|
قرآن مطلا .... خوب یا بد؟
|
|
۲:۰۰, ۱۷/آبان/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۴ ۲:۰۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از تاکید بنده مبنی بر بهم نزدن تاپیک دوباره تاپیک بهم خورد!!! حالا ارسالا رو بیارید اینجا تا زحمت ارسال بندگان خدا هدر نره ![]() خواهشا یکم احترام بزارید ![]() نظر خودم نقل قول:دیگر کنار قرآن باشد بهتر است یا آویزه ی زینتی بانوان؟! آرایش و زینت دادن به زن مخصوصا اگر خونه رو گرم کنه و مرد رو پابند از صدتا قرآن طلا بهتره (با فرض خیر نه فرض فتنه انگیز) گفتم خونه نه محیط کار و مهمونی مختلط و ... ضمن اینکه مطلا کردن قرآن یعنی... یعنی قرآن به خودی خود چیزی نداره و ما میخوایم با حاشیه ها برای عموم قابل نمایشش کنیم در مورد نُظار همینطوری از خودم ساختم یهو درست دراومد قصدم رفتن رو نِرو نُظار بود |
|||
|
|
۲:۵۸, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
انگار اين مبحث از جاي ديگه به اينجا منتقل شده و بنده نمي دونم قبلش چي گفته شده اما در كل به نظر من كار بدي نيست به شرطي كه حالا تبديل به يك جريان مطلا سازي همه چيز نشود. همين يكبار كافي ست كه يادگاري براي آيندگان بماند .
|
|||
|
|
۸:۳۵, ۱۷/آبان/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نظر من برای یکبار هم بد است . اگر قرار بر یکبار بود , یکبار کعبه را مطلا می کردن برای همیشه و یادگاری
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: quran_gold_2.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8221365750/quran_gold_2.jpg)