کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آيا اشعار پيشگوئي در مورد زمان ظهور را شنيده ايد!!!
۱۸:۵۷, ۳۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

دوستان بنده نزديك به يك سال با سايت ظهور آشنا شده ام.
در اين سايت پيشگوئي هائي از حوادث پيش رو گذاشته شده و اكثرا در باب مسائل آخرالزمان است.من با استفاده اين پست ميخواستم نظرات اساتيد خود را در اين مورد بدانم.
در اين وبلاگ پيش گوئي هاي عجيبي انجام شد و با كمال تعجب بعد از گذشت زمان به وقوع پيوست كه زلزله هائيتي و سيل پاكستان از اين دست پيشگوئي ها بود.
يكي از بزرگترين پيشگوئي ها اين سايت كه سه چهار ماه در اين سايت قرار گرفت در مورد سفياني است كه اين سايت اعلام ميكند اسرائيل اين شخص را در سال 1431 هجري قمري به صورت مخفيانه در بيابان هاي سوريه آموزش نظامي داده و تجهيزات نظامي در اختيار او قرار ميدهد و چند روز پيش اين سايت حوادث اخير سوريه را مرتبط با سفياني دانسته و اعلام ميكند اين حوادث را سفياني رهبري ميكند ودر حال كودتاي نظامي است كه در روايات ما به آن اشاره شده است.
اول از شما ميخواهم اشعار زير را كه در مورد پيشگوئي هاي شاه نعمت الله ولی است را خوانده تا بهتر متوجه مطلب شويد.
بسم الله الرحمن الرحیم

قدرت کردگار می بینم حالت روزگار می بینم

از نجوم این سخن نمی گویم بلکه از سر یار می بینم

از سلاطین گردش دوران یک بیک را سوار می بینم

هر یکی را بمثل ذره نور پرتوی آشکار می بینم

بعد از آل ائمه اطهار دیگری را سوار می بینم

از پس شاهی همه اینها چند سلطان بکار می بینم

از بزرگی و رفعت ایشان صفوی بر قرار می بینم

چند سلطان ز نسل او پیدا همه را بر قرار می بینم

آخر پادشاهی صفوی یک حسینی بکار می بینم

از بخارا هرات و بلخ و سرخس لشگری بیشمار می بینم

باز بعد از خرابی ایشان سار بانی بکار می بینم

نادری در جهان شود پیدا قامتش استوار می بینم

بیست و شش سال پادشاهی او تا بگردون غبار می بینم

آخر عهد نوجوانی او قتل او آشکار می بینم

پادشاهی ز نو شود پیدا تیغ او آبدار می بینم

بیست و پنج است پادشاهی او سکه اش بی عیار می بینم

چون ز نسلش بسی ولد ماند بوالعجب روزگار می بینم

پادشاهی بود محمد نام شهیش با وقار می بینم

ده و هفت است پادشاهی او اولش با وقار می بینم

لشکرش سی سه صف برای جلال جنگ او آشکار می بینم

عهد آن شاه کشور دوران دو بلا آشکار می بینم

یک تزلزل بود یکی طاعون حال مردم فکار می بینم

غارت و قتل شیعیان علی دست ایشان بکار می بینم

غین و شین چونکه بگذرد از سال این اساس آشکار می بینم

شهر تبریز را چو کوفه کند شهر طهران را قرار می بینم

جنگ او در میان تبریز است فتح او آشکار می بینم

در صفا هان چو او پیاده شود در ابر قو سوار می بینم

چون بهم می رسند شاه و سوار قتل او آشکار می بینم

قتل آن شاه کشور دوران در صف کار زار می بینم

اربعین است پادشاهی او دولتش کامکار می بینم

دائم او را همی ز کثرت لیل لیل او بی نهار می بینم

لیک آن شاه را زیانی هست محرم او نگار می بینم

چون فریدون به تخت بنشیند دولتش بر قرار می بینم

صر صر دیگرش شود پیدا پای او در رکاب می بینم

مسکن و فوت او در اصفهان بر سر مرغزار می بینم

حاکم قندهار مثل شتر بر دماغش مهار می بینم

حکم درباره اش صدور دهند سر او را بدار می بینم

ناگهان شخصی از توابع لرحاکم کامکار می بینم

هست شاه و وکیل خوانندش کمترین هوشیار می بینم

پادشاهی کند چو بیست و دو سال کارش آخر بزار می بینم

بعد از آن لر , لر دگر آید ظالم و نابکار می بینم

سکه از نو زند چو بر رخ زر درهمش کم عیار می بینم

هشت سال است پادشاهی او دولتش بی مدار می بینم

چون زمستان پنجمین گذرد ششمین خوش بهار می بینم

حال امسال صورت دگر است نه چو پیرار و پار می بینم

پادشاهی به تخت بنشسته دولتش پایدار می بینم

آن حسن خلق و آن حسن طینت باب عالی تبار می بینم

فرد مردانه اولوالعزی محرم آشکار می بینم

میم از اول و دال از آخر نام آن نامدار می بینم

پادشاه تمام دانایی در همه کار زار می بینم

گرگ با میش و شیر با آهو در چرا بر قرار می بینم

ناگهان کشته میشود در خواب قاتل او چهار می بینم

این جهان را چو او کند بدرود نیک از او یادگاری می بینم

بعد از آنگه که او فنا گردد شاه دیگر بکار می بینم

که محمد بنام او باشد تیغ او آبدار می بینم

چهارده سال پادشاهی او دولتش کامکار می بینم

سال کز مرغ میشود پیدا فوت او آشکار میبینم

بعد از آنگه که او فنا گردد پسرش یادگار می بینم

ناصر الدین به نصرت دوران چهارده هشت سال می بینم

کوکب روشنی بود پیدا بلکه دنباله دار می بینم

از خراسان و ری صفاهان هم چه دهل ها بکار می بینم

روز جمعه در شهر ذیقعده تن او در مزار می بینم

شاه دیگر بکار آید شاهیش نا گوار می بینم

چهارشنبه ز شهر ذیقعده مرگ او آشکار می بینم

غین و ده دال چون گذشت از سال بوالعجب روزگار می بینم

گرد آیینه است سیر جهان گرد و رنگ و غبار می بینم

شه چو بیرون رود ز جایگهش شاه دیگر بکار می بینم

نوجوانی مثال سرو بلند رستمش بنده دار می بینم

در امور شهی است بی تدبیر لیکنش بخت یار می بینم

احتساب و حساب در عهدش سست و بی اختیار می بینم

ظلم پنهان خیانت و تزویر بر اعاظم شعار می بینم

دولتش بی حساب میدانم مکنتش بیشمار می بینم

در حقیقت شهی بود ظالم عاری از حق شعار می بینم

علمای زمان او دائم همه را تار و مار می بینم

دائم اسبش بزیر زین طلا کهتران را سوار می بینم

چون فریدون به تخت بنشیند پسرانش قطار می بینم

نیست فضل الخطاب در عهدش فضل را مات وار می بینم

کار و بار زمانه وارونه قحط هم ننگ وار می بینم

عدل و انصاف در زمانه او همچو هیمه به نار می بینم

در زمانش وفا و عهد درست همچو یخ در بهار می بینم

پس فرومایگان بی حاصل حامل کار و بار می بینم

کهنه رندی بکار اهرمنی (انگلیس) اندرین روزگار می بینم

متصف بر صفات سلطانیست لیک من گرگ وار می بینم

چون دو ده سال پادشاهی کرد از شهی بر کنار می بینم (رضا شاه سفاک)

پسرش چون به تخت بنشیند بوالعجب روزگار می بینم

غارت و قتل مردم ایران دست خارج بکار می بینم

جنگ و آشوب و فتنه بسیار در یمین و یسار می بینم

شور و غوغای دین شود پیدا سر به سر کار زار می بینم

پدران رحم بر پسر نکنند پسران را بدار می بینم ( ساواکی ها )

جنگ سختی شود تمام جهان کوه و صحرا تبار می بینم

مردمان جهان چه مرد چه زن همگی در فرار می بینم

اندکی امن اگر بود آنروز در سر کوهسار می بینم

دولت مرد و زن رود به فنا حال مردم فکار می بینم

بعد از آن شاهی از بین برود (شمسی-1357) 1399 قمری دولتی پا ید ا رمی بینم (جمهوری اسلامی)

چون که چند سال از زمانه گذشت عالمی چون نگار میبینم

نایب مهدی آشکار شود نوع عالی تبار می بینم

پادشاهی تمام دارنده سروری با وقار می بینم

بندگان جناب حضرت او سر به سر تاجدار می بینم (تاج = عمامه)

تا چهل سال ای برادر جان دور آن شهریار می بینم

دور ایشان تمام خواهد شد (ظهور) لشکری را سوار می بینم

سیّدی را از نسل آل حسن سروری را سوار می بینم

قائم شرع آل پیغمبر به جهان آشکار می بینم

( م ح م د ) می خوانند نام آن نامدار می بینم

صورت و سیرتش چو پیغمبر حلم و علمش تمام می بینم

در کمر بند آن سپهر وقار تیغ چون ذوالفقار می بینم

سمت مشرق زمین طلوع کند گور دجال زار می بینم

رنگ یک چشم او به چشم کبود خری بر خر سوار می بینم

لشکر او بود ز اصفهان هم یهود و مجار می بینم

هر قدم از خرش بود میلی دور گردن غبار می بینم

صورت نیمه همه خورشید به نظر آشکار می بینم

آل سفیان همه طلوع کند همه کس را فکار می بینم

سروری را که هست پاینده یار با ذوالفقار می بینم

هم مسیح از سما فرود آید پس کوفه غبار می بینم

آل سفیان تمام کشته شوند با هزاران سوار می بینم

از دم تیغ عیسی مردم قتل دجال زار می بینم

مسکنش شهر کوفه خواهد بود دولتش پایدار می بینم

کار داران نقد اسکندر همه در راه کار می بینم

ترک اغیار سید خواهد بود خصم او در مهار می بینم

نه درودی بخود همی گویم بلکه از سر یار می بینم

نعمت الله نشسته در کنجی همه را در کنار می بینم.

همانطور كه ديديد در شعر به وضوح اشاره به زمان ظهور شد كه زمان آن چهل سال بعد از انقلاب اسلامي نوشته شد.حالا براي من جاي سوال دارد كه مگر تعين وقت ظهور حرام نيست پس اين چه كاري است كه در اين اشعار تعين زمان صورت گرفته.
جالبتر آنكه در پيشگوئي هاي سايت ظهور آمده در سال 1429 هجري قمري در تهران زلزله ي شديدي رخ ميدهد و بلافاصله آمريكا و اسرائيل فرصت را مناسب ديده و به ايران حمله ي نظامي ميكنند و اين زلزله در اول محرم اتفاق ميفتد و بلافاصله بعد از حمله امام زمان عج الله ظهور ميكنندو تمام اين اتفاقات در 10 روز اتفاق ميفتد و همانطور كه در اشعار خوانديد دقيقا چهل سال بعد از انقلاب اسلامي امام زمان ظهور ميكند و اين مساوي است با تاريخ همان زلزله و جالبتر آنكه من با استفاده از تقويمي كه محدوديت زماني نداشت محاسبه كردم ديدم طبق اين پيشگوئي ظهور امام زمان در روز عاشورا و در روز جمعه صورت ميگيرد و اينجا بود كه به بن بست خوردم.

برادران خواهشا نظر خود را بگوئيد.در ضمن من با اين سايت آشنائي كامل دارم تا الان تمام پيشگوئي هاي اين سايت درست بوده است و طبق صحبتهاي مدير اين سايت اين پيشگوئي ها به وسيله ي علوم قرآني انجام شده.

آيا اگر همچين چيزي ممكن است گفتن آن براي عوام مناسب است؟
آيا اين اسرار نبايد مخفي نگه داشته شود؟
آيا براي اميد به نزديكي ظهور براي مردم مناسب است؟
و...
لطفا نظرتان را بگوئيد
يا علي
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، hussain ، roohi_issa ، semnani ، محیصا ، مجید121 ، فرهاد ، سرباز ولایت ، مفقود الاثر ، aaaaa ، آفتاب ، قلب ، عالم مقدس لاهوت ، مسجد عشاق ، fiftynine ، عدالت

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۶, ۲۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۲ توسط عالم مقدس لاهوت.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۱/مرداد/۹۳ ۱۰:۳۸)Ali#59 نوشته است:  با این اوصاف،دکتر شریعتی هم سنی بوده...
حفظ حرمت خلفای سه گانه چه ارتباطی با عدم تشیع یک شخص داره؟
شما پیش خودتون تشیع رو توهین به خلیفتین میدونید...خب بله،شاه نعمت الله مثل شما شیعه نبود!

نکته ی دیگه درباره ی تعیین وقت ظهور...
طبق تحقیقی که من کردم توی دیوان اشعارش وقتی برای ظهور تعیین نشده (پیشگویی های ایشون هم توی همون دیوانه)
یک سری اشعار رمزی به ایشون منصوبه...که خب اون رو هم نمیدونم اصلا چی هست! Cool
شاید اونجا وقت تعیین کرده ... !
نسخه خطی که توش گفته 1380 امام زمان ظهور می کنه را می تونید دانلود کنید مال کتابخانه ملنی کاپته است شما هم یک نسخه قدیمی از دیوانش برا دانلود بگذارید که قبل از زمان شاه ها یی که پیش گویی کرده نوشته شده باشه ؟؟؟؟گشتم نبود نگرد نیست Big Grin
بعد کسی که خلفا را چهار رکن عرش بدونه مولی علی را خلیفه چهارم داداش چه شیعه ای هست میشه اسم فرقه اش را از کتب مذاهب برام پیدا کنید . شیعه یعنی کسایی که قایل به انتصاب مولی علی بعد از رسول الله توسط خدا و رسول خدا هستند شما تعریفتون را از شیعه بیان کنید ؟؟
در ضمن فقط حفظ حرمتشون نمی کرده که سند از کتاب هاش در بالا موجوده
بعد اساتیدش را نام برده کدومش شیعه به تعریفی که من گفتم بودند بله محب علی هر کس بود بشه شیعه که جز سنی های تثلیثی و نواصب همه مسلمین میشن شیعه تعریف را مشخص کنید ؟؟؟
بعد دکتر شریعتی کجا گفته ابوبکر و عمر سید پیرای بهشتن یا چهار رکن عرشند یا ........؟؟
چرا مردم را تو گور می لرزونی؟؟؟HeartBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، مسجد عشاق ، حضرت عشق
۲۰:۲۵, ۲۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
مهمترین شنیده ام از آیت الله بهجت در دیدار با رهبر درباره نزدیکی ظهوره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عالم مقدس لاهوت ، مسجد عشاق
۲۱:۴۵, ۲۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۲۱:۵۹ توسط مسجد عشاق.)
شماره ارسال: #33
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
دوست عزیزم نفس زکیه خبر دادن که اینجا بحثی در مورد نعمت الله ولی هست و ظهور و ... پایان نامه کلامم در مورد پلورالیزم در اندیشه نعمت الله ولی بوده یک سال خورده ای برای این تحقیقی که دوستمون از اون نقل کردن وقت صرف کردم اولش با دید بی طرف گاهی +++در مورد نعمت الله ولی تحقیق می کردم تا پی به مبدع بودن و کذاب بودن این سنی متظاهر برای عوام به تشییع، ساکن ماهان کرمان، پی بردم تو کتاباش راحت عقیده اش را گفته بود اما تو شعرایی که منسوب به او هست و دقیقا معلوم نیست همش مال او باشد یا بعدا توسط فرقه نعمت اللهی ها و شاهان اضافه شده گاهی از محبت و اهل بیت و ... می گفت که این ها هم بعدا معلوم شد با تعبیر سنی ها از این وازه ها است، نسخه های قدیمی بسیاری رادیدم نسخه ها پر از تناقض یک نسخه خطی هم دیدم که اون گفته بود 1380 امام زمان می آید این را 580 گفته بود دروغی که حالا به هر تقویمی حساب کنی دروغی آشکار است که می تونید ار اینجا دانلودکنید نسخه تعیین وقت توسط این کذاب سارق طریقت نعمت اله ولی او مبدع مذهبی است که آن را مذهب جامع می نامد !!! سنی بودنش با توجه به اینکه تمام فرق و مذاهب و ادیان و ...تو کلام جاهای دیگه خونده بودم یقینی شد
مقاله که نام بردن پلورالیزم در اندیشه نعمت الله ولی نتیجه اون یک سال و خورده ای است
گفتار دوم
سنی بودن نعمت ا...ولی
مهم ترين استادي که براي نعمت ا...ذکر مي کنند و خود نيز او را بسيار ستوده است، شيخ عبدا...يافعي بوده است. شاه نعمت ا...در سن 24 سالگي در مکه مکرمه به مدت 7 سال از شخص مزبور کسب علم نموده است. و خود در اين مورد مي گويد :
بود سلطان اولياي زمان
بود روح القدس وي را همدم
سينه اش بود مخزن الاسرار
دردش بود گنج حق مدغم
و در نهايت چون همراه اين استاد خويش طي مراحل عرفاني نمود، شيخ يافعي او را مقام خلافت خويش داد و خرقه اش بخشيد و به ارشاد گماشت [81]در مورد مذهب نعمت ا...بايد يادآور شد که او به گواه اشعار فراواني که خود سروده و نيز همراهي با استاد خويش شيخ عبدا...يافعي، از اهل سنت بوده است، که به پاره اي از اين دلايل اشاره مي شود :
1- به تصريح خود نعمت ا... ولي، سلسله مشايخ وي و خرقة او به شيخ احمد غزالي و حسن بصري مي رسد که تمامي مورخان و صاحبان تراجم آنان را سنّي مي دانند.[82]
2- شيخ عبدا...يافعي که او را استاد اقباد حنفي و شافعي شمرده اند در ميان اهل سنت از تکريم فراواني برخوردار است و امکان ندارد که مريدي صادق و عاشق مثل نعمت ا... ولي با استاد خويش هم مرام نباشد با اينکه با القاب و عناوين بزرگي او را ستوده است[83]
3- اشعاري که بر تسنن خود تصريح کرده است: مثلاً او در دوستاري خلفاء را شدين چنين گفته است.
چهار يار رسولند دوستان خدا
به دوستي يکي دوست دارشان هرچار[84]
ره سنّي گزين که مذهب ماست
ورنه گم گشته اي و در خللي[85]
هم چنين در رساله مراتب الالهيه مي گويد: از نبي بر چهار رکن نبوت که ابوبکر و عمر و عثمان و اميرالمؤمنين علي است، ابوبکر صورت قلب است و عمر صورت عقل و عثمان صورت روح و علي صورت نفس و از ايشان بر چهار امام که ايشان چهار رکنند از ارکان الهي و آن، مالک است و احمد و ابو حنيفه و شافعي[86]
او در باب حقانيت مذهب تسنن و برتري آن بر ساير مذاهب مي گويد: نزد ارباب بصائر مقرر است که اقرب طرق و انور سبل، طريق اهل سنت و جماعت است ...
امام حق بعد از رسول صلی ا...علیه وآله وسلم اميرالمؤمنين ابابکر است [87]
البته گفتني است نعمت ا...همچنان به حضرت اميرالمؤمنين علي علیه السلام و اولاد آن حضرت هم ابراز ارادت نموده و از آنان به نيکي ياد نموده امّا چونان شيعيان به امامت آن بزگواران اعتقادي نداشته است ولي از خوارج که بر حضرت علي شوريدند نيز بيزاري جسته است. چنانچه مي گويد :
و دمبدم دم از ولاي مرتضي بايد زدن
دلت دل در دامن آل عبا بايد زدن[88]
ظاهراً در زمان حيات شاه نعمت ا...نيز مذهب او مورد ترديد و پرسش معاصرانش قرار مي گرفته است. چنانچه با لحن تندي در جواب اين سؤالات چنين گفته است :
اي كه هستي محب آل علي مومن كاملي و بي بدلي
ره سني گزين كه مذهب ما است ورنه گم گشته اي و در خللي
رافضي كيست دشمن بوبكر خارجي كيست دشمنان علي
هر كه او هر چهار دارد دوست امت پاك مذهب است و ولي
دوستدار صاحبه ام بتمام يارسني و خصم معتزلي
مذهب جامع از خدا دارم اين هدايت بود مرا ازلي
نعمت ا...هم و ز آل رسول چاكر خواجه ام خفي و جلي[89]
پرسند ز من چه كيش داري اي بيخبران چه كيش دارم
از شافعي وابو حنيفه آئينه خويش پيش دارم
ايشان همه بر طريق جدند من مذهب جد خويش دارم
در علم نبوت و ولايت از جمله كمال بيش دارم[90]
حميد فرزام [91]مي نويسد: در همان نسخه خطي كتاب رسائل شاه نعمت ا...شمس العرفاءدر ص 86 و 87 نسخه چاپي اين رساله در پاسخ به پرسش دوستي چيست؟ پس از شرح عارفانه درباره خلّه از قول رسول خدا صلي ا...عليه و آله درباره ابوبكر به مناسبت چنين روايت شده: قال رسول ا...صلي ا...عليه و آله: لوكنت متخذا خليلاً لاتخذت ابابكر خليلاً اگر دوستي براي خود انتخاب مي كردم حتماً ابوبكر بود بعد اين شعر را سروده:
او حبيب ا... و خليل خداست منصب و جاهش از همه اعلاست
و باز حميد فرزام مي گويد[92]: در رساله فضائل صحابه كه در دو نسخه خطي متعلق به كتابخانه هاي ملك و ملي جزو رسائل شاه ولي آمده اين احاديث درباره خلفاي اربعه از حضرت رسول صلي ا...عليه و آله نقل گرديده است لوكنت متخذا خليلاً لاتخذت ابابكر خليلاً و لكنه اخي و صاحبي و قد اتخذا...صاحبكم و صاحبي خليلاً اگر دوستي براي خود انتخاب مي كردم ابوبكر بود و لكن او برادر من و همراه من است و خدا همراه شما و همراه من ابوبكر را دوست خود قرار داده است.
نعمت ا...ولي در اين روايت جعلي, ابوبكر را برادر پيامبر ناميده است و علي عليه السلام كه برادر پيامبر اكرم به حساب مي آيد را كنار گذارده است [93]و نيز در همان رساله فضائل صحابه در مورد عمر مي گويد: كه پيامبر فرمود: لوكان بعدي نبي لكان عمر الخطاب گر بعد از من پيامبري بود همانا عمر مي بود [94]
و در مورد عثمان مي گويد: پيامبر فرمودند: لكل نبي رفيق و رفيقي في الجنه عثمان
هر پيامبري رفيقي دارد و دوست من در بهشت عثمان است. [95]
استفاده از روایاتی از اهل تسنن که شیعه قبول ندارد
ج) عن عبدا...بن مسعود عن نبی صلی ا...و سلم قال :لو کنت متخذا خلیلا لاتخذت ابابکر خلیلا و لکنه اخی و صاحبی و قد اتخذ ا...صاحبکمو صاحبی خلیلا بیت :
صدق صدیق باید ای صادق
تا شوی عاشقی چنان لایق
و عن انس قال :قال رسول ا...صلی ا...علیه وسلم :ابوبکر و عمر سیدا کهول اهل الجنه من الا ولین و الاخرین ....
نعمت یاران رسول فرموده
جان مومن قبول فرموده
و عن طلحه بن عبد ا... قال : قال رسول ا... علیه و سلم لعلی انت منی بمنزله هارون من موسی الا انه لا نبی بعدی
وعن زید بن ارقم قال : قال رسول ا... صلی ا...علیه وسلم من کنت مولاه وفعلی مولاه [96]
گفتار دوم:
ادعاهای نعمت ا...ولی
ادعای پیشگو بودن
تعیین وقت برای ظهور امام زمان عج ا...تعالی فرجه الشریف
از برای آن دجال هم با من شنو عیسی آید مهدی آخر زمان پیدا شود
پانصدو هشتاد هجری بود چو این گفتم در هزار و سیصدو هشتاد آن پیدا شود
آگهی شد نعمت ا...شاه را ز اسرار غیب گفته او بیگمان بر مردمان پیدا شود
در این اشعار که طبق جستجو دز نقد های موجود برنعمت ا... ولی برای اولین بار نویسنده این متن آن را یافته و نسخه آن همراه تحقیق به موسسه کلام حضرت آیت ا...العظمی سبحانی حفظه ا... تعالی ارائه می شود نعمت ا...دست به تعیین وقت برای ظهور زده و خود را مصداق روایات معصومین علیهم السلام که تعیین کنندگان وقت را تکذیب کرده اند [97]نموده است و برای ظهور حضرت مهدی عجل ا...تعالی فرجه الشریف تعیین وقت در سال 1380 می کند که به تاریخ قمری و شمسی و میلادی کذب و دروغ گویی او معلوم است.
لازم به ذکر است شعر های دیگری به او منتسب است که انتساب این اشعار به نعمت ا...کاملا مسجل نیست بلکه در نسخ خطی اشعاری مخالف این اشعار نیز دیده شده است که به سبک پیشگوی های احادیث اهل سنت در آنها نعمت ا...شعر سروده که در این اشعار تفاوت نگرش شاعر فاحش است
دیگر اینکه کسی که برای ظهور تعیین وقت کند به شهادت خود معصومین کذاب است که در پاورقی قبلا بعضی از احادیث آن آمد بر فرض قبول ادعای پیشگویی،پیشگویی دلیل بر کرامت نفس فرد نیست و افراد از طرق نامشروع نیز می توانند به آن دست یابند
در احادیث اهل سنت و شیعه[98] و تفاسیر آیات قرآن[99] نیز خیلی از این پیشگوئیها آمده که نعمت ا...می توانسته آنها را از سند هایی که هم اکنون نیز موجود است برداشت کرده و به شعر در آورده باشد و سوال اینجاست که چرا سند این اشعار را به اطرافیانش نگفته وآنها را بخود نسبت داده است ؟
ادعای ولی کامل بودن، ادعای رسالت، ادعای علم لدنی داشتن
نعمت ا...رسيد تا جايي
که به جز جان اوليا نرسد.[100]
ما خاک راه را به نظر کيميا کنيم
صد درد دل به گوشه چشمي دوا کنيم.[101]
در مجمع انبياء حريفيم
سر حلقه جمله اولياييم[102]
وي داراي عقايد عرفاني خاصي بوده و خودش را شايسته مقام ولايت مي دانست.[103] لذا لقب ولي بر خود نهاده بود و آن را مکرر در ديوان اشعارش نيز آورده است چنانکه مي گويد:
نعمت ا...ماست پير و ولي.[104]
از ديگر سوي برخي محققين عقيده دارند که از آن جهت که بعضي از بزرگان صوفيه براي خود سلطنت و حکومت ظاهري و باطني نسبت به پيروانشان قائل بوده اند از اين رو به آخر و اول اسم خود کلمة شاه را اضافه کرده اند همانند شاه نعمت ا...و يا نور عليشاه و امثال آن.[105] همانگونه که خود شاه نعمت ا...تصريح کرده است.
بنده حضرت خداوندم
همانگونه که خود شاه هزار سلطانم.[106]
جمع بندی
در این فصل به اثبات رسید اینکه بعضی از مخالفان خواسته اند مشایخ نعمت ا... را به ائمه علیهم السلام برسانند ادعایشان از انقطاع سلسله مشایخ خالی نیست و معنعن به امام نمی رسد و سلسه مشایخ اداعیشان منقطع است طبق گفته خود او مشایخ نعمت ا... ولی به مشایخی می رسد که از اهل سنت بودن آنها آشکار است .
نعمت ا... ولی فردی صوفی و سنی مذهب است که از روی تقیه از تشیع، حب علی و آل که اعتقاد خیلی از اهل سنت هم هست را بیان می کرده اما در کتب خود و اشعار به طور قاطعانه سنی بودن خود را اعلام کرده با اینکه از رافضی و ناصبی برائت می جسته اما محبت خلفا و کل صحابه ی بر و فاجر و امیر المومنین علی علیه السلام را طبق اعتقاد اهل تسنن ابراز می داشته و این را حتی در اشعار خود نیز سروده است و بر شیعیان مسجل است که تولی و تبری جزء اعتقادشان است.
نعمت ا... ولی پیشگوئیهای مطابق احادیث اهل سنت داشته اما اینها را به خود نسبت می داده و دلیلی بر مقامات و ثابت کننده علم الهی داشتن خود ابراز می نموده که در یکی از نسخ خطی او که نویسنده در بین نسخ خطی یافت دست به تعیین وقت برای ظهور زده که هم چون وقات است مصداق گذب الوقاتون قرار گرفته وهم اینکه در حال حاضر که سال پیش گویی ظهور او چند سالی گذشته دروغگو بودن او نیز معلوم شده است
ادعا های دیگر او نیزآورده شد مثل ولی کامل بودن و علم لدنی داشتن که بر اهل بصیرت نقض آن پوشیده نیست
اما دوستان هرکس تعیین وقت کرد راحت بدون دغدغه بخاطر امر به معروف و نهی از منکر بهش بگید کذاب *علم به وقت ظهور در فقط در دسترس خداست* بله کسی نشانه ها را گفت گفت نزدیکه این اشکال نداره نشانه های قطعی ظهور آمد سفیانی و در زمین فرو رفتنش در راه خراب کردن کعبه و ... می شه گفت چند ماه دیگه آقا میاد ولی قبلش بقول رفیقمون تا ما به ظهور و جایگاه ظهور نرسیم باطنا ظهور وقوع پیدا نمی کند و این را با درست کردن زوری نشانه ها و جنک 2012 راه انداختن واقع نمی شه بچه بازی که نیست ظهور امام زمان خداست دست خداست و شیاطین با وجود کینه و ... ولی از جلوگیری یا .. در مورد آن عاجزند
اما دلایل کذب الوقاتون بودن تعیین کنندگان تاریخ و ساعت در احادیث بسیار است
بعدا خواهم گفت

[97] از جمله روایات مشهور شیعه، جمله‌ای است که در توقیع مبارک امام زمان علیه السلام به اسحاق بن یعقوب وجود دارد و این‌گونه به دست ما رسیده است: «أَمَّا ظُهُورُ الْفَرَجِ فَإِنَّهُ إِلَى ا...وَ کَذَبَ الْوَقَّاتُونَ» اما ظهور فرج با خداست و تعیین وقت کنندگان دروغ می‌گویند.[1] تعیین وقت و هنگام برای زمان ظهور امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و مختصات‌یابی آن، امری است که بارها از سوی معصومین از آن نهی شده و حرمت و عدم جواز آن مشهود است. به عنوان نمونه‌ای دیگر، امام امام صادق علیه السلام می فرماید: «کَذَبَ المُوَقِّتونَ ما وَقَّتْنا فیما مضى و لا نُوقِّتُ فیما یُستَقْبَلُ» وقت گذاران دروغ مى گویند. ما (اهل بیت) نه در گذشته، وقت (ظهور) را تعیین کرده ایم و نه در آینده، تعیین وقت خواهیم کرد.[2]
و یا در روایت دیگری می‌فرماید: «کَذَبَ الوَقاتون. إنّا اهلُ بَیتٍ لا نُوَقَّتُ» تعیین کنندگان وقت (برای ظهور قائم عج) دروغ می‌گویند. ما خانواده‌ای هستیم که (برای آن) وقتی تعیین نمی‌کنیم اما گاهی برخی با تأملات شخصی و برآیندهای فکری خویش احساس می‌کنند که با توجه به شواهدی که دارند یا مطالعه کرده‌اند، می‌توانند زمان‌بندی برای ظهور امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ارائه دهند و به مختصات ضمنی آن اشاره کنند. این نوع حرکت‌ها و گفته‌ها، شاید در برخی موارد آثار سوء و نامطلوبی در بدنه فکری و اندیشه‌ای مردم داشته باشد و تردیدها به ويژه نسل جوان را مورد هجمه قرار دهد و انتظار را از فرآیند طبیعی خود خارج سازد. بنابراین ضرورت دارد که مواضع روشن و محکمی در قبال هرآنچه در این زمینه با این محوریت گفته می‌شود، صورت گیرد. امام باقر علیه السلام می‌فرمایند: «مَنْ وَقَّتَ لَکَ مِنَ النَّاسِ شَیْئاً فَلَا تَهَابَنَّ أَنْ تُکَذِّبَهُ فَلَسْنَا نُوَقِّتُ لِأَحَدٍ وَقْتاً» هر کس براى تو وقت تعیین کرد، بى محابا آن را دروغ بشمار؛ زیرا ما براى هیچ کس، هیچ وقتى تعیین نمى‌کنیم.[3] هر کس با هر قصد و غرض و انگیزه‌ای و در هر جایگاه و منصب و مقامی، اگر به دام توقیت بیافتد و برای ظهور حضرت مهدی عجل ا...تعالی فرجه الشریف وقت تعیین کند، دروغگو خواهد بود و وظیفه عموم جامعه شیعی، مقابله جدی و تکذیب چنین افرادی است.

[1]: کمال الدین و تمام النعمة، ج2 ص483 ک‍م‍ال‌ال‍دی‍ن‌ و ات‍م‍ام‌ ال‍ن‍ع‍م‍ه‌ ی‍ا "ک‍م‍ال‌ال‍دی‍ن‌ و ت‍م‍ام‌ ال‍ن‍ع‍م‍ه‌"[نسخه خطی]م‍ح‍م‍دب‍ن‌ ع‍ل‍ی‌ب‍ن‌ ح‍س‍ی‍ن‌ اب‍ن‌ب‍اب‍وی‍ه‌ (م‌. )۳۸۱
[2]: الغیبه طوسی،460 ق مؤسسة المعارف الإسلامية نرم افزار کلام اسلامی نور، ص426
[3]: همان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، mahdy30na
۸:۴۷, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #34

طبق روایتی که فکر کنم از خود امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه آمده که هر کس زمان ظهور رو تعیین کنه دروغگویی بیش نیست.ولی فکر می کنم با توجه به معجزه بودن قرآن و شگفتی و قدرت خداوند قطعا میشه از قرآن و با تقوا و تزکیه نفس علوم غریبه ای رو کشف کرد ولی تا اینجا که اینطور بوده که کسانی که کشفیات و کراماتی هم داشتند هیچ وقت اون رو علنی نمی کردند.
این پیشگویی چون زمان ظهور رو نزدیک بیان کرده آدم رو دلگرم می کنه ولی باید حواسمون باشه که طبق روایات تعیین زمان ظهور دروغین و حتی ادعای امام زمان بودن که در آخرالزمان به تعدد اتفاق خواهد افتاد می تونه به دلیل عدم تحقق، ایمان عده ای رو از بین ببره و جو نومیدی ایجاد کنه.
پس هرچند دوست دارم این مطلب راست باشه ولی ...

امیدوارم عمرمون کفاف بده و در حالی که ایمان داریم و جزء یاران امام زمان عزیزم هستیم روزگار بعد ظهور رو ببینیم .مهم همینه که اون موقع با ایمان مونده باشیم
این دعا هم معروف به دعای غریق هست که توصیه شده برای اینکه ایمانمون به یغما نرود هر روز خونده بشه
یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبّت قلبی علی دینک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسجد عشاق ، Just God ، Eve
۱۶:۴۴, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۸:۰۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام
اين همه صغرا و کبرا کردین که ثابت کنید نعمت الله شیعه نبوده بلکه سنی بوده

اصلا پشت سر مرده حرف زدن درسته!
حالا به فرض که درست باشه
واقعاً شما در روز قیامت میتونید جواب نعمت الله رو بديد

با چندتا نوشته جدا شده که نميشه قضاوت کرد

فعلاً که نعمت الله بارگاه داره و پیشگویی ها درباره آینده تا حالا درست بوده

از کجا می دونيد تعیین وقتی که منتسب می کنن به اون صحیح باشه
مگه هر چی تو کتابخانه ملی بود نسخه صحیح است!

حقانیت اون سایت ظهور هم برای من از راههای غیر معمول ثابت شده

عارف کاره کوچکش خبر از غیب و آینده است

بهتره دوستان کمی درباره عرفا تحقیق کنن تا بفهمن این چیزها برای عارف کوچکترین هاست

چگونه کسی که اشراق قلبی ندارد می تواند این مسایل را درک کند

بهتر است دوستان کمی درباره مجرد شدن روح تحقیق کنند تا به قدرت روح پی ببرند

مگر میشود عارفی که خبر از غیب می دهد شیعه نباشد
راه عرفان ولایت است
۱۸:۲۷, ۳۱/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۴ ۱۸:۴۱ توسط میکا.)
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام
میگن یه زمانی کتاب پیشگویی های شاه نعمت الله ممنوع شده و همه کتابهاش رو جمع کردند. بعد از مدتی نسخه تصحیح شده اش رو منتشر کرده اند Smile
با این حساب احتمالاً تغییراتی در این پیشگویی ها ایجاد شده. با سرچ ت اینترنت می تونید نسخه های دیگری از این قصیده رو ببینید که با این نسخه تفاوت دارند.

تو اینترنت دیدم یه نفر از روی همین شعر، تاریخ ظهور رو 18 خرداد 92 تعیین کرده بوده! (که البته مطمئنیم اشتباهه چون این تاریخ گذشته). جالبه که این حساب با یه پیشگویی مشهور یکسانه و بعید نیست که اون پیشگویی هایی که با این شعر می خونند، منبعشون همین شعر باشه.
نقل قول:۱/من از مصرع “ششمین خوش بهار میبینم” برداشت کردم.
۲/”شش”خیلی تو این محاسبه مهمه و چون خودش عدد هستش نباید ابجدش محاسبه بشه بلکه خودش مهمه .و
۳/ “بهار” چون خودش زمانه در نتیجه خودش یه علامته .
۴/تاریخ احتمال قوی قمریه نه شمسی
۵/ابجد بهار میشه ۲۰۸ ، میبینم میشه ۱۵۲
۶/ اولی محاسبه قرنه ۲۰۸*۶+۱۵۲=۱۴۰۰
۷/دومی محاسبه سال ماه و روز هست ، همنطور که میدونین میشه زمان رو به سال طوری نوشت که بعد ممیز نشان دهنده ماه باشه و ماه رو طوری نوشت که بعد ممیز نشان دهنده روز باشه ، مثلا :
۹۲/۰۶/۰۶
۶ روز میشه ۶/۳۰ ماه که برابر ۰/۲ ماه میشه پس ماه با ادغام روز در مثال بالا میشه ۶/۲ “ماه”
حالا ۶ ماه میشه ۶/۲/۱۲ سال که ۰/۵۱۶۶۶۶۶ سال پس کل تاریخ فقط با پارامتر سال میشه ۹۲/۵۱۶۶۶۶۶۶۶ سال ، اینطوری میشه تاریخ رو تنها با یه عدد ممیزدار نشون داد.
حالا با این مقدمه میتونیم تاریخ دقیقی دربیاریم که واقعا عجیبه !
۲۰۸ را یک بار ضرب در ۶ کردیم و قرن رو بدست آوردیم
حالا تقسیم بر ۶ میکنیم و تاریخی بدست میاد :
۲۰۸/۶= ۳۴/۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶ پس سال ۳۴ میشه و ۰/۶۶۶۶ میشه ماه و روزش با مقیاس ماه کافیه ضرب در ۱۲ بکنیمش
۰/۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶*۱۲=۷/۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹ پس ماه هفتم میشه و بعد ممیز ضرب در ۳۰ میشه روز
۰/۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹*۳۰=۲۹
تاریخ میشه ۱۴۳۴/۰۷/۲۹ قمری این معادل فصل “بهار” ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ نکته جالبش اینجاست که : این روز “۶″ روز مانده به انتخابات ریاست جمهوریه ، اگر این بازی ریاضی درست باشه و این که تو مصرع پائین تر گفته شخص مهمی آشکار میشود (که کاری نداریم نایب هست یا چیز دیگه) خوب یکی از محتمل ترین امکان آشکار شدن یک شخص تو ایران امروز یا مردن یکیه و یا انتخابات غافلگیر کننده ، چون اگر کس مهمی بدون غافلگیری آشکار بشه حتما زود به فنا میره!
این تاریخ شش روز مانده به روز انتخابات ۱۳۹۲ هستش که طبق اعلام ۲۴ خرداد ۹۲ برگزار میگردد. یعنی چی !؟ یعنی یکی تو راهه ، یکی مثل خاتمی ، اما نه با عاقبت خاتمی !
باید منتظر موند تا ببینیم که چطور اصحاب مکر توسط خداوند مکار غافلگیر میشن طوری که راه خونشونو گم میکنن !!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]