کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرسنجی جالب موسسه iran poll دانشگاه مریلند آمریکا
۲۱:۴۵, ۱۸/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۶ ۲۱:۵۵ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
چند روز پیش موسسه iran poll وابسته به دانشگاه مریلند آمریکا نظرسنجی جدید در مورد ایران انجام داد. این نظرسنجی که بعد از آشوب های دی ماه 96 انجام شد نتایج خیلی جالبی داشته است.
نظر مردم در مورد برجام، آمریکا ، مشکلات اقتصادی و همینطور در مورد شخصیت های برجسته کشور واقعا جالب توجه است.
من آمار ها و نمودار های این موسسه رو از سایت های خودشون در آوردم و تا جایی که تونستم ترجمه کردم :

سوال اول: آیا نظام سیاسی ایران نیاز به تغییرات بنیادی دارد؟ تنها 5% موافق
سوال دوم: ایا دولت در زندگی خصوصی مردم بیش از حد دخالت میکند ؟ 11% موافق
سوال سوم: آیا دولت باید اجرای احکام اسلامی رو متوقف کند؟ 22% موافق

[تصویر: download_13_.jpg]

[b]صدر خواسته های مردم

سوال: آیا دولت باید تلاش بیشتری در مقابله با فساد اقتصادی داشته باشد؟ 85% کاملا موافق و 11% تقریبا موافق = 96%
[تصویر: download_12_.jpg]

میزان نارضایتی مردم ایران از وضع اقتصادی به بالاترین حد خود در این سال ها رسیده : 69% وضعیت اقتصادی فعلی رو بد میدونند.

[تصویر: download_22_.jpg]

* نظر مردم ایران در مورد آمریکا: 80% نظر منفی در مورد آمریکا دارند (بالاترین میزان پس از برجام)
[تصویر: download_2_.jpg]

سوال: به نظر شما کارکرد برجام تاکنون چگونه بوده است؟ 67% معتقدند که برجام منافعی که باید رو برای ایران نداشته
[تصویر: download_11_.jpg]

* 67% مردم از عملکرد پلیس در مقابل آشوبگران دی ماه گذشته راضی بودند :
[تصویر: download_17_.jpg]

سوال: آیا دولت در مقابل آشوبگران که به منافع و اموال آسیب زدند باید قوی تر برخورد کند؟ 63% کاملا و 21% تقریبا موافقند
[تصویر: download_14_.jpg]

سوال: توسعه برنامه موشکی ایران چه قدر اهمیت دارد ؟ 95% اون رو مهم دونستند
[تصویر: download_3_.jpg]

* 84% مردم ایران معتقدند مردم سوریه باید آینده ریاست جمهوری کشور شون رو تعیین کنند و فقط 9% اعتقاد دارند بشار اسد باید بره
[تصویر: download_9_.jpg]

* 49% مردم ایران معتقدند علی رغم پیروزی بر داعش ایران باید به سوریه برای تصرف تمام خاکش کمک کند و 30% معتقدند پس از شکست داعش نیاز به کمک های کمتری به سوریه است
[تصویر: download_8_.jpg]

* 47% مردم ایران معتقدند که ایران باید به حوثی ها در یمن کمک کند و 41% معتقدند که نباید دخالت کنید:
[تصویر: download_10_.jpg]

محبوبیت رو به رشد سردار سلیمانی به عنوان محبوب ترین شخصیت ایران (بعد از آقا البته Wink) : 83%
[تصویر: download_21_.jpg]

میزان محبوبیت محمد جواد ظریف ... دو سال پس از برجام : 68%
[تصویر: download_20_.jpg]

میزان محبوبیت رئیس جمهور روحانی : 66%
[تصویر: download_19_.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عمار94 ، MOHSEN-Z ، Woodi2020 ، فنا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۲۲, ۲۰/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۹/بهمن/۹۶ ۲۰:۳۱)دختر انقلاب1 نوشته است:  1- ممنونم اما سوال من در مورد معرفی یک مرکز افکارسنجی مثل ایران‌پل بود که شما چیزی ارائه ندادین : )
ضمن اینکه خودتون میگین «کل رسانه‌های خارجی» در ایران حدود 305 نفر دارن
اما تنها «یک مرکز افکارسنجی» در ایران بیش از 500 نفر!!!
آیا از تفاوت مؤسسه آمريكايي پيپا (PIPA) با ایران‌پل اطلاع دارین؟
از تعداد افراد مؤسسه آمريكايي پيپا (PIPA) در ایران که معمولا مورد استناد رسانه‌های ایران قرار میگیره؟

2- این مشاهدات قابل استناد نیستن. (مثل تجمع در مصلا و مشهد و آخر هفته روحانی رفته)

3- زود همو جاج نکنیم. (شما که هنوز نمی‌دونید من از پیش کشیدن این بحث به دنبال چی‌ام)

1. شما گفتید چون تشکیلات عریض و طویلی در ایران داره این موضوع عجیبی است لذا حتما وابسته است و الا ایران اجازه نمیده یک موسسه خارجی در کشورش اینطور فعالیت کند. خب ما هم 165 نمونه از موسسات خارجی رو آوردیم که خیلی هاشون هم رویکرد ضد ایرانی دارند و در ایران دفتر دارند. چندتاشون هم خبرگزاری های آمریکایی اند.
اینکه چرا تعداد کارمند هاشون از موسسه نظرسنجی کمتر است هم خیلی واضح است. یک دفتر خبری رو 2-3 نفر میتونند بگردونند اما نظر سنجی عمومی در کشوری به پهناوری ایران نیاز به دفاتر در شهر های مختلف و تعداد زیاد پرسشگر دارد پس طبیعی است که موسسه نظر سنجی کارمند های بیشتری داشته باشد.

2. تجمعات میلیونی مردم قابل استناد نیست اما تجمعات وجود نداشته مردمی که شما میگید قابل استناد است ؟!!!
امروز حتی بین قشری که طرفدار نظام هم نیستند افرادی مثل سردار سلیمانی از محبوبیت و احترام خاصی برخوردارند چون مردم درک کردند که همین مدافعین حرم امنیت امروزشون رو رقم زدند.

3. در مورد رویکرد تحلیلی تون گفتم که واضحا در فضای ضد انقلاب و انکار واقعیت های خارج از این فضا سیر میکند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دختر انقلاب1 ، MOHSEN-Z ، فنا
۳:۴۳, ۲۰/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۰/بهمن/۹۶ ۲:۲۲)دیدگاه نوین نوشته است:  1. شما گفتید چون تشکیلات عریض و طویلی در ایران داره این موضوع عجیبی است لذا حتما وابسته است
بله و مثال نقضش معرفی یک موسسه افکار سنجی مشابه از شما بود که چیزی ندیدم و در عوض به خبرگزاری‌ها (یه موضوع کاملا بی‌ربط) استناد کردید.

سوال من چی بود؟ پاسخ شما به این سوال کجاست؟ یا متواضعانه بنویسید «نمی‌دانم» تا بنده برای شما توضیح دهم یا اگر مایل نیستید، همچنان به جاج کردن ادامه دهید : )
(۱۹/بهمن/۹۶ ۲۰:۳۱)دختر انقلاب1 نوشته است:  آیا از تفاوت مؤسسه آمريكايي پيپا (PIPA) با ایران‌پل اطلاع دارین؟
از تعداد افراد مؤسسه آمريكايي پيپا (PIPA) در ایران که معمولا مورد استناد رسانه‌های ایران قرار میگیره؟
۱۳:۳۰, ۲۰/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #13
آواتار
من هیچ اسمی از موسسات افکار سنجی خارجی در ایران نیاوردم صرفا گفتم موسسات بین المللی . و صد البته خطر خبرگزاری های خارجی برای ارسال اخبار دروغ خیلی بیشتر از خطر موسسات افکار سنجی است.
(۱۹/بهمن/۹۶ ۰:۰۸)دیدگاه نوین نوشته است:  تنها این موسسه نیست ، خیلی موسسات بین المللی هستند که در ایران و کشور های دیگه دفتر دارند و از نیرو های بومی همون کشور استفاده می کنند.

این دو موسسه papa و iran poll قابل مقایسه با هم نیستند دلیلش هم اینه که pipa علنا از طرف بنیاد راکفلر حمایت مالی میشه ( این همون چیزی است که شما سعی میکنید بر عکسش رو به iran poll نسبت بدید و شاهدی برای این ادعا نیاوردید) لذا pipa یک مرکز بی طرف نیست.
https://en.wikipedia.org/wiki/Program_on..._Attitudes

اگر دلیلی بر ارتباط iran poll دانشگاه مریلند با ایران دارید بفرمایید اگه نه بحث تمام است. Smile
۷:۵۴, ۲۱/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۶ ۷:۵۵ توسط دختر انقلاب1.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۰/بهمن/۹۶ ۱۳:۳۰)دیدگاه نوین نوشته است:  اگر دلیلی بر ارتباط iran poll دانشگاه مریلند با ایران دارید بفرمایید
در همون اولین ارسالم در تاپیک گفتم : )
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا