|
تفاوت معنادار دیدار پوتین با رهبری در طی 8 سال!
|
|
۲۲:۰۱, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آخرین حضور ولادیمیر پوتین در تهران، سال 86 بود و پس از آن در سال 94 نیز به تهران آمد. دیدار پوتین و رهبر انقلاب یک دیدار معمولی و پیش پا افتاده نیست و هر نکته ای در آن دارای معانی و مقاصدی است. از نکات کوچک و ریز تا عدم حضور یک مقام عالیرتبه!!!
خودتان ببینید: ![]() ![]() تفسیر و تعبیر با شما |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۴ ۲۲:۰۱)علائم ظهور نوشته است: آخرین حضور ولادیمیر پوتین در تهران، سال 86 بود و پس از آن در سال 94 نیز به تهران آمد. دیدار پوتین و رهبر انقلاب یک دیدار معمولی و پیش پا افتاده نیست و هر نکته ای در آن دارای معانی و مقاصدی است. از نکات کوچک و ریز تا عدم حضور یک مقام عالیرتبه!!! اگر منظورتون رئیس جمهوره که دستش به اجلاس گاز بند بوده! و همینطور که در خبر ها منتشر شده پوتین بر خلاف برنامه قبلی مستقیما میره به دیدار رهبری |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
عکس رهبر
مبلمان پرده ها موکت خب معلومه دیگه 8 سال گذشته |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
شاید دوست داشته باشید بدونید مغرورترین رییس جمهور جهان چه کسیه؟
این آقا حتی وقتی به آمریکا دعوت میشه و با رییس جمهور آمریکا که خودش رو مقتدرترین رییس جمهور جهان میدونه ملاقات داره با اون هم بصورت مغرورانه رفتار میکنه و اگر احساس کنه حتی در آمریکا کوچکترین کم احترامی دیپلماتیک نسبت بهش انجام بشه از همون فرودگاه برمیگرده به کشورش وقتی با رییس دولت آمریکا هم مصافحه میکنه دستش رو جلو نمیبره و طرف مقابلش رو مجبور به ادای احترام میکنه. اگه برنامه تشریفات کمترین ایرادی داشته باشه حتی در آمریکا جواب سخت میده اما همین آقا وقتی امروز وارد فرودگاه تهران شد به راننده مخصوصش گفت به محل برگزاری برنامه تشریفات نمیخواد بری و این برای اولین بار در دوران ۱۸ سال ریاست دولتش بوده. این رییس جمهور مغرور امروز خاضعانه خدمت رهبر انقلاب اسلامی ایران رفت اونم بدون هیچ تشریفاتی و بدون هیچ تکلفی اون کسی نیست جز آقای پوتین که حتی اوباما رو در برابر خودش حقیر میبینه اما امروز طبق خواسته ی خودش برنامه تشریفات رو کنسل کرد و مستقیم رفت بیت رهبری تا به تمام جهان این پیغام رو بده که همه ی رهبران جهان چیزی به نام صداقت ندارند که برایشان خاضعانه رفتار کنه جز امام سیدعلی خامنه ای که متاسفانه در کشور خودمان قدرش شناخته نیست . پوتین چند سال پیش هم که تهران خدمت حضرت آقا رسید و بعد به کشورش برگشت در رسانه های خودشون گفت من کتاب زندگانی مسیح را خوانده بودم اما در تهران چهره ی مسیح را دیدم! |
|||
|
|
۰:۱۳, ۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش یک نفر حسابی تبلیغ آن مرد رفته رو کرد !
با اینکه گوشم معمولا به این حرفها بدهکار نیست ولی خب انسان دوست دارد چیزی را بشنود که دوست دارد ! با دیدن این پست دارم فکر می کنم اگر آن مرد دوباره بیاد و شورای نگهبان هم تایید کنه ، باید دلیل قانع کننده ای باشه دوباره همون شور 84/88 تکرار نشه ! در بین توده ها هم که کم طرفدار نداره !(اصلا اون موقع کی میتونه خود من رو توجیح کنه که رای ندهم!) البته از حالا برای این حرفها خیلی زوده ! ولی هر جور نگاه میکنم این ور اونورش قیچی بشه کلا یه سال دیگه است ! انتخابات 96 باید جالب باشه ! انتخابات امسال به نظرم تغیر جدی نکنه و همون اصولگرانما ها و دوستان پیروز باشند ! رییس هم که رییس گلم هست ! چه بهتر |
|||
|
۲۲:۳۴, ۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله..
لطفا از ارسال نظرات توهین آمیز،خودداری بفرمائید. متشکرم. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دیدار نماینده ویژه پوتین... | خاتمي | 8 | 2,338 |
۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۵۹ آخرین ارسال: مصباح |
|

![[تصویر: putin87.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/image/putin/putin87.jpg)
![[تصویر: putin94.jpg]](http://alaemezohoor.persiangig.com/image/putin/putin94.jpg)