کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تفسیر شما از این جمله رهبر در مورد انتخابات
۲۱:۵۳, ۱/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۴ ۲۱:۵۴ توسط Muhammad-Ali.)
شماره ارسال: #1

سلام بچه ها Smile نظرتان راجب این جمله چیه؟
"
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر با اشاره به این سخنان خود که گفته بودند «حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند» خاطرنشان کردند: این سخن به معنای آن نیست که بخواهند کسانی که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند.
"
منبع

پس رای گیری برای چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، فاطمه خانم

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۰, ۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #11

این جمله تو سایتش بود:
«حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند»
ولی تو سخنرانیش میگه:
". . . اون کسانی که حتی نظام رو قبول ندارن بیان در انتخابات شرکت کنند، رأی بدن، اما نه اینکه کسی که نظام رو قبول نداره، اون رو بخوان بفرستن مجلس . . . "

این چجوری میشه Huh
۱۶:۱۷, ۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۴ ۱۶:۵۲ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲/بهمن/۹۴ ۱۵:۵۴)پارمیس نوشته است:  آقای انتصار گیریم که همه به این نتیجه رسیدن که حکومت خدا بر مردم بهترین نوع حکومت هست که خب واقعا هم اگه بشه اجراش کرد بهترینه ولی وقتی نه ما بین خودمون معصوم داریم نه خدا رو داریم که مستقیم بهمون وحی کنه نه ائمه داریم اونوقت چطور باید حکومت خدا بر مردم رو در زمان فعلی اجرا کنیم؟؟؟؟
درست میفرمایید
حکومت خدا بر مردم فقط به وسیله خلیفه ی خدا روی زمین اجرا میشه

خب من زیاد توضیح ندادم ،
اما اینکه گفتم مردم باید به این نتیجه برسند که فقط حکومت خدا بر مردم بدون اشکال هست
از کجا باید به این نتیجه برسند؟!
از اونجایی میتونیم به این نتیجه برسیم که به حکومت های بشری از قدیم تا به الان توجه کنیم
همه جور حکومتی داشتیم از کمونیستی گرفته تا دموکراسی و پادشاهی و ... یعنی انسان ها با هر نوع تفکری که داشتن تا حالا حکومت کردن اما میبینیم که هیچکدوم موفق نبودن

خب وقتی میبینیم هیچکس نتونسته نظامی تشکیل بده که همه راضی کنه ، عدالت و انصاف رو رعایت کنه و ... ، باید به این نتیجه برسیم که کسی که ما رو خلق کرده تنها کسی است که میتونه انسان رو به سعادت برسونه

حالا وقتی همه به این نتیجه رسیدن ، خدا هم خلیفه ی خودش رو میفرسته
چرا فکر میکنیم که چنین چیزی امکان نداره؟! یا مثلا دور از دسترسه؟! (من اینطور برداشت کردم از صحبت های شما)
خدا بنده هاشو دوست داره

الان نگاه کنیم تو همه ی حکومت هایی که ادعای دموکراسی دارن هیچوقت صد درصد مردم شرکت نمیکنن در انتخابات پس نشون میده که به حکومت هاشون قناعت ندارن

=======

این هم الان دیدم

«من توصیه‌ی اوّل و اهمّم حضور در پای صندوقهای رأی است؛ این از همه چیز مهم‌تر است برای کشور. ممکن است بعضیها - حالا به هر دلیلی - نخواهند از نظام جمهوری اسلامی حمایت بکنند امّا از کشورشان که میخواهند حمایت کنند، آنها هم باید بیایند پای صندوق رأی. همه باید بیایند.»
منبع

(۲/بهمن/۹۴ ۱۶:۰۰)Muhammad-Ali نوشته است:  این جمله تو سایتش بود:
«حتی کسانی هم که با نظام مسئله دارند در انتخابات شرکت کنند»
ولی تو سخنرانیش میگه:
". . . اون کسانی که حتی نظام رو قبول ندارن بیان در انتخابات شرکت کنند، رأی بدن، اما نه اینکه کسی که نظام رو قبول نداره، اون رو بخوان بفرستن مجلس . . . "

این چجوری میشه Huh

صفحه قبل توضیح دادیما !!

اون جمله ای که بالا از رهبری نقل کردم ، جواب شماست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، قلب ، Muhammad-Ali
۱۶:۱۱, ۵/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #13

(۲/بهمن/۹۴ ۱۶:۱۷)انتصـار نوشته است:  صفحه قبل توضیح دادیما !!
اون جمله ای که بالا از رهبری نقل کردم ، جواب شماست

ببخشید دیر جواب میدم. چطور باید به کسی که قبولش نداریم رای بدیم؟ این تحمیل نیست؟ این جمله رو از منظر کسی ببینید که میخواد آمریکا بیاد حمله کنه به ایران و شر حکومت اسلامی رو از سرش کم کنه. با این جمله اینا جریح تر نمیشن؟
۱۶:۵۷, ۵/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۴ ۱۷:۰۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۵/بهمن/۹۴ ۱۶:۱۱)Muhammad-Ali نوشته است:  ببخشید دیر جواب میدم. چطور باید به کسی که قبولش نداریم رای بدیم؟ این تحمیل نیست؟ این جمله رو از منظر کسی ببینید که میخواد آمریکا بیاد حمله کنه به ایران و شر حکومت اسلامی رو از سرش کم کنه. با این جمله اینا جریح تر نمیشن؟
سلام

برادر من همچين کسایی که می گيد گفتن یا نگفتن هیچ فرقی براشون نداره و مخاطب حرف رهبری هم نيستن

مخاطب حرف رهبری کسانی هستند که حرف رهبر بهشون میرسه و ارزشهای انسانی و اسلامی براشون مهم است

کسانی که به واسطه فساد دیگر آن فطرت خداجو را ندارند و حرف حق و باطل برایشان یکی است مصداق صحبت های رهبری نیستند

کسانی که فکر می کنند با حمله آمریکا به ایران چیزی به دست می آورند حتی آزاد انديش هم نیستند

مخاطب صحبت های رهبری کسانی هستند که لااقل آزاد انديش باشند و استکبار جهانی را می شناسند

کسانی که دایم به بهانه های مختلف سعی در تمسخر کشور خود دارند و از ضعف کشور و مردم و مسئولان آن خوشحال می شوند مخاطب کلام رهبری نیستند

در ضمن تقطیع کردن هر سخنرانی از هر فردی باعت میشود مفاهیم تغییر کنند

برای درک هر سخنرانی باید همه آن را توجه کرد و منظور سخنران را فهمید

آیه قرآن را هم با توجه به آیات و احاديث دیگر تفسیر می کنند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، Muhammad-Ali
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]