|
نگاه به زن 1
|
|
۵:۱۳, ۱۳/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۴ ۵:۳۵ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آقای مهدی سینا
این پست یکی از دوستان فیسبوکی است و مال من نیست ایشالا خودم نسبت به جمع آوری موارد تبعیض تا چند روز آینده اقدام میکنم [align=START]مخصوص دختران مدافع اسلام ?احادیث کوتاه از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)[/align][align=START]با پوزش از بانوان، صرفا جهت نشان دادن تفکر بدوی اسلام[/align][align=START]در باره زنان از خدا بترسید که آنها پیش شما اسیرند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 46[/align][align=START]بهترین زنان آن است که رویش خوبتر و مهرش کمتر است » نهج الفصاحه حدیث شماره 356[/align][align=START]ِ از دنیا بترسید و از زنان بپرهیزید زیرا شیطان نگران و در کمین است و هیچ یک از دامهاى وى براى صید پرهیزکاران مانند زنان مورد اطمینان نیست. » نهج الفصاحه حدیث شماره 51[/align][align=START]محکمترین سلاح شیطان زنانند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 970[/align][align=START]از بى لباسى براى نگهدارى زنان کمک جوئید زیرا زن وقتى لباس فراوان و زینت کامل دارد مایل به بیرون رفتن است. » نهج الفصاحه حدیث شماره 282[/align][align=START]از گفتگو با زنان بپرهیزید که هر وقت مردى با زنى خلوت کند، قصد او میکند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1004[/align][align=START]زنان را بى لباس بگذارید تا در خانه بمانند.» نهج الفصاحه حدیث شماره 343[/align][align=START]هر زنى که بدون اجازه شوهر از خانه خود بیرون رود مورد خشم خداست تا بخانه بر گردد» نهج الفصاحه حدیث شماره 1020[/align][align=START]حضرت محمد: من زنى را که از خانه خود دامن کشان براى شکایت از شوهرش بیرون شود دشمن دارم. »نهج الفصاحه حدیث شماره 965[/align][align=START]از هیچ فتنه اى که خطرناکتر از زن و شراب باشد بر امت خویش بیم ندارم. » نهج الفصاحه حدیث شماره 2611[/align][align=START]اگر زنى خود را معطر کند و بر مردمى بگذرد که بوى او را دریابند زناکار است. » نهج الفصاحه حدیث شماره 177[/align][align=START]وقتى زنى براى کسى جز شوهر خود بوى خوش بکار برد مایه آتش و عار است. » نهج الفصاحه حدیث شماره 188[/align][align=START]هر چشمى زناکار است و زن وقتى خشبو شود و بر انجمنى بگذرد زناکار است. » نهج الفصاحه حدیث شماره 2157[/align][align=START]از همه زنان پربرکت تر آنست که خرجش کمتر باشد. » نهج الفصاحه حدیث شماره 357[/align][align=START]وقتى زنى بشوهر خود گوید از تو خیرى ندیدم اعمال نیکش بى اثر مى شود. » نهج الفصاحه حدیث شماره 226[/align][align=START]گروهى که زمام کار خویش بزنى سپارند هرگز رستگار نشوند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 2294[/align][align=START]گروهى که زمامدارشان زن است رستگارى نه بینند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 2551[/align][align=START]وقتى زنى دور از بستر شوهر خود شب را بروز آورد فرشتگان تا صبح او را لعنت کنند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 187[/align][align=START]جوانى شعبه اى از دیوانگى است و زنان دام شیطانند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1792[/align][align=START]خطرناکترین دشمن تو همسر تو است که با تو همخوابه است و مملوک تو. » نهج الفصاحه حدیث شماره 339[/align][align=START]در بهشت نگریستم و دیدم که بیشتر مردم آن فقیرانند و در جهنم نگریستم و دیدم که بیشتر مردم آن زنانند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 331[/align][align=START]کمترین ساکنان بهشت زنانند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 603[/align][align=START]هر زنى که بمیرد و شوهرش از او خشنود باشد ببهشت میرود. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1022[/align][align=START]بدترین زنان شما آرایش کنان و متکبرانند و آنان منافقانند و از آنها جز به اندازه کلاغى که خط سفید بگردن دارد به بهشت نمیروند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1535[/align][align=START]اگر زن نبود مرد ببهشت میرفت. » نهج الفصاحه حدیث شماره 2358[/align][align=START]اگر زنان نبودند خدا چنان که شایسته پرستش اوست پرستیده میشد. » نهج الفصاحه حدیث شماره 2361[/align][align=START]واى بر زنان از دو چیز رنگین طلا و جامه زیبا. » نهج الفصاحه حدیث شماره 3190[/align][align=START]زنان دامهاى شیطانند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 3153[/align][align=START]هر زنى که بدون جهت از شوهر خود طلاق خواهد بوى بهشت بر او حرام است. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1021[/align][align=START]حق شوهر بر زن آنست که بدون اجازه او جز روزه واجب نگیرد و اگر گرفت گناهکار است نپذیرند و بدون اجازه او چیزى از مال او بکسان ندهد اگر داد ثوابش از شوهر و گناه از زن است و از خانه او بى اجازه اش بیرون نرود و اگر رفت خداوند و فرشتگان غضب او را لعنت کنند تا توبه کند یا باز گردد اگر چه شوهرش ستمگر باشد. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1388[/align][align=START]حق شوهر بر زن آنست که از بستر وى دورى نگیرد، و قسم او را انجام دهد و فرمانش را اطاعت کند و بى اجازه او بیرون نرود و کسى را که دوست ندارد بخانه او نیاورد. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1389[/align][align=START]خدا مماطله گر را لعنت کند یعنى زنى که شوهرش ببسترش خواند و گوید: «کمى بعد»تا خوابش ببرد. » نهج الفصاحه حدیث شماره 2237[/align][align=START]زنانى که بى حضور شاهد شوهر میکنند زنا کارند. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1112[/align][align=START]براى نطفه هاى خود جاى مناسب انتخاب کنید و از سیاهان بپرهیزید که سیاهى رنگ زشتى است. » نهج الفصاحه حدیث شماره 1133[/align][align=START]زن بنده مایه اصلاح خانه است و زن آزاد موجب فساد خانه است. » نهج الفصاحه حدیث شماره 14[/align] این دوست ما فقط احادیث پیامبر در این زمینه را جمع آوری کرده قابل توجه اینکه اسلام روشنفکر موارد گفته شده را در زمان فعلی منسوخ میداند اما اسلام تاریخی قائل به دوام این موارد است البته بخشی از احادیث به نظز من مشکلی ندارند و نرمال هستند |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۶, ۱۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بیداری اندیشه
شما تسلیمی؟ بابت چی؟ مگه خلاف گفتی ؟ ![]() (۱۴/بهمن/۹۴ ۱۵:۵۸)دوست حقیقت نوشته است: من تسلیمم (۱۳/بهمن/۹۴ ۵:۱۳)دوست حقیقت نوشته است: آقای مهدی سیناتناقض در دو پست رو مشاهده کنید و صغری و کبری و نتیجه = این پست یکی از دوستان فیسبوکی است + گفتم که این پست در یک گروه ضد اسلامی بود = دوست جناب دوست حقیقت یک شخصی هست در یک گروه ضد اسلامی . ( میشه اینطوری هم گفت که ایشون هم مثل دوستشون هستن مطالبی که بوده از همین دسته بوده ) (۱۴/بهمن/۹۴ ۱۵:۵۸)دوست حقیقت نوشته است: اما ویکی شیعه بر ضد کتاب موضع گیری نکردهشما بازم از روی جهل حرف زددی ؟ ![]() منبع شما مگه سایت ویکی شیعه هست؟ دینت رو از ویکی شیعه میگیری ؟ البته اگه شیعه باشی / ![]() (۱۴/بهمن/۹۴ ۱۵:۵۸)دوست حقیقت نوشته است: بهتر است به تاپیک نگاه به زن 2 نگاهی بیندازیدشوما کلا فرض رو بزار کنار و هرچی بود تموم شد . گفتنی ها رو باید میگفتی که گفتی و پاسخ گرفتی . خودت میگی تسلیم ولی بازم میخوای ادامه بدی؟ واقعا جالبه . ببین بیداری اندیشه بهت چی گفت : (۱۴/بهمن/۹۴ ۷:۱۹)بیداری اندیشه نوشته است: جناب دوست حقیقت شما که پست اخیر بنده رو خوندین و قرار بود دیگه تاپیک شبهه ایجاد نکنین. بنده رو مجبور نفرمایین از ابزارهای مدیریتی استفاده کنم. بخوان و عمل کن . دوستان التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |