|
⚡روزی جنگ به وسیله? ?توپ?
|
|
۱۶:۰۴, ۲۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
﷽ «¤*یا الله☝*¤» 〬〬〬〬〬░▓█ سلام✋? █▒░_〬〬 ⚡روزی جنگ به وسیله? ?توپ? ?تانک? ?بمب? ?اسلحه? ?موشک? ?و آتش? بود. ⚡اما جنگ امروز به وسیله? ?ماهواره? ?موبایل? ?رایانه? ?اینترنت? و رسانه است.?? ⚡روزی هدف از جنگ حمله به? ?جان? ?خاک?? ?ناموس ? ?و وطن بود.?? ⚡اما امروز حمله به? ?اعتقاد? ?مذهب? ?باور? ?و ارزش هاست. ⚡روزی شیوه جنگ، سخت بود. ⚡اما امروز شیوه جنگ، نرم است. ⚡اما دشمن همان دشمن است ⚡و ما نیز همان نسل آزاده ایم. ?و ما اکنون در جبهه نبردیم. ?مبادا شکست بخوریم. ?خود را با تمام وجود آماده کنیم.? ?با اسلحه فضای مجازی و استفاده درست از آن و رسانه ?در جهت حفظ ارزش ها و عقاید? ?با پیروی از ولایت✌ ?با هدف زنده نگه داشتن اسلام و نابودی دشمنان ?همانند دلیرمردان بی ادعای 8 سال دفاع مقدس? ?و با شعار✊ ?لبیک یا حسین? و ?هیهات من الذله? ?دشمن را در هر لباسی که باشد شکست خواهیم داد✊? ? ? ? لــیـــســتـ ڪشــوریـ اטּتـــشـــار ✅ ☫ ?? سربازان امام خامنه ای حفظ الله ?? ☫ ✅ 09351895116 ☫ عضویت?⏫? ?instagram✅? @chblabnm ? abolghasemba@yahoo.com ? http://s-amamkhamenaie.blogfa.com تهیه وتنظیم:✒?⤵ ?ابوالقاسم بابامیرپور ? ┘◄ مےشود براے دلم امن یجیب بخوانے ؟ ┘◄ التماس دعاے فرج + شهادت اللهم احفظ قائدنا و مولانا الامام سيد علی الخامنه ای حفظه الله ??? اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج ، و العافية و النصر ، و جعلنا من خير اعوانه و انصاره و شیعته، و المستشهدين بين يديه ???
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |