|
"د _ حسین"
|
|
۲۳:۳۳, ۱۹/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوست داشتم بدونم همسرم اسممو تو گوشیش چی سیو کرده... .
رفتم سراغ گوشیش... فکر میکنین اسمم تو گوشی شوهرم چی بود...؟ " د _ حسین " ... !!!!!! . اسمم تو گوشی شوهرم "د _ حسین" ذخیره شده بود ...! . یه ذره ناراحت شدم...! . آخه دنبال اسمی مثه: نازم، گلم، خانومم و نازنینم میگشتم...! . تو دلم میگم: آخه چرا این اسمو گذاشته؟! نه اول اسمم "د" داره! نه فامیلیم حسینیه!!!! . یهو یاد سلام دادن همسرم میفتم! . اکثر اوقات پشت تلفن بهم میگه: "أَلْسَّلَامُ عَلَيْكَ يَا بِنْتُ ألْحُسَيْنِ(علیه السلام)" . آخه من سیده هستم! . "د - حسین" یعنی : دختر حسین علیه السلام" . قلبم میفته! چه اسم سنگینی گذاشته روم...! . گوشیمو از جیبم درمیارم! . اسم همسرم که تو گوشیم بود پاک میکنم و بجاش میذارم.... . "د - حسین" . یعنی: "داماد حسین علیه السلام ... " . . خیلی جالبه نه؟؟؟ . اشتراک اسمی من و همسرم شد . "د - حسین"... . تفاوت عاشقانه ها با هم یعنی این . . . ٠ ٠ ائمه(علیه السلام) هم گفتن و علم هم الان ثابت کرده که اسم رو انسان خیلی تاثیر میذاره... مواقعی که یه ذره از همسرم دلخورم و میخوام بهش پیامکی بدم که توش ناراحتیم نمایانگره! . با دیدن اسم "د - حسین" قلبم میگیره!!! . گاهی اشکام جاری میشه...! . به خودم میگم: . داری چیکار میکنی دختر حسین؟! میخوای با داماد حسین بد صحبت کنی؟؟؟ پیامو پاک میکنم و دیگه هیچی نمینویسم...! . آدم باید به اسمی که واسه همسرش انتخاب میکنه معتقد باشه...! . مثلا اگه اسمشو میذاره "گلم"، چرا باید کاری کنه تا گلش با حرفش پژمرده شه... ۰ ۰ ۰ ️کپی مطالب با ذکر صلوات آزاد است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |