کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم "رستاخیز" (سخنان موافقان و مخالفان)
۱۹:۵۸, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۷ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #1
آواتار
بی توجهی به نظر مراجع عظام و نمایش دادن چهره حضرت عباس(علیه السلام) و حضرت علی اکبر(علیه السلام) در سینما
در حالی که نشان ندادن چهره پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، اهل‏بیت(علیه السلام) و افراد مقدس، یک هنجار مورد قبول در بین فیلمسازان متدین شیعه و سنی است، متأسفانه این نکته در فیلم سینمایی "رستاخیز" که امروز در چارچوب سی و دومین جشنواره فجر به نمایش درآمد رعایت نشده است.

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(علیه السلام) ـ ابنا ـ در حالی که نشان ندادن چهره پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، اهل‏بیت(علیه السلام)، خلفای نخستین، همسران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و چهره های مقدس یک هنجار مورد قبول در بین فیلمسازان متدین شیعه و سنی است، متأسفانه این نکته در فیلم سینمایی "رستاخیز" که امروز در جشنواره فجر به نمایش درآمد رعایت نشده است.

در این فیلم حدوداً 180 دقیقه ای که به وسیله «احمدرضا درویش» کارگردان مشهور ایرانی و با موضوع عاشورا ساخته شده علاوه بر نمایش چهره حضرت عباس(علیه السلام)، در ده ها سکانس دیگر چهره حضرت علی اکبر(علیه السلام)، حضرت علی اصغر(علیه السلام)، حضرت قاسم(علیه السلام) و یاران باوفای امام حسین(علیه السلام) یک به یک نشان داده می شود و در سکانسی، شاهد سخن گفتن حضرت زینب(سلام الله علیها) هستیم که خوشبختانه در این یک مورد، دوربین از پشت بازیگر این نقش، فیلمبرداری ‌کرده است.

این در حالی است که سه سال پیش مسأله تصویر کردن چهره حضرت عباس(علیه السلام) در سریال مختارنامه و بازی یک هنرپیشه به جای ایشان، جامعه متدینین را بشدت نگران کرد و صدا و سیما را به چالش کشید و سرانجام با مواضع محکم مراجع عظام تقلید این کار صورت نگرفت.

اما علیرغم آن مخالفت‏ها و مواضع، اکنون فیلم رستاخیز در سی و دومین جشنواره فیلم فجر پخش شده و سپس با اکران در سینماها، علاوه بر حضرت عباس(علیه السلام) چهره مقدسان دیگر را نیز نمایش می‏دهد و تبعات منفی زیادی را در پی خواهد داشت.

در اخباری که درباره این فیلم منتشر شده، ادعا شده است که نشان دادن چهره حضرت عباس(علیه السلام) با اعلام موافقت مراجع صورت گرفته است(!) در حالی که فتاوای موجود از علماء، و نیز پیگیری‏های ابنا از دفاتر مراجع، صحت این ادعا را نشان نمی دهد.
•عدم پاسخگویی «کارگردان» و عدم اعتقاد «تهیه کننده» !
به گزارش تابناک، تهیه کننده این فیلم در پاسخ به چرایی نشان دادن چهره حضرت عباس(علیه السلام)، اعلام کرده است: "اعتقادی به عدم نمایش چهره ایشان و یا نورانی کردن آن ندارم!".
همچنین امروز در جلسه پرسش و پاسخ این فیلم، پرسش های ارسالی خبرنگاران به تشخیص مدیر جلسه خوانده نشد! پس از نشست پرسش و پاسخ نیز «احمدرضا درویش» حاضر به پاسخگویی در این باره نشد؛ پرسش هایی درباره اینکه «آیا برای نمایش چهره ابوفاضل (علیه السلام) از مراجع یا نهادهای دیگر مجوزی کسب شده؟» یا اینکه «با توجه به حضور حضرت عباس با چهره مشخص در سکانس های کلیدی، در صورت الزام به حذف این سکانس ها برای نمایش، آیا درویش حاضر خواهد شد مشابه میرباقری فیلم خود را اصلاح کند یا تصاویر را نورانی نماید؟ یا تصمیم دیگری می‌گیرد؟» و نشست پرسش و پاسخ، با ابهام پایان یافت.
«بهادر زمانی» بازیگر نقش حضرت ابوالفضل(علیه السلام) هم بعد از نمایش فیلم در کاخ جشنواره گفت: «همه ما علاقه ویژه‌ای نسبت به این شخصیت داریم و خوشحالم که این شانس را داشتم که بتوانم این نقش را بازی کنم». عجیب اینکه گریمور این فیلم، مبنای انتخاب و گریم زمانی را برای نقش حضرت عباس(علیه السلام)، شمایل های معمول کشیده شده از آن حضرت خواند که طبیعتاً این شمایل مبنای تاریخی مشخصی ندارد.

•در این زمینه نکات زیر قابل توجه است:

1.کارگردان این فیلم دو سال پیش در پاسخ به این سؤال که چرا در نظر دارد چهره مقدسان را نمایش ‏دهد گفته بود: "این فیلم، بانی کویتی دارد و من آن را برای پخش در داخل کشور نمی‏سازم!". اما گویا با عوض شدن شرایط سیاسی کشور، ایشان حساس کرده است که می‏تواند اکنون آن را در داخل ایران هم نمایش دهد.

2.بازیگران اصلی این فیلم اهل کشورهای سوریه، عراق، کویت و لبنان هستند؛ لذا یکی از نگرانی هایی که درباره سریال مختار وجود داشت (اینکه بازیگر نقش چهره‏ های مقدس، در گذشته و آینده نقش‏های نامناسب و سخیف بازی کرده یا کند) درباره این فیلم بسیار جدی‏تر است. اتفاقی که درباره بازیگر نقش مریم مقدس افتاده است.

3.کارگردان سریال مختار علیرغم مقاومت بسیار، سرانجام در برابر فتاوای مراجع تسلیم شد و بخش‏هایی از صحنه مربوط به حضرت عباس(علیه السلام) را حذف و بقیه را هم با استفاده از افکت نور اصلاح کرد. اما اینک با پخش آشکار چهره های حضرت عباس(علیه السلام)، حضرت علی اکبر(علیه السلام) و حضرت علی اصغر(علیه السلام)، افکار عمومی جامعه هنری با این علامت سؤال مواجه شده است که این تبعیض به چه معناست؟!

4.رسانه ‏ها و علمای وهابی که دائماً در حال رصد جریان‏های شیعی هستند بهانه و مستمسک خوبی برای تبلیغ علیه تشیع و علمای ما پیدا خواهند کرد و آن اینکه: علمای اهل سنت ـ از الازهر گرفته تا حجاز ـ نشان دادن چهره انبیاء و مقدسان را تحریم می‏کنند اما شیعیان که ادعای پیروی از اهل بیت(علیه السلام) را دارند به این امر اهتمام ندارند.

5.یکی دیگر از نکات عجیب دیگر درباره این فیلم، نشان دادن چهره‏ای زیبا و جذاب از «معاویه» در این فیلم است که با انتقاد شدید ناظران روبرو شده است.

6. پروژه گرانقیمت «رستاخیز» در شانزدهم بهمن 1388 آغاز و در چهاردهم شهریور 1390 به اتمام رسید. اما با توجه به مخالفت مراجع، کارگردان آن از شرکت دادن فیلم در جشنواره ها و اکران آن خودداری کرد. اینکبه نظر می رسد وی احساس کرده است که شرایط کشور موافق بی توجهی به نظر مراجع و احساسات مذهبی است؛ غافل از اینکه موضوع امام حسین(علیه السلام) و نیز پیروی از مرجعیت در بین مردم ولایتمدار ایران، امری نیست که پیرو انتقال قدرت بین جناح‏های سیاسی باشد.

7.در صورت اکران عمومی این فیلم به شکل فعلی، بدون شک احساسات بخش بزرگی از جامعه محب اهل‏بیت(علیه السلام) و متدین ایران جریحه ‏دار خواهد گردید.

نظر مراجع عظام تقلید درباره نشان دادن چهره مقدسان

سه سال پیش و در زمان ماجرای فیلم مختار، مراجع عظام نظرات زیر را درباره نشان دادن چهره حضرت عباس(علیه السلام) و دیگران اعلام کردند:

ـ آیت‌ا... العظمی مکارم شیرازی: در مورد حضرت قمر بنی‏هاشم علیه السلام نشان دادن چهره آشکار به مصلحت نیست و بهترین راه حل این است كه مانند معصومین علیهم السلام چهره ایشان را به صورت مبهم و در هاله‏ای از نور نشان دهند تا مشكلی پیش نیاید.

ـ آیت‌ا... العظمی مظاهری اصفهانی: این کار حرام است و باید نباشد.

ـ آیت‌ا... العظمی علوی گرگانی: شخصیت حضرت ابوالفضل(علیه السلام) در میان عموم مردم و شیعیان مخصوصا متدینین ممتاز است؛ و لذا برای جلوگیری از هتک حرمت و وهن به مقام عظمای آن بزرگوار لازم است از نشان‏دادن چهره ایشان اجتناب ‏شود.

ـ آیت‌ا... العظمی موسوی اردبیلی: به طور کلی هرگونه عملی که موجب وهن و بی‏حرمتی به ساحت مقدس اهل‏بیت علیهم السلام و از آن جمله حضرت ابافاضل عباس بن امیرالمومنین علیهما السلام شود و یا مستلزم مفسده‏ای باشد جایز نیست. بر مسئولین ذی‏ربط است که رعایت نمایند.

ـ آیت‌ا... العظمی ملکوتی تبریزی: بهتر، بلکه لازم است به نحوی از هاله نور از نشان دادن استفاده شود.

ـ آیت‌ا... العظمی حسینی شاهرودی: چون احتمال می‏رود که نشان ‏دادن چهره مبارک قمر بنی هاشم علیه ‏السلام در فیلم، مستلزم وهن به ساحت مقدس ایشان شود، لذا نباید نشان داده شود.

ـ آیت‏ا... العظمی وحید خراسانی: شنیده‏ام می‏خواهند قمر بنی هاشم را به نقش هنرپیشه‏ها درآورند. قمر بنی هاشم کسی است که حجت خدا مقابل قبر او می‏ایستد و می‏گوید: "سلام خدا، سلام تمام انبیاء، سلام تمام اوصیاء، سلام تمام شهداء بر تو یا بن امیرالمؤمنین". قمر بنی هاشم کسی است که صد و بیست و چهار هزار پیغمبر، هر صبح و شب به او سلام می‏کنند. حال این شخصیت را می‏خواهند به نقش هنرپیشه‏ها درآورند... خدا نکند که چنین کاری را انجام دهند، که اگر بکنند، آن وقت هر چه پیش‏آید و هر چه ما بگوییم معذوریم.

ـ آیت‌ا... صافی گلپایگانی: جواب همان است که حضرت آيت‌الله وحيد فرموده‌اند.

.
[تصویر: 519427.jpg]
پوستر فیلم سینمایی رستاخیز (تذکر: چهره شخصیت اصلی به وسیله ابنا محو و نورانی شده است)

منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، سیمرغ ، شیدا ، علائم ظهور ، وحید110 ، sarallah ، Admirer ، یاســین ، أین المنتظر ، ELENOR ، ali0077 ، رضوانه ، Islam ، help me ، السا ، Havbb 110 ، aboutorab ، مجنون العباس ، neyestan23 ، حسنیه ، صبح صادق ، mahdy30na ، ZaHrA110M ، 59-11(یامهدی) ، امیرخان ، yamin ، مجید املشی ، عدالت ، fafa* ، fatemeh ، بیداری اندیشه ، صهبا ، melanie2222 ، Justice Bringer ، انتصـار ، لبخند خدا ، mason-enemy ، نرگس مهدوی ، سرباز ولایت ، محمدهادی

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۳۶, ۲۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #101
آواتار
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۷:۰۲)Silence نوشته است:  حدشو قرآن و عقل منو شما تعیین می کنه..
مگه مرجع ولی معصومه که اشتباه نکنه؟ینی تاحالا هیچ مرجعی اشتباه نکرده که ما چشم گوش بسته بشینیم هرچی گفتن بگیم چشم...صادق شیرازی هم برای خودش مرجعیه...
بیشتر از چهارصد بار کلمه تفکر و تعقل در قرآن بکار رفته...
ملتی که بخواد تو همه زمینه ها فقط فقط تقلید کنه فرقی نداره از هر الگویی غربی یا هرچی دیگه به هیچ عنوان پیشرفت نخواهد کرد...این خلاف حرف قرآنه
من مدافع فیلم نیستم بحثم درباره حد حدود تقلید هم نیست ولی وقتی جلوی این فیلم می ایستم که برای خودم ثابت بشه فیلم توهین یا تحریف کرده نه صرفا گفته شخصی دیگه..
تنها کسی که من حرفشو بی چون چرا قبول می کنم ولی فقیهه نه هرکسی که لباس دین پوشیده...

این ادبیات تند تونو برای دشمنانتون نگه دارین منم یک ایرانی مسلمان هستم دشمن نیستم به کسی یا چیزی هم حمله نمیکنم...
اگه میخواین نظرتونو دوستانه بگید من هستم وگرنه همین الان میگم حق با شما من اشتباه کردم...ادامه ندید
یا علی
سلام.
میبخشید که بنده جواب میدم Smile
اما حرف از عقل و اینها شد...
من خودم خیلی دوست داشتم این فیلم رو ببینم Smile
حتی بازیگری که برای نقش حضرت عباس(علیه السلام) انتخاب شده رو چهرشون رو برای این نقش بسیار مناسب دیدم، البته خبر از داستان اشتباه فیلم نداشتم.
هرطور میخواهید حساب کنید اما وقتی فتوای علما رو دیدم مبنی بر اینکه این فیلم باعت وهن در دین هست، از دیدنش منصرف شدم. شاهد هم دارم Smile
علما هم یک راست حکم بر تحریم فیلم نیاوردند، دلیل آورند، دلیلشون هم مستند هست، بنابراین پذیرفتم.
حالا عقل من در ابتدا اشتباه کرد یا درست فتوا داد؟ Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، ضحی ، آفتاب ، فرشته مهربون ، افشین
۱۴:۳۷, ۲۴/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۴ ۱۴:۳۹ توسط Silence.)
شماره ارسال: #102
آواتار
(۲۴/تیر/۹۴ ۴:۳۶)فاطمه خانم نوشته است:  سلام.
میبخشید که بنده جواب میدم Smile
اما حرف از عقل و اینها شد...
من خودم خیلی دوست داشتم این فیلم رو ببینم Smile
حتی بازیگری که برای نقش حضرت عباس(علیه السلام) انتخاب شده رو چهرشون رو برای این نقش بسیار مناسب دیدم، البته خبر از داستان اشتباه فیلم نداشتم.
هرطور میخواهید حساب کنید اما وقتی فتوای علما رو دیدم مبنی بر اینکه این فیلم باعت وهن در دین هست، از دیدنش منصرف شدم. شاهد هم دارم Smile
علما هم یک راست حکم بر تحریم فیلم نیاوردند، دلیل آورند، دلیلشون هم مستند هست، بنابراین پذیرفتم.
حالا عقل من در ابتدا اشتباه کرد یا درست فتوا داد؟ Smile
من نمی دونم کدوم مراجع و به چه دلایلی دیدن این فیلم حرام اعلام کردن اما صد در صد برداشتشون درسته؟
تا زمانی که رهبری نگن من در اولین فرصت فیلم تماشا می کنم کاری هم ندارم کدوم مراجع حرام اعلام کردن چون مرجع تقلید منم رهبریه..تا الانم رهبر نگفتن دیدن این فیلم حرامه و اشکال شرعی داره...
نمی دونم چطور وقتی هنوز فیلم روی پرده نرفته این جوری قضاوت می کنن ولی در هر صورت اینجوری که دوستان من می گفتن آقای درویش جنبه آزاده خواهی امام حسین (علیه السلام) را مد نظر قرار داده و سعی کرده بیشتر روی این مسئله متمرکز بشه و بهش بپردازه...
آزادی خواه بودن امام حسین(علیه السلام) و زیر بار حرف زور نرفتن حضرت بیشتر برای جهانیان مورد توجه بوده تا خون علی اصغر...

ولی این برداشت منم مسخرس چون خودم هنوز فیلم ندیدم و صرفا از گفته های دیگران برداشت کردم...
تازمانی هم ک فیلم نبینم نمی تونم ازش دفاع کنم یا ردش کنم...
من به نظر شما احترام میزارم شما می تونید فیلم نبینید ولی چشم و گوش بسته گوش کردن به حرف کسی فک نمی کنم کار درستی باشه...
یا علی

۲۰:۲۶, ۲۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #103
آواتار
بالاخره موضوع اکران این فیلم با هوشیاری مراجع و مردم به تعویق افتاد

سازمان سینمایی با انتشار اطلاعیه‌ای بر تصمیم همیشگی مدیران و فعالان عرصه سینما مبنی بر رعایت شان و جایگاه جامعه مرجعیت و روحانیت محترم تاکید و اعلام کرد همین روال در خصوص اکران عمومی فیلم "رستاخیز" نیز اعمال خواهد شد .متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:«فیلم "رستاخیز" به منظور پاسداشت ،عظمت و شکوه حماسه جاوید کربلا و به تصویر کشیدن این واقعه بی مثال تاریخ بشری توسط جمعی از هنرمندان و سینماگران متعهد و ممتاز سینمای ملی تولید و در جدول اکران سینماهای کشور قرار گرفت.این فیلم که با نیت تقویت تولید فیلم دینی و استفاده از هنر سینما برای جاودانه کردن حادثه عاشورا تولید شد از بدو امر تاکنون در محافل مختلف فرهنگی و دینی در معرض آرا و دیدگاه های صاحبان درک و درد دین قرار گرفته و با استقبال کارگردان محترم فیلم از منظر تاریخی و روایی با اصلاحات چندی مواجه شد که اصلاحات اعمال شده نیز مورد تایید بسیاری از صاحبنظران قرار گرفت.اما نظر به رعایت جایگاه و شان مراجع عظام تقلید و عالمان شاخص دینی یادآوری می کنیم که اکران فیلم"رستاخیز" تا تامین نظر برخی از مراجع بزرگوار تقلید به تعویق می‌افتد».
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، حدیث عشق ، فاطمه خانم ، شیدا
۱۶:۵۰, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #104
آواتار
بسم الله

(۲۴/تیر/۹۴ ۲۰:۲۶)ahmbove نوشته است:  بالاخره موضوع اکران این فیلم با هوشیاری مراجع و مردم به تعویق افتاد

به نظر بنده حذف قسمت هایی از این فیلم ظلم در حق آن است.
این فیلم نگاهی جهانی دارد و فقط صرفا برای شیعیان ایرانی ساخته نشده است.
حذف قسمت هایی از این فیلم قطعا از ارزش و تاثیرگذاری آن را کم می کند.

بنده واقعا برای جوّی که بوجود آمده بسیار متاسفم. به نظرم شروع این حرکات و جو از سرچشمه ای منشا می گیرد که نمی خواهد فرهنگ عاشورا جهانی شود.

یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence ، پارمیس ، آفتاب ، boghz
۱۷:۳۲, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #105
آواتار
(۲۴/تیر/۹۴ ۱۴:۳۷)Silence نوشته است:  من نمی دونم کدوم مراجع و به چه دلایلی دیدن این فیلم حرام اعلام کردن اما صد در صد برداشتشون درسته؟
تا زمانی که رهبری نگن من در اولین فرصت فیلم تماشا می کنم کاری هم ندارم کدوم مراجع حرام اعلام کردن چون مرجع تقلید منم رهبریه..تا الانم رهبر نگفتن دیدن این فیلم حرامه و اشکال شرعی داره...
نمی دونم چطور وقتی هنوز فیلم روی پرده نرفته این جوری قضاوت می کنن ولی در هر صورت اینجوری که دوستان من می گفتن آقای درویش جنبه آزاده خواهی امام حسین (علیه السلام) را مد نظر قرار داده و سعی کرده بیشتر روی این مسئله متمرکز بشه و بهش بپردازه...
آزادی خواه بودن امام حسین(علیه السلام) و زیر بار حرف زور نرفتن حضرت بیشتر برای جهانیان مورد توجه بوده تا خون علی اصغر...

ولی این برداشت منم مسخرس چون خودم هنوز فیلم ندیدم و صرفا از گفته های دیگران برداشت کردم...
تازمانی هم ک فیلم نبینم نمی تونم ازش دفاع کنم یا ردش کنم...
من به نظر شما احترام میزارم شما می تونید فیلم نبینید ولی چشم و گوش بسته گوش کردن به حرف کسی فک نمی کنم کار درستی باشه...
یا علی

بله . مرجع شما حضرت آقاست . ایشون هم حرفی نزدند.
ولی تعداد زیادی از مراجع و علما به علت ایجاد وهن در دین تماشای فیلم رو ممنوع کردن . سرچ کنید می تونید ببینید .
ببینید یک برداشت معوج از دین همون بهتر هست که نباشه .
اصلا مهم نیست چی مورد توجه جهانیان هست . مهم این هست که اصل دین چیه . اصل رفتار معصوم چیه .
جهانیان اصل دین رو ببیینند خودشو دعوت می شن . لازم به سانسور و تخیل نیست !
برداشت خیلی از ما ها این هست که دین رو سانسور کنیم بلکه طالبانش بیشتر بشن ! در صورتی که این کار ظلم به دین هست .
دین اصلش مهمه . همه چیزش در کنار هم . بخشش در کنار قصاص . نه که فقط بخشش رو بیاریم بگیم اسلام اینه !
اتفاقا چشم و گوش باز هست که راه درست رو مشخص می کنه و من با چشم باز
  • هم در مورد فیلم تحقیق کردم .
  • هم از تماشاچی ها شنیدم .
  • هم دلیل عالم و مرجعم رو خودندم و می دونم
  • هم نظر موافق رو خودندم
  • هم از مخالفین پخش
  • چه از دید سینمایی .
  • چه از نظر روایی ،
پس روی هوا حرف نزدم و بنا بر تحقیقم این فیلم و ماجرا های رواییش مردود هست و مشکلات چند گانه و ساختاری داره که با سانسور مرتفع نمیشه .
بنده از خدام هست که یک ماجرای درست روایت بشه و جهانیان دعوت بشن و فیلم ببینن . چون تاثیر رسانه بی نظیره . اما چنین روش روایی به درد نمی خوره .
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فدايي ولايت ، soshiant ، یاســین ، رکن الهدی
۲۰:۰۹, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #106
آواتار
سلام.
اینقدر ساده به مسائل نگاه نکنید....
اگر مشکل با این فیلم مشکل مذهبی بوده پس چرا قبلا اجازه دادن در جشنواه جایزه بگیره؟؟؟
من فکر میکنم جریانات دیگه ای در میون باشه که میخواد این فیلم اکران نشه ولی اومده این مسائل مذهبی رو بهانه کرده......طبق معمول!
۲۳:۴۸, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #107
آواتار
به نظرتون چرا الان باید این شایعات ضد اسلامی بودن این فیلم داغ بشه؟زمانی که مذاکرات تازه به نتیجه رسیده و انقدر حساسیت روشه؟
۱:۲۵, ۲۶/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۴ ۱:۳۶ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #108

(۲۳/تیر/۹۴ ۱۱:۳۶)عدالت نوشته است:  به نام خدا

دوستان فقط به شعار تبلیغاتی این فیلم که با رنگ سبز نوشته شده دقت کنید، همه چیز را متوجه میشوید:

حسین، آن که گفت نه ...........

پس امام و (علیه السلام)، قبل و بعد از نام حسین چه شد ؟؟؟؟؟؟؟ خدا میداند.

[تصویر: resized_193887_614.jpg]
بنده فیلمی رو که ندیدم نه می خوام باهاش موافقت کنم نه مخالفت کنم
اما دوستانی که در بحث شرکت می کنند لطفا نقد علمی کنن نه احساسی در رابطه با پوستر عرض شود تا جایی که بنده می دونم برگردون فارسی نام فیلم به زبان انگلیسی هست "Hussein Who Said No" طبیعتا مخاطب غربی که آشنایی با مفاهیم مثل (علیه السلام) و (امام)ندارد قبلا در این تاپیک توضیح دادن دوستان . حالا اینکه ما به عت رنگ سبز و عدم نوشتن اصطلاحات رایج اونو منتصب به جریانی خاص بدونیم و از این حسین به حسین های دیگری برسیم کمی احساسی است . به نظر من برگردان نام انگلیسی برای تبلیغ بیشتر فیلم بوده

پ.ن
- نام عربی فیلم "القربان" است
- بی صبرانه منتظر نقد آقا سید هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، boghz
۱۰:۵۰, ۲۶/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۴ ۱۱:۱۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #109
آواتار
(۲۵/تیر/۹۴ ۱۶:۵۰)mohamad نوشته است:  بسم الله

به نظر بنده حذف قسمت هایی از این فیلم ظلم در حق آن است.
این فیلم نگاهی جهانی دارد و فقط صرفا برای شیعیان ایرانی ساخته نشده است.
حذف قسمت هایی از این فیلم قطعا از ارزش و تاثیرگذاری آن را کم می کند.

بنده واقعا برای جوّی که بوجود آمده بسیار متاسفم. به نظرم شروع این حرکات و جو از سرچشمه ای منشا می گیرد که نمی خواهد فرهنگ عاشورا جهانی شود.

یا علی مدد

حق با شماست

ظلم در حق اسپانسر و دست های پشت پرده فیلم هستش که عمدا این فیلم رو به این صورت ساختن

نه ظلم در حق اهل بیت

راستی ارزش فیلم بستگی به تکنیک های بصری و روایی اون داره یا محتوای اصیل اون؟

.
.
.
.
.
◀️در مورد قضایای فیلم موهن رستاخیز ▶️

3 مطلب حائز اهمیت است

1 این فیلم مورد حمایت جریان های معاند انقلاب بوده (از طیف تشیع انگلیسی مورد حمایت cnn تا ضد انقلاب ساکن آمریکا و فتنه گران داخل) و با هدف تحریف حقایق عاشورا و تبدیل اصل به فرع و بالعکس? ساخته شده است.
با چنین وضعی به تدریج روایات تاریخی دچار تشکیک میشوند و به تدریج نسل های آینده روایت دیگری از نهضت عاشورا را دریافت میکنند.

2 اینکه باید اعتراض کرد امر صحیحی است ولی برخی افراد از این ماجرا برای خود دستاویزی درست کرده اند تا به بهانه دلسوزی برای امام حسین، در جهت تضعیف انقلاب قدم بردارند چرا که اگر حقیقتا دلسوز بودند فجایع و بی احترامی به مقدسات در عاشورای سال 88 را محکوم میکردند و این سند کذاب بودن این اشخاص است.

3 مطلب مهمتر از همه اینکه با اعتراض به تنهایی نمیتوان به نتیجه ای رسید. انقلاب اسلامی مردم ایران در قالب نهضت حسینی شکل گرفت ولی متاسفانه با غفلت مذهبیون از عرصه هنر بساط جولان به افراد غافل یا معاند فراهم شد.
شایسته است با انقلاب در عرصه هنر پیام اباعبدالله را به نسل کنونی و فردا برسانیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، شیدا ، یاســین ، انتصـار ، نرگس مهدوی ، سید ابراهیم
۱۵:۰۵, ۵/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #110
آواتار

[b][تصویر: 91436448878257459038.jpg]

اکران (رستاخیز) به شرط اضافه کردن افکت نور

به گزارش مشرق : نشست خبری امروز صبح سخنگوی وزارت ارشاد، طبق پیش‌بینی‌ها به ماجرای فیلم جنجالی این روزهای سینمای ایران کشیده شد.
سوال در مورد سرنوشت اکران «رستاخیز» آخرین ساخته احمدرضا درویش، احتمالا سوال مشترک خیلی از خبرنگاران بود که خبرنگاری پیش‌دستی کرد و در ابتدای نشست این سوال را پرسید. نوش‌آبادی اما از تصمیم برای اکران این فیلم خبر داد، اما به شرط اعمال اصلاحاتی که ظاهرا تهیه‌کننده کارگردان کار آن را هنوز نپذیرفته اند.
نوش‌ابادی گفت: به دلیل احترام به نظر مراجع تقلید، این فیلم به صورت موقت تعلیق شده است؛ اما احتمالا با اضافه کردن یک افکت تصویری و گذاشتن نور بر صورت یکی از شخصیت‌ها، فیلم اکران خواهد شد.
اشاره نوش‌آبادی به چهره شخصیت حضرت عباس(علیه السلام) است که در این فیلم برای اولین به صورت واضحی به نمایش درآمده است و عمده مخالفت مخالفان با اکران این فیلم هم روی همین نقطه متمرکز شده است
هفته پیش عوامل این فیلم نامه‌ای هم به حسن روحانی، رئیس‌جمهوری فرستادند تا برای حل این مشکل شخصا وارد شود. نوش آبادی اما از از سرنوشت پاسخ این نامه خبری نداشت.

امضای هادی...
[تصویر: 80093177746156094501.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]