کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یاس
۰:۵۲, ۲۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این مطلب به نقل از یک وبلاگ عنوان شده است لذا نقد این مطلب در پاسخ پایین عنوان شده است.

عزیزان خواهشا بخاطر نام تاپیک اظهار نظر نکنند ابتدا خوب مطالعه کنند سپس پاسخ خودشان را ارسال کنند.

در دنیای رپ توهین و ناسزا به دیگر رپر ها کاری است جالب و معقول که هر رپر برای ابراز قدرت خود نسبت به دیگران انجام می دهد ، میان رپر های ایرانی نیز این حرکات بسیار به چشم می خورد اما در مورد یک خواننده رپ این حرکات انجام نشده و نمی شود !!!!!!!! آن خواننده رپ در ایران بعنوان نماینده شیطان می باشد و به همین دلیل است که نه تنها به او توهینی نمی شود بلکه اشعاری توسط برخی رپر های دیگر نیز در مدح وی جاری شده است ، آن رپر کسی نیست جز یاس = نماینده شیطان
اثبات صحت حرف ما در رپ هایی است که توسط این فرد خوانده شده است
در اینجا چند موسیقی یاس که بسیار پرطرفدار است را تحلیل می کنیم .
نکته : نام یاس مخفف است و گروه تا بحال نام چند تن از خدایان عهد قدیم را با این اسم مطابقت داده است که بعد پیدا کردن نام اصلی حتما منتشر خواهد شد ، در اشعار یاس هرگاه نام یاس تکرار می شود منظور شیطان است .

[تصویر: mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg]
در یکی از رپ های یاس بنام باید بتونیم یاس با یک فرد نا امید روبرو است و یاس ادعا می کند که می تواند با امید دادن به این شخص وی را نجات دهد و باز هم یاس در این رپ در مقابل خدا قرار می گیرد و آن شخص نا امید بین یاس و خدا ، یاس را انتخاب می کند کمی دقت کنید :
در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بجای فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند
(( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......))
این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند
نذاری که گره و گله
بره تو دلت و بره
بره که بگه به تو نمی تونی برسی بهش و
میگی بده به دل گله مند من امید و میگم بشنو اینو
حالا که یاس تو رو دید و
امید و میدم و می دونم معضل تو
اینم می دونم حل میشه ، کمی حوصله کن
چرا تو خودتی نگاه می کنی به چی ؟
منم مثل تو ندارم دیگه پولی به جیب
فکر میکنی فقط تو اسیر غم و غصه ای
بذار به تو نشون بدم همون پوستری
از بچه ای گرسنه که در حال مردنه و
یک لاشخور که هست در انتظار خوردنش
یا نگاه کن به اون سو که لازمه
بچه هایی که شدن دچار سوء هاضمه
یا منو ببین ، چرا راه دور بریم
برو از تاریکی ، همه چیو تو نور ببین
خیلیا سر خاک پدر ریختن اشک تمساح
بعد چهل به من نشون دادن خشم انسان
حالا جای اینکه بیان دست یتیم و بگیرن
می خوان ، من ، پست و ذلیل بمیرم
اونا بُر زدن ، همه ی فرصتم
من ساده بودم ، اونا منو دور زدن
وقتی سخته در آوردن یه نون ساده
هه ه ، منم و خرج یه خونواده

[Behzad]
خداوندا
هر قـــدم مـــن
با دستای تو ، حرکت میکنـــم
پس اگر ، من اینجا هستم
خواست تو بــــود

[Yas]

بذا مهمونت کنم من تورو یه جمله
دیدی که دلت میگیره تو غروب جمعه ؟
وقتی که میشینم به مرور عمرم
میبینم هر روز من مثل غروب جمعه ست و
بن بست و میبینم رو به رومه
طوری که آدم از ادامه دادن توبه کنه
زخم من ، نمی تونه بشه پانسمان
از تو خوردم ، اینم از شانس ما
یکی داره میگه که خودتو نباز مرد
برو دیگه بالای طبقه دوازده
نه اونقد داری مثل انصاری فضا بری
نه اونقد دزدی مثل شهرام جزایری
میدونی تیره روزی مثل سایه باز دنبالته
که ول کنی این زندگی رو
باز کن بالت و یــــاس
خودتو بکش و راحت کن
کار تو درسته و دیگه باید مرد
اما حسی میگه به این حرفا غلبه کن
به جاش ، تموم آهنگ و پر از کلمه کن و
قلمت و بردار و بگو که این دردا تو رو
آماده میکنه واسه ی فردا
آره من با درد ، خراشیده شدم
و در عوض محکم و تراشیده شدم
این که چیزی نیست ، من دیدم از این بد تراش
پله های ترقیه واسم هر خراش

در یکی از کلیپ های یاس به نام (( بی تو دیگه نه اصلا )) خواننده پیوند بین انسان و شیطان و وعده وعید های هر دو طرف برای همدیگر را بیان می کند ، در ثانیه های اول این کلیپ شنیده می شود که یاس می گوید( ( قول می دهم با درصد نود تو ده با تو موندگارم تا ابد به ده )) کمی دقت کنید :

90% از 10 چند می شود ؟ بله جواب عدد 9 است که در اعتقادات ماسونها عدد 9 نماد انسان است .
حالا منظور از عدد ده که توسط یاس گفته می شود چیست ؟ عدد 10 در نماد های ماسونی نماد خداست !!!!!!!!!
حالا می توانید جمله بالا را بسیار راحتر معنی کنید و منظور یاس را بهتر بفهمید که با بستن پیمانی شیطانی به جنگ خدا برویم !!!!
در دقایق جلوتر از این کلیپ مشاهده می کنیم یاس دقیقا فرمول ماسونها را برای ارتباط برقرار کردن رعایت کرده است بله ، بازی با اعداد کاری است که ماسونها برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کنند .
یاس در این کلیپ به دفعات زیاد از اعداد استفاده می کند آیا می دانیدمعنای اعدادی که بکار می برد این جمله است (( من شیطان را می خواهم ))

در یکی دیگر از رپ های یاس بنام ((باید بتونیم)) یاس با یک فرد نا امید روبرو است و یاس ادعا می کند که می تواند با امید دادن به این شخص وی را نجات دهد و باز هم یاس در این رپ در مقابل خدا قرار می گیرد و آن شخص نا امید بین یاس و خدا یاس را انتخاب می کند کمی دقت کنید :
در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بعنوان فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند
(( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......))
این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند . و تنها راه بهتر شدن زندگی اش را در گوش دادن به صحبت های یاس (شیطان) و همراهی کردن او می داند . در دقیقه 2:12 یاس شروع می کند به تحریف روز مقدس جمعه و آنرا مانند مرگ می داند !!!!! بله جمعه روز مرگ است برای ماسونها می دانید چرا ؟ چون جمعه متعلق است به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اینکه ظهور آن حضرت نیز در چنین روزی است و البته وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند شیطان به آخر کار خود می رسد .
در ادامه و در دقیقه 2:28 به صورت مخفیانه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حمله می کند با این جمله که (( یکی داره می گه که خودتو نباز مرد برو بالای طبقه 12 )) و بعد از آن رسیدن به این طبقه را با خود کشی یکی می کند و قبل از آن افرادی مانند شهرام جزایری که فاسد هستند را بعنوان کسانی معرفی می کند که به این طبقه رسیده اند(( منظور این است که این طبقه جز فساد و پوچ گرایی چیزی ندارد )) خوب این چه ربطی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشت ؟ مهم همین جاست !!!! ائمه اطهار همه ادامه دهنده راه همدیگر هستند و می توان آنها را به یک ساختمان واحد تشبیه کرد که در یک خط هستند و یک منش دارند ، بر طبق این مثال و خطاب گرفتن روز جمعه در این شعر و عدد 12 چه نتیجه ای می توان گرفت ؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)اما م 12 است !!!!!
شاید بپرسید که اگر اینطور است پس چرا یاس در دقیقه 4 تشویق می کند که با ذکر خدا مشکلات را بپیماییم ؟ نکته انحرافی همینجاست !!! قبل از اینکه یاس به شما بگوید اسم خدا را زمزمه کنید می گوید در دوراهی زندگی که راست و چپ است برو به راست ، باید دقت داشته باشید که هدف یکی است و راه یکی و آن صراط مستقیم است که در این کلیپ با هوشیاری هر چه تمام تر تحریف شده و شما چه به چپ بروید و چه به راست از راه اصلی منحرف شده اید .

بیایید برای اینکه کاملا شک شما برطرف شود این رپ یاس را که از زبان شیطان خوانده است را بررسی کنیم .
آهنگی بنام ((بی تو دیگه نه اصلا )) بله درست متوجه شدید هم اسم همان ترک قبلی و البته با یک مفهوم کلی تر نسبت به ترک قبلی بیایید کمی بیشتر دقت کنیم :
در شروع این ترک یاس کلمه بی تو دیگه نه اصلا را تکرار می کند و بعد از آن هم کلمه آمین را بیان می کند
پس این یک درخواست کلی است . دقت می کنید که یاس این جمله را با خنده های شیطانی بیان می کند خنده هایی که در بین تمام خواننده های شیطان پرست رایج است .
یاس دقیقا در این کلیپ از زبان اربابش شیطان صحبت می کند بیایید ببینیم که او چه می گوید :
(( قایم نمی کنم ازت رازی ، اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی ، خوب سر تا پای منو که ور اندازی ، بشناس منو بدون منم یاس ))
یکبار دیگر این جملات را بخوانید و فکر کنید او از شما چه می خواهد ، او به شما می گوید که کیست به شرطی که تمام جزئیات را دقت کنید یعنی دقیقا تمام آن بررسی هایی را که قبلا برای شما بازگو کردیم را کنار هم بگذارید تا یاس را بشناسید و وقتی شناختید مطمئن باشید که به او بجای یاس خواهید گفت (( شیطان ))!!!!
در ادامه این ترک شما دقیقا متوجه می شوید چون او از شما چیز هایی را می خواهد که فقط شیطان از انسان می خواهد .
در دقیقه 1:23 یاس ( شیطان ) این جملات را تکرار می کند
(( یک درخواستی از تو ،پس وایستی حتما ، امیدوارم که نبینی کم کاستی از من ،صدبار گفتم باز می گم ، حالا دیگه خود دانی چون من راست می گم ))
کمی دقت کنید
قایم نمیکنم ازت راضی
اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی
خوب سر تا پای منو کن وراندازی
بشناس منو بدون منم یـــــاس
دستتو بده بدون منم با تو
تقسیم کن با من هدف هاتو
اگه دارم منم این همه طرفدار
واسه اینه منم مثل تو هدف دار
پس تو ، دستو ، بده به من
ببند تو قلبو به دل من

( نقد این مطلب در پاسخ پایین توسط zohur12.ir )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، 872325 ، nafas ، س.س.الف ، نجف آبادی ، rezataj ، abas_341 ، hamid_mol ، vahid1878 ، arman mohseny ، ســــــاقی

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۹, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #101

سلام دوستان عزیز !
مخصوصا دوست خوبمون که این پستو گذشت !!!
البته من کسی‌ نیستم که از شما انتقاد کنم ولی‌ راحت بگم همهٔ این چیزی که شما گفتی‌ مشکل داشت!
شما به چی‌ میگین دین؟!!! خود شما تموم دین و اجرا می‌کنید!! دین یعنی‌ نماز ؟! یا روزه؟!!
کدومتون میتونه به جرات بگه تموم نماز و روز هاش و درس انجام داده؟!!
اگه بخوایم یه شخصو با یه آهنگ محکوم کنیم بی‌ دلیل آسونه!!! مس همین الان که من شمارو محکوم کردم!!
من خودمم محکومم!!! در مقابل پیامبر بزرگ اسلام من کی‌ باشم که بخوام ادعا کنم مسلمونم!!!
اما اینجا لازمه یه چیزی و بگم! پیامبر اسلام اومد گفت دخترتون و زنده به گور نکنید!!
چن ساله پیش توی یکی‌ از روستا‌های شیراز ۷ یا ۸ بچهٔ پاک و معصوم طعمهٔ عطسه شدن!!

آقایی که ادعات می‌شه مسلمونی!! شما یاد کردن از بچه‌هایی‌ که هیچکس حالشونو نمیپرسه! کاری غیر از اسلام میدونی‌؟!! کدوم یکی‌ از ما یادشون کردیم؟!!! لعنت به من که ادعام می‌شه مسلمونم و نرگس و بد از آهنگ یاس شناختم!!
شرمنده من از اون حرفتون خیلی‌ دل‌ خور بودم واسه همین اونو زود تر مطرح کردم که یکم آتیشم بخوابه!!
بریم سر قسمته : پس هنرمند وطن الان کجاست نیست؟
اون تو زیرزمین می‌خونه چونکه مجاز نیست

شما چنتا سوال از مخاطبت پرسیدی!! من به عنوانه مخاطب!! نمیدونم هنر ماند یعنی‌ چی‌ !! نمیدونم هنر ماند به کی‌ میگن!!
همین سواالارو از شما دارم!!!
هنرمند به کی می گن ؟
هنرمند وطن به کی میگن ؟
هنرمند وطن باید کجا باشه ؟

واقعا!! بدون طرف داری از چیزی!! قسمت میدم به برادری همهٔ مسلمونا!!
تو کی‌ شنیدی آهنگ فعلا رپر توی بازار به فروش رسیده؟!که میگی‌ دنبال پول!!

اگه پول داشت که نمیرفت توی زیر زمین!! وقتی‌ اسم زیر زمین به گوشتون میرسه!! یاد کاخ میفتین یا یه جای تاریک و ترسناک؟!!
از نظر من!! کسی‌ که بتونه با ۴ تا شعر چرت و پرت از زیر زمین! آهنگشو برسونه دست ما و ما روش بحث کنیم! هنرمنده!!
راجب اون اشتباهی‌ که توی شعر یاس دیده می‌شه!
تنها اون اشتباه نیست !! برید به این لینک و تمام نقاط ضعف و قوّت این آهنگو ببینید!!
http://rapfaa۱۲.com/۸۵۸-Review---Yas---Az-Chi-Begam
متاسفانه شما میخواید خراب کنید...!! خودتون رو هم به بی‌ طرفی‌ میزنید اما این بی‌ ترفیتون غیر قابل انکار...!
راجب این قسمت : یا که بگم از اون رفقای کاخ نشین
[b]که هستن تو واردات کالای ساخت چین
[i]تو به من اینو بگو من از چی‌ بگم خوب؟

ما گفتیم و تموم درد‌ها ریشه کن شد؟

ببخشید اینو میگم! اما مولانا هم نمیتونه توی ۴ دقیقه تموم مشکلاتِ جامعهرو بگه!

اگه می‌خوای یه بخشی از مشکلات جامعهرو متجوه بشی‌! لطف کن یه ۵ تا از ۵۰ تا آهنگ یاس رو گوش بده!! بعد ....!! البته به جز یاس هم خواننده‌های دیگه‌ی هم هستن!!! اما شما رو همین یاس کار کنی‌ بهتره!! آخه خیلی‌ وضعتون خرابه راجب نقد آهنگ‌های این جور افراد! ببخشید من خیلی‌ صاف و رو راست اینو میگم ها!

من خودم سر تا پام نقصه !! ولی‌ اینجا شما گفتی‌ انتقاد کن! منم یه انتقاد می‌کنم که دیگه کسی‌ از این پستهای بی‌ هوده درست نکنه واسه جو سازی!
اون قسمتی‌ هم که به قول شما معنی‌ نداره...!! حیف که اجازه نیس والا مثل ب بسم‌الّله ۷۰ تا بار شتر تفسیر می‌کردم! ؛)

راسی چرا راجب قسمت جومونگ و صندوق تجارت حرفی‌ زده نشد؟!!
از همه عذر می‌خوام!! می‌دونم خیلی‌ چیزارو زیر پا گذشتم !! اما حق بدین...!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Anti gods ، A-D-M ، baran Bahari
۰:۳۰, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۳۳ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #102
آواتار
بابا بی انصافیم حدی داره.من اصلا طرفدار یاس ویا هیچ کس دیگه ای نیستم ولی تو این آهنگ واقعا مسائل جالبیرو مطرح میکنه.
در ضمن هنرمندان زیر زمینی فقط این رپرایی که به همه فحش میدن نیستند.هنرمند زیر زمینی به کسایی میگن که کارهاشون از طرف وزارت ارشاد مجوز نمیگیره.(که بعضی وقتا کاراشون اصلا هم با مضامین اسلامی مخالفت نداره وفقط به خاطر اینکه پارتی ندارن ویا پیگیر گرفتن مجوز نیستند کاراشون مجوز نداره.) لطفا همرو به یک چشم نگاه نکنید ودر مورد چیزی که میگید مطالعه کنید.خیلی از کسانی که کار موزیک میکنند و کاراشون مجوز نداره واقعا کارهای جالبی به بازار عرضه میکنند.دیگه این مشکل ماست که نمیتونیم از اونا استفاده کنیم.همونطور که یاس هم تو آهنگش گفت ما انقدر جومونگو واسه خودمون گنده میکنیم که جوونا واسطوره های خودمونو یادمون میره ویادمون میره که همین جوون مملکت میتونه از جومونگ هم سفتتر وسختتر باشه.منظور یاس هم به عقیده من فقط هنرمندان زیر زمینی نبودن,این حرفش مجاز از جوونای کشور خودمونه.مجاز از سرمایه هامونه که ازش استفاده نمیکنیم.
در ضمن دوستان عزیز چرا تا یک نفر از صحبتهای یک نفر دیگه دفاع میکنه ویا اونارو قبول داره هی میگید که شما یعنی مطیع ومرید اون هنرمندید ویا الگوتونه؟؟؟چه ربطی داره؟یه نفر حرف درست رو داره میزنه.حالا چون از ارشاد مجوز نداره و اسمش رپره وبه خاطر یک سبک خارجی به شهرت رسیده واین کلمه تو جامعه ما بد جا افتاده ما باید بگیم حرفاش غلطه؟؟؟روزی سیصد تا حرف ونظر بیخود میشنویم یا میگیم که هیچ دردی از جامعه دوا نمیکنه واصلا به اونا توجه نمیکنیم اما یه نفر پیدا شده که تا حدودی داره مشکلاتو بیان میکنه.حالا انقدر بکوبونینش زمین که همین یک نفر هم توی این سبک از دست بدیم.البته شاید بعضی دوستان با توجه به گرایشهای سیاسیشون از مشکلاتی که یاس بیان میکنه دل خوشی نداشته باشند.(بازم میگم من نه مرید یاس هستم ونه طرفدارش)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، mrfarzadj ، A-D-M ، پارسه ، baran Bahari
۰:۴۴, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #103
آواتار
به نظر من این اهنگ ها اصلا ارزش نقد کردن رو نداره
بهتره به جای اینا اهنگ های مدونا و ابرمتال و بقیه ی خواننده های مطرح جهان رو نقد کنید!
به امید ظهور
۰:۵۳, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱:۱۳ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #104
آواتار
سلام

۱ ـ چقدر یک خواننده مثل یاس در زندگی شما تاثیر داره
0 درصد

۲ ـ چقدر به رسیدن شما به طرف کمال این علاقه (نه به موسیقی بلکه خواننده ای خاص اثر داشته ) چه کمال مادی و معنوی
0 درصد

۳ ـ چقدر یک خواننده برای شما نقش الگو رو در زندگی داره
0 درصد

۴ ـ تاثیر سوال ۱ چی بوده

۵ ـ چقدر موسیقی مثل رپ میتونه در جامعه تاثیر بزاره و تا حالا چه تاثیراتی داشته (کسانی غیر از طرفدار ها )
خیلی کمتر از فیلم ها

۶ ـ تا کجا دوست دارید از یک خواننده یا بازیگر یا ورزشکار تقلید کنید
هیچوقت از یه ورزشکار یا خواننده یا بازیگر تقلید نمیکنم

۷ ـ ایا شخصیتهای سوال ۶ رو کامل میشناسید؟ زندگی شخصی عقاید اخلاق رفتار و ... یا صرفا شخصیتی است که خودتون مجازی ازش ر ذهن دارید
خیر

۸ ـ به نظرتون خانواده این افراد چه نظری در این باره ارند؟ و چرا اکثر افراد هنرمند ناهنجاری های شدید در زندگی دارند؟
این دفعه که خانواده هاشون رو دیدم میپرسم نظرشون چیه

۹ ـ موسیقی رو چرا گوش میدید؟ ایا فقط سرگرمی است؟
تقریبا فقط سرگرمی

۱۰ ـ به نظر شمات چه کسانی و کسی میتونه مشکلات جامعه رو حل کنه
هر کسی میتونه و هر کسی که بیشتر تو دردها و مشکلات بوده بهتر میتونه این کار رو بکنه
اگه منظورت اینه که مشکلات جامعه رو یه خواننده نمیتونه بگه باید بگم متاسفم برات

۱۱ - به نظر شما چند درصد از افراد جامعه اعم از قشر جوان و ... یاس ر میشناسند برای چند در صد الگوست و برای چند در صد سرگرمی
والله آمار این رو نگرفتم هنوز

۱۲ - به نظرتون پرداختن به اشعار یم رپر چقدر میتونه مفید باشه و چه چیزی از اون مهمتر است؟

۱۳ ـ ایا دوست دارید به جایی برسید که بر جامعه اثر بزارید ؟
اگر مثبت باشه بله

۱۴- فرض کنید شعر یاس به خدا نزدیکتون کرد . بعدش چی کار میکنید و به نظرتون چقدر به خدا نزدیک خواهید شد؟
بعدش میریم فوتبال بازی میکنیم . به نظرم 2 متر و هشت سانت نزدیک تر میشیم بسته به آهنگ دارهBig Grin
( ویرایش)
اگر ناراحت شدید شرمنده عذر میخواهم

با تشکر از اینکه به این سوالات جواب میدید
خواهش میشود

وبرایش
پ.ن
البته اینم بگم ممکنه بعضی از آهنگ ها ممکنه باعث بشه من بهش فکر کنم
مثل آهنگ درکم کن از یاس
یا آهنگ ها محمد بیباک که به نظرم اگه از یاس بیشتر نباشه کمتر نیست

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، a.l.? ، وحید110
۱:۰۰, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱:۲۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #105
آواتار
سلام به نظر من اقای یاسر توی رپ فارسی یکه تازن (هم تیپش مثل رپرای دیگه جلف نیست هم محتویات اهنگاش اجتماعیه) این نظر من بود و با انتقاد و حرفای بقیه کاری ندارم .. [font=Tahoma]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Mohammad Trust ، GreeN.boy ، پارسه
۱:۰۱, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱:۲۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #106
آواتار
..........................

با تشکر از شما
کلا منظور بنده از سوال بر عکس اونی بود که شما گرفتی
===========================================

دوستان گرامی نقد و دفاع از یک فرد و یک تفکر میتونه خیلی ارام و دوستانه باشه . هر کسی نظر خودش رو ابراز میکنه . لازم نیست ناراحت بشید . یکی از فلان خواننده خوشش میاد یکی بدش میاد!
قصد نداریم سلایقمون رو تحمیل کنیم .
به جای قفل کردن تاپیک به امید خدا سعی میکنیم نقد صحیح و دفاع صحیح و ارام رو تمرین کنیم .
با این که این بحث ارتباطی با این تالار نداره حد اقل میتونه تمرین خوبی برای گفتگو باشه .
باید بتونیم بشنویم و طوری بگیم که شنیده بشه
در پناه خدا

در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Anti gods ، سرود پیروزی
۱:۰۳, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱:۰۷ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #107
آواتار
با سلام خدمت آقا وحید.
من میخواستم منظور شمارو از بیان سوالات بدونم.با تشکر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mrfarzadj
۱:۱۳, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #108
آواتار
اولین قصدم شنیدن دیدگاه های دوستانم در تالار در این مورد بود به امید خدا در پایان وقتی دوستانی مثل شما محبت کردید به سوالات جواب دادید یک جمع بندی و نتیجه گیری با هم انجام میدیم

گاهی مواجه شدن با افکار خود و دیگران . به درک بهتر نظرات دیگران و و بهتر دیدن اطراف به ما کمک میکند .

میخواهیم به امید خدا با کمک دوستان موضوع رو کالبد شکافی کنیم از نظر اجتماعی فردی و روحی ...به برسی اون بپر دازیم

به امید خدا محیط رو باز کنیم . و از یک خواننده به برسی اشعار رپ و تاثیراتش در جامعه بپردازیم

دیدم در تالار زیاد بر سر این خواننده بحث میشه گفتم بزارید یک بار با درک متقابل و در محیطی متفکرانه به نتایجی برسیم

با دعوا و توهین به هیچ جایی نخواهیم رسید
پستهایی که حتی محترمانه نباشد اصلاح خواهد شد

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Anti gods ، سرود پیروزی ، فاطمه خانم ، GreeN.boy ، aghah ، Admirer
۲:۱۳, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #109
آواتار
1ـ چقدر یک خواننده مثل یاس در زندگی شما تاثیر داره ؟
کم . البته اگر از یک آهنگش خوشم بیاد و زیاد گوش کنم ، مستقیم یا غیر مستقیم شعرش روم تاثیر میذاره
۲ ـ چقدر به رسیدن شما به طرف کمال این علاقه (نه به موسیقی بلکه خواننده ای خاص اثر داشته ) چه کمال مادی و معنوی؟
اگه شعر موجه و خوبی داشته باشه خب مسلما تاثیر زیادی داره

3 ـ چقدر یک خواننده برای شما نقش الگو رو در زندگی داره ؟
تاثیر غیر مستقیم که داره اما بازم میگم " هیچ "

4 ـ تاثیر سوال ۱ چی بوده ؟
تهیج لحظه ای ، غم یا شادی ، فرو رفتن به تفکر و .....
5 ـ چقدر موسیقی مثل رپ میتونه در جامعه تاثیر بزاره و تا حالا چه تاثیراتی داشته (کسانی غیر از طرفدار ها ) ؟
میتونه افکار رو به طریقی که میخواد هدایت کنه ( البته اگه آهنگ در مقیاس زیادی توسط مردم شنیده بشه )
تاثیراتش رو تا حالا نمیدونم اما مطمئنا تاثیرات فردی زیادی روی افراد داشته
خودم دوستی رو می شناسم که میخواست خودکشی کنه اما به خاطر یک آهنگ یاس نکرد . یا اون جریان پخش کردن سی دی خصوصی بازیگران که داشت مد می شد ، با اهنگ خوندن یاس به یکباره قطع شد . و موارد زیاد دیگر
6 ـ تا کجا دوست دارید از یک خواننده یا بازیگر یا ورزشکار تقلید کنید ؟
بستگی به فرد دارد اما هیچ
چون برام معیار نیستند

7ـ ایا شخصیتهای سوال ۶ رو کامل میشناسید؟ زندگی شخصی عقاید اخلاق رفتار و ... یا صرفا شخصیتی است که خودتون مجازی ازش ر ذهن دارید ؟
شناخت کامل و دقیق نمیشه داشت
اما مثلا خودم ابعاد مختلف زندگی خواننده ای مثل محسن یگانه که طرفدارشم رو میدونم
ولی اکثرا تصورات خیالی هست

8 ـ به نظرتون خانواده این افراد چه نظری در این باره ارند؟ و چرا اکثر افراد هنرمند ناهنجاری های شدید در زندگی دارند؟
متفاوت است . کی گفته اکثر افراد هنرمنده ناهنجاری های شدید دارند ؟!!! 50 تا هنرمند فوق معروف بدون ناهجاری نام ببرم ؟!!
9 ـ موسیقی رو چرا گوش میدید؟ ایا فقط سرگرمی است؟
آرامش ، تسکین، سرگرمی ، احساس نیاز به حس برخی آهنگ ها
10 ـ به نظر شمات چه کسانی و کسی میتونه مشکلات جامعه رو حل کنه ؟
همه می توانند سهمی داشته باشند . از رهبر گرفته تا کوچک ترین عضو جامعه

11- به نظر شما چند درصد از افراد جامعه اعم از قشر جوان و ... یاس ر میشناسند برای چند در صد الگوست و برای چند در صد سرگرمی ؟؟
توی تهران که شاید 80 درصد بشناسن . توی شهرستان ها مثلا 70 توی روستا ها هم 30 درصد. نمیشه آمار دقیقی ارائه داد
الگوی کامل شاید برای 25 صدم درصد قشر جوان !!!
برای 80 درصد افرادی که می شناسن هم سرگرمی
12- به نظرتون پرداختن به اشعار یم رپر چقدر میتونه مفید باشه و چه چیزی از اون مهمتر است؟
میتونه مهم باشه چون رپر داره به طور مستقیم شعار میگه یا حرف می کنه توی کله ی جوون پس باید روش کار بشه
خیلی چیزا مهم ترن . رسیدگی به اون مشکلاتی که رپر داره ازش می خونه خیلی مهم تره !!

13 ـ ایا دوست دارید به جایی برسید که بر جامعه اثر بزارید ؟
اگه همین جوری که هستم باشم نه . اما اگه شخصیتم به حد استاندارد های معنوی برسه و تاثیر مفیدی برای جامعه داشته باشم ، چرا که نه !

14 - فرض کنید شعر یاس به خدا نزدیکتون کرد . بعدش چی کار میکنید و به نظرتون چقدر به خدا نزدیک خواهید شد؟
بعدش کار خاصی نمی کنم ! شاید برم یه چیزی بخورم Big Grin البته اگه گشنم باشه !

خب بستگی به حرف و مدت زمان تاثیرش روی من داره . ممکنه یه حرفی که پست ترین آدم روی زمین بزنه آدم رو متحول کنه و حرف یه روحانی نکنه ! ربطی نداره طرف کی باشه . یاس هم در نوع خودش شاید بتونه یه چیزی بگه که آدم رو به خدا نزدیک کنه . نمیدونم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، وحید110
۱۴:۱۶, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #110
آواتار
سلام من بازم اومدم ولی این بار که نظرات و اهنتقادات بعضی از دوستان رو خوندم دیدم لیته شدم یعنی لیتم کردین SadWink
از دوست عزیز secret-man تشکر فراوان دارم ولی خیلی ناراحتم از بعضی حرفاشون که یکی یکی خواهم گفت !

نقل قول:

سلام دوستان عزیز !
مخصوصا دوست خوبمون که این پستو گذاشت !!!
البته من کسی‌ نیستم که از شما انتقاد کنم ولی‌ راحت بگم همهٔ این چیزی که شما گفتی‌ مشکل داشت!
شما به چی‌ میگین دین؟!!! خود شما تموم دین و اجرا می‌کنید!! دین یعنی‌ نماز ؟! یا روزه؟!!
اگه بخوایم یه شخصو با یه آهنگ محکوم کنیم بی‌ دلیل آسونه!!! مس همین الان که من شمارو محکوم کردم!!
من خودمم محکومم!!! در مقابل پیامبر بزرگ اسلام من کی‌ باشم که بخوام ادعا کنم مسلمونم!!!
اما اینجا لازمه یه چیزی و بگم! پیامبر اسلام اومد گفت دخترتون و زنده به گور نکنید!!
چن ساله پیش توی یکی‌ از روستا‌های شیراز ۷ یا ۸ بچهٔ پاک و معصوم طعمهٔ عطسه شدن!!

آقایی که ادعات می‌شه مسلمونی!! شما یاد کردن از بچه‌هایی‌ که هیچکس حالشونو نمیپرسه! کاری غیر از اسلام میدونی‌؟!! کدوم یکی‌ از ما یادشون کردیم؟!!! لعنت به من که ادعام می‌شه مسلمونم و نرگس و بد از آهنگ یاس شناختم!!
شرمنده من از اون حرفتون خیلی‌ دل‌ خور بودم واسه همین اونو زود تر مطرح کردم که یکم آتیشم بخوابه!!
بریم سر قسمته : پس هنرمند وطن الان کجاست نیست؟

شما چنتا سوال از مخاطبت پرسیدی!! من به عنوانه مخاطب!! نمیدونم هنر ماند یعنی‌ چی‌ !! نمیدونم هنر ماند به کی‌ میگن!!
هنرمند به کی می گن ؟
هنرمند وطن به کی میگن ؟

اگه پول داشت که نمیرفت توی زیر زمین!! وقتی‌ اسم زیر زمین به گوشتون میرسه!! یاد کاخ میفتین یا یه جای تاریک و ترسناک؟!!
از نظر من!! کسی‌ که بتونه با ۴ تا شعر چرت و پرت از زیر زمین! آهنگشو برسونه دست ما و ما روش بحث کنیم! هنرمنده!!
راجب اون اشتباهی‌ که توی شعر یاس دیده می‌شه!
تنها اون اشتباه نیست !! برید به این لینک و تمام نقاط ضعف و قوّت این آهنگو ببینید!!
http://rapfaa۱۲.com/۸۵۸-Review---Yas---Az-Chi-Begam
متاسفانه شما میخواید خراب کنید...!! خودتون رو هم به بی‌ طرفی‌ میزنید اما این بی‌ ترفیتون غیر قابل انکار...!

ببخشید اینو میگم! اما مولانا هم نمیتونه توی ۴ دقیقه تموم مشکلاتِ جامعهرو بگه!

اگه می‌خوای یه بخشی از مشکلات جامعهرو متجوه بشی‌! لطف کن یه ۵ تا از ۵۰ تا آهنگ یاس رو گوش بده!! بعد ....!! البته به جز یاس هم خواننده‌های دیگه‌ی هم هستن!!! اما شما رو همین یاس کار کنی‌ بهتره!! آخه خیلی‌ وضعتون خرابه راجب نقد آهنگ‌های این جور افراد! ببخشید من خیلی‌ صاف و رو راست اینو میگم ها!

من خودم سر تا پام نقصه !! ولی‌ اینجا شما گفتی‌ انتقاد کن! منم یه انتقاد می‌کنم که دیگه کسی‌ از این پستهای بی‌ هوده درست نکنه واسه جو سازی!
اون قسمتی‌ هم که به قول شما معنی‌ نداره...!! حیف که اجازه نیس والا مثل ب بسم‌الّله ۷۰ تا بار شتر تفسیر می‌کردم! ؛)

نقل قول:

اگر پاسخ های این تاپیک سیصد تا بشه و همه بگن همه ی حرفات اشکال داره من به همه اون سیصد تا ثابت می کنم که حداقل یکی از اون حرفام درسته !

نقل قول:شما به چی‌ میگین دین؟!!! خود شما تموم دین و اجرا می‌کنید!! دین یعنی‌ نماز ؟! یا روزه؟!!

من نگفتم یاس بیاد از نماز و روزه بگه و همه دین این دوتاست ! معنی کل اون پاراگرفم این بود که مسائل دینی که تو جامعه کمرنگ شده و یا از بین رفته رو یاس میتونه در ضمن پرداختن به مشکلات جامعه به اون ها هم بپردازه!
بعدشم شما چرا فکر می کنین هرکی یه نقد یا چیز دیگه ای قریب به مضمون از حرفای کسی بگه اونو محکوم می کنه و می کوبونه؟
من از حرفای اون آهنگش( فقط اون آهنگش ) انتقاد کردم نگفتم چرا لباس مارک دار می پوشه؟
چرا شلوار جین می پوشه ؟
چرا گردنبند داره ؟
چرا . . . ؟

مگه منی که این انتقاد رو نوشتم می گم من مسلمون و مومن واقعی و درجه ی یکم ؟
جملات بعدی رو هم متوجه نشدم !

نقل قول:آقایی که ادعات می‌شه مسلمونی!! شما یاد کردن از بچه‌هایی‌ که هیچکس حالشونو نمیپرسه! کاری غیر از اسلام میدونی‌؟!! کدوم یکی‌ از ما یادشون کردیم؟!!! لعنت به من که ادعام می‌شه مسلمونم و نرگس و بد از آهنگ یاس شناختم!!

عزیز من از اون وقتی که این بچه ها این بلا به سرشون اومد اخبار هم گفت و در زمانی هم باز اخبار نشون داد که پزشک های جراح پلاستیک اومدن برای معاینه اون بچه های معصوم !
کاری غیر از اسلام میدونی؟!! هم یعنی اون طور که من متوجه میشم اینه که کاری به غیر از اسلام اسلام گفتن بلدی ؟!!
که من هم در جواب می گم یاد کردن و کمک و همدردی اون بچه های بی گناه از دستورات اسلامی هست !
آخه مسلمون اون نقد منو بخون من از اون قسمت آهنگ چیزی گفته بودم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! AngryAngry
خودت می بری و می دوزی و آتیش می گیری و آتیشت می خوابه !!! AngryAngry
مگه حرفای من پیت نفته که هر کی می خونه آتیش می گیره ؟؟؟؟؟HuhSmile

نقل قول:بریم سر قسمته : پس هنرمند وطن الان کجاست نیست؟

هنرمند به کی می گن ؟
هنرمند وطن به کی میگن ؟

هنرمند به کسی می گن که سنت ها و عقاید و آداب و رسوم کشور و دینش رو حفظ کنه و از اونها بگه و تبلیغ کنه همچنین از ارزش ها و ضد ارزش ها هم بگه و اگه بتونه به خارج از کشور خودش هم منتقل بکنه !
این نظر منه !
هنرمند وطن به کی می گن ؟جواب در بالا
هنرمند وطن باید کجا باشه ؟ باید تو قلب مردم باشه باید اونقدر از مسائل به روز و مشکلات و . . . بگه که محبوب مردم بشه ! مثل یاس (فردا نیاین بگین خب یاس هم تو قلب مردمه و از مشکلات و حرف دل مردم میگه ، منظور من از حرف یاسه که گفته هنرمند وطن و اونو تعریف کرده نه خودش !)
این جمله آخر رو هم برات توضیح می دم کامل !
هنرمند های زیر زمینی که من ازشون بدم میاد مثل متین دوحنجره و تتلو و . . . که الان زیادن و از زیرزمین شروع کردن از چی می گن ؟خیلی عذر می خوام از همه !
چرت و پرت های مبتذل و پستی از قبیل بیا لبتو بخورم ! جیگرتو خامخام . . . ! خوشگله و . . .
اینها چیزی باارزش و خوبی هستن که وزارت ارشاد نخواد بهشون مجوز بده ؟( قشنگ فکر کن )
اینها تک آهنگ می خونن و میدن اینترنت ! بعدش با همون تک آهنگ ها با اجازت میرن دبی و قطر و . . . چند صد برابر یه خواننده پاپ مجاز که کنسرت می زاره تو یه سال پولش این حد نمی شه دلار می زنن به جیب!!!
این تهی چه جور رفت آمریکا و الان تو اون وضع غرب زندگی می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:اگه پول داشت که نمیرفت توی زیر زمین!! وقتی‌ اسم زیر زمین به گوشتون میرسه!! یاد کاخ میفتین یا یه جای تاریک و ترسناک؟!!

زیر زمین هم تونل وحشت نیست که ترسناک باشه یا شما یه فیلم ترسناک از زیرزمین دیدی ؟
یاس خواننده زیر زمین نیست ! برای من محترمه ! آهنگشم از زیرزمین به دست ما نرسیده که ما داریم روش بحث می کنیم !
یاس هم هنرمند می باشد !!

نقل قول:متاسفانه شما میخواید خراب کنید...!! خودتون رو هم به بی‌ طرفی‌ میزنید اما این بی‌ ترفیتون غیر قابل انکار...!

ببخشید اینو میگم! اما مولانا هم نمیتونه توی ۴ دقیقه تموم مشکلاتِ جامعه رو بگه!

به جان خودم به جان خودت من آهنگ یاس رو نمی خوام خراب کنم ! ازش انتقاد کردم ! بی طرف هم نیستم ! از طرفدار های جزئی یاس هستم !

اون قطعه شعر هم گفتم مشکل مهمه اما مشکل مهمتری نیست !
گفتم میتونست از مشکل مهمتری بگه به جای این !
به مولانا هم هیچ ربطی نداره این مسئله!

نقل قول:اگه می‌خوای یه بخشی از مشکلات جامعهرو متجوه بشی‌! لطف کن یه ۵ تا از ۵۰ تا آهنگ یاس رو گوش بده!! بعد ....!! البته به جز یاس هم خواننده‌های دیگه‌ی هم هستن!!! اما شما رو همین یاس کار کنی‌ بهتره!! آخه خیلی‌ وضعتون خرابه راجب نقد آهنگ‌های این جور افراد! ببخشید من خیلی‌ صاف و رو راست اینو میگم ها!

این قسمتو توضیح می دم تو یه فرصت بعد الان وقت ندارم !
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا