کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به دلیل تنظیم بازار 1700 تن سیب زمینی چال شد!
۲۳:۱۳, ۲/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۴ ۲۳:۱۴ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

شکرخدا موسوی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در مورد دفن 1700تن سیب زمینی، اظهار داشت: برای اینکه تعادل قیمت در بازار حفظ شود، این کار را انجام دادند. آرزوی ما این است که محصول کشاورزان مانند سیب زمینی، پیاز و... خریداری شود، اما باید با خرید محصول و مدیریت صحیح آن را توزیع کنند.
وی با بیان اینکه اقتصاد و کشاورزی کشور ما مانند امریکا، چین و... نیست، که اقدامی که آنها انجام می‌دهند، ما هم انجام دهیم، افزود: ما مردمی داریم که به همین سیب زمینی نیاز داشتند.
موسوی تصریح کرد: برای جلوگیری از دفن این مقدار سیب زمینی چند اقدام می‌توانستند انجام دهند از جمله اینکه این محصول را در سردخانه نگهداری می‌کردند ولی ضعف وزارت جهاد کشاورزی این است که سردخانه ندارد و یا اینکه برای صادرات آن برنامه ریزی می‌کردند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه اگر واقعا چاره‌ای نداشتند به کمیته امداد امام خمینی (رحمة الله علیه) می‌دادند تا بین مردم محروم و نیازمند توزیع شود، گفت: دفن 1700تن سیب زمینی به سوء مدیریت و ضعف مدیریتی در وزارت جهاد کشاورزی بر‌می‌گردد؛ که اگر مدیریت درستی داشتند، این اتفاق رخ نمی‌داد.

!!!
من که فکر میکردم این خبر که چند روزه پخش شده فقط شایعه باشه!
خداروشکر انقدر مردم غنی شدن که برکت خدارو دست نخورده میریزیم دور..... عجب شکر نعمتی می کنیم

1700 تن می دونید چقدره؟ 1,700,000 کیلوگرم!
با این مقدار میشه به 10 هزار خانواده، یکسال کامل روزی نیم کیلو سیب زمینی رایگان داد! هی ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، Mohammad Trust ، قاتل مرگ ، السا ، ممرضا ، افشین ، ام ابیها ، عبدالرحمن ، amirak ، MohammadSadra ، fafa* ، فاطمه خانم ، پارمیس ، sarallah ، sagheb ، MOHSEN-Z ، عدالت ، قلب ، حسین14

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۸, ۶/آذر/۹۴
شماره ارسال: #21
آواتار
(۵/آذر/۹۴ ۲۲:۰۵)MOHSEN-Z نوشته است:  یعنی به نظر شما مردم اینقدر نفهمن که بخاطر دو کیلو سیب زمینی به یکی رای بدن.برید طرز فکرتون رو دیگه عوض کنید.
یه عده ای از ترس اینکه این بنده خدا یه موقع یه روز برگرده بعد از دوسال هنوز دارن میکونندش.شما دیگه وارد این بازیها نشین.
بنده طرفدار کسی نیستم فقط واقعیت بین باشین.توزیع بین مردم بهتره یا امحا..کدومش از یه آدم عاقل برمیاد؟؟؟؟

خب منم طرفدار کسی نیستم از کامنتم توی صفحه قبل میتونید اینو متوجه بشید ضمن اینکه من با چشم خودم دیدم داشتن موقع انتخابات سیب زمینی پخش میکردن!! توزیع بین مردم با نیت فریب دادنشون بدتر از امحا سیب زمینی هاست....(البته این نظر منه)
البته چیزی که عجیبه توی این ماجرا اینه که آیا واقعا میشه 1700 تن سیب زمینی رو خاک کرد یا سوزوند؟ اصلا امکان پذیر هست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۱۱, ۶/آذر/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
(۶/آذر/۹۴ ۱۵:۲۸)پارمیس نوشته است:  خب منم طرفدار کسی نیستم از کامنتم توی صفحه قبل میتونید اینو متوجه بشید ضمن اینکه من با چشم خودم دیدم داشتن موقع انتخابات سیب زمینی پخش میکردن!! توزیع بین مردم با نیت فریب دادنشون بدتر از امحا سیب زمینی هاست....(البته این نظر منه)
البته چیزی که عجیبه توی این ماجرا اینه که آیا واقعا میشه 1700 تن سیب زمینی رو خاک کرد یا سوزوند؟ اصلا امکان پذیر هست؟

لطفا همینطوری روی هوا حرف نزنید
من نمیخوام از کسی طرفداری بکنم ولی اگر منظورتون دولت قبلیه این کار اصلا به انتخابات ربطی نداشت و اصلا نزدیک انتخابات هم نبود و حتی در چهار سال دوم بود...

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، MOHSEN-Z ، علائم ظهور
۲۳:۴۱, ۶/آذر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۴ ۲۳:۴۸ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #23
آواتار
اصلا به نظر من این کار از ریشه غلطه.فقط باید اقلام استراتژیک مثل گندم،جو و ذرت خرید تضمینی داشته باشه نه سیب زمینی.اگر این زمینها رو ذرت یا جو میکاشتن یا حتی سویا خیلی عالی میشد چون توی این سه مورد شدید وابسته ایم.بیش از 70 80 درصد وارداته.
.
.
در ضمن اگر بگیم موقع انتخابات سیب زمینی پخش میکردن برا رای یعنی ما توهین کردیم به شعور مردم.چون یکی فردا میتونه بیاد مثلا موز پخش کنه رای بیشتر بیاره که در واقع اصلا اینطور نیست.شاید احساسی عمل کنیم ولی دیگه نه اینجوری.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، Hadith
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]