|
راز یا قانون جذب
|
|
۱۶:۲۰, ۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
با توجه به گستردگی روز به روز این مطلب ، از دوستان می خوام که نظرشونو در رابطه به این قانون بگن. خیلیا سردر گم شده اند که این قانون موافق با دین وخدا وقران هست یا نه ... علم تاییدش می کنه یا نه ... خلاصه می خواهیم که یک نتیجه گیری کنیم و تکلیفمون روشن شه .اصلا همچین قانونی هست راسته یا دروغه ... سمینار قدرتمندی هم در ایران برگزار می شود.دوستان نظرات ارزشمند خودتونو بگید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۹, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
فرض کنید شما معتقدید که "هر وقت ماشینمونو بشوریم بارون میاد". اگر شما یک روز ماشینتونو بشویید و بعدش بارون بیاد، به این اعتقادتون بیشتر مطمئن می شید. اما اگر بعدش بارون نیاد ممکنه خیلی بهش توجه نکنید. ما ناخودآگاه می گردیم دنبال دلایلی برای اثبات عقید پیشینمون. مثلاً اگر به چشم زخم اعتقاد داشته باشیم، بعد از هر اتفاقی می گردیم ببینیم قبلش کی ازمون تعریف کرده تا بگیم فلانی چشممون زده. قانون جذب هم به نظرم همینجوریه. اگر کسی به قانون جذب اعتقاد داشته باشه، وقتی به خواسته اش می رسه اون رو به قانون جذب ربط میده. اما اگر به خواسته اش نرسید چی؟ طبق چیزی که در فیلم راز می گفت، در اینصورت مشخص میشه که قانون جذب رو به درستی استفاده نکرده ایم. یه سری قوانین هم داریم به اسم قوانین مورفی. حتماً با خواندن این قوانین می بینید که در مورد برخی از اونها مثالهای عملی ای رو دید اید:
|
|||
|
۱۲:۵۰, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۴ ۱۸:۲۰)غریب نوشته است: وقتی انسان به تعالی برسه مسلما ارامش هم باهاش هست، اما در قانون راز هدف شما تنها رسیدن به ارامش هست و هیچ کس نمی تونه ادعا کنه در این ارامشی که بهش دست پیدا کردی تعالی هم هست. به نکته جالبی اشاره کردید. به نظرم این موضوع، مورد کم لطفی بقیه دوستان تالار قرار گرفته، وگرنه موضوع مهمی هست و جای کار داره، به خصوص که چند سالیه تو کارگاه های آموزشی و شبکه های اجتماعی،پیام هایی با عنوان انرژی مثبت و... زیاد پخش میشه و با توجه به بعضی نکات پنهان این قانون(البته اگه من برداشت درستی داشته ام) ، مثل حذف قضا وقدر خدا، عدم توجه به درستی یا نادرستی خواسته مون و... نباید نسبت بهش بی توجه باشیم. عبارت "یک انسان خوب و بی خطر" ، من رو یاد آخرین سطح "هرم" جهانی میندازه! |
|||
|
۱۷:۴۹, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان ممنون از این که توی این بحث شرکت میکنید.
من میگم شاید این قانون نیز از ابزارهای شیطان پرستی باشه که در جهان رواج داده اند البته شاید. اما اینکه واقعا این قانون کار میکنه یا نه یک بحثیه واینکه خواسته هایمان چگونه هستش و ایا مادی یا معنوی هستش بحث دیگری است (سوره ص ایه 35). اگر واقعا این قانون کار بکنه بایستی اثباتش کرد اما چگونه نمیدونم. شاید بهتره از علما بپرسیم . اکثر قریب به اتفاق ماها مستند مولکول و کریستالهای اب رو دیده ایم که حرف های خوب اون رو زیبا منظم میکرد و ابی که از شهر امده بود اون رو زشت کرده بود. وبدن ما انسانها که حدودا 70 درصدش ابه خیلی تحت تاثیر انرژی مثبت.حرفهای خوب وغیبت وتوهین ،قضاوت و... هستش که احساس خوب و بد رو در ما به وجود میاورد. مورد بعدی اینکه به شخصه از قدیمی ها زیاد شنیده ام که میگن حرف زدن ساعت داره یعنی موقعی داره که همیشه سعی کنید خوب حرف بزنید وبد حرف نزنید که ممکنه توی ساعتش گفته بشه و بد بیاری. مورد دیگه اینه که ما انسانها جسممون از ریز ترین چیزها یعنی مولکول ها و پروتون ها و نوترونها تشکیل شده.واین یعنی انرژی وجهان پیرامون ما نیز به همین صورت هستش سراسر انرژی. خوب خوبی را کند جذب این بدان..طیبات و طیبین بر وی بخوان در جهان هرچیز چیزی جذب کرد..گرم گرمی راکشید و سردرد..............اما من گیج شده ام نمیدونم چیو باور کنم چیو باور نکنم.فقط از خدا میخواهم که راهشو نشونم بده راهی که خوشبختی در دنیا و اخرت رو به همراه داره. انشاا... |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۴ ۱۷:۴۹)mrali نوشته است: اکثر قریب به اتفاق ماها مستند مولکول و کریستالهای اب رو دیده ایم که حرف های خوب اون رو زیبا منظم میکرد و ابی که از شهر امده بود اون رو زشت کرده بود.سلام این قضیه شعور آب بر اساس یک سری آزمایشهای غیر علمی نتیجه گرفته شده. در این تاپیک در مورد دلایل وجود اشکال در این آزمایشات توضیح داده ام: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40008.html |
|||
|
۱۸:۳۶, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
واي چه تصادف جالبي ! شما صبح يه مطلب گذاشتيد حالا اين كاربر از كجا اومد به كجا رسيد كه بعدش به كجا برسه !!!
من كلا ديگه حرفي ندارم !!! |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۷/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۴ ۱۸:۵۶ توسط میکا.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۴ ۱۸:۳۶)عمار94 نوشته است: واي چه تصادف جالبي ! شما صبح يه مطلب گذاشتيد حالا اين كاربر از كجا اومد به كجا رسيد كه بعدش به كجا برسه !!!اتفاقاً این یک مثال خوبی است برای این موضوع. برای خودمم جالب بود. اما این همزمانی لزوماً به معنای وجود یک رابطه علت و معلولی بین این دو ارسال نیست. نه میشه ازش یک قانون متافیزیکی رو نتیجه گرفت و نه وجود رابطه بین من و mrali رو اثبات می کنه. بلکه این همزمانی می تونه کاملاً اتفاقی باشه. من تا الآن حدود 213 تا ارسال داشته ام. حالا یکی از ارسالهای من با یکی از ارسالهای دیگر انجمن یک همزمانی جالبی پیدا کرده. این حالت برای یکی از ارسال رخ داده، اما برای 212 تای دیگه رخ نداده. وقتی این موضوع رو در نظر بگیریم، امکان وجود تصادف چندان بعید به نظر نمیاد. |
|||
|
۱۸:۵۷, ۷/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
شايد شما از قبل يه سناريو مينويسيد بعدش چند تا شخصيت تعريف ميكنيد و جلو ميريد ! البته بعضي وقتها هم طبيعتا شخصيته در نمياد !
شايدم جريان مثل سايتهاي خبري زرده يه نفر قراره كليك خوره نظرات رو زياد كنه ! شايدم واقعا تصادفه ! در هر صورت به نظرم جالب بود ! |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۷/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۴ ۷:۴۴ توسط میکا.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
شاید هم آقای mrali اون تاپیک (یا عنوانش) رو دیده باشند و این موضوع در نوشتن این پست موثر بوده باشه ...
(که این موضوع منتفی شد) |
|||
|
۰:۳۸, ۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
اقای میکا ،اقای عمار94 میشه بگید قضیه چیه و همزمانی چی پیش اومده که شاید تصادفی بوده؟؟من روحمم خبر نداره چی شده؟ من همچنین با کلمه تصادفی مزاجم سازگار نیست .جهان یک جهان علت و معلولیه یعنی هیچ چیز اتفاقی نیست .اگر فرضیه مولکولی اب نقض شود چه شود. اقای فرهنگ میدونید چقدر درمورد برنامه و سمینار ارائه کرده ایشون که دیگه متخصصه .یعنی میاد از فرضیه ای که هنوز اثبات نشده اینقدر تعریف میکنه؟؟ نمیدونم بچه ها ولی اینو میدونم که این جهان جهانه احسن و خدا هم مهربان .خدا هم با کسی دشمنی نداره که بخواد یکیرو هدایت کنه دیگری رو هدایت نکنه.خدا عاقبت بخیرمون کنه و هدایت. |
|||
|
|
۹:۱۰, ۸/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلاماتفاقی که پیش اومده اینه:من دیروز صبح یه تاپیک زدم در مورد شعور آب. بعد عصر همان روز هم شما در مورد شعور آب نوشتید ...از اونجا که شاید چند ماه بگذره و تو این انجمن کسی حرف از شعور آب نزنه، ارسال دو پست مجزا در یک روز در این مورد می تونه اتفاق جالبی باشه.
اما دلیل این همزمانی چیه؟
اما با فرض نادرستی مورد اول (که البته همینطوره)، چقدر احتمال داره که این موضوع ناشی از یک رابطه علت و معلول متافیزیکی باشه؟ اگر بخوایم این مسئله رو با تئوری احتمال حل کنیم، باید از قضیه بیز استفاده کنیم: نقل قول:همون طور که در مثال بالا می بینیم، با هر بار مشاهده یک اتفاق خاص، اعتقاد ما به وجود چنین رابطه ای افزایش پیدا می کنه تا اینکه به یقین برسیم. اما .... یک نکته ای رو ازش غافل نشیم. اشتباهی که ما در این نتیجه گیری می کنیم اینه که اصل ابطال پذیری رو نادیده میگیریم. اگر قراره مشاهده یک اتفاق خاص باعث افزایش اعتقاد ما به متافیزیک بشه، عدم مشاهده یک اتفاق خاص هم باید باعث کاهش این اعتقاد بشه. اگر الآن به خاطر همزمان شدن این دو پست، اعتقاد ما به رابطه علت و معلول افزایش پیدا کرد، منطقاً دفعه بعد که چنین همزمانی رو ندیدیم باید اعتقاد ما به چنین رابطه ای کاهش پیدا کنه. در صورت عدم وقوع مشاهده D ، یاید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |