کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هنر جعل در کاشیکاری ابنیه موجود در ایران!
۹:۴۱, ۳۰/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۴ ۹:۴۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
مطلبش قدیمیه ولی جای تامل داره:

چندی است که ایران به مرکزیت بازسازی ابنیه زیارتی شیعیان کشور های تبدیل شده است. اکثر هیئت ها و تیم های بازسازی در شهر های مرکزی ایران واقع هستند.می توان به شهر های اصفهان ، کاشان ، نیشابور ، سمنان و ... اشاره نمود. جمعیت غالب این شهرها یهودیان و ارامنه هستند.
[تصویر: emam_hosein_.jpg][تصویر: DSCN0657_.jpg]
[تصویر: emam_hosein_.jpg]
[تصویر: 1425720_10151974794137243_1037699201_n.jpg]
آنها در ساخت و سازهای مختلف از فرهنگ خود بهرده می گیرند و این سنگ قبر و پنجره کلیسایی و طرح اطراف آن ضریح مربوط به ارامنه ایران می باشد و اصلا ربطی به مسلمین ندارد. آن سنگ قبر از جنس مرمر مربوط به حیاط موزه آذربایجان تبریز است
.

[تصویر: susa_daniel.jpg]
مقبره دانیال از بزرگان یهود در شوش
برای این تصویر توضیحی نمی نویسم چون بسار روشن و گویاست ولی باز عده ای خود را به ندیدن و نشنیدن می زنند. قرآن بسیار زیبا می فرماید:
خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِیمٌ ﴿7﴾ بقره
[تصویر: Esther_043.jpg]
مقبره استر و مردخای به روایت تورات عهد عتیق. همدان
[تصویر: DSCN0614.jpg]
سنگ قبری در حیاط موزه آذربایجان
[تصویر: 232323232_fp543_6_nu_464_89_734_WSNRCG_3...nu0mrj.jpg]
مقبره شیخ صفی، اردبیل
[تصویر: 71817_.jpg]
مقبره قیدار از بزرگان یهود ، زنجان
به هر گوشه ای که می نگریم می توانیم ردی از فتنه های موجود در جوامع مسلمین را بیابیم که در همه آنها می توان دستان کنیسه و کلیسا را باز دید.اینکه یهودیان و ارامنه را در مراسم عزاداری محرم این چنین فعال می بینیم شاید گفته های بالا توضیحات خوبی برای اهل حقیقت باشد. می توان برای توضیح بیشتر این مسئله تصاویر زیادی را آورد ولی همین مقدار را کافی می بینم چون آنهایی که تصمیم به حرکت به سوی حقیقت گرفته اند نیازی به توضیحات بیشتر را ندارند و خود ادامه قضیه را دنبال می کنند.
برگرفته از وبلاگ کنکاش در تاریخ
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۹:۳۰, ۳۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
لابد استاد گرانقدری مثل استاد فرشچیان هم جزو مسیحیان و یهودیان هستند؟!! طراحی ضریح امام رضا(علیه السلام) و امام حسین (علیه السلام) کار ایشون بوده
نقل قول:اکثر هیئت ها و تیم های بازسازی در شهر های مرکزی ایران واقع هستند.می توان به شهر های اصفهان ، کاشان ، نیشابور ، سمنان و ... اشاره نمود. جمعیت غالب این شهرها یهودیان و ارامنه هستند
ضمنا ، اکثریت یهودیان و مسیحیان ایران توی این شهر ها هستند؟ یا اکثریت هنرمندان معماری ایران؟؟

بنده به شخصه کسی هستم که گاهی اوقات انگ توهم توطئه بهم میزنن و البته قبول ندارم.اما ایندفعه فکر میکنم دیگه وواقعا توهم توطئست ، مخصوصا با این اسنادی که شما آوردین!!
چون من حقیقتا ارتباط خاص و چندانی بین تصاویری که شما آوردید و بناهای مذهبی خودمون نمیبینم.همون یه ذره شباهتی هم که میبینم بیشتر بر میگرده به ایرانی بودنش ، تا به دین طراحان .از جمله طرحهای اسلیمی یا مشبک

اون مقبره ی "دانیال از بزرگان یهود در شوش" که بالاش پرچم یا حسین (علیه السلام)هستش!! شما از کجا میدونید طراحش یهودی بوده؟!

نقل قول:اینکه یهودیان و ارامنه را در مراسم عزاداری محرم این چنین فعال می بینیم شاید گفته های بالا توضیحات خوبی برای اهل حقیقت باشد.
توضیحات خوب؟ کو؟ کجا؟
وجدانا هرچی فشار آوردم به خودم نتونستم اینو جایی از دلم بذارم. الان مثلا بریم به برادران مسیحی بگیم آقا شما حق نداری برا امام حسین عزاداری کنی؟ یا چی مثلا؟
بعد اونوقت یکی نیست بیاد به شما بگه که شما چکاره ی امام حسین(علیه السلام) هستید که فرد دیگه رو از عزارداری منع میکنید؟ یا بهشون انگ توطئه میزنید؟

و در آخر باید عرض کنم این مطلب بیشتر توهین محسوب میشه تا روشنگرانه.توهین به هنر ایران
مگر اینکه "واقعا" یک سند خاص رو بشه ، که اگه میخواست بشه ، تا حالا میشد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، A.E ، عبدالرحمن ، fafa* ، سعید714
۱۹:۴۴, ۳۰/دی/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:می توان به شهر های اصفهان ، کاشان ، نیشابور ، سمنان و ... اشاره نمود. جمعیت غالب این شهرها یهودیان و ارامنه هستند.

مثل اینکه شما توی چند قرن قبل زنگی می کنید؟!
یعنی الان شما واقعا فکر می کنید که اهالی این شهر ها یهودی ان؟! Huh

--------------------------------------------------------

همه ی تصاویری که آوردید مربوط به مکان های ایرانی هست و از اونجایی که دو فرهنگ کنار هم زندگی می کردن شبیه بودن یه سری علائمشون بهم کاملا طبیعیه.
البته توی همین تصاویر هم شباهت زیادی دیده نمیشه و بیشتر میشه به یه توهم اشاره کرد

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، عبدالرحمن ، fafa*
۲۲:۳۰, ۳۰/دی/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۴ ۲۲:۳۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #4
آواتار
راستی یادت رفت یچیز مهم رو

همشون در و دیوار و پنجره هم دارن

ضمناً همه اینا مذهبن بصورت کلی

توقع داری فرق کنن؟

و در ضمن

یه دانشجوی هنر اگر ارسالتو بخونه میخنده چون چیزی از نگاشت نمیدونی

ممنون که اپدیت مون کردی

خطابم به نویسنده مطلب بود

نقل قول:مقبره دانیال از بزرگان یهود در شوش

پیامبر بنی اسرائیل

یهود چکارس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، sarallah ، فدايي ولايت
۰:۰۵, ۱/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۴ ۶:۲۱ توسط Silence.)
شماره ارسال: #5
آواتار
بله منم به نویسنده این اعتراض هارو کردم ولی بحثی که این وسط هست اینکه آیا ما تا قبل از چند ده اخیر همچین معماری در امام زاده ها واماکن متبرکه داشتیم؟؟؟من چنتا امام زاده که قدمتشون زیاد هم هست تو استان مازندارن برسی کردم مقبره همه اینها بصورت مکعبی و نرده ای با چوب بودن ولی بعدها به این صورت مجلل دراومدن ...
آیا این روش ساخت مقبره که استاد فرشچیان اجرا می کنه زایده ذهن خلاق خوشونه بوده یا بالاخره از جایی الگو گرفتن؟؟
۲:۲۸, ۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۴ ۲:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱/بهمن/۹۴ ۰:۰۵)Silence نوشته است:  بله منم به نویسنده این اعتراض هارو کردم ولی بحثی که این وسط هست اینکه آیا ما تا قبل از چند ده اخیر همچین معماری در امام زاده ها واماکن متبرکه داشتیم؟؟؟من چنتا امام زاده که قدمتشون زیاد هم هست تو استان مازندارن برسی کردم مقبره همه اینها بصورت مکعبی و نرده ای با چوب بودن ولی بعدها به این صورت مجلل دراومدن ...
آیا این روش ساخت مقبره که استاد فرشچیان اجرا می کنه زایده ذهن خلاق خوشونه بوده یا بالاخره از جایی الگو گرفتن؟؟
این شمال ایران چه خبره خدا میدونه... اهل فن منظورمو میدونن

اول اینکه خود استاد فرشچیان باید بیاد جواب بده چون ما که تو دلش نیستیم

اما فرض کن دقیقا از یه کلیسا کپی کرده

موقعی میتونه مورد عتاب ما قرار بگیره که یه علامت الحادی استفاده کرده باشه

]شما هرگز نمیتونی ثابت کنی این نقش از اول در مثلا فلان کلیسا ثبت شده

یچیزیه که از قبل بوده

کلیسا هم محل پرستش خدا بوده و هست

مردم ناحیه ایران هم که واقعا مذهبی بودن پس تناقضی نیس تازه هم پوشانی فرهنگی هم دارن

تشخیص داده خوشگله گذاشتش برای ضریح آقای خوشگل

ببخشید یکم رک میگم

البته خطابم به اون اصل کاریه

با این چیزا دل کسی نسبت به دم و دستگاه اهل بیت کدر نمیشه

من حیث المجموع

اولش ساده بودن ضریح ها

بعد هنر هم توش دخیل شد

پرداخت چنین فلزی قبلا به این آسانی نبوده

ضمناً ارادت به اهل بیت در دوران معاصر زیادتر شده با از بین رفتن برخی حکومت های....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سعید714 ، fafa* ، sarallah ، فدايي ولايت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا