|
نمازکودکان
|
|
۱:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۴ ۱۵:۵۰ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
هوالرحمن
سلام.به نظرتان کودکان راچطور به خواندن نماز دعوت کنیم؟
اگه نمازتوبخونی یه جایزه پیش من داری !بگو جایزه چیه؟تبلت؟گوشی؟یاشهربازی ؟...خب امروزبهش جایزه دادیم ،فردا راچیکار کنیم! ![]() بیاگلم نمازتوبخون بامن حال ندارم خم و راست بشم!خیلی خسته ام بعد میخونم پس چی شدعزیزم ! مگه میخوام براشمانماز بخونم،که این قدر میگی!خودت گفتی نمازبراخدامیخونیم ...نمیخوام بخونم..برو! بیا بریم وضوبگیریم... دارم بازی میکنم تازه شروع کردم .مگه نگفتی نماز روی ما اثر خوب داره...من نمیخوام این فایده ها را ...! بیابریم نماز بخونیم.. نمیام.. بهانه نیار زود باش وضو بگیراگه تاچند دقیقه دیگه نیامدی ..من میدونم وتو.. حالا که دعوام کردی نمیام نمییییییام...لطفا نظر،راهکار وتجربه موثری خودتان رابیان کنید..؟!ممنون
|
|||
|
|
۲:۱۰, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اجبار نکنین
به نظرم وقتی یه بچه شوق اماده شدن واسه نماز - لذت ارتباط با خدارو - آرامش بعد نماز رو تو چهره و رفتار پدر مادرش ببینه خودش مجذوب میشه.... پس بیایین اول از خودمون شروع کنیم |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
ببخشید چون با گوشی تایپ میکنم خیلی نمیتونم کامل توضیح بدم این تجربه استادمون هست کلا که با گفتن هیچ بچه ای تربیت نمیشه.بچه ها فقط الگوی زنده میخوان. میگن ک برای نماز مراسم داشته باشید یعنی پدر و مادر با هم نماز بخونن و اول وقت و قشنگ به خودشون برسن ک بچه بفهمه کار با اهمیتیه مثلا عطر بزنن سجاده خوب پهن کنن بعد بین دو نماز با بچه ها کشتی بگیرند یعنی یه فضای شاد و زیبا رو بوجود بیارند و در اون لحظه و بعدش سعی کنن خیلی خوش رو و خوش اخلاق باشن مثلا اینطور نباشه ک بچه بپره رو ادم،بعد بگیم نمیفهمی دارم نماز میخونم و فلان اون وقت بچه نماز رو مانع والدین و خودش میبینه مثلا برای خرید چادر نماز واسه کودک وقت بزارن و اتفاقا نگن اگه نماز بخونی بهت جایزه میدیم بلکه خود اون چادر نماز بشه جایزه یعنی اگه بچه خوبی باشی برات چادر میخریم یا یه سجاده با سلیقه خودت بهت جایزه میدیم خاطره سازی خیلی مهمه |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
آفرین یاسین جانم خیلی خوب گفتی چند وقت پیش منم از یه روحانی شنیدم تو برنامه های تلویزیونی یادم نیست کی بودن میگفتن مربی ها میخان به بچه ها نماز رو یاد بدن اصلا نمیخاد براشون توضیح بدی و کلاس و این حرفا پاشو باهاشون برو نماز بخون همین کافیه یعنی همراه بودن با کودک با نشاط و شادابی یکی از آشناهامون تعریف میکرد وقتی بچه بود، پدرش که میخاست برای نماز بیدارش کنه کنارش میشست کلی ناز و نوازشش میکرد تا بلند شه..گذاشتن خاطره خوب برای بچه ها از نماز و حجاب و دین خیلی موثره |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۲۶/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۴ ۷:۲۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی
قلب کودک مثل یک خانه میماند و هر خانه ای دری دارد ما باید این در پیدا کنیم و وارد خانه شویم سپس عطر نماز و دین را در اتاق های خانه پراکنده کنیم پیشنهاد میکنم از روش های روانشناسی استفاده کنید البته برای تبیین روش دانستن روحیات منحصر بفرد فرزند شما لازم است موفق باشید...دوستدار حقیقت |
|||
|
|
۰:۱۷, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
علاوه بر مطالبی که گفته شد و کاملا درسته فکر میکنم نکته مهم، فراهم کردن فضای سالم و معنوی برای کودک باشه یعنی پدر و مادر تا حد امکان سعی کنن فرزندشون رو در فضای عبادت و مسجد و حرم و ... قرار بدن تا اینکه بخوان استدلال و زور کنن که کودک بیاد نماز بخونه پرورش یک نهال رو در نظر بگیرید. اولا هر نهالی رو نمیشه هر جایی کاشت. اقلیم باید در نظر گرفته بشه در وهله بعد میزان عمقی که کاشته میشه، نوع کود و خاک و ... مهمه. نحوه آب دادن مهمه اگر ممکنه صاف رشد نکنه (قیم) گذاری لازمه و ... پس محیط به نظرم خیلی مهمه. شما نمی تونی به یک نهال اوایل نرسی و مثلا با فاضلاب آبیاری کنی و قیم نگذاری و کج رشد کنه، بعد که بزرگتر شد، بخوای درستش کنی! دیدم توی خانواده های مذهبی که دختر 7-8 ساله چنان لباسایی می پوشه که .... خوب این دختر قراره 1 سال دیگه با چادر که هیچ! حداقل با لباس پوشیده بیاد بیرون؟ هر چقدر عقل فرزند بیشتر رشد کرد، به شرط اینکه فضای معنوی براش فراهم بوده باشه، میشه رفت سراغ استدلال و بیان حقایق شخصا موافق تشویق مادی برای مسائل معنوی نیستم. یعنی اگر نماز بخونی، شوکولات و تبلت و ... جایزشه، ذهن کودک رو خراب میکنه اصلا ربط دادن اینا شاید خطرناک هم باشه. اگر نماز بخونی، میریم مهمونی! حالا اگر مهمونی برگزار نشد چی؟ اگر شهربازی نشد چی؟ یعنی نماز تعطیل؟ |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
همکاران گرام تپضیحات خوبی دادن منم فقط خواستم یک اتفاق واقعی که برای دوستم پیش اومده و میتونه سرمشقی برای پدر و مادر ها باشه برای کودک و نوجوان و... شون. دوست بنده رو مادر مکرمشون برای نماز صبح ها بیدار میکردن و ایشن دوست من با سختی پامیشد ،نه اینکه نخواد بخونه بلکه خواب صیح و شیرینی اون یچیز دیگس شیزینی نماز هم هست ولی ... بکذریم بنده خدا با کلی قیل وقال بلند میشد "نکته این اجبار اینجاس "میگفت دو رکعت نماز صبح میخوانم از ترس مادرم .... حالا تصور کنین این حالت برای بچه ها پیش بیاد چه اثر بدی میزازه؟ البته اون دوست من بعد از مدتی دیگه خودش با کمال میل پا میشد .بچه ها رو مجبور به کاری نکنین سعی بشه با طفلی که تازه مکلف شده با رعایت برخورد بشه "لوس کردن رو نمیگما" اما بدور از اینکه خشانت و ترس و... در درونش ایجاد بشه چون دیگه باید کلی انرزی بزارس تا پاک کنی، کمی به احادیث تربیتی معصومین مزاجعه کنید راه گشا هست. چه کلامی بالاتر از خود امام که راه سعادت رو به ما نشون میده. موفق و پایدار باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 12653.jpg]](http://ahlolbait.com/files/12653.jpg)
حال ندارم خم و راست بشم!خیلی خسته ام بعد میخونم
دارم بازی میکنم تازه شروع کردم .مگه نگفتی نماز روی ما اثر خوب داره...من نمیخوام این فایده ها را ...!
نمیام..
![[تصویر: fdpy.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7278515157/fdpy.jpg)