کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شما برای شکر چی جایگزین کردید؟
۲۳:۰۹, ۷/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۴ ۲۳:۱۱ توسط Muhammad-Ali.)
شماره ارسال: #1

سلام، شما برای شکر چی جایگزین کردید؟ چیزی که کاربرد شکر رو داشته باشه هستش که همینطوری خشک باشه و استفاده اش راحت باشه. درسته شیره ی نیشکر و اینا هست و . . . ولی ی چیزی که کار شکر سفید موجود رو انجام بده میشناسید؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant
۲۳:۱۸, ۷/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۴ ۲۳:۱۹ توسط amirak.)
شماره ارسال: #2

عسل به عنوان غذایی شفا دهنده برای شیرین کردن استفاده می کنم
(البته جایی که می توانم خوردن شیرینی را کاهش دادم چون برای سلامتی مضر هستند)

ولی خب ماده خشکی کا شکر را انجام دهد را نمی دانم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Muhammad-Ali
۲۳:۳۷, ۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
شیرین کننده های مصنوعی. البته اونها هم محدودیت مصرف دارند که معمولاً روی بستشون توضیح داده.
سالم ترینش هم اونیه که از گیاه

Stevia بدست میاد ولی من خودم خوش نیومد از طعمش. اون قدرا شیرین نیست که کار شکرو کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Muhammad-Ali
۱۸:۰۹, ۸/مرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۴ ۱۸:۱۱ توسط Muhammad-Ali.)
شماره ارسال: #4

گیاهی که ی چیزی هست به اسم شیرین بیان که بیشتر در تهیه قارا قروت استفاده میکنیم.
http://salam.ir/results?q=%D8%B4%DB%8C%D...8%A7%D9%86

(۷/مرداد/۹۴ ۲۳:۳۷)میکا نوشته است:  شیرین کننده های مصنوعی. البته اونها هم محدودیت مصرف دارند که معمولاً روی بستشون توضیح داده.
سالم ترینش هم اونیه که از گیاه Stevia بدست میاد ولی من خودم خوش نیومد از طعمش. اون قدرا شیرین نیست که کار شکرو کنه.
شیرین بیان رو ی امتحان کنین. باز هیچی جای شکر کیلو 2000 هزار تومنی رو نمیگیره!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا
۲۳:۰۱, ۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام محمد علی جانشیرین بیان هم یه سری عوارض داره. به نقل از ویکیپدیا:
نقل قول:مصرف بی رویهٔ شیرین بیان یا سایر فراورده‌های آن به سبب تحریک غدد فوق کلیوی و ترشح بیش از اندازهٔ هورمون آلدسترون ممنوع اعلام گردیده‌است. این حالت سبب عوارضی چون اختلال در فعالیتهای متابولیسمی و بالا رفتن فشار خون می‌گردد. در صورت مصرف بیش از ۲۰ گرم در روز، بروز عوارض نامطلوب بعید نیست. استفادهٔ زیاد از شیرین بیان برای طحال نیز مضر است. مصرف بسیار بالای شیرین بیان ممکن است به بروز حالاتی خطرناک نظیر فشارخون و حتی سکتهٔ قلبی منجر شود.

برخی از افراد با مصرف زیاد شیرین‌بیان دچار درد عضله و عده‌ای دیگر با کرخت شدن دست و پا مواجه می‌شوند.

مصرف زیاد این ماده سبب افزایش وزن نیز می‌شود.

در صورت بالا بودن فشار خون یا ناراحتی کلیه، قلب یا کبد باید از مصرف شیرین بیان پرهیز کرد.

مصرف این گیاه و فراورده‌های آن برای زنانی که در دوران بارداری یا شیردهی‌اند، منع شده‌است.

بهترینش که میگن مشکلی نداره، استویا (stevia ) است که توی داروخانه ها و لوازم پزشک ها می تونید فراورده هاشو پیدا کنید.

پرمصرف ترین شیرین کننده مصنوعی دنیا، اسپارتام هست. میگن عوارض نداره و از نظر پزشکی سالم بودنش تایید شده، اما شایعاتی وجود داره که میگن شرکتهای سازنده اش با زد و بند این تایید رو گرفتنه اند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Muhammad-Ali
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]