کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«فصل شیدایی» را از دست ندهید
۲۰:۴۶, ۱۸/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۴ ۱۸:۳۶ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
«بسم الله الرحمن الرحیم»

چند شب پیش خودم برای چندمین بار به تماشای این نمایش بسیار معنوی و عالی رفتم و از دلم نیومد که در روز های پایانی این نمایش از شما دعوت نکنم تا به تماشای این نمایش برید.

این سلسله نمایش ها با نام «شب آفتابی» چند سالی هست که شروع به کار کردند و در طی این سالها نام های متعددی به خودش گرفته و البته صحنه هایی هم به نمایش اضافه شده.
رهبری هم این نمایش رو مورد تایید قرار دادن حیفه که از دستش بدین:
این نمایش هر شب میزبان 4تا6 هزار تماشاگر هست و فکر میکنم که حداقل ارزش یکبار دیدن رو داشته باشه من که خودم هر سال برای تماشا میرم هر نقطه از تهران که باشه. البته چند سالی بود که نمایش «شبی در کهکشانها» به کارگردانی بهزاد بهزاد پور در تهران به نمایش در می آمد که واقعا معرکه بود.
اگر این نمایش رو ندیدین واقعا از دستش دادین... واقعاSad
ولی فصل شیدایی رو از دست ندین.
این نمایش که پرمخاطب ترین نمایش کشور است با حمایت سازمان هنری رسانه ای اوج و مشارکت ناحیه مقاومت بسیج جماران و به کارگردانی سعید اسماعیلی در انتهای بزرگراه ارتش ، کیلومتر ۲ جاده لشگرک اجرا خواهد شد.

[تصویر: poster-2-732x1024.jpg]

شبی که ما اونجا بودیم فکر میکنم تعداد تماشاگر ها به مرز 7000 نفر هم رسیده بود.
نمایش «فصل شیدایی» تا پایان ماه مبارک رمضان میزبان تماشاگران عزیز میباشد.
ثبت نام برای حضور هم به صورت پیامکی انجام میشه به این طریق که عدد 1 رو به 3000419 ارسال میکنید و باقی مراحل رو طی میکنید.
هزینه ی واقعی این نمایش خیلی بیشتر از اینهاست البته که به لطف دو سازمان دولتی به اکران عمومی در آمده.
ساعت شروع نمایش از ساعت 21:30 تا 23:30
البته شما زودتر باید در محل اجرای نمایش حضور داشته باشید.
نقشه ی ماهواره ای محل اجرای این نمایش رو میتونید اینجا ببینید.

[تصویر: tehran71.jpg]
استاد دراین تصویر دارن صحنه های مربوط به دفاع مقدس رو میبینن، آقایی هم کنارشون نشستن از صدای انفجار ها گوشاشون رو گرفتنBig Grin

از دست ندید دوستان
Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، mahdy30na ، Hadith ، سرباز منتظر ، مرتضی اقبالی ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، آفتاب ، ANTI satan ، mohamad ، aliali
۱۸:۳۳, ۲۳/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۴ ۲:۲۶ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
فقط اومدم یه بار دیگه بگم
از دست ندید دوستان[تصویر: happy.png]
ما که تماشاگر اکثر برنامه ی تلوزیون هستیم و حتی اینجا برخی شون رو نقد میکنیم، فیلم های کره ای رو با اینکه میایم اینجا ازشون بد میگیم ولی بازم میشینیم میبینیمشون، به نظرم ظلم میکنیم در حق خودمون که یک همچین برنامه هایی رو از دست بدیم.
فقط منتظریم فیلمی مثل رستاخیز اکران بشه تا بکوبیمش! ولی کارهایی اینطوری رو که با اعتقاداتمون همخونی دارن رها میکنیمConfused
در هیچ جا واقعی تر از صحنه هایی که فصل شیدایی در رابطه با مظلومیت اهل بیت به نمایش میگذاره نمیبینید.
تا پایان ماه مبارک چیزی نمونده همین الان گوشی هاتون رو به دست بگیرید و ثبت نام کنید.

[تصویر: resized_1126688_625.jpg]
سرکشی شیطان از سجده کردن مقابل حضرت آدم
[تصویر: resized_1126686_762.jpg]
تشییع شبانه و مخفیانه پیکر حضرت زهرا(سلام الله علیها)
[تصویر: resized_1126691_283.jpg]
به آتش کشیدن خیمه ها در روز عاشورا توسط سپاهیان یزید
[تصویر: resized_1126694_264.jpg]
نشان دادن سر بریده امام حسین(علیه السلام) به حضرت رقیه(سلام الله علیها)
[تصویر: resized_1126679_995.jpg]
ورود امام رضا(علیه السلام) به نیشابور و بیان حدیث سلسله الذهب
[تصویر: resized_1126701_134.jpg]
بازسازی عملیات فتح المبین
[تصویر: resized_1126702_383.jpg]
عصر حاضر و دعای مردم برای ظهور امام زمان (علیه السلام)
[تصویر: resized_1126704_483.jpg]
فصل شیدایی نه تئاتره نه سینما ترکیبی از این دو در فضایی سربازه جایی که بیشتر به واقعیت نزدیکتره.
حالا دیگه انتخاب با خود شماست.Blush
در پناه خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، mahdy30na ، ANTI satan ، حدیث عشق ، mohamad ، aliali
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا