|
چرا تبليغ بهائيت در ايران ممنوع است؟
|
|
۱:۳۴, ۲۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این مطلب رو از پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب نقل میکنم خدمت هممکارانی همچون : پارمیس - Silence و همکارانی که به دنبال روشن شدن ازادی بیان و عقیده و ... هستند. فعاليت بهائيان در دو نقطه اين كره خاكي ممنوع است؛ يكي فلسطين اشغالي (اسرائيل) و ديگري ايران كه به اختصار درباره ممنوعيت هر يك خواهيم نوشت:
بر اين اساس شوقي افندي، صادق آشچي را از بهائيت طرد مي كند، زيرا او بدون اجازه به فلسطين اشغالي سفر مي كند. شوقي در طردنامه صادق مي نويسد: «اين شخص بد اخلاق و پست فطرت، اخيراً مخالف دستور اين عبد، مسافرت به فلسطين نموده و وارد ارض اقدس گشته. تلغرافي راجع به طرد و اخراج او از جامعه به آن محفل مخابره گرديد. به والدش صريحا اظهار و انذار نمايند، مخابره با او به هيچ وجه من الوجوه جائز نه، تمرد و مخالفت نتايجش وخيم است!». آن چنان كه از اين نامه روشن است، صادق تنها به جهت مسافرت به سرزميني كه همه مقدساتشان در آنجا خاكند، از گروه بهائيان اخراج مي شود و ديگر حتي حق گفتگو و ديدار خانواده اش را نيز ندارد. اين كار بهائيان گوشه اي از آزادي و الفت و محبت، تحري حقيقت و ترك تعصب و ... از تعاليم دوازده گانه بهائيت است. لازم است بدانيد كه بهائيان هيچ گاه حق ندارند يك يهودي صهيونيست را به بهائيت فرابخوانند. آنان هيچ حقي از آب و خاكي ندارد كه همه مقدساتشان را در آن به خاك سپرده اند. [۱] بيت العدل نيز كه رهبر بهائيان كنوني است، بهائيان را از تبليغ بهائيت براي صهيونيست ها باز مي دارد كه جا دارد يك سئوال از آنان بپرسيم: «هيچ ديني حق ندارد حتي انساني را از هدايت بي بهره سازد، شما كه خود را هدايتگر عالميان مي خوانيد، به چه حقي صهيونيست ها را از هدايت خود محروم مي كنيد؟» تازه بيت العدل آنها را از هدايت خود كه هيچ از هدايت پيروانش نيز محروم مي كند.[۲]
أ. بر اساس تعاليم اسلامي كه دين رسمي ايران است، بهائيان كافر شناخته مي شوند و مسلكشان ضاله است، از اين رو تبليغشان سبب ضلالت و گمراهي است. ب. بهائيان جاسوسان اسرائيل هستند، چون بيت العدل مجبور است براي تأمين امنيت و نيازهاي مالي خود، پيروان خود را در اين كره خاكي پراكنده كند و براي اسرائيل و سرويس هاي جاسوسي آنها خبر و آن چه كه نياز دارند، جمع آوري كند؛ از اين رو دليل پراكندگي بهائيان در سراسر دنيا نيز روشن مي شود. ج. با وجود آن كه يكي از تعاليم دوازده گانه بهائيت ترك تعصبات است، اما آنان نسبت به ايران تعصب خاصي دارند و ايران را ارض مقدس و كشور موعود مي دانند؛ يعني همان انديشه صهيونيستها درباره فلسطين.
پانوشت: ۱. بديع، ص ۴۱ - ۴۲. ۲. پيام ۲۹ جون ۱۹۹۵ بيت العدل.
|
|||
|
|
۱:۴۳, ۲۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۴ ۲:۱۳ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام.
آقای سینا. بحث سر حقوق برابر مردم در یک اجتماع بود وگرنه من که خودم گفتم حرفم سر دین بهاییت نیست و به هیچ وجه خود این دین یا تبلیغش رو تایید نمیکنم. حالا اومدیم و بهایی هایی وجود داشتن که نه خواستن دینش رو تبلیغ کنه نه جاسوس اسراییل بودن اونوقت تکلیف چیه؟؟ در متن آورده شده که بهایی ها جاسوس اسراییل هستن ولی در خود اسراییل حق تردد یا زندگی آزاد ندارن و از حقوقشون محروم هستن.!!!! خب چرا؟؟؟؟ پ.ن: حالا چون حرف از بهایی ها زده شد منم بهایی ها رو مثال زدم....وگرنه شما میتونید پیروان هر آیین دیگه ای رو هم که خواستین مثلا به جای بهایی ها بذارید توی این بحث!!! |
|||
|
|
۲:۳۴, ۲۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۴ ۱:۴۳)پارمیس نوشته است: سلام. خانم پارمیس گرامی من یک سوال دارم. ایا شما از تعالیم این دیانت اطلاع دارید؟ ایا از حقوقی که خودشون دم میزنن ایا در دیانت کذب خودشون رعایت میکنن؟ برای نمونه شما درباره طرد در بهاییت اطلاع دارید؟طرد روحانی و طرد اداری. اگه کسی شامل حال یکی از این دو بشه یعنی از خانواده و خانه و گروه و ... طرد میشه. حالا چطور میشه دیانت کذبی که چنین کاری رو انجام میدهدم از این میزنه که حق ما رعایت نمیشه؟ یکی از تعالیمشون ( از تعالیم 12گانه ) تحری حقیقت هست . همون تحقیق در دیانت که ببنین و بعد بپسندی ،، حالا جالب این هست همونطور که تو پست پیشن که توسط سایلنس زده شده بود گفتم نمونه ای از کلام بزرگان این دیانت کذب رو که نسبت به تحری حقیقت چی میگن. اگه بازم خواستین بگین از توهمات و تفکرات منحرفشون که اجازه تفکز و تعقل دارن یا نه. و اما بحث حقوق . جناب توجه بفرمایید هرکشوری یکسری قوانین داره که طبق مبانی و مصالحی که هست مصوب و اجرا میکنه و برای اون یک پشتوانه ای داره . خوب برسیم به این کلام شما (۲۱/تیر/۹۴ ۱:۴۳)پارمیس نوشته است: حالا اومدیم و بهایی هایی وجود داشتن که نه خواستن دینش رو تبلیغ کنه نه جاسوس اسراییل بودن اونوقت تکلیف چیه؟؟ببخشین الان این افراد هم تبلیغ میکنن و هم نمیکنن . ایا دارن زندگی میکنن یا نه؟ ایا دارن تحصیل میکنن یا نه؟ایا دارن تجارت میکنن یا نه؟ چند جمله درباره حقوق شهروندی از کلام بابیان و بهاییان جناب باب درباره حق زندگی ببینید چی میگن:
حالا ببینید این خدای یکه و تنهای زندانی ( بهالله ) درباره غیر بهاییان چی میگه چند مورد میارم تا فقط بدونین نظرات این گروه ( چه مبلغ چه غیر زیر سایه چی بزرگ شدن و نظر خدا و پیامبر و مرید و مرادشون چی هست)
تو نقد اقدس هم این رو گفتم و مستنداتش رو ارایه دادم . مگه بهاییت نمیگه تساوی رجال و نسا؟ از اعتقاداتون هست که . چرا پایبند نیستن به این کلام ؟ خانم پارمیس شما میدونین این دیانت حق دخالت در امور سیاسی رو نداره؟ درحالی که در امور سیاسی دخالت کرده و میکنن . حالا گوشه ای از دستورات این دیانت کاذب رو براتون درباره چند موضوع بیان میکنم همون کتاب اقدس که براشون مقدس هست داره توش درباره اینکه حق دخالت در احزاب و گروه ها و ... ندارن و حتی حق اعتراض به حاکم ( زمام دار حکمت ) شما ایا ازادی رو در این میدونین که هر شخصی هرکاری خواست بکنه دیگه > حالا اعتراض یا بقولی سبک لباس و مدل مو ... اختیارش دست خودشه ، حالا شما تصور کن دیانتی بگه این که من میگم رو انجام بده و خودت توش دخالتی نداری
|
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۲۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۴ ۲:۳۴)mahdy30na نوشته است: ببخشین الان این افراد هم تبلیغ میکنن و هم نمیکنن . ایا دارن زندگی میکنن یا نه؟ ایا دارن تحصیل میکنن یا نه؟ایا دارن تجارت میکنن یا نه؟شما ایرانو میگی؟؟؟؟ فکر نمیکنم اجازه تجارت یا تحصیل تو ایران داشته باشن. (۲۱/تیر/۹۴ ۲:۳۴)mahdy30na نوشته است: چند جمله درباره حقوق شهروندی از کلام بابیان و بهاییانخب این حرف که مشخصه اشتباهه!! شما فرض کن بهاییانی هستن که خودشون هم از دینشون راضی نیستن ولی به هر دلیلی (حالا یا جراتشون نمیشه یا میترسن یا .....) نمیتونن دینشون رو تغییر بدن. خب تکلیف اینا چیه؟؟؟ باید به خاطر حرفای اشتباه بابشون مواخذه بشن؟؟؟ ببینید من از رفتار امام علی حتی در برخورد با دشمناش برای شما گفتم..... وگرنه همه ما قبول داریم بهاییت دین نیست و آیین اشتباهی هست .. ولی آیا ما هم باید مثل اونا رفتار کنیم؟؟؟ شما میگید اینا برا خودشون هم حقوقی قائل نیستن .خب آیا ما هم باید مثه اونا باشیم؟؟؟
|
|||
|
۱۳:۵۱, ۲۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۴ ۱۰:۴۰)پارمیس نوشته است: شما ایرانو میگی؟؟؟؟ اینها هم دارن کسب و کار میکنن و هم مدرسه میرن و ... اینها از دینشون رضایت ندان خو برگردن اخرش اینه که طرد بشن .مشکل کجاست؟ ایا در ضلالت بمونن خوبه یا در روشنایی/؟ کسی که پیرو اشتباه هست تکلیفش چیه؟ایا هدایت کردن طرف مقابل یا مقابله؟ کاری کا بعد از 1400 سال شیعه و اهل سنت با هم انجام میدن بر روی مباحث مورد اختلاف و هیچ کدوم جبری در کارشون نمیبینن که طرف مقبال رو به شیعه یا اهل سنت کنن. همون امام تا زمانی که دشمن خدعه و خروج نکرده کاری نداره ولی شما یک نگاه به تاریخچه مسجد ضرار برنین . مسحدی که جتی موضوع تخریبش در قران هم اومده . مسجدی بود که ساخته شد و محل نشستهای فته گران بود و دستور به تخریبش داده شد . حالا باید بگیم چرا خانه خدا رو ( مسجد ) تخریب شد.؟ ما با بهایی مثل خودشون رفتار نمیکنیم بلکه از نگاه خودشون همه منحرف و گمراه هستن ولی شیعه چنین اعتقادی نداره .ایا شما در اخکام اسلامی یکی از مواردی رو که ذکر کردم مشاهده میکنین؟ ایا در قوانین به اصطلاح حقوق بشری سارمانهای بین المللی میتونین این متون و شرعیاتی که دارن رو رو کنن؟بعد بگن ما مظلومیم و ...؟ انسان هستن سرجای خودش مثل افرادی که در زمان صدر اسلام بودن و خیانت هایی به اسلام کردن رفتار کنن مثل اونها میشن و شامل حال همونها . اما اگه اری نداشته باشن مشکلشون کجاست؟ یک سوال از شما و همه روشن اندیشان و اهل حقوق شهر وندی / شما یه همسایه داری هر روز میاد یه حرفی میزنه و کم کم شما رو از خانواده شما دور میکنه و به سمتی که میخواد میبره و اهخرش شما بعد از 2 سال متوحه میشی با خانوادت دشمن شدی و خیانت کردی به خانوادت و ... باهاش چه میکنی> البته این مثال کامل نیست اما کافیه کمی روش فکر بشه. تو پست بعدی یک کلیپ براتون میزارم تا متوجه ماهیت اینها بشید |
|||
|
|
۳:۰۵, ۲۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یک مسئله ی مهم که هست این هست که یک بهایی خودش داره خودش رو از خوبی باز می داره و محروم می کنه نه ما یا جامعه ایران .
![]() مثال ماست ! خداوند فیاض هست و به انسانها فیض بی حد می بخشه ، این انسانها هستند که خودشون رو از فیض واسعه خداوند محروم می کنند و نه خداوند ![]() یه وقت هم هست یک گرایش فاسد هست . خود فرد فاسد میشه و تمام . ولی وقتی هست که یک گرایش یا یک فرقه ، عقاید مخرب دارد و مفسد هست ، کسی که این رو می فهمه باید خودش رو نجات بده و این ممنوعیت هایی اجتماعی هم می خواد از این طریق اون فرد اوضاع رو برای بد شدن و بد کردن آماده نبینه و خودش رو نجان بده . اگر اوضاع آماده باشه برای تبلیغ یک انحراف فکری یا دینی ِ مفسد ، جامعه به ورطه هلاکت می ره و نابود میشه . ممنون از این تاپیک ارزشمند . |
|||
|
|
۴:۲۲, ۲۲/تیر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
این لینکها رو لطفا ببینین.
حتما این 5 کلیپ رو ببینین کوتاه هست و با کیفیت خوب .
ابهامی بود بفرمایید.![]() با تشکر از فاطمه خانم که توضیحشون مفید بود
|
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
یک نکته تقدیم به دوستانی که چرایی عدم تبلیغ و ... رو باز براشون سوال مونده ، از اصول اولیه هر دین و اعتقاد، تبلیغ و نشر عقاید بین سایر مردم است. پیروان آیین بهائی نیز در تمام دنیا و به ویژه کشور عزیزمان ایران، به صورت پنهان و آشکار مشغول دعوت سایرین به بهائیت هستند و به این منظور جزوات و نشریات متعددی به صورت دیجیتالی و چاپی میان ایرانیان توزیع میگردد. البته طبق اصول 13 و 14 و 26 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، بهائیت جزء اقلیتهای دینی ایران محسوب نشده و در نتیجه تبلیغ و دعوت به بهائیت، در ایران خلاف قانون است. نص خود قانون اساسی جمهمری اسلامی ایران
با دقت و تامل بخونین متن زیر رو ![]() نقل قول:باب هفتاد و پنجم
بازهم اگه سوالی بود درخدمت هستیم. تا حد کمال سعی میشه از منابع خود بهاییت و بابیت و سخن بزرگان خودشان پاسخ داده بشود. |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۵/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۴ ۱:۳۴)mahdy30na نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمهر دینی باید ازاد باشه |
|||
|
۲:۵۴, ۶/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۵/شهریور/۹۵ ۱۷:۰۲)irantrn نوشته است: هر دینی باید ازاد باشه شما دین بودن بهاییت رو اثبات کن ، ازاذی پیشکش . ![]() نکنه شما هم میل دارین این گفته رو با ده ها سند معتبر از گفتار بزرگان بهاییت و همچنین بابیت ( که به اصطلاح مبشر این فرقه بودن ) تکرار کنم . علت دین بودن بهاییت رو میشه بفرمایید؟ این پرسش رو از هرکی پرسیدم یجور پاسخ دادن ولی جالبه که پاسخها خودشون تناقض دارن باهم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

داغ گذاشتن رو ببینین و از طرفی ببینین که یک شهروند اگه خونه کسی رو اتش بزنه حکم شرع( شرع دیانت دروغین ) میگه _ یعنی خداشون میگه