|
ربا در آرم موسسات مالی (کمک جهت ساخت کار گرافیکی)
|
|
۲:۰۰, ۳/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۴ ۰:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و شب بخیر
مطلب این تاپیک تا حدودی تکراریه حالا چی هست؟ بعضی چیزا انقدر گستاخانس که افراد نمیتونن باور کنن که مگه میشه چنین اتفاقی هم بیفته ولیک! ..... قبلا حتما این مورد رو دیدید در سایت ها من در مورد دونه دونه آرم ها بحث نمیکنم ولی در اکثر آرم ها چنین چیزی رو خواهید دید (لیست تمامی این بانک ها و موسسات رو ببینید) یک دایره یا مربع (به عنوان نقطه ربا) و دو شکل یا ضریب دو از این اشکال که ر با رو درست کنن قضاوتش با وجدان افراد رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون یه مورد جدیدی بودش که برام جالب بود سازمان اقتصاد اسلامی ایران!!! خودتون برید آرمش رو ببینید http://seei.ir/ ![]() چیزی که برام جالب بود اینه که من فکر می کردم این پدیده جدیدیه در ابتدا ساختمان سازمان اقتصاد اسلامی ایران!!! در خیابان سپهبد قرنی رو دیدم برای اولین بار و تصور کردم سازمان جدیدیست!!! ولی چند ماه بعد در خیابان فردوسی در حال حرکت بودم که در یکی از بن بست ها ساختمانی قدیمی از این سازمان رو دیدم نوشته بود تاسیس 1358!!!! .. . . (در این بانک ها بانک سامان قبلا آرمش همینطور بود ولی عوض کرد) حالا از گرافیست ها یا انیمشین سازها میخوام اگر تواناییش رو دارید یه طرح روشنگرانه بزنید برای آگاهی مردم این افراد که اقتصاد ایران رو آلوده کردن از فرعون بدترند توجه!!!!!!!!!!!!!!!!! کار ما با تغییر آرم برطرف نمیشه مهم اینه که ساختار بانک ها عوض بشن ولی در قدم اول چنین گستاخی باید برطرف بشه ========= یه مطلب دیگه جنبش ممناعت از جنگ با خدا (reba.ir) امسال قصد داشت تا با پخش تراکت و نصب بنر پیام خودش رو برسونه ولی متاسفانه توسط مامورین ماجراجو و جاهل امنیتی بازداشت شدند . دقیقا همین حرکت در زمان آبلیسک سوزی روز قدس سال گذشته رخ داد. انسان نهایتا چقدر عمر میکنه؟ ولی جواب دادن سخته ... این رو نوشتم که اگر کاسه لیس یا کاسه لیسانی قصد خبررسانی به اربابانشون رو دارن حجت باهاشون تموم بشه ... پسر وقاص هم به گندمش نرسید چه برسه به .... (خودشون فهمیدن) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۶, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یکی از عمده ترین دلایل رکود اقتصادی در ایران بانکهاست چون طوری عمل کردن که پول جامعه رو پولی که باید در چرخه تولید و در کسب و کار باشه رو از مردم با پرداخت وام و دریافت سودهای فضایی کشیدن بیرون و در مالکیت خودشون در اوردن
اگر دوستان خواستند توی یه تاپیک کل فعالیت بانکی و علت رکود ایران البته از جنبه بانکیش رو توی یه تاپیک عنوان میکنم اما من صحبت آقا مکارم رو دارم که این سودهای بانکی رو ربا و حرام اعلام کرده |
|||
|
۰:۱۸, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۴ ۰:۰۶)saeed125 نوشته است: یکی از عمده ترین دلایل رکود اقتصادی در ایران بانکهاست چون طوری عمل کردن که پول جامعه رو پولی که باید در چرخه تولید و در کسب و کار باشه رو از مردم با پرداخت وام و دریافت سودهای فضایی کشیدن بیرون و در مالکیت خودشون در اوردن منبعتونم بیارید |
|||
|
۱۴:۳۹, ۳۰/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۴ ۱۴:۴۶ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۴ ۰:۰۶)saeed125 نوشته است: اما من صحبت آقا مکارم رو دارم که این سودهای بانکی رو ربا و حرام اعلام کردهاز طریق ایمیل استفتاء کردم سوال: نقل قول:خواهشمند است بفرمایید سود دریافتی ازصندوق های سرمایه گذاری تحت حمایت بانک های خصوصی یا دولتی شرعی و حلال است یا خیرجواب: نقل قول:بانکها و مؤسسات دولتى از نظر معظم له اموالشان مجهول المالک است و تصرف در آن با اجازه حاکم شرع جايز است بنا بر اين در فرضى که سپرده گذار شرط سود نکند اگر سودى به او داده شود ، ايشان اجازه مى دهند که آن سود مجهول المالک را تملک کنند مشروط بر اين که نصف سود را به فقراى متدين صدقه بدهند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Header.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8214581500/Header.jpg)