شخصيت-دين همر)

جديد ترين آزمايش هم در كره انجام شد كه نشان داد با حذف يكي از ژن هاي مربوط به توليد مثل در موش ها،مي توان موش هايي همجنسگرا توليد كرد.(http://www.foxnews.com/scitech/2010/07/1...-gay-gene/)

اما قوم لوط

ما قوم لوط نيستيم.

قوم لوط زن داشتند

يعني آنها ابتدا به زن تمايل داشتند،ازدواج كردند،بچه داشتند،بعد از اينكه خوب همه چيز را تجربه كردند يك دفعه يادشان افتاد كه اي داد بيداد ما همجنسگراييم

نخير

قوم لوط همجنسگرا نبودند

آنان فقط هوس باز بودند

زن برايشان تكراري شد به پسر روي آوردند

اما ما اينطور نيستيم.

ما از ابتدايي كه به سن بلوغ جنسي مي رسيم نياز به جنس موافق را در خود احساس مي كنيم.

همانطور كه شما نياز به جنس مخالف را در خود حس مي كنيد.

در مورد اينكه گفتيد گي هاي مفعول در واقع ترنس هستند،اينطور نيست.

گي مفعول تمايل به زن بودن ندارد،او از جسم خود رضايت دارد،از شخصيت خود رضايت دارد،فقط تفاوت در گرايش جنسي است.

البته كه اين قضيه از منظر اديان گناه محسوب مي شود

اما ما فعلا داريم از يك بعد ديگر به قضيه نگاه مي كنيم.

واقعا من هم به تناقض رسيدم در مورد چيزي كه با تمام وجود حس مي كنم و عقيده اي كه با تمام وجود به آن باور دارم...

في امان الله
سلام
من قبلا در دوره دانشجویی با یک همجنسگرا صحبت کردم و تا حدودی میدونم حس و منظورشون چیه
فقط یک سوال همیشگی که در ذهنم بوده،افرادی که پارتنر دارند
چطور با ضررهای این نوع رابطه کنار میان؟منظور مضرات این نوع رابطه برای بدن بخصوص پسران!
==============

یک نکته دیگه رو من اضافه کنم دوستان افراد مفعول رو به هیچ وجه به همجنسگراها اشتباه نگیرید،این افراد فقط بخاطر یکسری شرایط تمایل به این کار دارند!

تا جایی که من میدونم افراد همجنسگرا،دقیقا همون شکلی که ما به جنس مخالف احساس داریم،اونها هم به همجنس دارند
از لحاظ احساسی و عاطفی مثل ما عاشق میشن و نیازهای احساسی دارند!
که یکسری افراد مغعول که فقط برای لذتش و هوس دست به این کار میزنن جز همجنسگراها قرار نمیگیرند!

دوستان باید اول خیلی از تعاریف رو یاد بگیرند،

مثلا به شخصی که فقط به پسرهای کوچکتر از خودش هوس یا حس داشته باشه کلا یک تعریف دیگه دارهWink(و در تمام کشورهای دنیا و ایران مجازات برای این افراد تعریف شده)

پ.ن:مسئله همجنسگراها نقاط مبهم زیادی داره و در ذهن خودم خیلی سوالات دارم!
به هر حال باید قبول کنیم همچین افرادی در جامعه هستند! و یک فکری به حالشون کرد
اختلاف دیدگاهم زیاده،به هر حال اینها هم گناه دارند،بندگان خدا همیشه به اونها ظلم شده و در جامعه نامرئی بودن و کسی حضورشون رو ندیده!
شاید هیچ وقت نتونیم به طور کامل حس اینها رو درک کنیم...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]