کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 1.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گزارش حمله معتمد‌آریا به مردم مظلوم کاشان!!!!
۰:۲۶, ۱۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۴ ۰:۲۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام.
حتما در جریان اتفاقاتی که در کاشان به دلیل حضور خانم معتمد آریا افتاد هستید....

متن زیر نگاهی طنز آمیز به اتهامات تاسف باری هست که به خانم معتمد آریا نسبت داده شد:

حتما تا امروز در جریان حوادثی که پیرامون جلسه نقد فیلم «یحیی سکوت نکرد» قرار گرفته‌اید. بازیگری ممنوع‌التصویر به نام ف.ا.ط.م.ه/ م.ع.ت.م.د.آ.ر.ی.ا (که مشخصا قصد نام بردن از وی را نداریم) به بهانه شرکت در جلسه بررسی فیلم «یحیی سکوت نکرد» وارد شهر کاشان می‌شود و به راحتی دل مردم و مسئولین این شهر را خون می‌کند. با این که یکی از مسئولین دولتی قبل از حضور او می‌گوید «اجازه برگزاری مجالس لهو و لعب را نمی‌دهیم». باز هم این مجلس لهو و لعب برگزار می‌شود و مردم و مسئولین را دچار خونریزی داخلی می‌کند. بنا بر گفته‌های یک شاهد عینی و دلسوز این بازیگر به محض ورود به شهر از خود اشعه‌ای ساطع کرد که در همان لحظه هشت نفر تبدیل به پودر بچه شدند. سپس با عزمی راسخ به سمت محل برگزاری مجلس لهو و لعب حرکت کرد و ایستادگی مردم هم نتوانست جلوی او را بگیرد. پوشش این بازیگر به نحوی بود که چند خانواده مجبور به مهاجرت از کاشان شدند و یک پیرمرد نیز از دنیا رفت. جالب اینجاست که معتمد‌آریا و ابراهیم‌پور (کارگردان فیلم یحیی سکوت نکرد) وقتی با این پرسش مردم مواجه می شدند که چرا اصرار به برگزاری این نشست دارید؟ می‌گفتند ما ماموریت داریم با ایجاد نشست‌های لهو و لعب در پوشش نقد فیلم‌های به ظاهر مجوزدار بنیان خانواده مردم را به باد دهیم.
این دو وقتی با مقاومت مردم برای جلوگیری از برگزاری جلسه روبرو شدند سعی کردند با فحاشی و حملات فیزیکی وارد سالن شوند و موفق هم شدند. متاسفانه در میان غفلت مقامات دولتی در کاشان این مجلس لهو و لعب برگزار شد. صحنه‌هایی که در این مجلس مشاهده می‌شد دل هر انسان باوجدانی را به درد می آورد. در ابتدای مراسم شخصی به نام جیلو با ظاهری زننده اقدام به اجرای موسیقی دو صدایی با مردی بی‌مو به نام پیت.ب کرد. سپس بازیگر نقش اول مرد فیلم روی استیج آمد. از آنجایی که نام فیلم با موذی‌گری «یحیی سکوت نکرد گذاشته» شده حاضران در جلسه با زدن کف مرتب مکررا می‌گفتند یحیی باید برقصه و خواستار شکستن سکوت یحیی بودند. یحیی نیز با یک قر ریز پاسخ حاضران فاسد جلسه را داد و سپس به جایگاه خود بازگشت. در ادامه فاطمه معتمد‌آریا با ظاهری زننذه رو به ابراهیم‌پور می‌گوید کاااوه؟ ابراهیم‌پور می‌گوید جانم؟ بازیگر ممنوع‌التصویر می‌گوید: هوسِ رانی کردم. و ابراهیم‌پور به نزدیک‌ترین سوپر‌مارکت می‌رود و برای همه رانی می‌خرد و بدین ترتیب ادامه جلسه به هوس‌رانی می‌گذرد. در پایان این جلسه ساختار‌شکنانه الکسیس سانچز بازیکن تیم ملی شیلی به افتخار این فیلم اقدام به زدن رو‌پایی و لایی برای حضار کرد و هر چه هنجار دم دستش بود شکست. در نهایت ف.م.آ (شباهت مخفف نام این بازیگر به اف‌بی‌آی عجیب نیست؟) به همراه ابراهیم‌پور در حالی که ماموریت خود را با موفقیت به پایان رسانده بودند از سالن گریخته و با فحاشی و ضرب و شتم مردم مظلوم کاشان به تهران بازگشتند. باید دید واکنش وزارت ارشاد در مقابل این مجالس فاجعه‌بار چیست. آیا باز هم سکوت خواهند کرد؟

آیدین سیار سریع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1441361 ، قاتل مرگ ، A L I
۰:۳۸, ۱۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
دفعه بعد یکم بیشتر خلاقیت نشون بدید واقعا(با عرض معذرت)شررورر بود!

ان شالله هرچه زودتر نسل این تندروها منقرض بشه تا سوژه دست آدم های معلوم الحال ندن...

ولی بازی خانوم معتمد آریا رو خیلی دوست دارم،مخصوصا تو گیلانه....

به امید روزی که بفهمیم خون شهدا فقط برای حجاب ریخته نشده...و به امیدهوای پاک!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۴۰, ۱۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۴ ۰:۳۸)Silence نوشته است:  دفعه بعد یکم بیشتر خلاقیت نشون بدید واقعا(با عرض معذرت)شررورر بود!

خیلی ببخشید من ننوشتم که میگید خلاقیت به خرج بدم.
اسم نویسندش زیرش هست.
ضمنا خیلی هم قشنگ بود من که کلی خندیدم.
شما احتمالا در جریان ماجرا و اتفاقاتی که افتاده بوده نیستید که براتون جالب نبود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 1441361
۰:۴۸, ۱۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۴ ۰:۱۱ توسط Silence.)
شماره ارسال: #4
آواتار
منم خطابم به شما نبود....به نویسنده متن بود...آقای طنز نویس اصلاح طلب واقع در سایت وزین پارسینه!
درجریانم،باز یکی از انسان های خیلی ولایتمدار اسلام و مسلمین در خطر انحراف و انحاطاط دید و ندای وااسلاما سر داد و ...
کماکان (خطاب به نویسنده) عرض میکنم که متن فوق درمجموع چرت پرت بود!بازم معذرت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، قاتل مرگ ، میم.حسین.الف
۱:۴۴, ۱۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
به نظرم مشکل از معتمد اریا نیست (بعد از انتشار عکس های_غیرخصوصی_ ایشان لقب خانم حتما برازنده اش نیست)
این زن چند سال قبل گفته بود :
نقل قول:
در سال های بعد از انقلاب، پیدایش سبک جدیدی در فیلم‌‎سازی که با حذف سه عامل سکس، خشونت و شراب همراه بود، عملاً سینمای ایران را از مهم‌ترین وجوه جاذبه در سینما محروم کرد.
و البته رفتارهایش هم گواهی بر خط فکریش بود و است .
واضحه معتمدآریا هر چه که هم باشد ، حداقل منافق نیست !
ریشه ی نفاق جایی است که به امثال معتمداریا اجازه ی جولان میدهد ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، MohammadSadra
۷:۴۷, ۱۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۴ ۷:۵۹ توسط Silence.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۴ ۱:۴۴)عمار94 نوشته است:  به نظرم مشکل از معتمد اریا نیست (بعد از انتشار عکس های_غیرخصوصی_ ایشان لقب خانم حتما برازنده اش نیست)
این زن چند سال قبل گفته بود :

در سال های بعد از انقلاب، پیدایش سبک جدیدی در فیلم‌‎سازی که با حذف سه عامل سکس، خشونت و شراب همراه بود، عملاً سینمای ایران را از مهم‌ترین وجوه جاذبه در سینما محروم کرد.
سلام
البته صرف گفتن این حرف که مشکلی نداره و یک حقیقته...آقای رحیم پور ازغدی هم چند وقت پیش تو همایش افق نو این حرفو زده بود و گفته بود سینمای ایران داره با سه موتور خاموش حرکت میکنه،اما اگه بعدش خانوم معتمد آریا گفته باشه که اینکار باید در حال حاضر انجام بشه انوقت میشه انگشت اتهام به سمتش گرفت...درباره حجاب هم که هرچی بگیم تف سربالاست...
درضمن خوش رقصی ایشون و سایر بازیگران برای اصلاحات چیز جدیدی نیست،ولی دلیلی برای این طرز برخود عصر حجری با ایشون نیست...هرچی باشه ایشون در حرفه خودشون واقعا هنرمند هستند حالا هر طرز فکر سیاسی داشته باشه...

نقل قول:به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله عبدالنبی نمازی شامگاه دوشنبه در جلسه تفسیر قرآن کریم با ابراز تأسف شدید از حادثه شب گذشته در این شهرستان اظهار کرد: من همواره در طول سال‌های حضور در کاشان از مسئولان شهر و نظام حمایت کرده و می‌کنم و اگر جایی گلایه وجود داشته تذکر می‌دادم اما از طرح آن در اجتماعات، سخنرانی‌ها و خطبه‌های در قالب تذکرهای عمومی پرهیز می‌کردم ولی در روز گذشته واقعه تلخی در کاشان اتفاق افتاد که ذائقه حزب‌الهی‌ها را تلخ کرد و غصه خوردم که مگر در این شهر حساب و کتاب وجود ندارد

نقل قول:نمازی به اشاره تصمیمش مبنی بر اعلام عزای عمومی در روز جمعه در کاشان عنوان کرد: چنین اتفاقاتی در چنین شهری مصیبت بزرگی است در این شهر مذهبی کهنسال، با این همه سوابق روشن صلحا و متقین و برخوردار از مردم متدین و بهره‌مند از خانواده‌های شهدا چه جوابی خواهیم داشت.
۹:۱۸, ۱۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #7
آواتار
خانم معتمد آریا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عدالت
۱۶:۱۳, ۱۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۴ ۰:۲۶)پارمیس نوشته است:  
سلام.
حتما در جریان اتفاقاتی که در کاشان به دلیل حضور خانم معتمد آریا افتاد هستید....

متن زیر نگاهی طنز آمیز به اتهامات تاسف باری هست که به خانم معتمد آریا نسبت داده شد:

حتما تا امروز در جریان حوادثی که پیرامون جلسه نقد فیلم «یحیی سکوت نکرد» قرار گرفته‌اید. بازیگری ممنوع‌التصویر به نام ف.ا.ط.م.ه/ م.ع.ت.م.د.آ.ر.ی.ا (که مشخصا قصد نام بردن از وی را نداریم) به بهانه شرکت در جلسه بررسی فیلم «یحیی سکوت نکرد» وارد شهر کاشان می‌شود و به راحتی دل مردم و مسئولین این شهر را خون می‌کند. با این که یکی از مسئولین دولتی قبل از حضور او می‌گوید «اجازه برگزاری مجالس لهو و لعب را نمی‌دهیم». باز هم این مجلس لهو و لعب برگزار می‌شود و مردم و مسئولین را دچار خونریزی داخلی می‌کند. بنا بر گفته‌های یک شاهد عینی و دلسوز این بازیگر به محض ورود به شهر از خود اشعه‌ای ساطع کرد که در همان لحظه هشت نفر تبدیل به پودر بچه شدند. سپس با عزمی راسخ به سمت محل برگزاری مجلس لهو و لعب حرکت کرد و ایستادگی مردم هم نتوانست جلوی او را بگیرد. پوشش این بازیگر به نحوی بود که چند خانواده مجبور به مهاجرت از کاشان شدند و یک پیرمرد نیز از دنیا رفت. جالب اینجاست که معتمد‌آریا و ابراهیم‌پور (کارگردان فیلم یحیی سکوت نکرد) وقتی با این پرسش مردم مواجه می شدند که چرا اصرار به برگزاری این نشست دارید؟ می‌گفتند ما ماموریت داریم با ایجاد نشست‌های لهو و لعب در پوشش نقد فیلم‌های به ظاهر مجوزدار بنیان خانواده مردم را به باد دهیم.
این دو وقتی با مقاومت مردم برای جلوگیری از برگزاری جلسه روبرو شدند سعی کردند با فحاشی و حملات فیزیکی وارد سالن شوند و موفق هم شدند. متاسفانه در میان غفلت مقامات دولتی در کاشان این مجلس لهو و لعب برگزار شد. صحنه‌هایی که در این مجلس مشاهده می‌شد دل هر انسان باوجدانی را به درد می آورد. در ابتدای مراسم شخصی به نام جیلو با ظاهری زننده اقدام به اجرای موسیقی دو صدایی با مردی بی‌مو به نام پیت.ب کرد. سپس بازیگر نقش اول مرد فیلم روی استیج آمد. از آنجایی که نام فیلم با موذی‌گری «یحیی سکوت نکرد گذاشته» شده حاضران در جلسه با زدن کف مرتب مکررا می‌گفتند یحیی باید برقصه و خواستار شکستن سکوت یحیی بودند. یحیی نیز با یک قر ریز پاسخ حاضران فاسد جلسه را داد و سپس به جایگاه خود بازگشت. در ادامه فاطمه معتمد‌آریا با ظاهری زننذه رو به ابراهیم‌پور می‌گوید کاااوه؟ ابراهیم‌پور می‌گوید جانم؟ بازیگر ممنوع‌التصویر می‌گوید: هوسِ رانی کردم. و ابراهیم‌پور به نزدیک‌ترین سوپر‌مارکت می‌رود و برای همه رانی می‌خرد و بدین ترتیب ادامه جلسه به هوس‌رانی می‌گذرد. در پایان این جلسه ساختار‌شکنانه الکسیس سانچز بازیکن تیم ملی شیلی به افتخار این فیلم اقدام به زدن رو‌پایی و لایی برای حضار کرد و هر چه هنجار دم دستش بود شکست. در نهایت ف.م.آ (شباهت مخفف نام این بازیگر به اف‌بی‌آی عجیب نیست؟) به همراه ابراهیم‌پور در حالی که ماموریت خود را با موفقیت به پایان رسانده بودند از سالن گریخته و با فحاشی و ضرب و شتم مردم مظلوم کاشان به تهران بازگشتند. باید دید واکنش وزارت ارشاد در مقابل این مجالس فاجعه‌بار چیست. آیا باز هم سکوت خواهند کرد؟

آیدین سیار سریع
میشه چرایی و دلیل قرار دادن این متن در تالار رو بدونیم؟

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، A.E ، عبدالرحمن ، Hadith ، MohammadSadra ، fafa*
۱۷:۴۷, ۱۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام حق

سلام.دلیلش فقط یک چیز هست عقده ی بیش از حد نویسنده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، MohammadSadra ، ـــ
۱۷:۵۹, ۱۲/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۴ ۱۸:۰۱ توسط Silence.)
شماره ارسال: #10
آواتار
با اینکه متن بی مزه ای بود ولی
اعلام عزای عمومی تو شهر فقط بخاطر اومدن یک بازیگر زن عقده نیست؟؟؟؟؟؟

نقل قول:

امام جمعه کاشان با اشاره به دعوت از بازیگر زن گفت: همگان بدانند کاشان به دلیل جایگاهی که در تشیع و در طول تاریخ داشته تحمل برگزاری مجالس لهو و لعب را ندارد.
فاطمه معتمدآریا روز یکشنبه چهارم بهمن، برای شرکت در جلسه پرسش و پاسخ فیلم «یحیی سکوت نکرد» در سینمای شهر کاشان، به این شهر سفر کرده بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله عبدالنبی نمازی شامگاه دوشنبه در جلسه تفسیر قرآن کریم با ابراز تأسف شدید از حادثه شب گذشته در این شهرستان اظهار کرد: من همواره در طول سال‌های حضور در کاشان از مسئولان شهر و نظام حمایت کرده و می‌کنم و اگر جایی گلایه وجود داشته تذکر می‌دادم اما از طرح آن در اجتماعات، سخنرانی‌ها و خطبه‌های در قالب تذکرهای عمومی پرهیز می‌کردم ولی در روز گذشته واقعه تلخی در کاشان اتفاق افتاد که ذائقه حزب‌الهی‌ها را تلخ کرد و غصه خوردم که مگر در این شهر حساب و کتاب وجود ندارد.

وی با اشاره به دعوت از هنرپیشه زن به کاشان بیان کرد: چگونه یک نفر که سمتی هم ندارد در گوشه نهادی از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران درخواست اعزام هنرپیشه‌ای که - دارای وضعیت مناسبی نیست - به کاشان بدهد.

امام جمعه کاشان با تأکید براینکه پس از تذکر به ما اعلام شد که این حضور منتفی شده است، گفت: شنبه‌شب در شورای فرهنگ عمومی شهرستان کاشان با حضور مسئولان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادهای این شهرستان عنوان شد که این حضور منتفی است.
نمازی تصریح کرد: پس از این جریان دیروز عصر مطلع شدم که این خانم بازیگر به همراه گروه محافظ وارد کاشان شده است.

وی عنوان کرد: آنچنان وضعیت ظاهری وی بد بوده که گویا هنگام ورود وی به خیابان تمهیداتی فراهم می‌کنند تا کسی وی را با آن وضعیت نبیند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مشایعت این بازیگر زن توسط برخی افراد به داخل سالن خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی مسئولان نهادهای مسئول این توجیه را داشتند که چون ایشان مجوز دارد کسی مزاحم او نشود.

نمازی با اشاره به حضور برخی خانم‌های چادری که از قبل به مکان مراسم رفته بودند، یادآور شد: برخی مأموران کسانی که ظاهر اسلامی داشتند را از آنجا بیرون می‌کنند و حتی برخورد ناشایست با برخی بانوان محجبه صورت می‌گیرد حتی یکی از بانوان که مجبور به ترک سالن شده، آسیب دیده است.

وی در خصوص عدم شرکت در شورای اداری امروز شهرستان اضافه کرد: من در این شورا شرکت نکردم تا آنکه استاندار اصفهان بعد از جلسه به دفترم آمد. من از ایشان گلایه کردم و گفتم که این سرزمین با خون هزاران شهید استوار است و اما این چه کاری است که آقایان انجام داده‌اند.

امام جمعه کاشان با اشاره به مطالبه جدی از استاندار در مورد این حادثه تلخ تأکید کرد: حتماً این حادثه باید مورد رسیدگی قرار گیرد و مأموران دولتی که در این قضیه و در آسیب رساندن و ضرب و شتم دخالت داشتند باید تحویل دستگاه قضایی شده و بر طبق قانون به آنها برخورد شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر کسانی دیگر این رفتار را انجام می‌دادند زیاد توقعی نبود اما به هیچ عنوان دخالت کارمندان و مسئولان؛ این‌هایی که به برکت خون شهدا بر این میز و صندلی‌ها تکیه زده‌اند در این قضیه پذیرفته نیست که استاندار اصفهان در این خصوص به من قول داد.

نمازی به اشاره تصمیمش مبنی بر اعلام عزای عمومی در روز جمعه در کاشان عنوان کرد: چنین اتفاقاتی در چنین شهری مصیبت بزرگی است در این شهر مذهبی کهنسال، با این همه سوابق روشن صلحا و متقین و برخوردار از مردم متدین و بهره‌مند از خانواده‌های شهدا چه جوابی خواهیم داشت.

امام جمعه کاشان تأکید کرد:‌ به مسئولان شهرستان اعلام شد با جدیت و قوت وارد عمل شده و تمام افرادی که در اهانت به متدینین و خانم‌های محجبه نقش داشتند باید مجازات شوند.

وی تصریح کرد: همگان چه آنهایی که در تهران، اصفهان و چه در شهرستان (کاشان) هستند بدانند کاشان به دلیل جایگاهی که در تشیع در طول تاریخ داشته تحمل برگزاری مجالس لهو و لعب را ندارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، قاتل مرگ
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]