|
چرا نگاه های دیگران برام خیلی مهمه؟
|
|
۱۹:۴۵, ۱۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من از یک مسئله ای رنج میبرم و فکر میکنم افراد زیادی هستن که مشکل منو دارند. دوستانی که میتونند کمکم کنند دریغ نکنند. نگاه های دیگران(عوام) و نظرات دیگران واسه ی من خیلی مهمه، حتی خیلی از مسائل که میدونم عقل میگه این کار درسته، خدا میگه درسته و مطمئنم که درسته ولی باز هم نگاه دیگران واسم مهمتره! و خیلی رنجم میده و برام خیلی مهمه و اگر کسی نظر مخالف بده و یا تاییدش نکنه خیلی ناراحت میشم. اصلا دوست ندارم نظر مردم(عوام) واسم مهم باشه، دوست دارم فقط اون کاری رو که معتقدم و قبولش دارم و علاقه دارم انجام بدم... ولی نمیشه... نمیدونم دلیلش نداشتن اعتماد به نفسه، کمبود محبته و یا چیز دیگه ای... به نظرتون دلیلش چیه؟ خیلی موقع ها این مسئله باعث میشه که نتونم یک کاری رو فقط به خاطر خدا انجام بدم و یا خیلی کارها رو انجام بدم. چه راهکاری رو پیشنهاد میدین؟ چطوری با این حس مقابله کنم؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عج فرجهم |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۱۸/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۴ ۲۰:۳۸ توسط سدرة المنتهی. علت ویرایش: فاصله برداری خودکار ادیتور)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام ، این فقط نظرشخصی من هست.
اجتماعی بودن و علاقه به مقبول بودن در بین هم همنوع ها یک حس طبیعیه. اینکه آدم برای شخصیت خودش ارزش قائل میشه عیب نیست. جمع، خواهی و نخواهی روی شما تاثیر میذاره. حتی یک معاشرت یک ساعته! بنابراین خیلی مهمه که با کی رفت و آمد می کنیم و باید اینها رو مدیریت کنیم و بیشتر با افرادی باشیم که تقویتمون می کنن نه تضعیف. بعنوان یک شخص متدین در مقابل اهر ظاهر و بی ایمان ذلیلانه و ساده نباش ، قدرت ایمان رو به رخشون بکش تا فکر نکنند اهل ایمان بخاطر گرفتاری هاشه که مذهبی شده. نوشتار من راه حل کلی نداشت ، پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم به حضرت علی (علیه السلام) گفتند در میان مردم باش ولی مثل اونها رفتار نکن. می تونیم مثل امیرالمومنین زندگی کنیم؟! قطعا خیلی سخته اما شدنیه. نقل قول:خیلی موقع ها این مسئله باعث میشه که نتونم یک کاری رو فقط به خاطر خدا انجام بدم و یا خیلی کارها رو انجام بدم.آدم خیرخواه و دلسوز مردم به خدا می رسه شک نکن. |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اعتماد به نفست رو تقویت کن اخوی
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
تا حدی طبیعی است يه مدت خودم اینجوری شده بودم تا از حد طبیعی گذشت و واقعاً اعصابم بهم می ریخت اگر کسی ازم يه ذره ناراضی بود اما رفتم سراغ قرآن کریم حالا یادم نیست کدوم صفحه اومد ولی درباره این بود که نباید نظر مردم از نظر خدا برات مهمتر بشه يه تشر بهم زد که چرا نظر مردم برات مهمتره از اونوقت بود که بهتر شدم اما امثال ما زیاد باید بریم سراغ قرآن چون واقعا تعدادمون کمه آیات تنهایی مومنان و انبیاء رو وقتی بخونيم خیلی چیزها می فهمیم یا مثلا آیاتی که می گوید ما هیچ رسولی را نفرستادیم مگر آنکه او را به تمسخر گرفتند این رسول یعنی شما که جلوتر از بقیه هستی پس این خاصیت جلو بودن یعنی خط شکن سختی داره باید صبور بود و نظر مردم زیاد مهم نیست بلکه نظر خدا شرطه انشاالله برید سراغ قرآن خودش مرحم دردهاي مومنان است |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۸/مهر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظر حقیر نظر مردم داریم تا نظر مردم خب یک وقت یک کسی هست روشنفکره، آدم با تقواییه، انسان با ایمانیه وقتی ایشون نظر میدن طبیعیه که باید برامون مهم باشه چون دید و منظر و تفکراتش از ما دقیق تر و درست تر هست. یک وقت نظر ایشون در راستای خدایی بودن و خدایی شدن هست. بایستی بهش اعتنا کرد چونکه هلک من لیس له حکیم یرشده هست. یک وقتی هم هست یارو لا یعلمون هر من البر هست خب نظر این شخص نباید برامون مهم باشه. یک نکته دیگه رو هم خدمت دوست عزیزمون قبلش خودمون یاد آور بشیم: ارزش و قدر و منزلت انسان به اندازه چیز هایی است که او را ناراحت و خوشحال می کند. التماس دعا |
|||
|
|
۵:۰۱, ۱۹/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۴ ۵:۰۲ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۱۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۴ ۱۹:۴۵)مهدی2012 نوشته است: اصلا دوست ندارم نظر مردم(عوام) واسم مهم باشه، دوست دارم فقط اون کاری رو که معتقدم و قبولش دارم و علاقه دارم انجام بدم... ولی نمیشه...به نظرم خیلی شعاری و آرمانگرایانه نباید زندگی عادی رو باهاش برخورد کرد. وگرنه نا امید میشیم ما در جامعه در یک کشتی هستیم. بالاخره باید ظرفیت جامعه رو هم در نظر گرفت. نمیگم واجب خدا رو ترک کنیم برای خوش آمد جامعه ها !!! البته یه جاهایی حتی فقه هم استثنائاتی داره. مثلا نماز در مکه و مدینه و ... که حتما می دونید منظورم چیه معمولا دلیل اصلی مخالفت دیگران با یک کار درست از این 2 حالت خارج نیست: 1- جهالت 2- ضدیت با دین اگر واقعا دلیل مخالفت از روی جهالت و کمبود دانش است، باید سعی کرد جریان ساز بود. باید سعی کنیم مردم رو تغییر بدیم. باید با صبر و حوصله و برهان و استدلالی که افراد بفهمند، مسئله رو روشن کنیم تا آنها هم بفهمند روش درست چیست ما کار رو باید برای خدا انجام بدیم ولی این در بسیاری موارد نباید باعث بشه که دیگران برنجن خیلی وقتها نیازی به بحث و جدل نیست. یا اگر وقت و فرصت روشنگری نیست، به طرف بگو نظر شما هم محترم! البته در محیط هایی که افراد ضد دین غالب هستن به نظرم قضیه فرق میکنه. چه بهتر که از اون محیط خارج بشیم. اگر محیط شغلیه، ارزش داره که آدم برای حفظ دین به محیط مذهبی تری بره. اگر منطقه و محله هست هم همینطور این چیزها که من گفتم کلی بود. شاید شما اگر مسئله رو موردی مطرح کنی، بیشتر بشه کمک کرد. در کل خدا انسان را موجودی اجتماعی آفریده و نمی توان به راحتی اجتماع و مردم رو نادیده گرفت |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۱۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:البته در محیط هایی که افراد ضد دین غالب هستن به نظرم قضیه فرق میکنه. چه بهتر که از اون محیط خارج بشیم.این کار فکر کنم خیلی از مشکلات رو حل کنه... متشکرم از دوستان به خاطر راهنماییشون نقل قول:اعتماد به نفست رو تقویت کن اخویچه طوری؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |