|
نماد شیطانی در گنبد سلطانیه
|
|
۱۹:۰۲, ۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۹ توسط 1fabeg.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام. دوستان اخیرا تو سطح شهر تهران، جشنواره ای تحت عنوان "نگارخانه ای به وسعت شهر" برگزار شد. به اینصورت که تصاویری از آثار فرهنگی هنری ایران و جهان بر روی بیلبوردهای سطح شهر به نمایش درآمده بود. هنگام عبور از یکی از بزرگراههای شهر با تصویر زیر مواجه شدم:
عکس مربوط به گچبری گنبد سلطانیه در زنجان میباشد. خیلی واضحه که کلمه الله در وسط ستاره شرقی با راس رو پایینه که نماد بز بافومت یا شیطانه. در ابتدا با خودم گفتم شاید عکاس نحوه عکاسی ازش مشکل داره، ولی با یه سرچ ساده تو اینترنت با تصویر زیر مواجه شدم:![]() شکل قبلی درون ستاره شش پر (نماد اسرائیل) قرار داره. حالا اگه بریم و تاریخچه و علل ساخت گنبد سلطانیه رو بخونیم، قضیه جالبتر هم میشه. اینکه حاکم وقت قصد داشته پیکر مطهر حضرت علی (علیه السلام) رو از نجف به اینجا منتقل کنه !! http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D9%8...B%8C%D9%87 نظر شما بزرگواران چیه ؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
نماد های شیطان پرستان همه جا پر شده تو فیلما کارتون ها همه جا.....
بعضی وقتا باقصد و نیت بعضی وقتام بدون نیت..الله اعلم منظورم از بدون نیت آشنا نبودن با این نماد هاست حتی خودمم یه چند تایی از نماد هارو استفاده میکردم بعدا که فهمیدم چیه استفاده نکردم ازشون. |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بله. بنده هم امیدوارم از روی نا آگاهی چنین طراحی صورت گرفته باشه. هر چند نباید غفلت مسئولین فرهنگی رو فراموش کرد.
|
|||
|
|
۹:۰۶, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کاملا عمدی و با برنامه هستش.
نماد پنتاگرام کامل در اینجا قابل مشاهده هستش. دایره دور ستاره پنتاگرام را کامل میکنه و حصول شیطان رو گواهی میده و وقتیدر سقف مکان کار گذاشته شود به معنای گیت و ورودی بکار گرفته میشود. |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
والله خیلی هم نمیشه با اطمینان گفت که هدف شیطانی بوده
اصولا در بحث نماد و نماد شناسی مسائل خیلی پیچیده تر از این هاست که بخواهیم انقدر ساده در موردشون قضاوت کنیم حتما باید اساتید این حوزه و افرادی که پژوهش های فراوان انجام داده اند مسئله رو بررسی کنند نماد ها در طول تاریخ و در بین اقوام مختلف همواره یک معنی را نداشته اند. همین ستاره پنج پر براش کلی معنی در جاها و زمان های مختلف بیان شده. یک زمانی نمادی از سیاره زهره یکبار نماد مهرپرستی و یک بار نماد باروری... در بین مسیحیان ابتدایی نماد ضد شیطان و بعد ها نماد اصلی شیطان پرستان ... و کلی معنای دیگه در طول زمان های مختلف در خود اسلام هم ما شاهد این نماد هستیم. مثلا همین تعویذ هایی که می نویسند مثل شرف الشمس هم از این نماد توش استفاده میشه. لذا خیلی نمیشه در این زمینه مطمئن بود و به نظر من حتما باید از اساتید حوزه نماد شناسی در معنایابی نمادها استفاده کنیم. |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم کلهم نمیشه روی ویکی پدیا استناد کرد ولی قضیه باید بررسی بشه.یادمون نره این نماد ها تازه به دوران نرسیده اند و شیطان عمری به درازای آدمیزاده داره و از روزی که آدم بوده شیطان هم بوده و تعجبی نیست که بگید مثلا 3000 سال پیش فلان نماد رو ساختند. یا حق |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در این تصاویر حتی میتوان عدد 6 انگلیسی هم به دور ستاره پنتاگرام به وضوح مشاهده کرد که تکرار شده و یادآور عدد 666 یعنی عدد شیطان در مسیحیت میباشد !!!!!! |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۱)rezamohammadi نوشته است:با تشکر از شما، اما مطلبی که در سایت ویکی پدیا گذاشته شده رو من برای اطمینان مکرر سرچ کردم و توی تعدا زیادی از سایتهای دیگه و حتی سایتهای رسمی دولتی هم همین مطلب ذکر شده یک از نیات اصلی حاکم آن زمان از ساخت گنبد سلطانیه، انتقال پیکر حضرت به این مکان بوده. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد شیطانی در عرفات | ghoran | 14 | 9,525 |
۵/مهر/۹۳ ۱۶:۵۳ آخرین ارسال: sabalan110 |
|

عکس مربوط به گچبری گنبد سلطانیه در زنجان میباشد. خیلی واضحه که کلمه الله در وسط ستاره شرقی با راس رو پایینه که نماد بز بافومت یا شیطانه. در ابتدا با خودم گفتم شاید عکاس نحوه عکاسی ازش مشکل داره، ولی با یه سرچ ساده تو اینترنت با تصویر زیر مواجه شدم:![[تصویر: hzbjE.jpg]](http://s2.img7.ir/hzbjE.jpg)