|
مسافر کربلا (اربعین) - التماس دعا ها
|
|
۲:۰۲, ۲/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . . . اگر التماس دعایی . درد دلی . سلامی دارید برای اربابتون در اینجا بنویسید تا مسافر کربلا (شهید اسکندر) اونها رو ببرن و در حرم ارباب. از طرفمون بخونن. . . سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند .
از دوست خوبمون خواهشمندیم.خاصه برای دوستانی که زحمت کشیدن و میکشن در این کار دعا کنه. برای راه افتادن این صندوق عده ای با مالشون .عده ای با آبرو شون .عده ای با اعتبارشون .عده ای با وقتشون .عده ای با فکرشون و .... همکاری کردن و صندوق راه افتاد. برای همه این دوستان دعا کنید. همچنین برای برکت این صندوق هم دعا کنید تا ان شاالله به لطف ارباب بتوتیم این کار رو ادامه بدیم. . . اگر اینجا رو نخوانده اید بخوانید : |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۲/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۴ ۱۶:۰۵ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حسین جان! حالِ من حالِ مریضی است که در کشتنِ او درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند... کربلا، قسمت چشمانِ عطش خیزم کن تا تماشا کنمت یک دل سیر، ای ارباب... |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۲/آذر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
![]() دعا کنید ما هم قسمتمون بشه
|
|||
|
|
۹:۲۱, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام. التماس دعا |
|||
|
|
۰:۵۰, ۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
معلم گفت:ضماير را نام ببر!
گفتم: من... من... من... من... من... من... معلم گفت:پس بقیه؟! گفتم: همه رفتند زیارت ارباب و تنها " من" مانده ام زائرکرب و بلا گفت: خداحافظ و رفت... دل من پشت سرش کاسه ی آبی شد و ریخت . . . ....................................... سلام و عرض ادب ان شاءالله هر قدمی که بر میدارید موجب رشد و تعالیتان گردد سفرتان به خیر و تیکی یا علی / التمااااااس دعا |
|||
|
|
۰:۵۹, ۴/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۴ ۱:۰۴ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شش گوشه . . . . دوباره مـرغ روحم هواي كــربلا كرد دل شكسته ام را اســـير ومبــتلا كــرد . زسر گذشته اشك به لب رســيده جـانم كه هـرچه كردبامن فراق كربــلا كــرد . شـودتمام هـــستي فــداي آن دودســـتي كه غرق بوسه بااشك علي مرتضي كرد . نگشت آني آن دست جدا ازدامن دوست اگر چه تـيغ دـشمن زپـيكرش جـدا كرد . جــز از براي داور دوتا نگــشت اكـــبر چه شد كه خصـم كافر جبين او دو تا شد . سزد هـمه جوانان حــنا زخــون ببــندند كه جا به حـجله خون يتـيم مـجتبي كرد . فداي لــب آن جــواني كه درنــماز ايثار زخون وضــو گرفت وبه اكبر اقتدا كرد . فداي شـيرخواري كه وقــت جان نثاري دوچشم خود ببست ودولب به خنده واكرد . فـــداي آن شـــهيدي كه زيــر تـــيغ قاتل سرش بريده گشت وبه شيعيان دعا كرد . فداي جـــسم پاكي كه قطعه قطعه گرديد زقطــره خونـــش حـــسين را صــدا كرد . التماس دعا از همه ی عزیزان
|
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
با عرض سلام ان شاء الله زیارت با معرفتی داشته باشید... التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۳/آبان/۹۵
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کربلا کجا و من کجا !!! (خاطرات اربعین 93) | عبدالرحمن | 25 | 17,328 |
۱۲/اسفند/۹۳ ۰:۲۹ آخرین ارسال: Night_World |
|
| مسافران کربلا (اربعین) - التماس دعا ها | مسافـر کربلا | 24 | 11,932 |
۲۹/آذر/۹۳ ۲:۵۹ آخرین ارسال: ( علقمه ) |
|
| جاماندگان از پیادهروی اربعین به سوی کربلا بخوانند؛ | در جستجوی سختی | 8 | 5,364 |
۹/آذر/۹۳ ۱۰:۲۲ آخرین ارسال: تسنیـم |
|
| مسافر کربلا (reza2035) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 44 | 24,139 |
۴/فروردین/۹۳ ۰:۰۳ آخرین ارسال: Tolou |
|
| مسافر کربلا (خانم صبا) - التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 21 | 8,957 |
۲۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| مسافر کربلا(خانم bahar)-التماس دعا و دلنوشته ها برای ارباب | مسافـر کربلا | 27 | 12,057 |
۲۴/اسفند/۹۲ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 363.png]](http://www.1doost.com/Files/Hafez/png/363.png)