|
اربعین امسال(تقاضایی داشتم ازهمه بزرگواران تالار....)
|
|
۱۶:۱۰, ۵/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۳ ۱۳:۵۷ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برتمامی بزرگواران اگه عمری باشه واربابم بطلبن ولایق باشم ان شالله پنج شنبه آینده عازم کربلا هستم............... خلاصه: من آن ابرم که میخواهدببارد دل تنگم هوای گریه داره دل تنگم غریب این در ودشت نمیداند کجا سرمیگذارد............. خیلی ازبزرگواران دیگر نیز راهی هستن خیلی ازماها حداقل تواقوام ودوستانمون شاید باشند افرادی که عازم کربلا هستند دراربعین حسینی............ ولی بنده امروز تحت شرایط روحی خاصی بودم ودلم گرفته بود هربزرگواری که میگه التماس دعا واقعا نمیدونم قابل هستم که دعا کنم یاخیر وقتی دلم میگیره تنها یه چیزی آرومم میکنه اونم اینکه باانجام کاری دلمم روآروم کنم والان انجام این کار دلمم رویکم آروم کرد وقتتون رونگیرم اگه لایق باشم دراون 3روز پیاده روی اربعین میخواهم قدم هایتان قدم های خسته ام رایاری کنند......... البته بنده نایب الزیاره همه بزرگواران خواهم بود اما................ میخوام هر 50 قدم خودم روبه نیابت یکی از بزرگواران بردارم بزرگوارانی که بنده رولایق میدونن باذکر صلوات حضور خودشون رو اعلام کنند بنده هر50 قدم رو باذکر صلوات به نیت تعجیل درفرج امام زمان هربار به نیت یه بزرگواری که اسمش هست برمیدارم............. حتما اسم تک تک عزیزان رومینویسم ................ درسفرحج که 2سال پیش روزیم شد به شکرخدا به نیابت ازدوستان طواف انجام میدادم هردوستی یک دور طواف دور خانه خدا ان شاالله دراربعین هر50 قدم به نیابت از یکی ازبزرگواران............ اگه بنده لایقم جای شما بزرگواران قدم بگذارم که حضورتون روباذکر یه صلوات اعلام کنید.............. دفتر قلب مراواکن ونامی بنویس سندعشق به امضاشدنش می ارزد ![]() ![]() هر 50 قدم نیابتی 50 صلوات هدیه به مهدی جانم نگاهت کافی است تادوباره درهوای آمدنت بمیرم توهمیشه دعوتی راس ساعت دلتنگی........... ![]() ![]() ![]() دعا کنید برم و برنگردم ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۱, ۲۹/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۴ ۱۶:۰۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
آهسته قدم بزن، خدا می داند
جا مانده دلی به زیر پایت زائر کاش در صحن علمدار به یادت آرند ما را به میان گریه هایت زائر ... خیلی کم پیش میاد همچین اشعاری رو بخونم یا بنویسم این متن، واقعا شرح حاله ... ![]() التماس دعای فراوان ... ی خواهش دیگه هم دارم؛ به زیارت حضرت علی ک رفتید، حتما از طرف منِ کمترین هم سلام بدید ... یا حسین ابن علی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۲۹/آبان/۹۴
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام و سپااااس از خواهر عزیزم
![]() از طرف یه جامانده ![]() [b] اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وحشرنا معهم![]() اربعینی ها سفرتون به خیر دل ما هم همراه قدمهایتان است
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۳۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
میشه از طرف یکی از دوستانم هم صلوات بفرستم؟
![]() از طرف خواهر عزیزم حدیث عشق اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نیابت ازخواهر عزیزم مجنون الحسین اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۱/آذر/۹۴
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آقا جان!امسال جایشما خالی بود، خوبشد نیامدید! | فدايي ولايت | 5 | 3,129 |
۱۳/تیر/۹۲ ۱۷:۰۳ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| درخواست ایده از شما بزرگواران در خصوص جشن غدیر92تهران | five | 4 | 2,468 |
۶/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: 0.612923001383335188_parsnaz_ir.jpg]](http://www.parsnaz.ir/upload/73/0.612923001383335188_parsnaz_ir.jpg)