|
ستاره دنباله دار ماه صفر
|
|
۱۶:۲۰, ۵/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
ممکنه این همون ستاره دنباله دار ماه صفر باشه؟؟!! سقوط جنگنده سوخو!!!!
|
|||
|
|
۳:۴۱, ۶/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۴ ۱۲:۵۱ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام. هر گردی، گردو نیست! |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۶/آذر/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() (۵/آذر/۹۴ ۱۶:۲۰)آقـــ♥ـــای سرباز منتظر نوشته است: سقوط جنگنده سوخو!!!!با اجازه تون، من هم یه خورده اطلاعات از پشت پرده ی سقوط این بمب افکن در اینجا قرار میدم جنگ برای خط لوله های انتقـال گاز
واشینـگتـن برای محاصره ی اقتصادی روسیه قصد داشت از ورود گاز روسیه به اروپا جلوگیری کند. در حال حاضر روسيـه چیـزی در حدود يک چهارم گاز اروپا را تأمین می کند و از سوی ديگـر ۷ عضو
اتحاديـه اروپا بـه گاز روسيه وابستـگی ندارنـد. حال اگر گاز طبیـعی بدون عبور از روسيه و از طریـق
خـط لـولـه ی نابـوکـو (Nabucco) که قرار است گاز طبیـعی را از منـابـع دریای خزر به اروپا از طریق
آذربایجـان، گرجستان، "ترکیه"، بلغارستان، رومانـی، مجارستان و اتریش منتقل کنـد – به اروپا صادر
می شد؛ انـحصار روسیـه در فروش گاز به اروپـا از بیـن می رفـت. از طـرفـی خـود روسیه پـروژه ی
خـط لوله ی جریـان شمـالی (Nord Stream) و جریان جنـوبی (South Stream) را دنـبـال می کرد،
![]() که پروژه ی خط لوله ی جریان جنـوبی (South Stream) به دلیل "تغییر رژیم" در اوکرایـن که توسط
واشینـگتن طراحی شده بود، باعـث فـروپـاشی ایـن پـروژه (به ارزش 15.5 میلیارد یـورو) شـد، کـه
به مـنـظـور سـاخـت یـک خـط لـولـه بـا ظرفیـت حـمـل سالانه 67 میلیـارد متر مکعب گاز طبیعی از
روسیـه بـه اروپا در نظر گرفته شـده بـود. بـه همیـن دلیـل روسیـه مجبـور شد به ازای خط لوله ی
جـریـان جـنوبـی (South Stream)، طـرح جدیـدی موسوم به "خط لوله ی ترک" (Turkish Stream)
![]() و انتقـال گاز روسیه به ترکیه و سپس به اروپا (حالا باز اینجا که بعد از ترکیه باید از چه کشور هایی
عبـور کنـد، یک داستـان خیلی مفصـل دارد) صادر شود و از همان زیرساخت های آماده شده برای
پروژه ی "جریان جنوبی" در این خط لوله جدید استفاده شود. شرکت [روسی] گازپروم (Gazprom)
و مدیر امور اجرایی این شرکت، "الکسی میلر" (Alexey Miller) در ژانویه 2015 اعلام کـرده بود که
![]() "تـنـهـا مـسـیـر" بـرای خـط لوله با ظرفیت حمل سالانه 63 میلیارد متر مکعب گاز روسیـه از طریـق
"تـرکیه" خواهد بود و مسیر دیگری وجود ندارد. درواقع این قرارداد به منزله ی یک سیلی محکم به
صورت واشینگتن بود اما بعد از ساقـط شـدن هواپیـمای "SU-24" روسیه که با همفکری واشینگتن
و بـروکسـل (مقر اصلی نهادهـای اتحـادیـه اروپا) انجـام گـرفـت – ترکیه بدون چراغ سبز واشینگتن
اجـازه ی گرفتـن چنیـن تصمیماتی را ندارد – و باعـث فروپاشی روابط دیپلماتیک بین مسکو و آنکارا
گشت، به نظر می رسد منـجـر به یک بحران بالقوه در انتقال گاز طبیعی به اتحادیه اروپا و ضربه ی
بـزرگ اقتصـادی به روسیـه (اقتصاد روسیـه به شـدت وابستـه به بخـش انـرژی است) خواهد شد.
چرا "آلمان" از "ترکیه" انتقاد کرد؟ در بالا گفتیـم کـه یـک خـط لـولـه ی انتقـال گاز دیگـری هم وجود دارد که "جریان شمالی" نام دارد.
خوب مجمـوع سرمایه گذاری صورت گرفته برای احداث خط لوله ی جریان شمالی (Nord Stream)
حـدود 7.7 میـلیـارد یـورو می بـاشد که 51 درصد سهـام به شرکت [روسی] گـازپـروم (Gazprom)،
20 درصد به شرکت [آلمـانی] ای.اون (E.ON)، و 20 درصد به شرکت [آلمـانی] (BASF) و 9 درصد
باقی مانده به یک شرکت انرژی هلندی (N.V. Nederlandse Gasunie) تعلق دارد. ایـن خطوط لوله
پس از تکمیل، گاز روسیـه را از بستر دریای بالتیک، با دور زدن کشورهای اروپای شرقی به "آلمـان" میرساند و نقش بسیار مهمی در دگـرگـونی فضای ژئوپلیتیک خطوط انتقـال انرژی ایفا خواهد کرد. نــتـــیـــجـــه گـــیــــری دریا سالار "جان کربی" (John Kirby) به عنوان سخنگوی جدید امور خارجه ی آمریـکا گفتـه بود که
"تا زمـانی که روسیـه به حمایـت هـای خودش از بشار اسد پایان ندهد، نمی تواند به عنـوان عضو
ائتلاف ضد داعش محسوب شود." درواقع به نظر می رسد سرمایه گذاری پوتین در جنگ و حمایت
از سوریه با نگاه به سرمایه های حوزه ی انرژی در آینده (تضمیـن هایـی که از سـوی ایـران دریافت
کـرده) می باشد، امـا تا زمانی که برگ های برنـده ی خـود را در دست نگـه داشتـه باشد و از آنها
در این بازی علیـه ایالات متحده – ناتو – اسرائیل استفـاده نکنـد و همه چیـز را به دیپلماسی واگذار
کند، قطعـاً مغلـوب خواهـد شد. (بخـش ابتدایی، خلاصه ای از پروفسور "Michel Chossudovsky" و Impacts of Turkey's Aggression against Russia. The "Turkish Stream" is Dead قـسـمـت "نــتـیـجـــه گـیـــری" هــم خـلاصـه ای از مــقــاله ی دکـتــر "Paul Craig Roberts" بـود.)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ منبع: Turkey Has Destroyed Russia's Hope Of Western Cooperation ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۷/آذر/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از کسانی که مشتاقانه پیگیر نشانه ها هستند تقاضا دارم به این سوال کوتاه بنده خودشان جواب بدهند...
هدف ؟! دوستان درک مسئله ظهور یک موضوع عمیق و ژرفی می باشد . بعضی وقتا این احساس را منتقل می کنند که انگار برای هیجانش است که مباحث را پیش می کشند و دنبال می کنند. قصد جسارت ندارم ولی اگر سرگمی و هیجان می خواهید از یوهان گوته تا دارن شان را بخوانید نه فرهنگ مهدویت . اسمش که رویش هست فرهنگ مهدویت . باید یک تعریف جدی از این فرهنگ شود و نگاه ما به علائم حتمی و غیر حتمی بازسازی شود . الویت بر اساس فرهنگ مهدویت اول شرایط ظهور است این قسمتی است که به ما مستقیما مربوط می شود و علائم ظهور دوم است و رابطه غیر مستقیم دارد. نشانه های حتمی ظهور سفیانی-صیحه آسمانی -کشته شدن نفس زکیه-احتمالا سرزمین بیدا- اختلاف باطل- طلوع و غروبی دیگر نشانه های غیر حتمی هم که بسیار هستند و از این رو غیر حتمی هستند که بدا پذیر می باشند. جالب آنکه طبق حدیثی حضرت جواد الئمه (علیه السلام) حتی ممکن است در نشانه های حتمی هم دخل و تصرف شود و آنچه از نظر حضرت حتمی است فقط خود ظهور است که وعده راستین و قطعی خداوند است.(در پی نویشت احادیثی را که قرار می دهم مطالعه کنید حتما) اصل علائم برای چیست ؟ از ایجاد رعب و وحشت در دل بد خواهان تا مژده و امید برای منتظران ولی مهم ترین بحث اش شناختی است که عوام ، فریب هر حوادث را نخورند و هر حادثه ای را نشانه ای نپندارند از این رو مهم است که عرصه را بر مدعیان دروغین تنگ می کند . اینها از اهم دلایل ذکر این حوادث توسط معصومین (علیه السلام) می باشد حال آنکه این غوطه وری ما در این هیجانات طوری است که خودمان خودمان را فریب می دهیم که هر حادثه ای را به ظهور نسبت دهیم . برای جلوگیری از این توصیه می شود در باب نشانه های ظهور اگر کنجکاو بودید فقط به فقیهان و عالم مهدویت مراجعت کنید ولا غیر ظهور به اراده خداوند است و حکمت خداوند اراده اش را مشخص می کند (تحقق مشروط) . این گمانه ای غلط است که ظهور در گرو علائم است حتی علائم حتمی . پس ظهور وابسته به علائم نیست وابسته به شرایط است . حالا درک می شود چرا شرایط را اولیت یک قرار دادیم پ.ن نقل قول: نقل قول: پ.ن2 حدیثی از رسول مکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده که : نقل قول:«نشانه های ظهور چون دانه های یک تسبیح (گردن بند) است که رشتة اتصالش بگسلد و دانه های آن یکی به دنبال دیگری فرو ریزد.» [(نورالدین علی بن ابی بکر الهیثمی، مجمع الزوائد و منبع الفوائد؛ ج7، ص 321)؛ همچنین ر.ک: سیّد علی بن موسی ابن طاووس، الملاحم و الفتن فی ظهور الغائب المنتظر، ص 114.] فقط مختصرا عرض می کنم پدیدار شدن شرایط و شکل گیری آن خود نشانه است فرق این نشانه با دیگر نشانه های در این است منشا آن در شخص حادث می شود و بر پیرامونش اثر می گذارد حال آنکه در احادیث اشاره به مواردی دارند که خارج از فعل و انفعالات شخص است و اثر پذیر از او نیست از این رو گاهی از این نشانه مهم غفلت می ورزیم . با درک این موضوع و پیگیری روایت ظهور در کلام ائمه و آشنایی با افعال و اراده الاهی فحوای کلام حضرت دستگیر می شود. به نظر این حقیر (اگر باعث کدروتی و دلگیری دوستان نشود) با عرض معذرت طرح این مسائل به این گونه و بحث جدال پیرامون آن کاملا بیهوده است.
|
|||
|
|
۲:۰۷, ۸/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۴ ۲:۰۹ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۷/آذر/۹۴ ۱۵:۳۰)سرباز منتظر نوشته است: سلامسلام اول اینکه نویسنده کتابی که فرمودید معصوم نیستند. دوم اینکه یک بار جریان این دنباله دار رو که عرض کردمو بخونید که مشخصاتش چی هست، بعد بفرمایید چطوری می شه که خصوصیاتش بر جنگنده منطبق بشه!؟ |
|||
|
۱۹:۳۹, ۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز ![]() (۷/آذر/۹۴ ۲۲:۱۴)آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است:احـتـرامـاً ارسـال بـنـده در خـصـوص "تقابـل ژئوپلیتیـکی روسیـه با واشینـگتـن" در پـشـت پـرده ی سـاقـط شـدن ایـن "بمب افکـن" از دیدگاه دو کارشناس ارشد مسائل سیاسی و اقتصادی بود که
بنظر می رسید در رسانه های خودمـون به آن پرداخته نشده باشد و ارتباطی به تطبیق یا بررسی
نشانه های ظهور نداشت. آقـــ♥ـــای "سرباز منتظر" هم به هیچ وجه قصد تطبیق نداشتند، بلـکـه
نظر خودشون که البته برای ما "بسیار محترم" هم هست (بر اساس مطالعاتی که قبـلاً به عنـوان
یـک مـهـدویـت پـژوه جوان در این زمینه انجـام داده بودند) را به عنـوان یک "احـتــمــال" بیـان کردند
خود ایشان در تاپیک دیگری در شهریور 94 خطاب به یکی از کاربران محتـرم تالار چنیـن اعلام کردند:
(۲۵/شهریور/۹۴ ۱۱:۱۲)آقـــ♥ـــای سرباز منتظر نوشته است: ببینید نعوذ بالله من نگفتم پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت (علیهم السلام )با توجه به گفتـه های ایشان و شنـاختی هم که از ایشان داریم، اختـلاف نظری در این خصوص بیـن ما و حرف های شـــ♥ـــما وجود ندارد (اگر وجود دارد، لطفا از همین تریبـون موضع خودشـان را اعلام
کنند
) و من هم چـون می دونستـم الان عـده ای میـان و به ایشان در خـصوص ایجــاد این تاپیک،انتـقـاد می کنند، مطلبی را قرار دادم که چگونه هـر یک از این کشـور ها به دنبـال ماکسیمایــز کردن
اهداف خودشون در منطقه هستند (تا شاید برای دوستان هم جالب باشد و کمتر وارد حاشیه بشن) پ.ن: توجه داشته باشیم که درصد قابل توجهی از منازعات به دلیـل "اختـلاف نظر" نـیست؛ بلــکــه بـه دلـیــل "لــحـــــن نــامــنــــاســــب" در گـفـتـگــو می بـاشـد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۸/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۴ ۲۲:۴۵ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
MEEAAD نوشته است: کاملا مخاطبین بنده مشخص بودند و هیچ گونه اشاره ای به ارسال شما نداشتم (ضمن تشکر از شما و همه دوستان بابت ارسالاتی که دارند) و از قضا بنده هم اگر زبان درازی قصدم جلو گیری از جدال های بی سر و ته و شاید همان حواشی بوده هر چند مطالبی که عنوان کردید پاسخ سوال کوتاه و شفاف بنده (یا به قولی حاشیه) نبود اما سپاسگذارم که پاسخ گو بودید و نظرات و عقاید کاربر محترم سرباز منتظر را به من معرفی کردید . هر چند فرقی ندارد چون قصدم زیر سوال بردن عقاید و نظرات شما بزرگوارن نبود فقط سهیم شدن بود پ.ن غرض ایجاد تشنج و جدال نبود . به عنوان یک فرد مدعی و به اصطلاح دیندار حداقل لازم می دونم اطلاعات کم و محدود خودمو با دیگران به اشتراک بزارم همانطور که توقع دارم دیگران این کار رو برای من بکنند به نظر من این راه می تونه باعث پیشرفت باشه اینکه شما رو مثل خودم می بینم و جسارت می کنم به خاطر آزار دادن شما نیست سعی در حفظ لحنم داشتم اما اگر می گویید ایشان نارحت شدند عذر خواهی می کنم چون قصد تخریب ، تحقیر و حاشیه سازی رو به هیچ عنوان نداشتم |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۸/آذر/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥.•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ با عرض ســـ♥ـــلام دوبـــ♥ـــاره ![]() (۸/آذر/۹۴ ۲۱:۵۹)آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: کاملا مخاطبین بنده مشخص بودند و هیچ گونه اشاره ای به ارسال شما نداشتممی دونم عـــ♥ــزیز؛ من هم به "در" گفتم که "دیوار" بشـنـوه (صرفاً جهـت شوخی) ![]() (۸/آذر/۹۴ ۲۱:۵۹)آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: هر چند مطالبی که عنوان کردید پاسخ سوال کوتاه و شفاف بنده (یا به قولی حاشیه) نبودعـــ♥ــزیزم و عـــ♥ــزیز ترینم، شما هرگز جسارتی به بنده نکردید ولی خوب بهتر بود سؤالتون را در تاپیک دیگری مطرح می کردید که دوستان هم بتواننـد مشارکت کننـد ![]() (۸/آذر/۹۴ ۲۱:۵۹)آقـــ♥ـــای میم.حسین.الف نوشته است: سعی در حفظ لحنم داشتم "اما اگر می گویید ایشان نارحت شدند" ... خیلی ببخشیدا ولی من کی همچین حرفی زدم؟ بنده (به مخاطب عام)
گفتم که حتی اگر اختلاف نظری هم وجود نداشته باشد اما لحن گفتگو
مناسب نباشد؛ ایجاد ......... . می کند. به عنوان مثال شما به من بگید: "این چه
حـرف بی ربـطی هست که میـزنی، برو فلان کتاب را اول بخون و بعد بیا حـرف بزن"
این را به این دلیل گفتـم چـون در همان تاپیک لحـن نامناسب، تبدیل به کـدورت شد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۹/آذر/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
پرداختن به نشانه های ظهور نه تنها هیچ ایرادی ندارد بلکه در شرایط کنونی باعث خیرات زیادی است نشانه های ظهور هم مانند هر مسئله دیگر ممکن است باعت نظرات درست یا غلط شود نظر بنده درباره این ستاره دنباله دار اگر چنانچه حدیث یاد شده درست باشد مقصود از ستاره دنباله دار واقعا ستاره دنباله دار است به هرصورت طبق شواهد و مدارک مستدل چه حدیثی و چه غیبی ما در آخرالزمان و نزدیک ظهور قرار داریم شواهد از هزاران گذشته است خداوند متعال حکیم است بدان معنی که هر عملی از جانب خداوند متعال بر اساس حکمت است بدا امری احتمالی است و نه حتمی ( تازه اگر شبهات فراوانی که در این مسئله هست حل شود) تداخل مسائل مهدویت باهم و خلاصه آن به وظایف منتظران عملی کاملاً غلط است هرچیزی سرجاي خودش احادیث نشانه های ظهور از معصومين عليهم السلام است که حکیم هستند و عملی خلاف حکمت انجام نمی دهند نشانه های ظهور یقیناً لازم بوده است که معصومين عليهم السلام بیان کردند بهتر است دوستان به کاربران آزادی بیشتری در بیان نظراتشان بدهند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رایحه ظهور ( مروری بر ستاره ی دنباله دار النین ) | جواد مخبریان | 0 | 1,443 |
۹/مرداد/۹۴ ۲۳:۲۸ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| ستاره ي دنباله دار النین در راه زمين | akhevi | 1 | 4,135 |
۹/تیر/۹۰ ۱۲:۵۱ آخرین ارسال: رهجو |
|

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
![[تصویر: south_stream_map.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8225068692/south_stream_map.jpg)
![[تصویر: Russian_Gas.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8225068684/Russian_Gas.jpg)
![[تصویر: Gazprom.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8225068718/Gazprom.jpg)

) و من هم چـون می دونستـم الان عـده ای میـان و به ایشان در خـصوص ایجــاد این تاپیک،![[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171771884/Sheklake_Riz_6_.png)
![[تصویر: Sheklake_Riz_1_.png]](http://s4.picofile.com/file/8171771726/Sheklake_Riz_1_.png)