کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهدید و توهین به ملت ایران در مناظره نامزدهای جمهوری خواه
۰:۲۱, ۲۶/آذر/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
به نقل از شبکه خبر:
تهدید و توهین به ملت ایران در مناظره نامزدهای جمهوری خواه



[تصویر: %D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%87%201.jpg]
مناظره نامزدهای احتمالی حزب جمهوری خواه امریکا برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ تبدیل به رجزخوانی آنها علیه ایران شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در مناظره نامزدهای مطرح حزب جمهوری خواه امریکا، اغلب سناتورها رجزخوانی و تهدید ایران را محور اصلی سخنانشان در بخش سیاست خارجی قرار دادند.
در این نمایش تلویزیونی که دیشب در مقر شبکه سی ان ان در لاس وگاس برگزار شد اشخاصی چون بن کارسون (سیاه پوست)، کارلی فیورینا (زن)، دونالد ترامپ (نژادپرست ضد مسلمان)، مارکو روبیو (شریک تجاری خاندان سعودی) و کریس کریستی (دوست نزدیک شیوخ نفتی عرب) حضور داشتند.
دونالد ترامپ، سیاستمدار نژادپرستی که با توصیه به ممنوع کردن ورود مسلمانان به امریکا جنجال ساز شده و با همین تبلیغات، در نظرسنجی ها پیش افتاده، با اعتراض به دولت اوباما بخاطر توافق با ایران گفت : "یقینا هیچگاه این توافق وحشتناک، نفرت‌انگیز، کاملا ناشایست با ایران که 150 میلیارد دلار تقدیم آنها می‌کند، را امضاء نمی‌کردم. آنها ملتی تروریست هستند."
ترامپ در شرایطی به ملت بزرگ ایران توهین می کند که اظهارات توهین آمیزش نسبت به مسلمانان نه تنها با ادعاهای همیشگی امریکایی ها مبنی بر آزادی عقیده در تناقض است، بلکه با اصول ساده و ابتدایی معاشرت اجتماعی نیز مغایرت دارد.
کارلی فیورینا، نامزد زن جمهوری خواهان هم گفت: اگر رئیس‌جمهور شود، توافق فعلی را زیرپا گذاشته و یک توافق جدید با ایران امضا می کند.
[تصویر: %D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%87%204.jpg]
مارکو روبیو، ادعا کرد: علت همکاری نکردن کشورهای عربی با ائتلاف ضد داعش آمریکا، این است که آنها سنی هستند و رئیس‌جمهور اوباما با دشمن دینی آنها یعنی ایران شیعه توافق امضا کرده است. به همین دلیل اعراب دیگر اعتمادی به اوباما ندارند.
به نظر می رسد روبیو نه تنها از همکاری و اطاعت بی حد و مرز اعراب مورد نظرش از امریکا بی خبر است، بلکه گمان می کند که آنها توانایی و امکانات زیادی برای مبارزه با داعش دارند که رو نکرده اند. این سناتور از حضور عربستان و اردن در ائتلاف امریکایی نیز خبر ندارد.
کریس‌ کریستی، فرماندار 53 ساله نیوجرسی هم در این باره گفت: اگر پادشاه اردن باشید، اگر بخشی از خانواده پادشاهی عربستان سعودی باشید،‌ و ببینید که اوباما توافقی با ایران امضاء کرده که 150 میلیارد دلار برای جنگ‌افروزی و گسترش‌ امپراطوری‌شان در خاورمیانه دریافت می کنند، چرا باید بخواهند با شما این کار [مبارزه با داعش] را انجام دهند؟"
منظور کریستی از 150 میلیارد دلار، پول های ایران در بانک های غربی است که آنها چند سال است اجازه برداشت آن را به ایران نمی دهند و سود هنگفتی نصیب مراکز مالی آنها می شود. این سناتور طوری از اعطای 150 میلیارد دلار به ایران صحبت کرده که گویی امریکا آن را به ایران هدیه داده است.
کریستی افزود: "من همیشه گفته‌ام که رئیس‌جمهور با این توافق با ایران وضعیت بدی پدید آورده است زیرا این توافق آنها را تقویت می‌کند. داعش به همین ترتیب شکل گرفت. داعش به دلیل سوءرفتاری که اسد و حامیان ایرانی وی علیه سنی‌ها در سوریه انجام داده‌اند،‌ بوجود آمده است."
سناتور تد کروز نیز گفت: "ما نیاز به رئیس‌جمهوری داریم که بگوید نخست، ما داعش را شکست خواهیم داد و دوم، بگوید که بزرگترین تهدید امنیت ملی پیش روی آمریکا ایران هسته‌ای است. داعش و ایران علیه آمریکا اعلام جنگ کرده‌اند و ما نیاز به یک فرمانده کل قوا داریم که هر آنچه لازم است برای تأمین امنیت فرزندانمان انجام دهد."
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، قلب ، Hadith ، سدرة المنتهی ، بیداری اندیشه ، عدالت ، رکن الهدی ، saeed125 ، safiye

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۱۲, ۸/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۴ ۱:۱۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #11
آواتار
هر نظر مخالف یه فرصته برای تحقیق و تفکر بیشتر،ولی این دیگه شورشو در اورده...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۰:۱۵, ۱۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

آنها تهدید و تحریم و تحقیر میکنند و اینها فقط لبخند میزنند !!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak ، آیدا77 ، سدرة المنتهی ، safiye
۲۱:۳۳, ۱۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #13
آواتار
دیدگاه های خانوم کلینتون خیلی به دیدگاه فعلی آقای اوباما نزدیکه و نظرشون درباره ایران تقریبا از بقیه مثبت تره از طرفی چیزی که من از کتاب خاطرات ایشون خوندم نشون میده چقد آدم زیرک و باهوشیه..نمی دونم پشت این سیاست دقیقا چیه ولی در حال حاضر چیزی که ایالات متحده می خواد نزدیکی مردم ایران به دیدگاه خانوم کلینتونه ..
ولی از حق نگذریم در آمریکا واقعا تنوع در دیدگاه کاندیدها وجود داره و اونا آزادنه میتونن حرفشونو درباره مسائل مختلف منطقه ای و فرا منطقه ای بزنن ولی در ایران در موقع انتخابات اگه از کاندیدها سوال بشه مثلا دیدگاهت درباره توافق هسته ای چیه تقریبا همه یک جواب محافظه کارانه میدن ولی وقتی خرشون از پل گذشت کارخودشنو میکنن...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، سدرة المنتهی ، safiye
۷:۳۱, ۱۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۰/دی/۹۴ ۲۱:۳۳)Silence نوشته است:  دیدگاه های خانوم کلینتون خیلی به دیدگاه فعلی آقای اوباما نزدیکه و نظرشون درباره ایران تقریبا از بقیه مثبت تره از طرفی چیزی که من از کتاب خاطرات ایشون خوندم نشون میده چقد آدم زیرک و باهوشیه..نمی دونم پشت این سیاست دقیقا چیه ولی در حال حاضر چیزی که ایالات متحده می خواد نزدیکی مردم ایران به دیدگاه خانوم کلینتونه ..
ولی از حق نگذریم در آمریکا واقعا تنوع در دیدگاه کاندیدها وجود داره و اونا آزادنه میتونن حرفشونو درباره مسائل مختلف منطقه ای و فرا منطقه ای بزنن ولی در ایران در موقع انتخابات اگه از کاندیدها سوال بشه مثلا دیدگاهت درباره توافق هسته ای چیه تقریبا همه یک جواب محافظه کارانه میدن ولی وقتی خرشون از پل گذشت کارخودشنو میکنن...


درسته آمریکا دو حزبیه ولی یک شورای مشترک وجود داره که سیاست گذاری آینده آمریکا رو تعیین می کنه. هر کدوم از اینها که روی کار بیان دقیقا کاری رو می کنن که قراره انجام بدن! نه اینکه میل و خواستشون باشه و قطعا هیچ دوستی و میلی به ما ندارن و برخوردشون از سر ضعفه نه انسانیت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدا77 ، safiye ، Silence
۲۲:۰۱, ۲۳/دی/۹۴
شماره ارسال: #15
آواتار
واکنش ترامپ به دستگیری ملوانان آمریکایی

دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا در واکنش به توقیف 2 فروند شناور رزمی آمریکایی و سرنشینان آن توسط ایران، گفت: این مساله نشانگر آن است که ایرانی‌ها دوست ندارند به رهبران آمریکا احترام بگذارند.


وی در ادامه تصریح کرد: ما درباره اتفاقات اخیر صحبت می کنیم. به عنوان مثال، توقیف قایق ها. شاید با گذشت زمان ما این قایق ها را دوباره باز پس بگیریم، شاید هم نه چرا که ایرانی ها دوست دارند به ما طعنه بزنند چون آنها دوست ندارند به رهبران ما احترام بگذارند.


پیش از این نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در ساعت 16:30 سه‌شنبه مورخ 22/10/94 دو فروند شناور رزمی امریکایی حامل 10 تفنگدار مسلح که وارد آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در حوالی جزیره فارسی شده بودند، توسط واحدهای شناوری رزمی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه توقیف و به جزیره فارسی منتقل شدند.


روابط عمومی نیروی دریایی سپاه یادآور شده است: سرنشینان شناورهای Hمریکایی شامل 9 مرد و یک زن با برخورد اسلامی رزمندگان منطقه دوم دریایی سپاه در سلامت کامل در محل مناسبی مستقر شده‌اند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱:۲۷, ۱۵/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۲۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #16
آواتار
معرفی اجمالی کاندید های ریاست جمهوری آمریکا

[تصویر: 139403031635051985362564.jpg]
هیلاری کلینتون – دموکرات

«هیلاری رودهام کلینتون» 67 ساله، وزیر خارجه سابق آمریکا در دوره اول ریاست جمهوری اوباما، سناتور اسبق ایالت نیویورک طی سال‌های 2001 تا 2009، و بانوی اول آمریکا در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون طی سال‌های 1993 تا 2001 بوده است. وی پیشتر و در سال 2008 از نامزدهای پیشروی حزب دموکرات برای ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری بود که پس از هشت سال بار دیگر وارد این کارزار انتخاباتی شد.

وی متولد ایالات ایلینویوز است، تحصیلات دانشگاهی خود را در کالج ولسلی گذراند و دکترای حقوق خود را در سال 1973 از دانشگاه ییل دریافت کرد. در سال 1975 با همسرش، بیل کلینتون ازدواج کرد. وی در سابقه کاری غیرسیاسی خود به عنوان وکیل، دو مرتبه از سوی ژورنال ملی حقوق آمریکا به عنوان یکی از یکصد وکیل بانفوذ (تأثیرگذار) در این کشور انتخاب شد.

از جمله وقایع مهم طی زندگی مشترکش با بیل کلینتون، ماجرای رسوایی روابط جنسی مونیکا لوینسکی با همسرش بود. پس از پایان دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون، هیلاری وارد سنای آمریکا شد. وی از جمله حامیان تصویب طرح حمله به عراق و افغانستان بود، اما بعدها به عملکرد دولت بوش در جنگ عراق اعتراض کرد. وی در سال 2006 بار دیگر به سنای آمریکا راه یافت و در سال 2008 توانست بیش از هر زن دیگری در تاریخ آمریکا طی کارزارهای انتخاباتی ریاست جمهوری این کشور، حمایت کمیته‌ها و هیئت‌های حزبی محلی را کسب کند اما نهایتا با اختلافی اندکی اوباما توانست از وی پیشی بگیرد.

وی طی سال‌های 2009 تا 2013 وزیر خارجه آمریکا بود. از جمله وقایع مهم طی این دوران، خیزش مردمی در کشورهای متعدد عربی و حمله نظامی آمریکا به لیبی بود. وی همچنین بیش از هر وزیر خارجه دیگری در تاریخ آمریکا برای دیدار با مقامات خارجی به کشورهای مختلف سفر کرد.

[تصویر: 13940303163801655362604.jpg]
جب بوش – جمهوری‌خواه

«جان الیس جب بوش»، 62 ساله، فرماندار سابق ایالت فلوریدا؛ وی فرزند دوم جورج بوش پدر و برادر کوچک جورج بوش پسر است. وی تنها جمهوری‌خواهی است که توانسته است برای دو دوره متوالی هرکدام به مدت چهارسال فرماندار ایالت فلوریدا باشد. وی فارغ‌التحصیل آکادمی فیلیپس و دانشگاه تگزاس است. در سال 1986 وزیر تجارت ایالت فلوریدا شد اما در سال 1988 برای کمک به پدر خود در رقابت‌های ریاست جمهوری از این سمت کناره‌گیری کرد.

وی در سال 1994 در رقابت‌های انتخاباتی فرماندار فلوریدا شرکت کرد اما با اختلاف اندکی کمتر از 2 درصد شکست خورد. در سال 1998 توانست با کسب 55 درصد آرا فرماندار این ایالت شود. جب بوش که از وی اغلب به عنوان نامزد نهایی جمهوری‌خواهان در رقابت‌های ریاست جمهوری نام برده می‌شود، در دسامبر 2014 اعلام کرد که احتمال کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری را مدنظر قرار داده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  توهین بی سابقه وهابیون به مردم ایران! + عکس! AMINI 12 6,247 ۱/بهمن/۹۱ ۱:۵۲
آخرین ارسال: وحید110

پرش در بین بخشها:


بالا