|
یاس
|
|
۰:۵۲, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این مطلب به نقل از یک وبلاگ عنوان شده است لذا نقد این مطلب در پاسخ پایین عنوان شده است.
عزیزان خواهشا بخاطر نام تاپیک اظهار نظر نکنند ابتدا خوب مطالعه کنند سپس پاسخ خودشان را ارسال کنند. در دنیای رپ توهین و ناسزا به دیگر رپر ها کاری است جالب و معقول که هر رپر برای ابراز قدرت خود نسبت به دیگران انجام می دهد ، میان رپر های ایرانی نیز این حرکات بسیار به چشم می خورد اما در مورد یک خواننده رپ این حرکات انجام نشده و نمی شود !!!!!!!! آن خواننده رپ در ایران بعنوان نماینده شیطان می باشد و به همین دلیل است که نه تنها به او توهینی نمی شود بلکه اشعاری توسط برخی رپر های دیگر نیز در مدح وی جاری شده است ، آن رپر کسی نیست جز یاس = نماینده شیطان اثبات صحت حرف ما در رپ هایی است که توسط این فرد خوانده شده است در اینجا چند موسیقی یاس که بسیار پرطرفدار است را تحلیل می کنیم . نکته : نام یاس مخفف است و گروه تا بحال نام چند تن از خدایان عهد قدیم را با این اسم مطابقت داده است که بعد پیدا کردن نام اصلی حتما منتشر خواهد شد ، در اشعار یاس هرگاه نام یاس تکرار می شود منظور شیطان است . ![]() در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بجای فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند نذاری که گره و گله بره تو دلت و بره بره که بگه به تو نمی تونی برسی بهش و میگی بده به دل گله مند من امید و میگم بشنو اینو حالا که یاس تو رو دید و امید و میدم و می دونم معضل تو اینم می دونم حل میشه ، کمی حوصله کن چرا تو خودتی نگاه می کنی به چی ؟ منم مثل تو ندارم دیگه پولی به جیب فکر میکنی فقط تو اسیر غم و غصه ای بذار به تو نشون بدم همون پوستری از بچه ای گرسنه که در حال مردنه و یک لاشخور که هست در انتظار خوردنش یا نگاه کن به اون سو که لازمه بچه هایی که شدن دچار سوء هاضمه یا منو ببین ، چرا راه دور بریم برو از تاریکی ، همه چیو تو نور ببین خیلیا سر خاک پدر ریختن اشک تمساح بعد چهل به من نشون دادن خشم انسان حالا جای اینکه بیان دست یتیم و بگیرن می خوان ، من ، پست و ذلیل بمیرم اونا بُر زدن ، همه ی فرصتم من ساده بودم ، اونا منو دور زدن وقتی سخته در آوردن یه نون ساده هه ه ، منم و خرج یه خونواده [Behzad] خداوندا هر قـــدم مـــن با دستای تو ، حرکت میکنـــم پس اگر ، من اینجا هستم خواست تو بــــود [Yas] بذا مهمونت کنم من تورو یه جمله دیدی که دلت میگیره تو غروب جمعه ؟ وقتی که میشینم به مرور عمرم میبینم هر روز من مثل غروب جمعه ست و بن بست و میبینم رو به رومه طوری که آدم از ادامه دادن توبه کنه زخم من ، نمی تونه بشه پانسمان از تو خوردم ، اینم از شانس ما یکی داره میگه که خودتو نباز مرد برو دیگه بالای طبقه دوازده نه اونقد داری مثل انصاری فضا بری نه اونقد دزدی مثل شهرام جزایری میدونی تیره روزی مثل سایه باز دنبالته که ول کنی این زندگی رو باز کن بالت و یــــاس خودتو بکش و راحت کن کار تو درسته و دیگه باید مرد اما حسی میگه به این حرفا غلبه کن به جاش ، تموم آهنگ و پر از کلمه کن و قلمت و بردار و بگو که این دردا تو رو آماده میکنه واسه ی فردا آره من با درد ، خراشیده شدم و در عوض محکم و تراشیده شدم این که چیزی نیست ، من دیدم از این بد تراش پله های ترقیه واسم هر خراش در یکی از کلیپ های یاس به نام (( بی تو دیگه نه اصلا )) خواننده پیوند بین انسان و شیطان و وعده وعید های هر دو طرف برای همدیگر را بیان می کند ، در ثانیه های اول این کلیپ شنیده می شود که یاس می گوید( ( قول می دهم با درصد نود تو ده با تو موندگارم تا ابد به ده )) کمی دقت کنید : 90% از 10 چند می شود ؟ بله جواب عدد 9 است که در اعتقادات ماسونها عدد 9 نماد انسان است . حالا منظور از عدد ده که توسط یاس گفته می شود چیست ؟ عدد 10 در نماد های ماسونی نماد خداست !!!!!!!!! حالا می توانید جمله بالا را بسیار راحتر معنی کنید و منظور یاس را بهتر بفهمید که با بستن پیمانی شیطانی به جنگ خدا برویم !!!! در دقایق جلوتر از این کلیپ مشاهده می کنیم یاس دقیقا فرمول ماسونها را برای ارتباط برقرار کردن رعایت کرده است بله ، بازی با اعداد کاری است که ماسونها برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کنند . یاس در این کلیپ به دفعات زیاد از اعداد استفاده می کند آیا می دانیدمعنای اعدادی که بکار می برد این جمله است (( من شیطان را می خواهم )) در یکی دیگر از رپ های یاس بنام ((باید بتونیم)) یاس با یک فرد نا امید روبرو است و یاس ادعا می کند که می تواند با امید دادن به این شخص وی را نجات دهد و باز هم یاس در این رپ در مقابل خدا قرار می گیرد و آن شخص نا امید بین یاس و خدا یاس را انتخاب می کند کمی دقت کنید : در اوایل این رپ یاس با آن فرد روبروه شده است و مشغول دادن امید است و کلا فرد مورد نظر را مورد خطاب می گیرد و اینکار تا دقیقه 1:39 ادامه می یابد و خواننده دیگری بعنوان فرد نا امید زمزمه گر نام خدا می شود ولی آیا می دانید او چه می گوید فرد نا امید دقیقا این جملات را بیان می کند (( خداوندا ، پروردگار من ، با دستان تو حرکت می کنم ، پس اگر من اینجا هستم با خواست تو .......)) این جملات بصورت نا مفهوم بیان می شوند ولی اگر کمی دقت کنید متوجه خواهید شد ، حال معنی آن چه می شود ؟ آن فرد نا امید به گفته یاس در این شعر در بدبختی و فلاکت زندگی می کند و یا س برای بهتر زندگی کردن به او امید می دهد و آن شخص نا امید و در مانده با شنیدن صحبت های یاس خدا را مسبب این وضع خود می داند . و تنها راه بهتر شدن زندگی اش را در گوش دادن به صحبت های یاس (شیطان) و همراهی کردن او می داند . در دقیقه 2:12 یاس شروع می کند به تحریف روز مقدس جمعه و آنرا مانند مرگ می داند !!!!! بله جمعه روز مرگ است برای ماسونها می دانید چرا ؟ چون جمعه متعلق است به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و اینکه ظهور آن حضرت نیز در چنین روزی است و البته وقتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کند شیطان به آخر کار خود می رسد . در ادامه و در دقیقه 2:28 به صورت مخفیانه به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حمله می کند با این جمله که (( یکی داره می گه که خودتو نباز مرد برو بالای طبقه 12 )) و بعد از آن رسیدن به این طبقه را با خود کشی یکی می کند و قبل از آن افرادی مانند شهرام جزایری که فاسد هستند را بعنوان کسانی معرفی می کند که به این طبقه رسیده اند(( منظور این است که این طبقه جز فساد و پوچ گرایی چیزی ندارد )) خوب این چه ربطی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) داشت ؟ مهم همین جاست !!!! ائمه اطهار همه ادامه دهنده راه همدیگر هستند و می توان آنها را به یک ساختمان واحد تشبیه کرد که در یک خط هستند و یک منش دارند ، بر طبق این مثال و خطاب گرفتن روز جمعه در این شعر و عدد 12 چه نتیجه ای می توان گرفت ؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)اما م 12 است !!!!! شاید بپرسید که اگر اینطور است پس چرا یاس در دقیقه 4 تشویق می کند که با ذکر خدا مشکلات را بپیماییم ؟ نکته انحرافی همینجاست !!! قبل از اینکه یاس به شما بگوید اسم خدا را زمزمه کنید می گوید در دوراهی زندگی که راست و چپ است برو به راست ، باید دقت داشته باشید که هدف یکی است و راه یکی و آن صراط مستقیم است که در این کلیپ با هوشیاری هر چه تمام تر تحریف شده و شما چه به چپ بروید و چه به راست از راه اصلی منحرف شده اید . بیایید برای اینکه کاملا شک شما برطرف شود این رپ یاس را که از زبان شیطان خوانده است را بررسی کنیم . آهنگی بنام ((بی تو دیگه نه اصلا )) بله درست متوجه شدید هم اسم همان ترک قبلی و البته با یک مفهوم کلی تر نسبت به ترک قبلی بیایید کمی بیشتر دقت کنیم : در شروع این ترک یاس کلمه بی تو دیگه نه اصلا را تکرار می کند و بعد از آن هم کلمه آمین را بیان می کند پس این یک درخواست کلی است . دقت می کنید که یاس این جمله را با خنده های شیطانی بیان می کند خنده هایی که در بین تمام خواننده های شیطان پرست رایج است . یاس دقیقا در این کلیپ از زبان اربابش شیطان صحبت می کند بیایید ببینیم که او چه می گوید : (( قایم نمی کنم ازت رازی ، اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی ، خوب سر تا پای منو که ور اندازی ، بشناس منو بدون منم یاس )) یکبار دیگر این جملات را بخوانید و فکر کنید او از شما چه می خواهد ، او به شما می گوید که کیست به شرطی که تمام جزئیات را دقت کنید یعنی دقیقا تمام آن بررسی هایی را که قبلا برای شما بازگو کردیم را کنار هم بگذارید تا یاس را بشناسید و وقتی شناختید مطمئن باشید که به او بجای یاس خواهید گفت (( شیطان ))!!!! در ادامه این ترک شما دقیقا متوجه می شوید چون او از شما چیز هایی را می خواهد که فقط شیطان از انسان می خواهد . در دقیقه 1:23 یاس ( شیطان ) این جملات را تکرار می کند (( یک درخواستی از تو ،پس وایستی حتما ، امیدوارم که نبینی کم کاستی از من ،صدبار گفتم باز می گم ، حالا دیگه خود دانی چون من راست می گم )) کمی دقت کنید قایم نمیکنم ازت راضی اینو بدون خوشم نمیاد من از بازی خوب سر تا پای منو کن وراندازی بشناس منو بدون منم یـــــاس دستتو بده بدون منم با تو تقسیم کن با من هدف هاتو اگه دارم منم این همه طرفدار واسه اینه منم مثل تو هدف دار پس تو ، دستو ، بده به من ببند تو قلبو به دل من ( نقد این مطلب در پاسخ پایین توسط zohur12.ir ) |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۹, ۲۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۰ ۲۰:۵۹ توسط amin7.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۷)besharat12 نوشته است: ما با دلیل گفته ایم که یاس یک فرد شیطانی است حالا یک انجمن که نامش بیداری اندیشه است می آید و از یاس دفاع می کند که باعث شرمساری تمام شیعیان است آنها در نقد ما گفتند که یاس درد جامعه را می گوید ( خاک بر سر آن جامعه اسلامی که یک خواننده لهو و لعب باید درد آن جامعه را بگوید مگر از اسلام سر رشته دارد که او باید به ما توضیح بدهد اینکار ها کار روحانیت و قشر فرهنگی و مذهبی کشور است ) بعضي مشكلات تمام جامعه را تحت تاثير خودشون قرار ميده، با توجه به اين سخنان شما فقط قشر خاصي از جامعه حق اعتراض دارند و بقيه جامعه نبايد چيزي بگند، حتي مشكلاتي كه يك بچه دو ساله هم متوجه آن مي شوند. ( نظر بنده اينه كه تمام جامعه مي تونن درباره مشكلات صحبت كنند ولي اون قشر خاص و متخصص هست كه مي تونه راه حل ارايه بده و روشي براي حل مشكلات ارائه بدهتد ) (۲۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۷)besharat12 نوشته است: در جای دیگر به ما می گویند که یاس مخفف یاسر است مگر ما آنقدر کودن هستیم که بدون تخمین زدن این چیز ها برای سرگرمی خودمان مطلب بنویسیم ؟ آيا اين صحبت شما دليلي هست براي رد كردن اشتباه خودتون ؟ (۲۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۷)besharat12 نوشته است: نه نمی دانی اما من به تو می گویم !!!!! اين قسمت از سخنا شما به غير از توهين چيز ديگه اي نبود!! اين قسمت را جواب نمي دهم، چون پاسخ اين گونه صحبت ها ، پاسخ ندادن است. راستي اصرار غلطه،اسرار درسته (۲۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۷)besharat12 نوشته است: آفرین بر تو که ماسونها را می شناسی از سر تا پا!!! آفرین بر شما که ماسونها ورد زبانتان است آفرین بر شما که هر جا می روید ماسونها را به شیعیان معرفی می کنید ، ولی درود بر من که امام زمانم را می خواهم بشناسم درود بر من که یک وبلاگ سوت و کور زده ام اما برای دفاع و شناساندن نائب امام زمانم درود بر من که لحظه ای در فکر معرفی کردن ماسونها نیستم چون بر خلاف تو و آن استادت من بسیار تحقیق کرده ام و آنچه را که تو می دانی من هزاران برابر می دانم !!!!!! مثل اينكه شما از اين انجمن به اين بزرگي ، فقط همين جا رو ديديد، تشريف ببريد به بخش ديگه اين انجمن مثله مهدويت كه شامل قسمت هاي اصول عقايد شيعه، مناسبت ها و دعوت ها ، امام زمان و وظايف منتظران و .... ميشه. متوجه مي شيد كه فعاليت انجمن گسترده تر از اين هست . (۲۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۷)besharat12 نوشته است: ای حاج امیر شناخت ماسونها برای این است که تو و دوستانت هر لحظه را بیاد ماسونها سپری کنید آنها را نقد کنید به آنها توهین کنید آنها را به همه بشناسانید و بگویید که آنها دشمنان اسلام هستند آنها شیطان پرستند و آنها...... مثله اينكه شما به چيزي به اسم دشمن شناسي اعتقاد نداري؟ اگه دشمنت را بشناسي ، و از حيله ها و روش هاي آن آگاه بشي، مي توني خودت را نجات بدي و چند نفر ديگه را هم حيله هاي دشمن آگاه و نجات بدي. البته من به اين امر اعتقاد دارم كه اين امر بايد در كنار شناخت امام زمان (عجل الله تعالي فرجه الشريف ) باشه. (۲۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۷)besharat12 نوشته است: نه اینکه کاری مثل مستند ظهور که توسط موساد پشتیبانی شده است را به خورد مردم خودمان بدهیم مانند کاری که این تالار انجام داد لطفا سند و مدرك ارايه بدهيد كه مجموعه توسط موساد حمايت شده، اين مجموعه ( ظهور ) درسته كه داراي نواقص زيادي هست ( بنده بخش هايي از اين مجموعه را بدون اثبات و ادله ديدم ) ولي به نظر بنده حقير ماسوني نمي باشد، شما كه اين گونه با اطمينان اظهار نظر مي فرماييد، لطفا به ما هم اثبات كنيد كه اين مجموعه ماسوني است. |
|||
|
|
۱:۴۰, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۰ ۱:۴۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام دوباره خدمت دوستان !
ممنون از آقا امین و وحید 110 عزیز جواب های لازم رو دادید فعلا نیازی نیست بیشتر از این حرفی بزنیم . . . اگر نیاز به دفاع و ادامه بحث بود حتما دوباره پاسخ خواهیم داد . یاعلی . تا بعد |
|||
|
|
۱۰:۳۲, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۰ ۱۰:۵۹ توسط besharat12.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/خرداد/۹۰ ۱۹:۳۴)وحید110 نوشته است: سلام برادر سلام از دوران دبستان عاشق انشاء و نوشته های حماسی بودم ولی حیف اگر من و شما و بقیه به حماسه ها دقت می کردیم الان این وضعیت ما نبود عصبانیت ما از دست دوست مهربانم ظهور 12 است که اول در یک کامنت خصوصی گفته بودند که مطلبم را حذف کنم و بعد در یک کامنت آشکار آدرس این تالار را گذاشته بودند که مطلب ما را مورد بررسی قرار داده بودند و اینکه در نوشته های خودشان ................. منطقی در رد مطلب خودم ندیدم دوستان عزیز اگر خودکامه نباشند و بار دیگر با تفکر و دید بازتر مطلب را مطالعه نمایند حتما قانع می شوند البته بدون تصمیم گیری قبلی که در مورد شما صدق نمی کند . همین خواننده های سطحی غیرت مردان را دزدیده اند و حجاب را از ناموس ما گرفته اند ولی در جواب شما باید بگویم نه دوست عزیز پروژه بیداری به سبک ایرانی با مطالبی شروع می شود که هم اکنون بیگانگان با نام آن به تپش قلب افتاده اند اگر شما و دوستان هم همتی داشته باشید و به کمک ما بیایید تا پروژه قوی تر اجرا شود بسیار خوشحال می شویم . بدلیل اینکه این پروژه هدفی خارج از مرز های ایران دارد ..... واقعا متشکر دوست گرامی (۲۹/خرداد/۹۰ ۲۰:۲۹)amin7 نوشته است:(۲۹/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۷)besharat12 نوشته است: ما با دلیل گفته ایم که یاس یک فرد شیطانی است حالا یک انجمن که نامش بیداری اندیشه است می آید و از یاس دفاع می کند که باعث شرمساری تمام شیعیان است آنها در نقد ما گفتند که یاس درد جامعه را می گوید ( خاک بر سر آن جامعه اسلامی که یک خواننده لهو و لعب باید درد آن جامعه را بگوید مگر از اسلام سر رشته دارد که او باید به ما توضیح بدهد اینکار ها کار روحانیت و قشر فرهنگی و مذهبی کشور است ) جامعه ما اسلامی است و عقلا باید تصمیم بگیرند چه چیزی در د و یا مشکل است و چه چیزی نیست دوست گرامی ما برای خودمان فرهنگ ، اعتقادات و باور هایی داریم که برای حفظ آنها خونها ریخته شده است حالا به نظر شما چه کسانی لیقات دارند تا برای این چند گزینه نسخه پیچی کنند ؟ باید دید شخص به مسائل را ببینیم و بگوییم که آیا او حق اظهار نظر دارد یا نه !!!! یک فروشنده مواد مخدر نمی تواند از کسب درآمد حلال صحبت کند و آنرا نقد کند و یا از آن تعریف کند ( متوجه منظورم شدید ) نه دوست گرامی ما وقتی می گوییم می دانیم که یاس می تواند مخفف یاسر نیز باشد یعنی ما تمام جوانب را سنجیده ایم نه اینکه بدون بررسی از خودمان مطلب منتشر نماییم آن چیزی را که من می بینم شما دوستان عزیز نمی بینید ، توهینی ندیدم فقط انتقاد تندی را مطرح کردم که دوستانی که با این وسعت کار می کنند باید انتظار همچنین انتقاد هایی را هم داشته باشند همانطور که انتقادات اولیه شما دوستان هم مرا ناراحت کرد بگذریم اگر شما دوستان اینطور فکر می کنید که من توهین کرده ام از همهه دوستان و به خصوص از دوست عزیزم ظهور 12 عذر خواهی می کنم . دوست عزیز برای صادر کردن تفکر ولایت مداری به جهان چکار کرده اید این مباحثی که شما مطرح کردید در بسیاری از سایت ها حتی تخصصی تر بررسی می شود شما دوستان گرانقدر با این صطح فعالیت و نیت خالص باید کرای کنید که حتی کمونیست ها هم با امام زمان و اندیشه شیعه آشنا شوند آیا اینکار ها صورت گرفته ؟ دوست عزیز تفاوت ما در اینجاست دشمن شناسی از واجبات است ولی آیا از جبهه خودمان هم با خبریم ، نه ! با یک لحظه فکر کردن می فهمید که ما داریم در دام به قول شما دشمنان می افتیم کمی زیرک تر باشیم این یک میدان مین است که برای ما طراحی کرده اند . ما سعی داشتیم تا دوستانی که در سایت wake up project عضو هستند را از این خطر مطلع سازیم اما مدیر آن سایت بیشتر مطالب ما را حذف می کرد و متاسفانه ما را از آن انجمن اخراج کرد و نگذاشت تا کاملا آن فیلم را بررسی کنیم و به دوستان معرفی کنیم اما اگر تمایل داشته باشید من حاضرم کمی اطلاعات در مورد این مستند بدهم البته نه مانند نقد دکتر رائفی پور که فقط گفتند چرا ایران نبود ؟ بیشترین دلیل اثبات در مستند ما به صورت تصویری ارائه خواهد شد متاسفانه نوشتن دقیقا مفهوم را نمی رساند و این کار را سخت می کند اما من حاضرم ، برای شروع به تالار این مستند که بالا نام بردم بروید و بنرش را مشاهده نمایید البته من احساس می کنم بعضی از دوستان در آن تالار هم عضو هستند و احتمالا با نوشته های ما کمی آشنا هستند بهرحال بروید و بنر آن سایت را بررسی کنید اصرار + اسرار آها متوجه شدم ممنونم (۳۰/خرداد/۹۰ ۱:۴۰)zohur12.ir نوشته است: سلام دوباره خدمت دوستان ! با یه لحنی می گی پاسخ خواهیم داد انگار با دشمن خونی خودت در افتادی ، بی خیال تند نوشتم خوب معذرت می خواهم اما به کار خودت هم نگاه کن روش خوبی نبود من از شما و بقیه دوستان تقاضا می کنم تا بیایید و در پروژه بیداری به سبک ایرانی سهیم باشید این یک درخواست رسمی است . با تشکر |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۳۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:بعد در یک کامنت آشکار آدرس این تالار را گذاشته بودند که مطلب ما را مورد بررسی قرار داده بودند و اینکه در نوشته های خودشان .... سلام خدمت دوست عزیز خوشحالیم که عصبانیتت فروکش کرد دوست من . بنده همان یک پیغام را دادم و به نام خودم که دیدید پیغام دیگری بنده نفرستادم نمیدونم شما چه پیغامی را می گید ! دوست من بشارت12 نقد چیزه خوبیه من نقد کردم شما هم بیا با ادله خودتون مطالب من و رد کن بهرحال یه آشنا مطالب مارو نقد کنه بهتره که پس فردا 100 غریبه از این موقعیت سو استفاده کنند ، نقد همیشه باعث پیشرفت میشه ...همانطور که تو احادیث هم میبینی ائمه همیشه تاکید دارند که دوست خوب کسی هست که اشکالاتت رو بگه و به نوعی نقد کنه مانند این حدیث از امام حسن (علیه السلام) : مَن اَحَبَّکَ نَهاکَ وَ مَن اَبغَضَکَ اَغراکَ؛ کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. بحار الانوار، ج75، ص128 درباره مستند The Arrivals که گفتید با موساد در ارتباط هست و ... ولله من به شخصه خیلی پیگیر این مستند نبودم و اطلاعی ندارم شما اگر مدرکی دارید میتونید در بخش :مستند ظهور (Arrivals) عنوان کنید حتما مورد توجه قرار میگیره ! درباره پروژه تون هم که گفتید جهانی هست من میگم بهتره قبلش بدید چند نفر بررسی کنند شاید نواقص و اشکالاتی داشته باشه که باید رفع بشه . اگر پروژه مورد تایید باشه با کمال میل سایت ظهور12 در حمایت 100% از این پروژه میاد جلو . راستی درباره این که ما زیاد روی این مسائل گیر کردیم هم باید بگم که درباره این تالار که میبینید انواع بخش هارو داره خب طبیعتا هر سایتی یه بخش هایی ازش فعال تر هستند ، تخصصی کار کنیم بهتره تا پراکنده از هر در و دیواری یه چیز بگیم . در ضمن هم شما فعالیت مارو در همین سایت ها نبینید هزاران سایت و کار دیگر هست که هیچ ارتباطی با این موضوعات ایلومناتی و فراماسونری نداره اما در خدمت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)... شما هم اگر حرف تندی زدم بنده رو ببخشید دلیل رو دوستانم بیشتر میدونند باز اگر کسی خواست بدونه چرا پیام خصوصی بده در خدمتش هستم فعلا یاعلی
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۳۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
یاس از امید میگوید،
امید=ایمان به خدا |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۰ ۲۰:۱۳ توسط besharat12.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۰)zohur12.ir نوشته است:نقل قول:بعد در یک کامنت آشکار آدرس این تالار را گذاشته بودند که مطلب ما را مورد بررسی قرار داده بودند و اینکه در نوشته های خودشان .... سلام در مورد پروژه ما باید بدونید که مورد تایید قرار گرفته شده و ان شاالله بعد از چند روز دیگر پروژه به صورت رسمی کارش را شروع می کند دو قسمت اول را تهیه کرده بودیم که البته برای گمراهی اعضای سایت wake up project بوده و نه بیشتر در کل یک قسمت demo تهیه شده است از یکی از بهترین مستند سازان ایران هم در این پروژه مدد گرفته ایم و اشخاص بزرگ دیگری که واقعا خدا آنها را جلوی راه ما گذاشت نیز مدد می گیریم و این ما را امید وار کرده است تا یکی از بهترین کار ها را ارائه بدهیم دوست عزیز در یک پیام خصوصی هم کلیات مطلب را برایت می گذارم و هم نام چند تن از کسانیکه به گروه ما مشاوره میدهند امیدوارم که شما و دوستان دیگر به کمک ما بیایید این کار برای تک تک جوانان ایرانی است تا کمی از شرمندگی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب بر حقش در آییم موفق و موید باشید (۳۰/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۸)xpressm نوشته است: یاس از امید میگوید، سلام یاس از امید نمی گوید ، دقت کنید که یاس خودش را دهنده امید می داند ذهن نا خود آگاه ما فعال تر از آن چیزی که فکر میکنیم است پس باید با دقت بیشتری رصد کنیم |
|||
|
۱۴:۵۲, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
این اولین کامنت من تو این سایت
به نظر من اینکه که هی دنبال این و اون باشیم که فراماسونر هست یا نه کار خوبیه اما نه دیگه در این حد ![]() بعضیها واقعا دیگه شور شو در آوردن در ضمن حواستون باشه تهمت زدن به دیگران کن ماسون هستند یه گناه نابخشودنیه |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۳۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
فقط می تونم براتون ابراز تأسف کنم
نسل جوون کش منحرف که میگن شمایید واقعا از ته قلبم براتون ارزوی شفای عاجل از خدا می کنم خیلی مزخرف بود در ضمن آمین نام خواننده ای هست که توی اون آهنگ با یاس فیت داده واقعا که |
|||
|
|
۰:۲۱, ۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۰:۲۵ توسط aminrafael3.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اگه نبود چی جواب دادن به خداوند چی میشه؟
با این چیزائی که هر روز به یکی نسبت میدیم اگه خلافش بود به خداوند و ائمه اطهار میتونیم جواب پس بدیم؟ |
|||
|
۲:۲۳, ۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اقا لطفا اطلاعات بيشتري از اين پروژه تون بذاريد تو تالار كه بقيه هم آشنا بشن . راستي شما كه گفتي پروژه وراي مرز ها ميرود و اين حرف ها بهتر نيست از اين به بعد به جاي بيداري ايراني بيداري اسلامي يا يه چيز جامع تر خطابش كني؟
دوما خدا و پيغمبرش ميگن " لا اله ---- الا الله " خدائي نيست --- مگر الله . پس اين راهكار ماست اول نفي سپس اثبات . اين همون روشيه كه بيشتر پيغمبران الهي از جمله محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در پيش گرفتن . يعني اول دشمن شناسي و سپس خدا شناسي چيز ساده ايه يه مثال سطحي ميزنم كه خوب جا بيوفته شما اگه افتاده باشي تو چاه تا اول خودتو از تو چاه در نياري نميتوني بري دنبال امام و رهبرت . همون رائفي پوري كه اينقدر شعورشو دست كم گرفتيد و بد باهاش برخورد كرديد حرف هائي تو زمينه مهدويت ميزنه كه من به شخصه از كسي اين حرفهارو "با اين محتوا و شعور" نشنيده بودم شما اگه سخنراني هاي 1390 به بعد ايشون رو اگه گوش كنيد ميتونه تو مستندتون و همچنين قضاوت هاتون تاثير بسزائي داشته باشه باشه . راستي كي شما فهميدي كه ما از قرآن و سخنان ائمه تو تحقيقات و ... استفاده نميكنيم !!! (بد نيست چند تا از پست هاي بخش هاي ديگه رو هم بخوني) اگه ممكنه به همه بچه هاي تالار بگيد كه كيا مستندتون رو تاييد كردن و كيا بهاتون همكاري دارن شايد ما هم خواستيم بيايم؟؟؟!!! نقد شخصي من به شما : اگه تو متن ها و انشاهاتون كمتر از خودتون تعريف كنيد و تواضع بيشتر خرج كنيد تاثيرش بيشتره در راه حق موفق باشي انشا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg]](http://www.up.shadfa.com/images/mk5w7aquf5liq5d92qu6.jpg)