کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لطفا تشکر کنید!!!
۱۲:۰۸, ۱۸/آبان/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
قبلا به موضوع تشکر از پست ها فکر کرده بودم چون به نظرم مسئله ی کم اهمیتی نیست و خیلی هم مهم هست خواستم درموردش یه چیزایی بگم...
همونطور که خودتون میدونید ما برای ارسال های دوستانمون یک اعتبار داریم و یک تشکر... اعتبار که مشخصا هر کسی پستی رو مفید و خوب بدونه بهش اعتبار میده اما واسه چه پست هایی باید تشکر بزنیم؟شما چه پست هایی رو تشکر میزنید؟
بعضی ها پستی رو خیلی مفید بدونن تشکر میزنن...
بعضی ها اگه پست طبق میل اونا باشه تشکر میزنن...
بعضی ها هر پستی حوصله داشتن تشکر میزنن....
بعضی ها اصلا تشکر نمیزنن!!!
بعضی ها هم تشکر میکنند!!!

به نظرم تشکر شما دوستان خیلی مهمتر از اون چیزی هست که اکثر ما فکر میکنیم. ببینید افراد زیادی برای رضای خدا و یا برای اینکه یک کار خوبی کرده باشه و یا خواسته باشه اطلاعاتی رو به دیگران انتقال بده و یا هدفش یاد گرفتن چیزی بوده، یک موضوع و یا یک پاسخی میفرسته... توی دنیای واقعی اگر یک نفر یک آدرسی بهتون بگه میگید خیلی متشکرم حالا فردی ده دقیقه نیم ساعت یک ساعت دو ساعت و بیشتر وقت میذاره و توی این میدون جنگ نرم یک پست و پاسخی رو ارسال میکنه آیا نباید یک تشکر خشک و خالی ازش کنیم؟؟؟
شاید خیلی از دوستان فکر کنن تشکر کردن اهمیتی نداره ولی وقتی فردی متنی رو ارسال میکنه وقتی با تشکرهای زیادی رو به رو بشه و میفهمه که افراد زیادی این مطلبش رو خوندن و خیلی تشویق میشه که بیشتر تو این تالار فعالیت کنه و تاثیرات مثبت دیگه و بالعکسش هم تاثیر منفی داره و اون رو از تالار دور میکنه...
فرض کنید یک نفر عضو جدید این تالار باشه و موضوعی رو بفرسته و سی نفر زیرش تشکر کنن... من قول میدم اون بشه ار پایه ثابت های این تالار....(نه قول نمیدمBig Grin)

پس به نظرم باید فرق بذاریم بین تشکر و اعتبار.. چرا که تشکر هم مثل تشکر کردن در دنیای واقعی هست حتی اگه مطلب فرد مورد نظر درست نباشه ولی همین که میدونیم داره یک کار خوب و مفیدی حتی واسه خودش انجام میده باید ازش تشکر کنیم.

پس از دوستان خواهش میکنم با تشکر کردن از همدیگر و ایجاد روایط دوستانه و جلوگیری از تفرقه و جبهه ای شدن! از همدیگر تشکر کنید و بقیه رو به این میدون جنگ نرم دعوت و تشویق کنید و باعث انزوای بقیه نشوید
و جزو (بعضی ها تشکر میکنند!!!) باشید.

نکته: احتمال داره خدا نکرده دشمن و بدخواهی و فردی که نیت بد داره هم در این تالار فعالیت کنه که به نظرم در صورت متوجه شدن فقط از این دسته نباید تشکر کرد و حتی خیلی از مواقع جوابشان را ندهیم که البته فکر نمیکنم اینجور افراد اینجا پیدا بشن.

اگر کسی موافق نظارت من نیست دوست دارم دلیلش رو بشنوم.

الان فکر کنم زیر این پستم یه 50 تا تشکری بخورهBig Grin جدای از شوخی افرادی هستند که فقط و فقط برای رضای خدا پست میفرستن حتی اگه فقط یک نفر مطلبش رو بخونه... انشالله از این دسته و دسته تشکری ها باشیم صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ممرضا ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، شیدا ، السا ، MEEAAD ، رضا1357 ، Mohammad Trust ، غریب ، MohammadSadra ، افشین ، قلب ، سید ابراهیم ، Eve ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، مصباح ، fafa* ، Hadiss313 ، نرگس مهدوی ، reyhaneh.sh ، حضرت عشق ، A.E

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۴, ۲۰/آبان/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۴ ۲۰:۳۱ توسط افشین.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
به شخصه چندین دلیل میتونه باعث بشه که از دکمه تشکر استفاده نکنم:
یکی اینکه ببینم ارسال درستی نداشته یا حتی کلیت مطلب درسته ولی توش ایرادی هست.اینجا تشکر نمیکنم معمولا مگر اینکه بنا به مصلحت بخوام این کارو انجام بدم چون مفهوم ارسالش درست بوده اما اگه ارسال مناسبی نباشه در کل خب معلومه تشکر نمیکنم
دوم اینکه واقعا گاهی اوقات متن واسم سنگینه و اطلاع کافی در موردش ندارم و یا اینکه نمیدونم مطلبی که نوشته شده صحت داره یا نه،در نتیجه تشکر نمیکنم.هرچند گاهی شده تشکر کنم و بعد ببینم مطلب درست نبوده و تشکرم رو حذف کردم که در این مورد با جناب عبدالرحمن موافقم و اصلا زشت نیست چرا که کار درست همینه که ببینی کارت مطابق با حق بوده یا نه.اگه به اشتباه تشکر کردی باید حذفش کنی و زشتی نداره.گاهی هم به قول جناب مهدی سینا ممکنه طرف بیاد ارسالش رو ویرایش کنه و کلی نظرش عوض بشه.اینجاست که نظر منم عوض میشه!
سوم هم که مهمترین دلیلم همینه اینکه گاهی ممکنه وقت نکنم کل یک موضوع و نظرات رو بخونم در نتیجه سعی میکنم به هیچکس تشکر ندم که بقیه فکر نکنن من با اونا مخالف بودم و یا ناراحتی پیش بیاد
هرچند گاهی هم پیش اومده خلاف مورد بالا عمل کنم و مثلا ببینم کسی ارسالش واقعا جای تشکر داره در حالیکه بقیه رو ازشون تشکر نکردم ولی برای اون شخص سپاس زدم
اونهایی هم که بخاطر چندتا بحث از کسی کینه به دل میگیرن و حتی نظراتی که باهاشون همخونی داره رو تشکر نمیکنن از خدا میخوام کینه رو از دلشون برداره که یکی از بدترین صفات یک انسان هست،ضمن اینکه بیشتر از همه به خود شخص آسیب میزنه و آرامش رو ازش میگیره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مهدی2012
۲۰:۵۱, ۲۰/آبان/۹۴
شماره ارسال: #12

در تالار تیونینگ تاک که برای مباحث خودرویی هست دکمه تشکر نذاشتن . با اینکه چند نفری پیشنهاد دادن دکمه تشکر بزارن ولی مدیران سایت اینکارو نکردن و در اون تالار این مباحث که چه شخصی به چه شخصی اعتبار داده یا چقدر تشکر کردن , این مباحث وجود نداره و حداقل در این موردها ناراحتی بوجود نمی آید و جبهه بندی نمیشه .
این مسائل بیشتر بچه بازی هست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]