|
ناسا وجود حیات فرازمینی را رسماً تأیید کرد!
|
|
۱۰:۰۳, ۱۵/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۴ ۱۰:۰۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شاید در سال های گذشته افراد بسیاری سعی داشتند تا وجود موجودات فرازمینی را اثبات کنند، اما چون ناسا هیچ وقت آن را تأیید و حمایت نکرده است، این افراد کمتر توانسته اند تلاش خود را به نتیجه برسانند. اما به تازگی یکی از مقامات ارشد ناسا پرده از این راز چندین ساله برداشته و وجود موجودات فرازمینی را رسما تایید کرده است.
![]() در طی دهه ی آینده مطمئناً شواهد قوی در مورد وجود حیات فرازمینی بدست خواهیم آورد. شواهد قطعی و فیزیکی نیز در 20 تا 30 سال آینده کشف خواهند شد. ما به یافتن پاسخ سؤالی که هزاران سال است ذهن مردم را به خود مشغول کرده است، بسیار نزدیک شده ایم. آن چه که از سخنان استفن می توان برداشت کرد این است که دولت آمریکا به دلایلی نامعلوم وجود این موجودات را تا به امروز علنی نکرده است و علاوه بر این گفته های استفن، مرگ مشکوک ویلیام کوپر که قصد داشت هدف ناسا را شفاف سازی کند، به شبهات مردم مبنی بر تلاش دولت آمریکا برای مخفی نگه داشتن این پدیده دامن زده بود. حال که ناسا وجود حیات فرازمینی را تأیید کرده و آن را حتمی می داند، به نظر می رسد تلاش افرادی که در دهه های گذشته سعی داشتند تا این موضوع را برای عموم علنی کنند، بی پایه و اساس نبوده است. |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
درست میگن. منم با توجه به چیزایی که توی این زمینه خوندم و فیلمهایی بسیاری که مردم از این پدیده گرفتن و غیر قابل انکار هست قبول دارم این حرفو. یکی از دانشمندان گفته بود دولت آمریکا حتی جسد چند تا از این موجودات رو هم دهها سال پیش پیدا کرده ولی مخفی نگه داشته. حالا میگردم اسمش رو پیدا میکنم. حتی چند تا شاهد عینی هم دیدن این موجودات رو! بشقاب پرنده ها و یوفوها کار آمریکا نیست ولی آمریکا خیلی اطلاعات داره راجع به این موضوع.... |
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
حیات فرازمینی لزوماً یه موجود هوشمند (مثل اون چیزی که تو فیلما می بینیم) نیست. یه باکتری هم پیدا کنند میشه حیات فرازمینی. |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۰:۱۳)Mika نوشته است: سلام بله حرفتون درسته. ولی الان بحث سر این یوفوهاست که خیلی مشاهداتش گزارش میشه تو کشورای مختلف دنیا. یوفوها رو که باکتری ها نمیتونن بسازن ![]() پس یه قصه ی دیگه ای داره این ماجرا...... |
|||
|
۱۴:۰۴, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بنده واقعا نمیتونم این ادعا ها رو باور کنم. شده یک خوراک رسانه ای مخصوصا برای هالیوود. اما خب اصل وجود موجودات زنده در فضا رو رد نمیکنم.
اما دوستان این تبلیغاتی که داره میشه مثل یوفوها و... من رد میکنم. با توجه به اینکه انسان ها برترین موجودات خلقت هستند، پس این ادعای وجود فضایی های فوق هوشمندی که یوفو بسازند بی پایه و اساس ه. |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۴:۰۴)Islam نوشته است: بنده واقعا نمیتونم این ادعا ها رو باور کنم. شده یک خوراک رسانه ای مخصوصا برای هالیوود. اما خب اصل وجود موجودات زنده در فضا رو رد نمیکنم.ظاهرا اجنه از انسان ها پیشرفته ترند. http://www.askdin.com/thread40591.html برتری انسان به عشقه نه این چیزا! |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۴ ۱۴:۰۴)Islam نوشته است: اما دوستان این تبلیغاتی که داره میشه مثل یوفوها و... من رد میکنم. تبلیغات چیه؟؟ مادربزرگ من یکیشو دیده. 30 سال پیش. این همه مشاهدات و مستندات رو که نمیشه رد کرد. (۱۵/تیر/۹۴ ۱۴:۰۴)Islam نوشته است: با توجه به اینکه انسان ها برترین موجودات خلقت هستند،خب مسئله همینجاست دیگه. دانشمندا میگن اگر این موجودات وجود داشته باشن گونه ای متفاوت از انسانها هستن.پس با حرف خدا هم تناقضی نداره. خدا که نگفته تنها موجود هوشمند همین 7 میلیارد هستن که روی کره ای به اسم زمین زندگی میکنن. تازه یه روایت بود از امام صادق توی همین تالار با این مضمون که فرموده بودن موجوداتی در زمین و در آسمانها و در فضای بین آن دو وجود دارن!!!!(اگه اشتباه نکنم) (۱۵/تیر/۹۴ ۱۴:۰۴)Islam نوشته است: پس این ادعای وجود فضایی های فوق هوشمندی که یوفو بسازند بی پایه و اساس ه. پس کی ساخته این یوفوها رو؟؟؟ کار آمریکا هم نمیتونه باشه. در این حد پیشرفته نیستن. توی فیلمایی که من از این یوفو ها دیدم و نظرات کارشناسای فیزیک و اینا رو خوندم این یوفوها اصلا با یه نیروی خاص حرکت میکنن .سرعتشون هم که بسیار بسیار بالاست.شاید در حد نور یا بالاتر از اون که بشر فعلا نتونسته بهش دست پیدا کنه. مطالب در این زمینه خیلی زیاده. اگر مایل بودید دلایلی که دانشمندان موافق وجود موجودات هوشمند در سیاره های دیگه ارائه دادن به شکل طبقه بندی شده براتون اینجا میذارم. فقط خیلی زیاده حوصلم نمیرسه
|
|||
|
۱۵:۰۲, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بحث یوفوهایی که اینا مطرح میکنن همون اجنه ای هست که ما داریم و خدا هم به صراحت وجودشون و زندگیشون در کنار ما رو در قرآن ذکر کرده.
اونها چون اعتقادی به وجود موجودات دیگه روی زمین ندارن اجنه رو به صورت مبهم و احتمالی میشناسن و بهشون میگن یوفو موضوع موجودات فضایی متفاوته با این قضیه. |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا منبع خبری معتبری هم برای این خبر اعلام بفرمایید.
|
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۱۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1424878956509003.jpg]](http://wisgoon.com/media/pin/images/o/2015/2/25/19/1424878956509003.jpg)