|
مستند از وین تا ونک!
|
|
۱۵:۵۸, ۲۹/تیر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بدون شرح... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۸, ۳۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۴ ۲۲:۱۴ توسط میکا.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم متن توافقنامه رو نخوندم ... اما یه چیزی رو می دونم: صلح به نفع همه است. اگه بخوایم توافقنامه رو کارشناسی کنیم، باید کارشناس باشیم. فکر نمی کنم تعداد از خیلی زیادی از ما بدونند که مثلاً این تعداد سانتریفیوژی که باقی مونده چقدر می تونه غنی سازی کنه و باهاش چقدر میشه برق تولید کرد و چقدر از نظر اقتصادی برای ما تاثیر داره و ... اما خوشحالی مردم از اینه که افراد با سواد و با تجربه ای کنترل کار رو به دست گرفته اند. از اینکه ما بدون جنگ از بند هفت بیرون رفتیم یا حداقل جنگ تنها گزینه پیش رومون نیست. از اینکه اوضاع اقتصاد قراره بهتر بشه یا حداقل بهتر از حالتی میشه که توافق نداشته باشیم. اینا خوشحالی نداره به نظرتون؟ ![]() الآن همین فصل هفتی که من میگم کاملاً ازش مطلع نیستم. دقیق نمی دونم چی هست و محتوی اش چیه. اما همینقدر می دونم که بیرون رفتن ازش خوبه! همین قدر اطلاع برای شادی کردن کافیه
|
|||
|
۲۲:۴۰, ۳۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۰۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۴ ۲۲:۰۸)میکا نوشته است: سلام حالا اطلاعات ندارید چند روز ما رو با بمب نارگیلی سر کار گذاشتید؟! ..(شوخی کردم )ولی انصافا مردم ما اطلاعات خوبی دارند . به قول اکبر عبدی خیار نیستند در واقع هر کس با توجه به علم خودش تحلیل های خوبی در حد خودش ارائه میده.تا جایی مجموع حرف ها و تحلیل های مردم مهمه که رهبر انقلاب فرمودند معیار خوبی خوبی برای تعیین مسئولین خوب و بد است. این که از ذیل بند هفت در بیاییم خوبه ،حرف شما متین . اما نشه مثال از چاله به چاه افتادن . قبلا ما امتیاز وتو های چین و روسیه رو داشتیم، اما الان این امتیاز رو نداریم. یعنی به راحتی با شکایت یک عضو همه چیز به حالت اول بازمیگرده و دوباه میریم زیر بند هفت! این ماجرای خوشحالی مردم رو نشون دادن ماجرا داره! اخه یک عده افراد شکم سیر و مرفه رو دلواپس معرفی میکردند و.... خلاصه ماجرای طولانی داره...
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۳۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۳, ۳۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۴ ۲۲:۵۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۴ ۲۲:۴۴)پارمیس نوشته است: سلام. الان با شکایت تنها یکی از کشور های 1+5 تمام تحریم ها و همه چیز سرجای اولش برمیگرده و نه چین و نه روسیه میتونند وتو کنند. قبلا به اینصورت بود که حتی با وتوی یک کشور، قطعنامه صادر نمی شد. مثل وتوی چین و روسیه درمورد قطعنامه ی سوریه. اما الان به این صورت شده که به رای میگذارند! یعنی حتی دو رای مخالف روسیه و چین در برابر 4 رای موافق، کارساز نخواهد بود. در واقع سیستم وتو در مورد مسئله ی هسته ای ایران، دور زده شده! |
|||
|
|
۰:۲۶, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
که البته مخالفت این کشورها بدون نقض توافق از طرف ایران به همین سادگی که دوست عزیزمون،اسلام میگن نیست
|
|||
|
۰:۳۰, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:یهو نیروی انتظامی مث .... اومد با باتوم و گاز اشک آور به ملت حمله کرد(حتی یه سری از جوونا راومدن توی دفتر ما که به خاطر همین مسئله دفترمون رو تا مدت ها تعطیل کردن) برو اول حرف زدنتو ياد بگير بعد بيا حرف بزن... |
|||
|
۲:۴۳, ۳۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام .
اگر عده ای از مردم ما اطلاعات مناسب دارن در مورد مسائل سیاسی قطعا پیگیری و مطالعات خودشون باعث شده ، نه رسانه ما و نه دانشگاههای ما و نه روزنامه های ما اطلاعات درست از اتفاقات به مردم ارائه نمیدن . آگاه سازی تو کشور ما بسیار ضعیفه و این باعث میشه هر کسی تحلیل شخصی خودش رو بروز بده و در نتیجه باعث اختلافات زیادی بشه . دانشگاهها که هیچ ... الان تو این موقعیت باید بیان کرسی نظریه پردازی تو دانشگاهها تشکیل بدن ، موافق ها و مخالف ها بشینن بحث آکادمیک کنن و چه بسا اگر مناسب بود همین رو تو رسانه پخش کنن ، نتیجه ها همه جمع بندی و ارزیابی بشن در اختیار رهبر و مسئولین قرار بگیره و ....... هنوز ما نمیدونیم متنی که برای ما تو ایران منتشر شده درسته یا متن اصلی ؟ معنی کلمه ها رو تغییر میدن !!! یا میگن نوشتیم اما کیه که عمل کنه و ...!!!! نتیجه همین میشه که مردم بی اطلاع با یک خبر و فضا سازی جهت دار و سخنرانی هنوز چیزی نشده میریزن بیرون . یک مورد هم هست و اون اینکه ما از همه نمیتونیم انتظار یکسان داشته باشیم ، بخشی از جامعه هستن که فقط دنبال لذت و خوش گذرونی هستن به هر قیمتی شده و به مسائل دیگه فکر نمیکنن . حالا چه طبقه بالا و چه پایین .فکر میکنم مساله انقدر مهم نیست که بخواد تو رسانه ها در موردش زیاد بحث بشه . |
|||
|
|
|
|

..(شوخی کردم
)