کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
??ما اهل کوفه نیستیم؟؟??
۰:۲۸, ۱۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
??ما اهل کوفه نیستیم؟؟??

?تمام تاریخ شیعه، تا جایی که حکومت تنها نیاز به حکمت و درایت رهبر مسلمین داشته، همیشه مکر دشمنان و توطٸه منافقان راه به هیچ مقصدی نبرده، اما کار همیشه آنجا سخت شده، و فتنه آنجا بالا گرفته و به سربریدن حق منجر شده که امام مسلمین نیاز به بصیرت و یاری مردم پیدا کرده. آنجایی که مالک از یک قدمی خیمه معاویه برمیگردد، آنجایی که حسن بن علی با معاویه صلح می کند و آنجا که حسین بن علی، فریاد برمی آورد که: کسی نیست از حرم رسول الله دفاع کند؟

?حالا پس از گذشت 37 سال از انقلاب، در تمام فتنه های این سال ها پشتمان گرم بود به درایت رهبری و می گفتیم تا او هست دلمان قرص است که آسیبی به انقلاب نمی رسد، اما فتنه در راه، آن بزنگاهی است که قلب ولایت را نشانه گرفته اند، و دشمن به یک قدمی حریم ولایت رسیده، حال اینکه چگونه در میان غفلت ما به اینجا رسید بماند، مهم این است که در این فتنه تنها درایت رهبری به داد ما نمی رسد، اینجا محل امتحان و ابتلای ملتی است که سی و هفت سال فریاد زدند:" ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند."

▪علی تنهاست، و دشمن در یک قدمی فتح حرم. اگر بایستد و از خود دفاع کند، متهم به هزار تهمت می شود که قدرت طلب بود و دیکتاتور، نظارت بر خودش را نمی توانست بپذیرد و ...

?اینجا اما ما باید در مقابل حریمش به دفاع بایستیم، با سلاح بصیرتمان، با سلاح روشنگری...

?تا دیروز ما پشتمان به حضور او گرم بود، حالا او باید پشتش به حضور من و تو گرم باشد.

?بیدار باشیم، حتی به قدر پلک زدنی از مکر دشمن غافل نشویم.

?این نقطه از تاریخ، رسیده ایم به جایگاه هزینه دادن ما در راه دفاع از ولایت.

??بسم الله...
لطفا نشر دهید?
۱۷:۴۶, ۱۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

بصیرت در اين نوشته موج میزند

در پناه خداوند متعال پیروزیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، MEEAAD ، مهدی2012
۱۹:۵۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
[تصویر: 85857509951060070696.gif]

اشتباه تاریخی شیعیان

اشتباه بزرگ شیعیان در سال 60 و 61 هجری این نبود که در مقابل سپاه امام حسین ایستادند و اینکه در سپاه إبن زیاد و پسر سعدبن ابی وقاص حضور داشتند.
در تاریخ نیامده است که از شیعیان مشهور کسی در جنگ علیه امام حسین علیه السلام شرکت کرده باشد.

اما اما اما....

اشتباه بزرگ و غیرقابل جبران شیعیان این بود که نماینده امام را؛

به این دلیل که مگر مسلم ابن عقیل معصوم است که به همه دستوراتش عمل کنیم...
با این عنوان که تو دستور مستقیم جهاد و ایستادن در مقابل دشمن را نداری،
با این عنوان که او جوان است و تجربه ندارد،
با این عنوان که فقط امام معصوم می تواند حکم جهاد صادر کند،
با این عنوان که ما منتظر می مانیم تا امام معصوم بیاید و آنگاه برای او جان خواهیم داد. راست هم می گفتند،

جان می دادند اما قتلگاه عین الورده و توابین کجا !
و کربلا کجا...؟؟؟

با همین شبهات نماینده امام را تنها گذاشتند و شد آنچه می دانید...
و قرن هاست عبرت نگرفته ایم!

هنوز می گوییم مگر ولی فقیه معصوم است؟!
هنوز می گوییم می مانیم تا امام زمان.عج. بیاید و برایش جان خواهیم داد...

اهل کوفه نبودن یعنی:

تا وقتی حسین (علیه السلام)نیامده، مسلم ولی امر است.

[تصویر: brunnen_07.gif]
لبیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرج الشریف

[تصویر: dierenanimaties-00560.gif]
[تصویر: klgjyg.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، حسین14 ، MEEAAD ، بیداری اندیشه ، عدالت ، مرتضی اقبالی ، مهدی2012
۱۱:۰۲, ۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
نقش سامری های انقلاب!!!!!

❌جریان #نفاق_سامری در زمان حاکمیت امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) تلاشهای مذبوحانه ای در جهت تضعیف پایه های حکومت #علوی انجام داد

?آنقد #فعال بودند که علی(علیه السلام) در این باره آنها می‌فرمایند:
هر امتی در هر زمانی، سامری دارد(أَمَا إِنَّ لِکُلِّ قَوْمٍ سَامِرِیٌّ؛ احتجاج/1/172)

⤴️لذا برای اینکه بتوانیم ستونهای اصلی انقلاب را از گزند سامری‌ها حفظ نمائیم، لازم است در هر #عصری سامری امت را بشناسیم؟

?مواضع و خاک ریزهای که ممکن است از سوی این جریان مورد حمله قرار گیرد، تقویت نمائیم.

?قطعاً جریان سامری از وجه معنوی در نزد مردم برخوردار است و معمولاً با #مشابه_سازی و بهره مندی از رمز و رموز شیوه های انقلاب و رهبران آن، مردم را به سوی خود فرا می خواند و بخشی از #مردم #تحریفات سامریها را می پذیرند و #جذب آنها می شوند.

?اگر ابوموسی اشعری را سامری امت علی(علیه السلام) بدانیم، او کسی بود که در وصف جهاد و پاداش مجاهدان سخنرانی های فراوانی داشت، اما در اثناء جنگ جمل، مردم را از یاری رساندن به #رهبر حکومت اسلامی، با تحریف حدیثی از پیامبر خاتم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باز می دارد .

?یا وقتی از حسن بصری، مردم می‌پرسیدند، که ما در مقابل ستمگران چه‌ کنیم؟ او می‌گفت:

⤴️با حاکمان درگیر نشوید، اگر حاکمان آدم‌های خوبی باشند که آنها اجر می‌برند و شما هم شکر می‌کنید، اگر هم آدم‌های بدی باشند، همین‌که خدا #دشمن آنهاست کافی است، #شما چرا خودتان را درگیر کنید؟!

?اگر هوشمندانه و محققانه سخنان و توافقات تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان را در برابر آمریکا طی قریب 2 سال مورد واکاوی قرار دهیم، رگه هایی از جریان #نفاق سامری را می شود مشاهده کرد.

?مذاکره کنندگان ایرانی بنا بر سفارش و تأکید رئیس جمهور #لیبرال کشورمان در مقابل #دشمن_اصلی انقلاب یعنی آمریکا بر اساس تراز انقلاب اسلامی #سخن_نگفتند،

?بلکه همواره تلاش می کردند که به جایگاه کدخدائی آمریکا، تعرض و خدشه ای وارد نکنند.

❌زیرا در دیدگاه لیبرالی آقای روحانی، آمریکا، شیطان بزرگ و استکبار جهانی نیست، بلکه کدخدایی است که باید به هر طریقی با او کنار آمد.

?لذا بررسی سخنان برخی از مقامات ایرانی و آمریکائی نقش سامری های انقلاب را افشاء می نماید.

?جان کری وزیر خارجه آمریکا گفت:
«ظریف به طور خاص به من گفت، اگر این توافق اجرایی شود، آن زمان قدرت کافی برای من جهت همکاری بیشتر و گفت‌وگو با ما درباره مسائل منطقه‌ای بوجود خواهد آمد ..

⤴️به تیم ایرانی گفتم که شعار مرگ بر آمریکا نه تنها کمک‌کننده نیست، بلکه کاملا احمقانه است».

❌آیا ظریف واکنش انقلابی در برابر این سخن احمقانه کری از خود نشان داده و یا سامری وار و #احمقانه سکوت کرده است؟!

?غمگینانه باید گفت که #احمقانه سکوت نموده و شاید با لبخندهای بیجا موجب انبساط خاطر و نشاط کدخدای آقای روحانی را فراهم کرده است!!!

?هاشمی رفسنجانی که از نیمه دهه 80 نقش سامری انقلاب را در جهت #منافع آمریکا بازی نموده، دیگر آن کشور را دشمن نمی داند در این خصوص می گوید:

?اینکه ایران مستقیما با آمریکا صحبت می‌کند، اقدام خوبی است. ما یک تابو را شکسته‌ایم.

?آقای روحانی هم در این مدت ریاست جمهوری نشان داده است که #نقش سامری را به خوبی ایفاء نموده و می گوید:

❌آمریکا کدخدای ده است و بستن با کدخدا راحت تر است.
?باز هم جناب روحانی در جای دیگری می گوید:

⤴️ایران غیر از بحث هسته ای در سایر مسایل نیز باید با جهان تعامل کند.

?امروز به راحتی می توان گفت که خطر نفوذ فرهنگ لیبرال آمریکایی توسط دولتمردان لیبرال در حال عملیاتی شدن است و جناب روحانی علی رغم دستور اکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر مذاکره با آمریکا فقط در مورد مسایل هسته ای، متأسفانه پا را از حد و اندازه فراتر نهاده و با توافق هسته ای، بر اساس نگرش و #منش_لیبرالی و #اشرافی خود، بدنبال جایگزینی اسلام آمریکائی به جای اسلام ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می باشد!

☑️امام خمینی(رحمة الله علیه) به زیبایی تمام جواب جریان سامریهای لیبرال #انقلاب را داده و فرمود:

⤴️مى‌‏خواهى مستقل باشى، باید جورش را بکشى! مى‏‌خواهى ذلیل باشى؟ برو پیوند کن با امریکا.

(منبع: صحیفه امام، جلد 19)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD ، بیداری اندیشه ، عدالت ، مهدی2012
۱۶:۴۰, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
یامین پور در برنامه "بدون تحریف":

?فرزندان خميني کسانی نیستند که گردن کلفت کرده اند

و امروز علیه نظام نعره می کشند.

?فرزندان خميني زکزاکی ها هستند که پنج پسر برای اسلام داده اند،

?فرزندان خمینی، مدافعان حرم هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، عدالت ، مهدی2012
۲۰:۱۲, ۱۵/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #6
آواتار
واقعا بخونید لذت ببرید.!!!

واقعا نمونه شو تو زمان پیدا میکنید ؟!!!!

مذاکره یعنی این...
.عاشق ولی بودن یعنی این...

.
.
?صرفا جهت عشق بازی?

براى امير المومنين عليه السلام نامه‏ اى از معاويه رسيد

حضرت مهر نامه را شكست و قرائت كرد : " از طرف امير المومنين و خليفة‏ المسلمين ، معاويه بن ابى سفيان براى على :‏

اى‏ على !
در جنگ جمل هر چه خواستى با ام المومنين‏ : عايشه و اصحاب رسول خدا : طلحه و زبير كردى‏ اكنون مهياى جنگ باش "

حضرت جواب نامه را اينگونه نوشت : از طرف عبدالله تو به رياست‏ مى نازى و من به بندگى خداوند من آماده جنگ‏ هستم به همان نشان كه " انا قاتل جدك و عمك و خالك : من همان قاتل پدربزرگ و عمو و دايى تو هستم "

سپس نامه را مهر و امضاء فرمود و از شاگردانش كه در محضرش بودند ، پرسيد : كيست كه‏ اين نامه را به شام ببرد ؟
كسى جواب نداد
دوباره حضرت سوالش را تكرار فرمود و اين بار طرماح از ميان جمعيت برخاست و عرض كرد : على‏ جان ! من حاضرم‏ حضرت ضمن اينكه او را از متن‏ تند نامه آگاه كرد ، فرمود :

طرماح !
به شام كه‏ رفتى مواظب آبروى على باش‏ طرماح گفت : سمعاً و طاعة‏ً آنگاه نامه را گرفت و بسوى شام حركت كرد

معاويه در باغ قصرش بود كه عمرو عاص خبر رسيدن‏ يكى از شاگردان على را به او رساند

معاويه‏ فورا دستور داد كه بساطى رنگين پهن كنند تا شكوه آن طرماح را تحت تاثير قرار بدهد و او را به لكنت بيندازد دستور انجام شد

طرماح وقتى‏ وارد شد و آن فرشهاى رنگين و بساط مفصل را ديد ، بى اعتناء با همان كفشهاى خاك آلوده اش قدمها را بر فرشها گذاشت ، خود را به معاويه رساند و همانطور كه او بر مسندش لميده بود ، طرماح نيز لم داد و پاهايش را دراز كرد

اطرافيان معاويه‏ به طرماح اعتراض كردند كه " پاهايت را جمع كن " اما او گفت : تا آن مردك ( معاويه ) پاهايش را جمع نكند ، من هم پاهايم را جمع نخواهم كرد

عمرو عاص به معاويه در گوشى گفت : اين مردى‏ بيابانيست و كافيست كه تو سر كيسه ات را كمى شل‏ كنى تا او رام بشود و لحنش را هم عوض كند

معاويه ضمن اينكه دستور داد تا سى هزار درهم‏ پيش طرماح بگذارند ، از او پرسيد : از نزد كه‏ به خدمت كه آمده اى ؟

طرماح گفت : از طرف خليفه‏ برحق ، اسدالله ، عين الله ، اذن الله ، وجه‏ الله ، امير المومنين على بن ابيطالب نامه اى‏ دارم براى امير زنازاده فاسق فاجر ظالم خائن ، معاوية بن ابى سفيان‏

معاويه ناراحت از اينكه‏ سى هزار درهم نيز نتوانسته است كه اين شاگرد على عليه السلام را ساكت كند ، گفت : نامه را بده ببينم

، طرماح گفت : روى پاهايت مى ايستى ، دو دستت را دراز ميكنى تا من نامه على عليه‏ السلام را ببوسم و به تو بدهم‏

معاويه گفت : نامه‏ را به عمرو عاص بده‏

طرماح گفت : اميرى كه ظالم‏ است ، وزيرش هم خائن است و من نامه را به خائنى‏ چون او نميدهم‏

معاويه گفت : نامه را به يزيد بده‏

طرماح گفت : ما دل خوشى از شيطان نداريم‏ چه رسد به بچه اش‏

معاويه پرسيد : پس چه كنيم ؟

طرماح گفت : همانكه گفتم‏

بالاخره معاويه نامه‏ را گرفت و خواند بعد هم با ناراحتى تمام كاتبانش‏ را احضار كرد تا جواب نامه را اينگونه بنويسد " على ! عده لشكريان من به عدد ستارگان آسمان‏ است‏ مهياى نبرد باش "

طرماح برخاست و گفت : من خودم جواب نامه ات را مى دهم‏:
على عليه‏ السلام خود به تنهايى خورشيديست كه ستارگان تو در برابرش نورى نخواهند داشت‏ سپس خواست برود كه

معاويه گفت " طرماح ! سى هزار درهمت را بردار و سپس برو "

اما طرماح بى اعتناء به‏ حرف معاويه و بدون خداحافظى راه كوفه را در پيش‏ گرفت‏

معاويه رو به عمرو عاص كرد و گفت : حاضرم‏ تمام ثروتم را بدهم تا يكى از شما به اندازه‏ يكساعتى كه اين مرد از على طرفدارى كرد ، از من‏ طرفدارى كند

عمرو عاص گفت : بخدا اگر على به‏ شام بيايد ، من كه عمرو عاصم نمازم را پشت سر او ميخوانم اما غذايم را سر سفره تو ميخورم
‏ ( الأختصاص ص ١٣٨)

مذاکره کننده یعنی این. .
نه ظریف .
عازم کننده یعنی علی .
نه روحانی .

بیاییدواقعا طرماح شدن را یاد بگیریم.
سیدعلی منتظر نگاه یه طرماح است.

پر از لبخند خدا و اهل بیت و شهدا??
پر از انرژی مثبت?
پر از بصیرت?
ا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، Eve ، میثم2 ، بیداری اندیشه ، انتصـار ، مهدی2012
۹:۳۲, ۱۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #7
آواتار
♡بسم الله الرحمڹ الرحیـم♡

اللهم صڸ عڷے محمد و آڸ محمد وعجڸ فرجهم

[/b]

[b]?❌ #تحلیڸ_خیلی_ڪوتاه بر شعـــــار « ما اهڸ ڪوفہ نیستیم علی تنها بماند »

?❌شعار قشنگیه ولی اهڸ ڪوفہ نبودڹ یعنی #اجازه_ندهیم ڪه #معاویه زماڹ #ڪاخ_سبز دیگری را در ڪوفہ محل حڪومت #علی زماڹ بســـــازد

❌ #ڪاخ_سبزی ڪه بذر نفاق و ڪودتا بڪارد

❌ #ڪاخ_سبزی ڪه با عملیات روانے های متعد‌د‌ علی را از چشم امتش بیاندازد و ۷۸ و ۸۸ و ۷ دی رقم بزند

❌ #ڪاخ_سبزی ڪه ابوموسی اشعری بپروراند و بگوید علی صلاحیت حڪومت ندارد و علی را خانہ نشین ڪند و دم بزنند از ڪشیدن فرش و صندلی از زیر پای امام امت و دم از شورایی شدݧ ولایت و زعامت بزنند(العاقل یڪفی بالاشاره)

[/b]

[b]❌ #ڪاخ_سبزی ڪه حسبنـــــا ڪتاب الله راه بیاندازد و بگوید قانوڹ و ڪتاب حتی بر علی زمان نیز برتری دارد و حتی میتواݧ و بایستی #امام_جماعت را هم نقد ڪرد و بہ #چالش ڪشید و الا #دیکتاتوری رقم میخورد

[/b]

[b]❌ #ڪاخ_سبزی ڪه یڪ سری بیایند و دم بزنند فلانی خوب است

و #امام_امت را امام خطاب ڪرده است اما نگویند ڪه دیگر چه ها ڪرد و چه ها گفت ...[/b]

[b]❌ #ڪاخ_سبزی ڪه #طلحه و #زبیر زمان را بپروراند

سراݧ زَر و زور و تزویر و زِر راه بیاندازد و ضد ڪشور و اسلام و امام امت بگویند و بنویسند و چاپ ڪنند و استاد دانشگاه های تهراݧ و اصفهان و نماینده مجلس و ... هم باشند[/b]

[b]❌ #ڪاخ_سبزی ڪه ...

❌اهڸ ڪوفه نبودڹ یعنے

[/b]

[b]❌ #اجــــــــــازه_ندهیم تاریخ ، مظلومیت علی را تڪرار ڪند

❌یعنی #اجـــــازه_ندهیم علی تنها بماند

[/b]

[b]❌ یعنی #اجـــــازه_ندهیم معاویه زمان در قلب ڪوفه ی تحت حڪومت علی ، #ڪاخ_سبز افتتاح ڪند

[/b]

[b]❌یعنی از ابتدا جلوی توطئه و ڪودتای بعدی را بگیـــــریم

❌یعنی حتی نگذاریم قد علم ڪنند ، چه رسد به بحث از خانه نشنیڹ ڪردن علی مان

❌ یعنی نگذاریم تاریخ تڪرار شود
و بیست و اندے سال پس از علی ،
سر حسیڹ روی نِی رود

[/b]

[b]❌پس‌‌⇦ اگر اهل ڪوفه نیستی

❌ #روشنگر باش و #روشنگری ڪڹ

❌ #فرزنداڹ_روح_الله و #فرزنداݧ_سید_علے در مقابڸ #نفاق و در مقابڸ #لیبرالیسم ساڪت نخواهند نشست
[/b]

[b]❌ #ما_اهڸ_ڪوفه_نیستیم

#علے_تنها_بماند ،حرف سنگینی ست[/b]

[b]❌مرد میخواهد

مرد ...[/b]

[b]❌ دقیق ڪه فڪرش را مے ڪنم

معاویه هم #دیوث_سیاسی بود ??[/b]

[b]❌ و لعڹ اللہ علے قوم الظالمیڹ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012
۱۰:۰۷, ۱۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۵ ۹:۳۲)قبیله منتظر نوشته است:  ❌یعنی حتی نگذاریم قد علم ڪنند ، چه رسد به بحث از خانه نشنیڹ ڪردن علی مان

سلام.
حضرت علی با اختیار خودشون خانه نشین شدن.
کسی مجبورشون نکرد.
البته دقت کنید من کاری به بحثتون و قرابت معنایی که سعی کردید از زمان حضرت علی با الان ایجاد کنید ندارم.
فقط یه تذکر بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
۱۱:۴۵, ۱۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۵ ۱۰:۰۷)پارمیس نوشته است:  سلام.
حضرت علی با اختیار خودشون خانه نشین شدن.
کسی مجبورشون نکرد.
البته دقت کنید من کاری به بحثتون و قرابت معنایی که سعی کردید از زمان حضرت علی با الان ایجاد کنید ندارم.
فقط یه تذکر بود.
سلام

حضرت علی علیه السلام مجبور به خانه نشینی شدند

يه حرفایی میزنید آدم...

حداقل وقتی نظر میدید درباره مسایلی نظر بديد که آگاهی دارید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، مهدی2012
۱۱:۴۷, ۲۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #10

سلام میگن استاد راعفی پور رفتن سوریه ب عنوان مدافع حرم درسته؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]