|
شبهه؟؟؟
|
|
۱۸:۲۱, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
بی مقدمه،چند وقته گیر کردم رو سه تا سوال : 1-فکر می کنید نگاه کردن به شبکه های معاند(مثل:کلمه,وصال یا شبکه های وابسته به شیوخ اهل شیراز)برای آگاهی از افکار و عقاید این جریانات میتونه روی ناخودآگاه عقاید تاثیر گذار باشه یا نه؟ 2-اگر احیانا تاثیر پذیرفتید و یا از روی عدم آگاهی بخشی از حرفهای اونا رو حق فرض کردید(بالاخره در حرفهای هر آدمی(حتی اگه معاند یا منحرف هم باشه) یه سری حرفهای درست هستش دیگه).اونوقت می دونید باید به کی و کجا مراجعه کنید که نزینید تو خاکی؟ 3-اگه یکی مثل من بخواد حرفای این شبکه ها رو برای رد کردن منطقی و مدلل یه جای عمومی(مثل اینجا) مطرح کنه (که شاید یه سری اصلا تا حالا نشنیده باشن که اینا چی میگن)فکر می کنید سودش بیشتره یا ضررش؟ نظراتتون میتونه تو مطالبی که می خوام ارائه کنم تاثیر گذار باشه. ممنون که با دقت جواب می دین. |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۱)صبح صادق نوشته است: سلام. سوال خیلی خوبی مطرح کردید. شما بخشی از سوالتون اینه که فهمیدن افکار مخالف سودش بیشتره یا ضررش؟! خب مسلما اگر حقیقتی از این کار بدست بیاد سودش بیشتره. اگر حرف حقی وجود داشته باشه (حالا از طرف هر کی) باید شنید و پذیرفت. نمیشه گفت چون طرف مخالف منه پس گوش کردن به حرفاش ضرر داره !!!!!!!!!!! (۲۲/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۱)صبح صادق نوشته است: اونوقت می دونید باید به کی و کجا مراجعه کنید که نزینید تو خاکی؟به وجدانتون رجوع کنید. اگه حرفش برای شما و طرز فکر شما تلخ بود ولی حق بود بپذیرید.به این میگن وجدان. |
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام صبح صادق عزیز
به شرطی خوبه که در موردش تحقیق کنی. در جریان تحقیق خیلی چیزها یاد میگیری. |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۱)صبح صادق نوشته است: سلام. بستگی به نگاه شما و اینکه همنشینی با اونها به مرور میتونه اثر بخش باشه . در هر زمان اگه مطالب اونها رو شنیدین و در شما پرسشی ایجاد شد سریعا به دنبال پاسخ باشید تا نکند در شما باقی بمونه. البته مطالب شبکه های وهابی که به لطف برخی دوستان و شبکه های اسلامی داده میشه پاسخ به پرسش و شبهات شما میتونه تو مراکز پاسخگویی ارسال بشه ، در مدت زمان کمتر از 10 روز هم پاسخ رو براتون ارسال میکنن. اگه بخوایین اینجا مطرح کنید هم پیشنهاد میکنم قبلش یه سرچی بزنید و بعد اگه پاسختون تو مراکز پاسخگویی و سایتهایی همچون اسک دین و اسک قران و پرسمان نبود بیایید و مطرح کنید البته دقت کنید که : نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیمبا توجه به این موارد تصمیم با شماست. |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
قرار گرفتن جلوی شبهه نیاز به تخصص دارد و وابسته به شرایط است . کار با شبه مثل کار با تیغ جراحی است و البته ما در بسیاری از موارد جراحی که هیچ ! پانسمان زخم را هم بلد نیستیم ! با چند مثال توضیح میدهم . فرض کنید شما یک شخص مجرد باشید و از شما خواسته شود به رصد کانالهای ماهواره ای معاند بپردازید . حتی اگر شما تخصص لازم را هم در این زمینه داشته باشید این امر مناسب حال شما نیست ! برای این امر یک فرد متاهل و احیانا پا به سن گذاشته بهتر است . در مواجهه با شبه ظاهر مساله نمیتواند حق و باطل را جدا کند و حتما نیاز به بررسی لایه های زیرین است . مثلا : اگر در جایی اب گل الود و گندیده باشد به راحتی میتوان آن را تشخیص داد اما فرض کنید دو منبع اب دارید که یکی الوده به ویروس مهلک است که برای تمیز دادن پاک از نا پاک نیاز به ابزار و متخصص است ! این که کسی به شما پیشنهاد کند اب ها را خودتان امتحان کنید و اگر نمردید آب سالم است ، پیشنهاد عاقلانه ای نیست . گاهی نه تنها تشخیص از ظاهر ممکن نیست ، بلکه با بزک نا حق را بهتر جلوه هم میدهند ! قبلا کاربری اینجا سینه چاک دموکراسی و استاد اعظمشان هم سینه چاک دموکراسی از نوع آمریکایی اش در سرزمین ازادی ها بود ! در حالی که با بررسی لایه های زیرین نه تنها گند دموکراسی ادعایی ظاهر میشود بلکه اساسا در همان سرزمین ازادی ها همین نوع گندیده هم اجرا نمیشود و 200 میلیون جمعیت زیر ظلمشان هم نمیدانند که هیچ نقشی در انتخاب جناب پرزیدنت ندارند ! چون پست طولانی بشه خوانده نمیشود ادامه نمیدهم ولی آنچه می باید گفته شود ، گفته شد. |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من تقریبا اکثر کتاب های ضاله رو از هر تفکری دیدم
سایتاشونم میبینم اگر کسی ماهواره داشت اونا رو هم میبینم اگر رو کسی تاثیر داشت نباید ببینه و نشون دهنده تحقیق کمشه ولی امضاء شما نشون میده برخی از شبکه ها رو شما تاثیر بدی داشتن تاثیر بد همیشه وهابی شدن نیست |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام.
ممنون از تمام دوستان که شرکت کردند.با احترام به نظرات همه ولی فکر کنم که پاسخهای که دادید بی ربط به سوال من بود(شاید هم من سوالم رو بد طرح کردم). قسمت عمده سوال من این بود: نقل قول:دو بخش ذیل هم مخاطبش بازدیدکنندگان بودن نه خودم : نقل قول: |
|||
|
۱۴:۲۵, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۹:۴۰)عمار94 نوشته است: |
|||
|
۱۶:۴۰, ۲۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
تجربه ثابت کرده خیلی از آدمها وقتی میشینن پای این شبکه ها،
بار اول میخندن ب افکارشون بار دوم هم میخندن بار سوم هم میخندن بار چهارم فکر میکنن ک شاید درست بگه بار پنجم تایید میکنن و .... در عین حال، وقتی شما مدام ی سری حرفهایی رو بشنوید، قبح اونها براتون میریزه (مثلا فحاشی ب سنی هاو...) و کم کم براتون عادی میشه و این اصلا خوب نیست شما اگه ی هدف ِ خاص دارید، ی بازه زمانی رو در نظر بگیرید، بگید مثلا یک ماه میخوام گوش بدم، از صحبت هاشون درباره موضوع الف و ب و ج و دال تحقیق کنم و بدونم چ مغلطه هایی رو ب کار میبرن (مثلا )بعد از یک ماه بذاریدشون کنار اینکه بخواید مداوم گوش بدید اصلا خوب نیست اما در حالت کلی، هیچ وقت خودتون رو از دونستن محروم نکنین، مگر علم لاینفع همونطور ک توی دعا میخونیم : اللهمّ انّی اعوذ بک من نفسٍ لاتشبعُ و من قلبٍ لایخشَعُ و من علمٍ لاینفعُ و من صلاةٍ لاتُرفَعُ و من دعاءٍ لایُسمَعُ |
|||
|
|
۲۱:۳۴, ۲۳/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۳۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
انسان تا می تواند باید از شبهات دوری کند چرخيدن دایم بین شبهات باعث میشود طهارت روح کم شود و این یکی از نکات سیروسلوکی است برخورد به شبهات شبیه جنگ می ماند به همانطور که در جنگ به آمادگی روحی و جسمی نیاز است در مبارزه با شبهات هم به آمادگی روحی و ذهنی نیاز است بیشتر شبهات را میتوان با فلسفه اسلامی پاسخ داد به هرصورت بنده توصیه نمی کنم ولی اگر خواستید اینکار را بکنید طولانی مدت نباشد و برای امتحان مدت کوتاهی انجام دهید بازم توصیه نمی کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)