کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه حکایتی که واقعیت رابطه ما با غربه!!!
۲۲:۰۱, ۲۵/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان و همسنگران عزیز و گرامی
یه روزی یه چوپانی بود که روزگار به سختی میگذراند و اهل و عیالش با درامدی بخور و نمیر به قول امروزی ها سر میکردند... او هر روز صبح گوسفندانش رو برای چرا به صحرا و بیابان میبرد و عصر به روستا باز میگشت.
یک روز در هنگام بازگشت به منزل در میانه راه مار بزرگ و سیاهی را دید که در سر راه گله اش قرار گرفته و گوسفندانش از ترس حرکت نمیکنند. مار تا نگاهش به چوپان افتاد به سوی او حرکت کرد و وقتی به او رسید به او گفت اگر هر روز یک کاسه شیر به من بدهی من با تو و گله ات کاری ندارم و مرد چوپان به ناچار قبول کرد و برای مار یک کاسه شیر از گوسفندانش دوشید و جلوی مار گذاشت و مار مشغول خوردن شیر شد و وقتی شیر تمام شد به چوپان گفت که لحظه ای صبر کند تا برگردد و وقتی برگشت دید که مار یک سکه اشرفی درون کاسه انداخت و گفت اگر هر روز به من یک ظرف شیر بدهی من هم یک اشرفی به تو میدهم. خلاصه روال به همین منوال گذشت و چوپان و مار باهم دوستان صمیمی شدند و وضع مالی چوپان هم متحول شد و روی خوش زندگی رو تجربه کرد و از این موضوع با کسی صحبتی نکرد.
مرد چوپان بعد از چند سال دچار بیماری شد و طبیب به او گفت که باید یک هفته در منزل استراحت کند و چوپان مجبور شد رازش را به پسر که میبایست به جای او به صحرا برود بگوید. پسر نیز چند روز به همین منوال با مار برخورد کرد و سکه ها را میگرفت. تا اینکه طمع سراغ پسر آمد و تصمیم گرفت مار را بکشد و همه سکه ها را یکجا بردارد ...
به همین خاطر وار وقتی مشغول خوردن شیر بود خواست مار را بکشد که این ترور با قطع شدن دم مار و گزیده شدن پسر و مرگش تمام شد وچوپان و مار دیگر همدیگر را ندیدند تا اینکه بعد از چند سال مرد مار را در بیابان دید و به او پیشنهاد داد تا دوباره مانند قدیم با هم دوست باشند که مار به او گفت:
((تا مرا دم تورا پسر یاد است دوستی من و تو بر باد است))
حالا موضوع اینه که به نظر من ما با اینهمه دشمنی و فحش و فحشکشی با آمریکا و خونهایی که از جوونامون رو زمین ریخته ما به هیچ عنوان نباید با آمریکا و انگلیس و فرانسه رابطه داشته باشیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، amirak ، MAHDI59 ، MohammadSadra
۰:۱۶, ۲۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
با این اساس و پایه نمیشه با غرب دشمنی داشت این کینه و انتقام بدون تعقل هستش اینجوری باشه با مغولستان هم باید تا ابد دشمن بود چون کشورمون رو یک بار نابود کرد چه کتابخونه ها و میراثی که مغولستان جدای از نسل کشی هاش نابود نکرد!!! یا همین عراق در جنگ هشت ساله خسارت هایی به کشور و ملتمون وارد کرد و صدام دیوانه باعث عقب ماندگی کشور شد که هیچوقت این خسارت ها کاملا جبران نشد نمونه هایی از این موارد زیاده ....

ما تا ابد با امریکا یا فرانسه دشمنی نداریم ما تا ابد با استکبار دشمنی داریم چیزی که البته فعلا نمونه بارزش الان امریکا هستش .

دوم اینکه ما بر عکس قضیه مار و چوپان شاید یک زمانی با وجود خسارت هایی که متحمل شدیم مجبور به صلح با دشمنمون باشیم مثل صلحی که با عراق داریم
در زمان حمله امریکا به عراق که تمام کشورهای همسایه ضد عراقی که صدام وحشی رهبرش بود شدن و ما که دشمن صدام بودیم توی این جنگ دخالت نکردیم الان منفعتش رو داریم برای کشور خودمون و وضع رابطمون با عراق میبینیم بر عکس زمانی که هیچکس به عراق کمک نکرد ما بهش کمک کردیم

بر اساس منافع اسلام و کشورمون شاید زمانی مجبور به صلح با دشمنمون هم باشیم که البته این به تشخیص من و شما نیست ولی ما کینه شتری از کسی به دل نمیگیریم ما فقط دنبال حقمون هستیم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hosseinsagbaglo ، mohammadhadi ، سعید714
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا