کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يادي از ايت الله مرعشي و استاد شهريار
۱۶:۰۹, ۲۵/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۲ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ایت الله العظمی مرعشی نجفی قدس سره می فرمودند : شبی توسل پیدا کردم تا یکی از اولیای خدا را در خواب ببینم . آن شب در عالم خواب ، دیدم که در زاویه مسجد کوفه نشسته ام و وجود مبارک مولا امیرالمؤمنین علیه السلام با جمعی حضور دارند. حضرت فرمودند: "شعرای اهل بیت ما را بیاورید" . دیدم چند تن از شاعران عرب را آوردند . فرمودند: شاعران فارسی زبان را نیز بیاورید ؛ آن گاه محتشم و چند تن از شاعران فارسی زبان آمدند . فرمودند: شهریار ما کجاست؟ شهریار آمد . حضرت خطاب به شهریار فرمودند: شعرت را بخوان ! شهریار این شعر را خواند:

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدارا که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را ...

فردای آن روز پرسیدم که شهریار شاعر کیست؟ گفتند: شاعری است در تبریز. گفتم: از جانب من او را دعوت کنید که به قم نزد من بیاید. چند روز بعد وقتی شهریار آمد. دیدم همان کسی است که در خواب دیدم. پرسیدم: این شعر را کی ساخته ای؟ شهریار با حالت تعجب از من سوال کرد که شما از کجا خبر دارید ؟ من نه این شعر را به کسی داده ام و نه درباره آن با کسی صحبت کرده ام. شهریار با شنیدن ماجرای خواب، منقلب شد و وقتی شهریار تاریخ و ساعت سرودن شعر را گفت معلوم شد مقارن اتمام آخرین مصرع آن خواب به وقوع پیوسته است. آیت الله مرعشی می فرمودند: یقینا در سرودن این غزل, به شهریار الهام شده که توانسته است چنین غزلی به این مضامین عالی بسراید. البته خودش هم از ذراری (فرزندان) حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) می باشد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، سید ابراهیم ، amirak ، MEEAAD ، MahmoooD
۱۶:۴۴, ۲۵/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۶:۴۸ توسط میکا.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام عمار گرامی
ممنون

در واقع خود آیت ا... مرعشی در زمان حیاتشان این موضوع را مطرح نفرمودند و فرزند ایشان (پس از رحلت آیت ا.. مرعشی و شهریار) این موضوع راعمومی ساختند.

اگر بخواهیم از این موضوع نتیجه گیری خیلی مهمی کنیم، بایستی به قدر کافی موضوع رو بررسی کنیم. مثلاً ببینیم آیا این نقل قول به درستی انجام شده یا نه؟ آیا آن دو بزرگوار در زمان حیاتشان این موضوع را تایید نموده اند یا خیر و ...

نشه مثل خاطرات دکتر حسابی از زبان فرزندشان ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۵۲, ۲۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
يعني ادعا ميكني دروغه؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا
۱۶:۵۹, ۲۵/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۷:۰۰ توسط میکا.)
شماره ارسال: #4
آواتار
نه، میگم که به قدر کافی بررسی نشده. ممکنه راست باشه یا دروغ. این احتمال را هم نمی توان از نظر دور داشت که شاید آن بزرگواران دوست نداشته اند در دوران حیاتشان در این موضوع صحبت شود اما پسر آیت ا... مرعشی پس از رحلت هر دو بزرگوار موضوع را عمومی نموده اند.
۱۷:۰۵, ۲۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
بنده حاضرم به همراه شما و يكي از مديران سايت به صورت حضوري برويم و واقعيت ماجرا را بفهميم .
اين موضوع چون نياز به بررسي ميداني دارد بنده در خصوصي با يكي از مديران سايت مطرح ميكنم.
بنده ساكن اذربايجان هستم و تحقيقات ما بايد احتمالا در تهران ،تبريز وقم متمركز باشد
۱۷:۱۲, ۲۵/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
بسیار کار با ارزشی است عمار جان.

اما قبلش ببینید دقیقاً در چه مورد باید تحقیق بشه؟ مثلاً مصاحبه با چه کسایی ممکنه راهگشا باشه؟
۱۷:۱۵, ۲۵/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۷:۱۹ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #7
آواتار
شما ساكن كجا هستيد ، اگر نزديك باشيم ميتوان حضوري ملاقات داشت ، بنده هم فعلا در تبريز هستم

احتمالا اولين ملاقات بايد با فرزند ايت الله مرعشي و نزديكان استاد شهريار باشد
۱۷:۲۲, ۲۵/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۲ توسط میکا.)
شماره ارسال: #8
آواتار
نه متاسفانه اهل جنوب کشورم. عمار جان، هر تحقیقی کردی قبولت دارم. خبه یه سری فیلم و ... هم تهیه کنی.

متاسفانه تا جایی که می دونم، استاد فرزندی نداشته اند که بشه از ایشون پرسید. بعید می دونم کسیو بشه پیدا کرد که اطلاعات دست اول تری راجع به موضوع داشته باشه.
۱۷:۳۵, ۲۵/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۷:۳۶ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #9
آواتار
مشكلي نيست قضيه به اندازه ي كافي مهم هست كه به نتيجه برسم ! دقيقا كجاي جنوب تشرف داريد بنده به ملاقات شما بسيار علاقه مند شدم . يك قرار ملاقات بگذاريم براي شروع همديگر را ببينيم نهايت خرجش بليط رفت و برگشت چارتري است كه ان را هم يكجوري حل ميكنيم !

البته استاد فرزند داشتند ، احتمالا هم عصر بتوانم سر مزار ايشان بروم

حالا تحقيق را شروع كنيم ببينيم به كجا ميرسيم
۱۷:۴۸, ۲۵/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۷:۴۹ توسط میکا.)
شماره ارسال: #10
آواتار
عمار جان، هر تحقیقی انجام دادی قبولت دارم.

فرزند استاد ساکن تبریز اند؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا