|
عکس شخصی در شبکههای اجتماعی، معضل جدید اخلاقی
|
|
۱۶:۴۴, ۱۵/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۴ ۱۶:۵۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
تا زمانیکه فیس بوک و توئیتر و ... شبکه های اجتماعی غالب بودن، معضلات اخلاقی خیلی محدود بود. چون فی*ل*تر بود و استفاده از اون نسبتا پیجیده تر و زمانبرتر بود، جمعیت به مراتب کمتری در اونها فعال بودن. نسبتا میشد گفت معضلات اخلاقی کمی برای قشر متدین داشت الان که وایبر و تلگرام و ... حداقل در ایران فراگیر شدن، معضلات جدید اخلاقی و اجتماعی داره به صورت گسترده خودشو نشون میده. از پخش فیلمهای زننده و مستهجن گرفته تا تصاویر از مجالس و ... اما یک مورد به نظرم خیلی از همه بدتره و اونم مربوط میشه به قشر مذهبی. انتظاری که همیشه از قشر متدین و مذهبی میره، اینه که نه تنها همرنگ جماعت نشه، بلکه فرهنگ ساز هم باشه. اما چند دلیل باعث شده قشر مذهبی حد و مرزها رو در شبکه های اجتماعی کمتر رعایت کنه. البته همه اینطوری نیستن 1- برخی ممکنه فکر کنن چون شبکه اجتماعی داخل حلقه دوستان و فامیل خودشونه، گذاشتن عکس های شخصی و خانوادگی خودشون مفسده ای نداره 2- بعضی ممکنه به خاطر فشار دوستان و فامیل مجبور بشن عکس بزارن 3- گاهی اوقات عکس مهمونی خودمونی یا سفر حتی بدون اجازه شخص در گروه خانوادگی یا دوستانه قرار داده میشه و این میشه فتح بابی برای گذاشتن عکسهای مختلف ![]() خلاصه اینکه متاسفانه این داره به یک روند تبدیل میشه. اول عکسهای دوران بچگی و مدرسه با روپوش و ... بعد عکسهای رسمی حال ... بعد هم عکسهای شخصی تر با دوستان و همسر و فلان مهمونی و ... سوالی که از خانمهای گرامی مذهبی باید پرسید اینه که آیا مطمئن هستن انتشار عکسهاشون دارای مفسده نیست؟ خیلی بحثها رو نمیشه باز کرد ولی حیا و عفت، دنیای مجازی و حقیقی نمیشناسه |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۰, ۱۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۴ ۱۲:۴۲)فاطمه خانم نوشته است: علیکم السلام اون تعریف تمجید ها که مشخصه علتش چیه...برید مقایسه کنید ببینید چند نفرشون مجردن.... و... ولی مطمئن باشید فقط برای نفسشونه که عکساشون رو میزارن نه برای خدا افرادی که من میشناسم و عکساشون رو میزارن یه وجه اشتراک دارن... بنظرم مهم ترین عاملش دوستی با افراد نااهله که قبح بعضی چیزا براشون شکسته میشه یواش یواش چادر میشه چادر براق بعد یه کوهان شتر و پاشنه بلند سی سانتی و.... (نمیشه گفت ضایس ) همینطور پیش میرن تا جایی که... |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۱۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله
متاسفانه این مسئله بین برخی خانواده های مذهبی هم خودش رو نشون میده. شاید حتی با فکر اشتباه ترویج حجاب! این افراد باید توجه کنند که هدف وسیله رو توجیه نمی کند! در ضمن ترویج حجاب هم خودش نیازی به آرایش ندارد. تا اونجایی که یادم هست نگاه کردن به صورت خانم نامحرمی که آرایش کرده است، حتی بدون منظور نیز حرام است!!! بنده اخیرا قصد ازدواج داشتم و آشنایان موردی رو معرفی کردند. گفتند که بیا عکسش رو تو تلگرام ببین تا ببینی می پسندی ایشون رو یا نه! بنده بدون نگاه کردن به تلگرام گفتم قضیه منتفی است!! البته من مسلما دعوی برتری نسبت به ایشون نداشتم و مسلما اون فرد خیلی خیلی از من بهتر بود، اما خب این مسئله برای بنده قابل قبول نبود. |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۱۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۳)Islam نوشته است: بسم الله خداییش دمت گرم تشکر کتبی لازم بود خیلی شبیه همیم یادم باشه بعد خودم به فکر تو باشم |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز (۱۷/بهمن/۹۴ ۲۰:۵۳)بـــ♥ـــرادر مهربونم (ـــ) نوشته است: رفتم مدرک آوردم، بعد اینجور حرف میزنید؟ چـون همـانـطـور که پیـش بینی میـشد، شما یک تاپیک مستقل ایجاد نکردیـد، بنده صبر
کـردم تا دیـگـر کاربـران نظـرات خودشـان را در خـصـوص مـوضـوع اصـلـی بیـان کننـد زیـرا
دنبال کردن بحث با شما تاپیک را وارد حاشیه می کرد و از موضوع اصلی خارج می شد.
با توجـه به مطـالب ذکـر شـده از سـوی شـما ابتـدا بایـد برای خودتـان مشخص کنید که
در این تاپیک قصد دارید در خصوص چه موضوعی صحبت کنید و به چه نتیجه ای برسید؟ 1) "فراشبکه ها" (OTTs) 2) "رسانه های سوشیال" (Social Media) 3)"شبکه های سوشیال" (Social Networks)
(۱۸/بهمن/۹۴ ۸:۳۰)بـــ♥ـــرادر مهربونم (ـــ) نوشته است: پس میفهمیم که از نظر ایشون، "تالار گفتگو" یک "رسانهی اجتماعی" مثل فیسبوک هست، در حالی که در تالار گفتگو، از نمایش یال و گره برای نمایش ارتباط اعضای تالار با هم یا ارتباطشون با مطالب خبری نیست!هم تالارهای گفتـگو (مثـل بیـداری اندیشه) و هم شبکه های سوشیال (مثل فیسبوک) جـزو "رسانه های سوشیـال" هستنـد اما تالار گفتگو یک "شبکه ی سوشیـال" نیـست. (۱۷/بهمن/۹۴ ۷:۴۷)بـــ♥ـــرادر مهربونم (ـــ) نوشته است: مثلاً "تالار" خودمون هم یک "شبکهی اجتماعی" هست خیـر عـزیز؛ رسانه های سوشیال به "8" پلتفرم (در تقسیم بندی دیگری به "10" پلتفرم) تقسیم می شوند که انـجـمـن ها یا تالار های گفتگـو جزو یکی از آن "8" پلتفرم هستند.
شبـکه هـای سوشیـال نیـز یک پلتـفـرم مستقل هستند. باید توجه داشته باشید که در کــدام حــوزه داریــد حــرف می زنـیـد؟ مثـلاً کانتـکـس (Context) در بازاریابـی یک معنی می دهـد و در معماری معنـای دیـگری می دهـد (نکتـه ای که شـمـا به آن توجـه ندارید) (۱۷/بهمن/۹۴ ۲۰:۵۳)بـــ♥ـــرادر مهربونم (ـــ) نوشته است: کجاش گفتم OTT فناوری هست؟پس گویـا شما هنـوز هم متوجه نشـدیـد. "OTT" به معنـای فناوری است که زیرساخت فناوری دیگری را مورد استـفـاده خود قرار می دهد (مثـل یک لایه روی آن قرار می گیرد) ![]() ببینیـد عزیـز، این سه کلمه "over" و "the" و "top" که با خط تیره به هم وصل شده اند، بـه شـکـل روبـرو: (over–the–top) تشکیـل "صفـــت" (adjective) می دهـد، به معنـای "فـراتـر رفتـن از آنچه که انتظار می رود نرمال و معمـولی باشد" که ترجمه ی مناسب آن "فـــراشـــبـــکـــه" (OTT) می باشـد بـرای تـوصیـف نـوعــی از فنـــاوری و خـدمــات که "محتـوا" (Content) را از یک لایه روی اینـتـرنت عبـور می دهد و همانـطور که اشاره شد، خـدمـات فراشبـکه ها در حـوزه های مختـلفی است اما مثلاً خدمات در حـوزه ی ارتباطات سازمـانی و رایانـش ابری ارتبــاطی با این تاپیـک دارد؟! یـا فنـاوری های تلویـزیـون تعـاملی اینتـرنتـی ارتبـاطی با این تاپیـک دارد که شما در اینجا بیـان می کنیـد؟! و هی میگیـد رفتم مدرک آوردم؟! (به دلیل اینکه ایـن مـوضـوع تازه به گوشتان خورده است) مـورد بحث ما در اینجا اپلیکیشن های پیام رسان است که رایج ترین نوع ایـن فناوری هستند (پس این حرف که می فرماییـد بنـده خـدمـات فراشبـکه هـا را مختـص اپلیکیـشن های پیـام رسان معرفی کرده ام؛ مثـل باقی حـرف هـاتـون ساخته و پرداختـه ی خـودتان است) به عنـوان مثـال در حـوزه ی مخـابرات، اپلیکیـشـن هـای "OTT" ماننـد تلـگرام، از زیـرساخـت شبکه ی اینترنت اپراتوراهای مخابراتی استفاده می کند (همانطور که در بالا اشاره شد از زیـرساخت فناوری دیگــری بـهـره می برد) البـتـه خودش هیچگونه فعالیتی در زمینه ی اپراتوری شبکه ندارد و تنـهـا بـر بستــر شبـکه ی اینـتـرنـت به ارائـه ی خدمـات می پردازد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۲:۴۸, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
علتش فقط جلب توجه بقیس گدای لایکن دیگه به نظرم باید از اینا باعنوان گداهای مدرن یاد کرد واقعا حماقته محضه من به اشناهای خودمم میگم واقعا کسی که عکسشو تو فضای مجازی به اشتراک میذاره فردا اگه عکشو
ذخیره شده تو گوشی اینو اون دید ککش نگزه حالا میگه تو واتس اپ فقط اشناها میبینن من میگم خو حاضری عکستو سیو شده ببینی تو گوشی همون اشناهات ؟! (۱۸/بهمن/۹۴ ۱۵:۲۰)عبدالرحمن نوشته است:پ.ن چادر براق یه نمونه از چادر که بهش میگن کن کن |
|||
|
|
۱۰:۰۳, ۲۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۴ ۱۰:۱۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
در ارسال ۱۵ تعریف OTT رو آورده بودم:
تعریف ِ Over-the-top content: کد قالب بندی شده: In broadcasting, over-the-top content (OTT) refers to delivery of audio, video, and other media over the Internet without the involvement of a multiple-system operator(an operator of multiple cable or direct-broadcast satellite television systems) in the control or distribution of the content. ... This model contrasts with the purchasing or rental of video or audio content from an Internet service provider (ISP), such as pay television video on demand or an IPTV video service. OTT in particular refers to content that arrives from a third party, and is delivered to an end-user device, leaving the ISP only the role of transporting IP packets.نقل قول:ترجمه:و معنای اپراتور چندسامانهای: اپراتور چند سامانهی تلویزیون کابلی یا پخش مستقیم ماهوارهای. این رو هم در ارسال ۱۷ آورده بودم: کد قالب بندی شده: Consumers can access OTT content through internet-connected devices such as desktop and laptop computers, gaming consoles, set-top boxes, smartphones, smart TVs, and tablets.نقل قول:ترجمه: پس OTT تمام محتوایی هست که ISP فقط و فقط انتقالش میده. تمام ِ محتوایی که پولی و کنترلشده نیست. و هیچ ربطی به اسم «فراشبکه» که روی اون میذارن نداره. در ارسال ۱۵ به تعریف شبکهی اجتماعی ارجاع داده بودم و گفته بودم که یک ساختار نظری هست. نقل قول از تعریف شبکهی اجتماعی (Social network): کد قالب بندی شده: The social network is a theoretical construct useful in the social sciences to study relationships between individuals, groups, organizations, or even entire societies. The term is used to describe a social structure determined by such interactions.نقل قول:ترجمه: پس هر اجتماع از انسانها، خواهناخواه یک شبکهی اجتماعی هستند. و هیچ ربطی حتی به کامپیوتری بودن یا نبودن نداره. رسانههای اجتماعی (Social media): کد قالب بندی شده: Social media are computer-mediated tools that allow people or companies to create, share, or exchange information, career interests, ideas, and pictures/videos in virtual communities and networks. Social media is defined as "a group of Internet-based applications that build on the ideological and technological foundations of Web 2.0, and that allow the creation and exchange of user-generated content." Furthermore, social media depend on mobile and web-based technologies to create highly interactive platforms through which individuals and communities share, co-create, discuss, and modify user-generated content. They introduce substantial and pervasive changes to communication between businesses, organizations, communities, and individuals. These changes are the focus of the emerging field of technoself studies.نقل قول:ترجمه: کد قالب بندی شده: Social media differ from traditional or industrial media in many ways, including quality, reach, frequency, usability, immediacy, and permanence. Social media operate in a dialogic transmission system (many sources to many receivers). This is in contrast to traditional media that operates under a monologic transmission model (one source to many receivers).نقل قول:ترجمه: پس رسانهی اجتماعی، یعنی شبکهی اجتماعی در کامپیوتر. شامل تمام انواع سایتها یا برنامههایی که به هر نحو ممکن، چندین منبع رو به چندین گیرنده متصل میکنن، هست. (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: 1) "فراشبکه ها" (OTTs) (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: هم تالارهای گفتـگو (مثـل بیـداری اندیشه) و هم شبکه های سوشیال (مثل فیسبوک) (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: پس گویـا شما هنـوز هم متوجه نشـدیـد. "OTT" به معنـای فناوری است که زیرساخت (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: که ترجمه ی مناسب آن (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: بـرای تـوصیـف نـوعــی از فنـــاوری و خـدمــات کهآیا کسی منبعی برای هیچکدوم از اینها دید؟ بالا درستش توضیح داده شد. قضاوت با صاحبان ِ دید. (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: باید توجه داشته باشید که دراین رو در مورد ِ تعریف ِ یک اصطلاح فنی که عیناً نقل شده بوده گفتند! (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: ببینیـد عزیـز، این سه کلمه "over" و "the" و "top" که با خط تیره به هم وصل شده اند،اصطلاح فنی رو مطابق معناش در زبان انگلیسی ترجمه کردند! (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است:این عکس داره دقیقاً کدوم یکی از حرفهایی که میزنند رو میگه؟ هیچکدوم! (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: همـانـطـور که پیـش بینی میـشد، شما یک تاپیک مستقل ایجاد نکردیـد ... دنبال کردن بحث با شما ...کی بود که بحث ِ «پیامرسانها شبکهی اجتماعی نیستند» رو شروع کرد؟ (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: به عنـوان مثـال در!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آیا چیزی رو داریم که بطور اینترنتی متصل بشه و از اینترنت استفاده نکنه؟ از زیرساخت ِ «شبکه ی اینترنت اپراتورهای مخابراتی استفاده می کند» ؟ از «زیـرساخـت» ِ شبکهی اینترنت استفاده میکنه؟ ارتباط گرفتن روی پیشنیازی که بستر ِ ارتباطی هست، «از زیـرساخت فناوری دیگــری بـهـره می برد» هست؟(مثل این میمونه که بگم خودکار موقع ِ رفتن روی کاغذ، بخاطر ِ وجود ِ اون کاغذ، داره از فناوری ِ بکار رفته در اون استفاده میکنه!) (به خدا میتونستم اینها رو خیلی خیلی بد بگم، اما دلم راضی نمیشه که چکشی و سنگین بگم. میترسم خدا رو خوش نیاد. تا همین حدش رو هم مجبور بودم آشکار اشاره کنم تا شاید بعضی مخاطبین ِ ساده متوجه بشن). (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: و همانـطور که اشاره شد،حیف وقت. بالا ثابت کردیم تعریف OTT با تعریف ایشون کاملاً متفاوته و یک نوع محتوا هست و اونقدر تعریفش وسیعه که اصلاً نمیشه تفکیک داشت که بخوایم اسم یک دسته برنامه رو OTT بذاریم. طی تعریف ِ محتوای OTT گفتیم که چه مواردی جزئش نیست تا توضیح کاملتر باشه، که یکیشون تلویزیون تعاملی اینترنتی(IPTV) بود. اونوقت به این صورت مطرح میکنن! بیان ِ مطمئن و چکشی و تحقیرآمیزشون آيا جالب نیست؟ «خدمات در حوزهی ارتباطات سازمانی» رو هم نمیدونم از کجا آوردن. (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: مـورد بحث ما درباز هم اصرار کردهاند که فناوری هست و در بالا اثبات شد که اصلاً شبیه ِ فناوری هم نیست. محتوا هست. میگن OTT رو مختص برنامههای پیامرسان ندونستهاند. وقتی اسم ِ اون برنامهها رو میذارن OTT یعنی ادعا کردهاند که چیزی برای تفکیکش داشتهاند، در حالی که ما ثابت کردیم تعریف OTT بسیار وسیعه و تقریباً همهجا استفاده میشه. شاید بشه به این صورت تفکیک کرد که دستهی بزرگی از سایتها و برنامههای کامیپوتری و موبایل که «فقط» در کار ِ دریافت و ارسال ِ OTT هستند رو «ترتیبدهندهی OTT» نامید، اما این دسته خیلی بزرگتر از برنامههای پیامرسان هست. (۱۹/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۸)MEEAAD نوشته است: ســــــلاممن سلامی نشنیدم. فقط اذیت و خصومت دیدم. که من زحمت بکشم و ایشون تحریب کنند. بروند و جواب سلامشون رو از کسی بگیرند که این عمل رو به تبعیتش انجام دادهاند و در واقع بهش سلام کردهاند، و بابت ِ اذیت کردن ِ دیگران و اتلاف ِ وقتشون از رحمت خدا دور شدهاند. |
|||
|
۱۰:۵۴, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ با عرض ســـ♥ـــلام دوبـــ♥ـــاره ![]() (۲۰/بهمن/۹۴ ۱۰:۰۳)بـــ♥ـــرادر مهربونم (ـــ) نوشته است: پس رسانهی اجتماعی، یعنی شبکهی اجتماعی در کامپیوتر.در فصـل اول کتـاب "کشـف و استـخـراج اجتـمـاع در رسانه های اجتـماعی" نـوشـتـه ی "لی تــانــگ" و "هــوان لیـو" رسـانـه هـای سـوشیـال بـــه "8"
پلتفرم تقسیم می شوند که همانطور که توضیح داده شد، تالار های گفتگو
یکی از آن 8 پلتفرم می باشند. این 8 پلتفرم شامل: شبکه های اجتماعی،
تالارهای گفتـگو، محیـط های اشـــتـراک گــذاری رسانـه ای، ریــز بـلاگ هـا،
سایت های خبـررسانی اجتـمـاعـی، سـایـت هـای نشانه گـذاری اجتماعی
و ویکـی ها می باشنـد. اگر هنوز فرق رسانه های سوشیـال با شبکه های
سوشیال را درک نمی کنید، پیشنهاد می شود به جـای وبـگردی کتاب های
زیر را مطالعه فرمایید (در حوزه ی علوم ارتباطات) ![]() (۲۰/بهمن/۹۴ ۱۰:۰۳)بـــ♥ـــرادر مهربونم (ـــ) نوشته است: هیچ ربطی به اسم «فراشبکه» که روی اون میذارن نداره.ببینید عزیز شما حتی در ترجمه دچار اشکال هستیـد و بنـده معنـی "OTT" را به شما توضیح دادم و اگر این حرف ها را جلوی کارشناس علـوم ارتباطات
و یا یـک کارشنـاس مخــابـرات بیـان کنیـد، مـورد تمـسـخـر واقـع می شویـد:
![]() بقیه ی حرف هاتون هم نیازی به پاسخ ندارد زیرا تکرار مکررات است و
در صورت تمایل بنده حاضر هستم طی یک دیدار حضوری به طور کامل
مــوارد فـوق را بـرای جنـابعالـی توضیـح دهــم✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۲۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۴ ۱۸:۱۴ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دونه به دونه پیش بریم:
۱. (۲۰/بهمن/۹۴ ۱۰:۵۴)MEEAAD نوشته است:میان ِ این مطلب و نوشتهی زیر چه تفاوتهایی مییابید؟ با ذکر مثال شرح دهید. تعریف ِ Over-the-top content: کد قالب بندی شده: In broadcasting, over-the-top content (OTT) refers to delivery of audio, video, and other media over the Internet without the involvement of a multiple-system operator(an operator of multiple cable or direct-broadcast satellite television systems) in the control or distribution of the content. ... This model contrasts with the purchasing or rental of video or audio content from an Internet service provider (ISP), such as pay television video on demand or an IPTV video service. OTT in particular refers to content that arrives from a third party, and is delivered to an end-user device, leaving the ISP only the role of transporting IP packets.نقل قول:ترجمه:و معنای اپراتور چندسامانهای: اپراتور چند سامانهی تلویزیون کابلی یا پخش مستقیم ماهوارهای. ۲. اگر فرقی نمییابید (که نیست) آیا وقت ِ اون نیست که وقتی یک نفر مطلبی میاره، بجای یکسره انکار کردن، یک نگاه بهش بندازید؟ |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ با عرض ســـ♥ـــلام خدمت جنابعالی ![]() ببینیـد عـزیــز، برای شـما یک مثـال می زنـم. به مدار بسیار ساده ی زیر نگاه کنیـد: اگـر فردی حـتـی عـاجـز از ایـن مسئـلـه است که تفـاوت مدار قدرت و مدار فرمان را
در تصویـر بالا تشخیــص دهــد؛ چــه لــزومی دارد که بـخواهـد با یـک مهنــدس برق
در خـصـوص تابلـوی اینورتری جر و بحث کند؟! قـطـعـاً در دنیای واقعـی کسی چنیـن
کاری نمی کنــد چــون محـدودیـت های دنیـای حقیقی، به سختـی چنیـن اجازه ای
به او می دهد اما به لـطـف فضـای مجـازی افراد با کمی وبگردی می تواننـد ادعـای
بحــث و اظـهــار نـظــر در خـصـوص مسـائـلی حتـی فراتر از آن را در یـک تالار گفتگو
داشتـه باشــنـد و بــرای خــود هـویـت جـعـلـی بسازنـد و با سفسطـه و یـک سری
ترفـنــد ها، مخـاطـب خـود را بازی دهنـد! بنـده حـاضر شـدم وقت خـودم را در اختیـار
شـما قرار بدهـم تا طـی یـک ملاقات حضـوری بـا یکــدیــگر مـن باب ایــن مسئـله به
گفتگو بپردازیم چون از نظر بنــده که رشته اصلی مخابرات هسـت، حـرف های بسیار
(۲۰/بهمن/۹۴ ۱۰:۰۳)بـــ♥ـــرادر مهربونم (ـــ) نوشته است: از زیرساخت ِ «شبکه ی اینترنت اپراتورهای مخابراتی استفاده می کند» ؟مضحـکی در اینـجــا بیـان کـردیـد و از نظر بنـده قصد فریب مخاطبیـن خود را به عنوان یک فرد آگاه به علوم ارتباطات داشتیـد در حالیــکه حتــی عاجــز از درک تفـاوت میـان
رسانه های اجتماعی و شبکه های اجتماعی هستیـد که بنده باز هم تأکید می کنم
حتماً کتاب زیـر را تهیه فرماییـد تا تفاوت شبـکههای اجتماعی با رسانههای اجتماعی،
را دریابید!
![]() بنده بارها و بارها اعلام کردم که برداشت و تفسیر شما از فراشبکه ها صحیح نیست!
(۲۰/بهمن/۹۴ ۱۰:۰۳)بـــ♥ـــرادر مهربونم (ـــ) نوشته است: باز هم اصرار کردهاند که فناوری هست و در بالا اثبات شد که اصلاً شبیه ِ فناوری هم نیست. محتوا هست.و درخواست کردم وارد این بحث از ابتدا نشویم اما شما با ادبیات مخصوص به خودتان انواع و اقسام عبارات را نثار بنده کردید و آنجایـی که قـافـیـه برایتـان به تنـگ آمـده بود،
درخواست منبع کردید و بنده عیناً همان عبارات قبلی را با منابع مختلف به شما نشان
دادم و ناگهان 180 درجه تغییـر مـوضـع دادیـد در حالیـکه تاکنون سر هـمـان مطـالـب از
ابتـدا به جـدال برخـواستیـد. بنـده همچنـان اصرار به مـلاقات با شـما دارم تا یـک گـپ دوستـانـه با هـم بزنیـم و شـایــد شما در این گپ دوستانه توانستیـد بنـده را متـقـاعد کنید که حق با شما بوده و بنده اشتبـاه می کردم (إن شـاء لله که مـنِ فیزیـکال شـما با مـنِ ویرچوآل شـما یکی باشد) ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------ تمـام حـرف بنـده در این تاپیـک ایـن بود که دوستان باید در خصوص علت فراگیر شدن فـوق العـاده سریـع استفـاده از خدمات پیام رسانی لحظه ای "OTT" مثـل تلگـرام با استفاده از شبـکه هـای اجتـمـاعی مثـل فیسبـوک، تفـاوت قائـل شونـد که در لینـک روبرو مختصراً توضیح دادم و عــلــت رفـتــار های تهــاجــمــی شــما را درک نــکـــردم: (پاسخ به: اصالت خانواده ایرانی) ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
۶:۳۳, ۲۱/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۵:۰۷ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
گفتم دونه دونه پیش بریم
که برای همه (یعنی شامل طرفهای بحث) معلوم بشه که اولاً کجاها اشتباه محاسباتی هست، و ثانیاً کجاها سوءنیت هست. خیلی هم به نوشتن ِ کمتری نیاز داره خدا رو شکر. جواب ۱ رو ندادند. البته بنده فقط به مسئلهای که علیه ایشون وجود داشت اشاره کرده بودم. اما در کنارش ادعا نکردم که خودم هیچ اشتباه محاسباتی نداشتهام! این رو به عنوان مسئلهی شماره ۳ مطرح میکنم: ۳. تعریف ِ "technology" در لغتنامهی Oxford: 1
بکارگیری ِ دانش علمی برای اهداف عملی، بخصوص در صنعت.The application of scientific knowledge for practical purposes, especially in industry 1.1
ماشینآلات و دستگاههای ایجاد شده از دانش علمی.Machinery and devices developed from scientific knowledge اما معمولاً "technology" و «فناوری» رو به اشتباه به خود ِ فنون(دانش علمی) اطلاق میکنیم. مثلاً وقتی میگیم «فناوری ِ جدیدی که امکان ِ ذخیرهی اطلاعات با سرعت ِ بسیار زیاد رو میده» منظور ِ ما به اشتباه «دانشی که امکان ِ ذخیرهی اطلاعات با سرعت ِ بسیار زیاد رو میده» هست، در حالی که سازندگان ِ این واژهی برگردانده شده به فارسی، اون رو در معنای «دستگاهی که امکان ِ ذخیرهی اطلاعات با سرعت ِ بسیار زیاد رو میده» بکار میبرند! ![]() بنده قبلاًها این رو متوجه شده بودم اما از اونجا که خیلی غلط انداز هست، خیلی مواقع یادم میره. در مورد حاضر هم وقتی بنده واژهی «فناوری» رو در مورد OTT شنیدم، به اشتباه تصور کردم به معنی ِ «دانشی که اطلاعات رو بدون ِ اعمال ِ کنترل ِ ISP انتقال میده» عنوان میشه، و از اونجا که میدونستم «انتقال ِ اطلاعات بدون ِ اعمال ِ کنترل ِ ISP» هیچ گزینهی خاصی در انتقال اطلاعات نیست و همیشه داره در همهجا در قالب ِ معمول (=IP Packet) صورت میگیره، پس میدونستم که هیچ نیازی به فنون ِ اضافهتر و بکارگیری ِ دانش ِ اضافهتری نداره، پس میگفتم امکان نداره که یک «فناوری» (در معنای اشتباه ِ واژه) باشه. اما با در نظر گرفتن ِ معنای درست ِ «فناوری»، اطلاق OTT به «فناوری» صحیح هست و به معنای «برنامهای کامپیوتری که اطلاعات رو بدون ِ اعمال ِ کنترل ِ ISP انتقال میده» خواهد بود. پس بنابراین OTT یک «اسم ِ عام»(common noun) هست که به عنوان صفت بکار میره(noun as adjective). (بنده اینها که از دستور زبان در خط پیش گفتم رو بلد نبودم و بخاطر توضیح ِ دقیقتر ِ اونچه که در ذهنم بود به دنبالشون گشتم و یافتم) پس میشه گفت که طرف مقابل بحث هم، اینکه «صفت هست» رو درست گفتند(و بنده هم در این مورد مخالفتی نداشتم، بلکه با اینکه بشه یک اصطلاح ِ وضع شده رو بطور لغوی ترجمه کرد مخالف بودم). (یکی از ویرایش ها: بنده به اشتباه نوشته بودم: با در نظر گرفتن ِ معنای درست ِ واژهی «فناوری» عبارت ِ «فناوری ِ OTT» قابل بکارگیری نیست
ولی باز هم همون اشتباه قدیمی رو مرتکب شده بودم و «فناوری» رو در معنای اشتباه در نظر گرفته بودم و به اشتباه گفته بودم قابل بکارگیری نیست.) (این قسمت برای واضحتر رسوندن ِ معنا و نیز اصلاح اشتباه، کمی دچار ویرایش شده) ۴. اینکه گفته بودم OTT تنها محتوا هست هم به نظرم اشتباه هست. البته محتوا هم هست، اما فقط محتوا نیست. صفحهی Over-the-top content نوشته بود: (OTT)ا over-the-top content یعنی OTT رو مخفف ِ کل ِ Over-the-top content دونسته بود. اما به نظرم اشتباه هست و میتونه در مورد ِ هر دو ِ «محتوایی که انتقال داده میشه» و «فناوری(=برنامه)ای که انتقال میده» بکار بره. ۵. نظرتون در مورد ِ عبارت ِ «درخت هرچه پربارتر، افتادهتر» چیه؟ نظرتون در مورد رفتار ِ بعضی سیاستمداران ِ حال ِ حاضر در «بیسواد خوندن» ِ منتقدینشون چیه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به موج چالش های شبکه های اجتماعی!+تصاویر | Admirer | 5 | 4,037 |
۲۱/مهر/۹۵ ۱۹:۵۸ آخرین ارسال: decodat |
|
| اصالت خانواده ایرانی، اسیر شبکه های اجتماعی | mahdy30na | 1 | 1,174 |
۲۰/بهمن/۹۴ ۱۳:۵۲ آخرین ارسال: MEEAAD |
|
| شخصی که می خواهد صفحه ای از قرآن را حفظ کند | قبیله منتظر | 0 | 889 |
۱۹/دی/۹۴ ۲۰:۴۵ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| وسواس های فکری و محدودیت های شخصی ساز | عبدالرحمن | 4 | 1,735 |
۱۷/آبان/۹۴ ۱۴:۰۰ آخرین ارسال: افشین |
|
| شبکه های اجتماعی و اشتباههای سرنوشتساز در آنها | mahdy30na | 2 | 1,490 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۸:۳۳ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| بررسی مشکل اعتیاد به اینترنت و شبکه های اجتماعی | جواد مخبریان | 0 | 1,003 |
۳/مرداد/۹۴ ۰:۳۲ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|

![[تصویر: blurimage.jpg]](http://s7.picofile.com/file/8237020026/blurimage.jpg)

![[تصویر: Sheklak_1_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770434/Sheklak_1_.png)
![[تصویر: OTT_Messaging_Services.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8237796426/OTT_Messaging_Services.jpg)

![[تصویر: The_book.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8237854468/The_book.jpg)
![[تصویر: OTTs.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8237854776/OTTs.jpg)
![[تصویر: social-media-book.jpg]](http://socialmedia.ir/wp-content/uploads/2015/06/social-media-book.jpg)
![[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171771884/Sheklake_Riz_6_.png)