|
فریاد قاطع ظریف درنشست وزرا:هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید
|
|
۱۶:۴۸, ۱۷/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۴ ۱۶:۴۹ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حرکتی قابل تقدیر از وزیر امور خارجه
یک منبع روس گفت: «پس از این واکنش قاطع ظریف، خانم موگرینی وارد بحث شده و ایران را تهدید به ترک مذاکرات می کند که وزیر خارجه ایران عقب ننشسته و با قاطعیت می گوید: هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید.» در جریان مذاکرات هسته ای اخیر و پس از ابراز برخی تهدیدات طرف مقابل و به ویژه آمریکایی ها در خصوص توان موشکی و هسته ای ایران، وزیر امور خارجه کشورمان پاسخ قاطعانه ای به آنها داده است. ![]() وی در تشریح واکنش محمد جواد ظریف به این رویکرد و رفتار طرف آمریکایی ادامه داد: «وزیر امور خارجه ایران در واکنش به تهدید علنی طرف آمریکایی، با لحنی قاطعانه و فریادی بلند خطاب به تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا تمام مشکلات موجود در منطقه را متاثر از رفتار آنها و حمایت مالی و تسلیحاتی غرب از تروریست ها عنوان کرده و به آنها می گوید شما اساسا در موقعیت و جایگاهی قرار ندارید که برای توان موشکی کشور ما تعیین تکلیف کنید.» این منبع مطلع روسی ادامه داد: «پس از این واکنش قاطع ظریف، خانم موگرینی وارد بحث شده و ایران را تهدید به ترک مذاکرات می کند که وزیر خارجه ایران عقب ننشسته و با قاطعیت خطاب به غربی ها می گوید: یادتان باشد هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید. » وی در پایان گفت: «این موضع گیری قاطعانه محمد جواد ظریف با استقبال سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه مواجه شد و او در پی این جمله ظریف بلافاصله گفت: همچنین یک روس را»! منبع: مهر |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۸, ۱۸/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۴ ۱۷:۱۳ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ در داخل بله صدای هیچ کس در نمیاد ولی در خارج نه و حتی صدای اون NGO های خارجی هم ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام ![]() (۱۸/تیر/۹۴ ۹:۲۲)کاربر محترم مصباح نوشته است: 25 میلیون یمنی دارن زیر سکوت مرگ بار جامعه ی جهانی آرام و بی سرو صدا دارن کشته می شن در اومده که میگن ایران الان کجاست؟ (۱۸/تیر/۹۴ ۹:۲۲)کاربر محترم مصباح نوشته است: کل تمرکز رسانه های جهان به مذاکرات ایران جمع شده تا تو این شرایط به وجود اومده و تو سکوت، وهابیان صهیونیست به راحتی کار خودشون رو بکنندر اینترنت مقالات خوبی از افراد سرشناسی وجود دارد که من واقعا نمی تونم در اینجا بیان کنم چون شاه بیت یکی از مدیران این است: ((لطفا از ایجاد مباحث تفرقه افکنانه و... جدا خودداری فرمایید)). اما حتی مقالاتی که نقد های مایلد ارائه می کنند هم بنا به قضیه ی نسبت
FEV1/FVC در اینجا اصلا قابل درک نیست اما یک تاپیک در مورد "LGBT" تا چند روز در صدر
می مونه. (خودتون که در جریان هستید) (۱۸/تیر/۹۴ ۹:۲۲)کاربر محترم مصباح نوشته است: نمی شه بشینیم و ببینیم که دیپلماسی ما دهانش تا بناگوش بازه و معلوم نیست به کی لبخند می زنه بله من با حرف شما کاملا موافقم ولی یه موضوع توی این تالار برای من خـیــلــی گنـگ هست!
من یه موضوعی را متوجه نمی شم. یوزر های شجاعی که تحلیل های پر مغزی ارائه می دهند
کــه بـعـضـاً حتـی قـابـل مقایسـه با مقالات پـروفسـور چوسودوفسکی (Prof. Chossudovsky) و
کریگ رابرتس (Dr. Craig Roberts) و امـثـالـهـم هــســت؛ در ایــن تـاپـیـکی کــه مـدیــر مـحتـرم
سـبـک زنـدگی (حقایق هسته ای) ایـجـاد کـردنـد و ایـن عـزیـزان را دعـوت بـه مـنـاظـره کـردنـد:
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵)آقـــ♥ـــای مجید املشی نوشته است: من از همینجا در تالار عنوان می کنم هرکدام از بزرگوران اگر این مذاکرات ایران و آمریکا رو بردی برای ما می دونن؛ بیان دلایل و مستنداتشون رو بیارن تا باهم به دور از جناح بندی های سیاسی گفتگو کنیم. بنده با توجه دلایلی که اقامه کردم از نظرات اساتید و همچنین بررسی تحلیلی و عقلانی این نظرات، معتقدم این روند مذاکرات نتیحه ی خوبی رو برای ملّت ایران نخواهد داشت. چـرا شـرکت نمـی کنـنـد و بـه جـای سخن پـراکنـی و جزع و فزع در تواپیک (جمع مکسر تاپیک)،
دیدگاه ها و تحلیل های خودشون را در مورد نحوه ی مذاکرات به نقد نمیذارنـد؟ الان فـکـر کـنــم
قریب به یک ماه میگذره ولی دریغ از........ .
به هر حال بـنــا به هـمــون قضیه ی نسبت FEV1/FVC من عـــیـــن بـــرگـــردان مــتـــــن اصلی این تایپک را به انگلیسی در زیر قرار میدهم تا خود دوستان تحلیلگر ارشد سایت با متن نشریه بلومبرگ مقایسه کنند و خودشون پیدا کنند پرتقال فروش را✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ A Russian source said: (After Zarif’s trenchant response, Mogherini entered the debate and threatened Iran to leave the talks while the Iranian Foreign Minister did not sit back and said firmly: never threaten an Iranian During recent nuclear talks and after expressing some threats by the counterpart, specially the Americans with regard to Iran’s missile and nuclear capabilities, Iran’s Foreign Minister has responded firmly to them ![]() A Russian source close to the nuclear talks underway between Iran and the world powers, added: last Monday night, there was an intensive and challenging talks between Iran and the G5+1 at the negotiating table. During the meeting, the American negotiating team has urged Iran with a threatening tone to succumb to Washington’s exact demands regarding Iran’s arms and missile embargo, claiming Iran’s missile capabilities to be a threat to stability in the Middle East. In describing Mohammad Javad Zarif‘s reaction to this approach as well as the behavior of the American side, he continued: Iran’s Foreign Minister, in response to the American side openly threatening Iran, addresses the American negotiating team with an assertive tone and a loud shouting, seeing all problems in the region to be affected by their behavior as well as terrorists' financial and military support by the West, and states: ‘you are not basically in a position to decide for Iran’s missile capabilities.’ The Russian informed source continued: (After Zarif’s trenchant response, Mogherini entered the debate and threatened Iran to leave the talks while the Iranian Foreign Minister did not sit back and said boldly addressing the West: remember you should not ever threaten an Iranian He said at the end: (taking this firm and uncompromising stance by Mohammad Javad Zarif was warmly welcomed .(by his Russian counterpart Sergey Lavrov, prompting him to chime in: “or a Russian ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۸:۲۵, ۱۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
آقااااااااا
یه سوال! چرا هیچ خبری از پشت درهای بسته مذاکرات به بیرون درز پیدا نمیکنه ولی فریاد ظریف به شدت رسانهای میشه؟!؟ ![]() با تشکره ویژه از عزیزه دلمون ، آقای یک مقامه آگاهه روسی ! و سایت خبرنگاران جوان که ما رو در جریان ریزه اخبار مذاکرات ، در نشست وین قرار میدن... |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۱۸/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۴ ۱۹:۲۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۴:۰۸)sarallah نوشته است: ببینید انتقاد های زیادی به خاطر مواردی که ذکر کردید و نکردید به ایشون وارده ولی ما هم دیگه نباید انصاف رو بزاریم کنار... من بی انصافی نکردم : از شما منبع معتبر خارجی برای پست اول خواستم که آقای میعاد این کار رو انجام دادند و مشخص شد که منبع خبر در رسانه های روسیه، همین خبرگزاری های داخلی ایرانه!!!!!!!!!!!!!!!!! (۱۸/تیر/۹۴ ۱۴:۰۸)sarallah نوشته است: وقتی رهبری تیم رو متدین و متعهد میدونن ما نباید هر چیزی که به ذهنمون میرسه رو به ایشون نسبت بدیم. من هر چیزی که به ذهنم رسید رو به ایشون نسبت ندادم!!!! اگه واقعا این کار رو کردم بفرمایید تا اصلاح کنم خلافه واقعه که کل تمرکز وزارت خارجه ی ایران روی مذاکرات هسته ایه؟؟ خلاف واقعه که وزارت خارجه جز پرونده ی هسته ای مسئول یک سری کارهای دیگه هم هست؟؟؟ خلاف واقعه که هنوز هیچ، هیچ به معنای واقعی کلمه واکنش قاطعی از طرف دستگاه دیپلماسی کشور در برابر جنایات اخیر عربستان در یمن انجام نشده؟؟؟ من جز اینها چیز دیگه ای رو گفتم؟؟ نقل قول: اگر ایشون چنین کاری رو کرده باشه قابل تقدیره که بالاخره جایی نشون داده همیشه لبخند در کار نیست. بله، خود بنده هم که تاکید کردم که اگه این کار رو کرده قابل تقدیره. که البته هیچ منبع معتبری برای این رفتار گفته شده پیدا نشد. |
|||
|
|
۱۹:۳۰, ۱۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۹:۱۶)مصباح نوشته است: خلافه واقعه که کل تمرکز وزارت خارجه ی ایران روی مذاکرات هسته ایه؟؟بله خلاف واقعه. http://www.asriran.com/fa/news/388884 حتما باید دکتر ظریف میگفت ... ... ... ... تا راضی بشید؟! جای خالی رو با یکی از جملات رئیس جمهور قبلی ایران پر کنید! در ضمن قبلا هم گفتم که مشکل اغلب منتقدین هسته ای دولت بی اعتمادی شون به مسئولینه. طوری که منابع خارجی رو از منابع داخلی معتبر تر میدونند. این رو هم گفتم که داد زدن آقای ظریف در این مذاکرات چیز تازه ای نیست و قبلا هم کاترین اشتون همین ماجرا رو نقل کرده بود. به کاترین اشتون که اعتماد دارید ان شاء الله؟! |
|||
|
۱۹:۳۶, ۱۸/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۴ ۱۹:۳۷ توسط Islam.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ماجرای دلجویی ظریف از موگرینی پس از انتشار خبر عصبانیت در مذاکرات
سایت خبری جماران نوشت: روز چهارشنبه در مذاکرات هسته ای وین، روز غلبه حاشیه بر متن بود. در این روز در متن اصلی مذکرات تحولات چشمگیری رخ نداد و مذاکرات دو و چند جانبه فقط در سطح کارشناسان و معاونین وزرا پیگیری شد، اما انتشار یک خبر توسط رسانه های کشورمان باعث بروز جنجال رسانه ای گسترده ای در داخل کشورمان و همچنین در سطح بین الملل گردید. به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، ماجرا از آنجا شروع شد که حدود ساعت ۱۵ به وقت ایران، یکی از خبرگزاری های کشورمان طی خبری به نقل از یک منبع روس، سیر جریانات در نشست دوشنبه شب وزرای خارجه کشورهای ۱+۵ و ایران را فاش کرد. بر اساس این گزارش، در این جلسه مذاکرات فشرده و چالش برانگیزی رخ داده و تیم مذاکره کننده آمریکا ضمن تهدید خواندن توان موشکی ایران برای ثبات خاورمیانه، با لحنی تهدید آمیز از ایران خواسته است تا به خواسته های دقیق واشنگتن در قبال تحریم تسلیحاتی و توان موشکی خود تن دهد. وزیر امور خارجه کشورمان نیز با لحنی قاطع خطاب به تیم مذاکره کننده هسته ای آمریکا تمام مشکلات موجود در منطقه را متاثر از رفتار آنها و حمایت مالی و تسلیحاتی غرب از تروریست ها عنوان کرده و به آنها می گوید شما اساسا در موقعیت و جایگاهی قرار ندارید که برای توان موشکی کشور ما تعیین تکلیف کنید. طبق گفته های این منبع روس به خبرنگار مهر، پس از این واکنش قاطع ظریف، خانم موگرینی ایران را تهدید به ترک مذاکرات می کند که وزیر خارجه ایران عقب ننشسته و با قاطعیت خطاب به غربی ها می گوید "یادتان باشد هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید". ظاهرا این موضع قاطع ظریف با استقبال سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه مواجه می گردد و او در پی این جمله ظریف بلافاصله می گوید "همچنین یک روس را"! این خبر، به سرعت در فضای رسانه ای کشورمان و سپس در شبکه های مجازی بین کاربران ایرانی بازتاب گسترده پیدا کرد، تا جایی که تبدیل به هشتگ "هیچگاه یک ایرانی را تهدید نکنید" شد و کاربران ایرانی در شبکه های مختلف مجازی با یادآوری رشادت های جنگ ۸ ساله با عراق و سایر افتخارآفرینی های ایرانیان در طول تاریخ به مخاطبین خارجی، از موضع قاطع وزیر خارجه کشورمان حمایت کردند. بتدریج، پای کاربران غیر ایرانی نیز به این بحث ها باز شد و بعضی از آنان در موافقت و بعضی دیگر در مخالفت با این هشتگ اظهار نظر کردند. گرچه روایت فوق از جلسه دوشنبه شب وزرای خارجه هیچگاه از سوی مقامات وزارت خارجه کشورمان یا کشورهای ۱+۵ تکذیب نشد، اما بعضی منابع نزدیک به مذاکرات ادعا کردند که اطلاعات فوق نه از سوی منابع روس، بلکه از طریق برخی منابع ایرانی در اختیار خبرگزاری ها قرار گرفته است. در نتیجه طبق برخی گزارش های تایید نشده، با شدت گرفتن بازتاب های بین المللی این خبر، هیات مذاکره کننده اتحادیه اروپا با تماس با هیات مذاکره کننده کشورمان ناخشنودی خود را از خبر منشتر شده اعلام کرده و آنرا مخل روند مذاکرات دانسته اند. هیات ایرانی نیز دست بکار شده و یکی از اعضای هیات بمنظور دلجویی از خانم موگرینی، جملاتی را بصورت رسمی به نقل از دکتر ظریف منتشر نمود، مبنی بر اینکه "خانم موگرینی نقش بسیار مثبت و سازنده ای در مذاکرات داشته و همواره احترام متقابل بر روابط ما حاکم بوده است. امروز هم ملاقات بسیار مثبت و سازنده ای (با خانم موگرینی) داشتیم. همین امر در مورد سایر وزرای حاضر در مذاکرات نیز صادق بوده و علیرغم اختلافات سیاسی، روابط کاری همواره بر اساس احترام متقابل بوده است". با این اقدام بموقع مسوولین وزارت خارجه کشورمان، از تبعات منفی این واقعه کاسته شد، و فضای رسانه ای تا حد زیادی به فضای آرام و متعادلی که در روزهای پیش تجربه کرده است بازگشت. با اینحال، ارزیابی صاحبنظران حکایت از این دارد که سیر وقایع فوق، کارکردی مثبت برای وجهه هیات مذاکره کننده ایرانی بخصوص در داخل کشور دارد و موجب تقویت جایگاه این تیم در میان اقشار مختلف مردم و حتی دلواپسان می گردد! |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۱۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۹:۳۰)Ali#59 نوشته است: بله خلاف واقعه. نه ديگه توجه ننموديد چي گفتم : جنايات اخير عربستان يه نگاهي به تاريخ اون محكوميتي كه لينكش رو قرار داديد بذاريد بد نيست : 6 فروردين!!!!! الله اكبر از اين همه قاطعيت!!! اون هم صرفا در قالب محكوميت!!!! |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۹:۴۲)مصباح نوشته است: نه ديگه توجه ننموديد چي گفتم : جنايات اخير عربستانخب محکوم میکنند دیگه انتظار دارید چیکار کنند هر ماه هم که یک بیانیه منتشر نمیکنند! که اگر چنین بود باید هر روز یک بیانیه در محکومیت حملات اسرائیل به فلسطینیان از وزارت امور خارجه منتشر میشد. مهم موضع گیری قاطعه که انجام گرفته. این هم نظر دکتر ظریف بعد از جنایات «اخیر» عربستان! |
|||
|
۱۹:۵۳, ۱۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۴ ۱۹:۳۶)Islam نوشته است: ماجرای دلجویی ظریف از موگرینی پس از انتشار خبر عصبانیت در مذاکرات خوب الحمدلله که این حربه هم پوچ از آب دراومد. یه داد بود که بهش دل بسته بودیم که اونم منظوری نداشتن. احتمالا گفتن گردن ما ایرانیها از مو باریکتر. هر کاری دوست دارین با یه ایرانی بکنین.
|
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
۲۳:۱۶, ۱۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام .
برام جالبه این همه صحبت سر اینکه ظریف این حرف رو زده یا نه !! یکی رد میکنه یکی تایید !!! یکی میگه خوب گفته یکی میگه اصلا مگه گفته ؟!!!! دوستان تالار بیداری اندیشه ...!! اینکه جناب ظریف این حرف رو زدن و یا نزدن و دلجویی بوده و یا نبوده اصلا مهم نیست ... مهم نتیجه این مذاکراته با توجه به امتیازاتی که رد و بدل میشه . شاید فردا یه خبر بیاد جناب ظریف نگاه با احساسی به خانم کاترین داشتن ،،، قراره بشینیم ببینیم این نگاه در چهار چوب دیپلماسی بوده و یا نبوده ؟!!!!!! زمان محدودی داریم با این همه خبر جدید و دنیای اطلاعات ... میشه بیشتر از فرصتها و تایپکهای مفید بهره برد ... پاینده باشید . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| غیبت ریس جمهور و وزرا در تشیع شهید بی سر!! | yahya63 | 12 | 2,808 |
۱۱/مهر/۹۶ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: AMINI |
|
| خبر ظریف درباره عربستان که همه را غافلگیر کرد!! | AMINI | 17 | 4,898 |
۲۳/بهمن/۹۵ ۱۴:۰۷ آخرین ارسال: AMINI |
|
| یادداشت ظریف در نیویورک تایمز | در جستجوی سختی | 6 | 3,087 |
۲۳/دی/۹۴ ۲۲:۱۲ آخرین ارسال: ـــ |
|

![[تصویر: 3355930_916.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/4/17/3355930_916.jpg)

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)