کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احتمال لغو امتیاز نشریه «یالثارات»
۱۵:۵۳, ۸/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۴ ۱:۰۷ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نقل از صراط نیوز:
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از احتمال لغو امتیاز نشریه «یالثارات» به دلیل تکرار تخلف خبرداد.

علی جنتی در بدو ورود به فرودگاه بندر‌عباس در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری در ارتباط با توهین نشریه یالثارت وابسته به انصار حزب‌الله به معاون امور زنان رییس جمهورگفت: این نشریه پیش از این سه بار تخلف داشته و تذکر گرفته و قرار بود در صورت تکرار تخلف، لغو امتیاز شود.

به گزارش ایلنا، یالثارات به مدیر مسئولی و سردبیری عبدالحمید محتشم در آخرین شماره خود نوشته بود:«از دیدگاه لیبرالی رئیس‌جمهور فعلی، قبیح‌ترین و نارواترین کار آن است که عده‌ای امر به معروف را علیه زنان لاابالی و بی‌حیا و بی‌حجاب به کار گیرند و حرف ثابت او همان است که اخیرا آن زن فمینیست عضو ارشد تشکیلات برانداز و منحل‌شده مشارکت ابراز داشت: دولت با برخورد با زنان (ولو با عریانی کامل آشکار شوند) مخالف است. البته این زن کذایی در ادعای خود صادق است و مگر آن زن مفلوک، همپالگی سابق همین شخص نبود که شب‌هنگام لخت و عریان در محله‌های لندن ظاهر شد و مورد تجاوز سه تن از اوباش انگلیسی قرار گرفت و هم‌اینک روحانی، همپالگی همان «بدتر از فاحشه معروفه در دنیا» را می‌خواهد بر گردن زنان ما مسلط کند به نام خانم معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده!»
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف
۲۳:۴۷, ۸/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۹۴ ۰:۰۸ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #2

ای بابا دوباره تایپ کنم ؟! عمراًConfused

این یالثارت هم دیگه بعضی وقتا واقعا گندشو در میاره آخه یکی نیست بگه ....
این وسط مسطا هم یکی بیاد به سرکار علیه مولاوردی بگه اینهمه چریدی کو دنبه ات (ضرب المثل بودا الکی شلوغش نکنند بعضی) پس کو زن اجتماعی کو زن مدنی کو فرهنگ اسلامی و رشد چشمگیری که فرموده بودید .

دقت کردید این دولت چقدر قهرمان تحویل داده البته این یکو شاید یالثارات تحمیل کرده ؛ نه چیزه منظورم تحویل بود خلاصه قهرمان زیاد داریم
واکنش مولاوردی به اهانت نشریه یا لثارات

آقا بسته پیشنهادی من اینکه این قهرمانان لِوِل 10 رو صادر کنیم بجاش دوبرابر مدیر لِوِل5 وارد کنیم EyeglassesIdea

میگن آدمی که داره غرق میشه از ریسمون سیاه و سفید می ترسه
فکر کنم نشستن آمارا رو دیدن که جمعیت اناث ممکلت بیشتر از جماعت مذکر هست گفتن شاید برای جدایی از اصلاحات بشه روش حساب کرد .(شوخی کردم با هوش تر از این حرفا هستن)

مساله زنان یکی از سیاسی‌ترین مسائل مربوط به جوامع مختلف است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Silence
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]