|
گفت: رأي نمي دهم !!!
|
|
۲:۰۳, ۲۳/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۴ ۲:۰۶ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
گفت: رأي نمي دهم !!!
گفتم:چرا؟ گفت: كي براي ما كار مي كنه؟ چه فايده داره؟ همشون مثل همند... گفتم: نمي خوام نصيحتت كنم، اما يه مطلب كوتاه بهت ميگم، و بقيه اش به عهده خودت باشه... گفت: باشه... گفتم: تو مي دوني فرق آدم هايي كه تو سال 61 هجري قمري و دهه اول محرم اون سال تو كربلا بودند، با آدم هايي كه تو كوفه بودند، چي بود؟ گفت: چه ربطي داره؟ چرا مثال بي ربط مي زني؟ امروز رو چه به كربلا؟ گفتم: ربط داره...مگه اون جمله معروف رو كه ميگه "كل يوم عاشوراء ، وكل أرض كربلاء" نشنيدي؟ ما آدم ها هميشه به راه خير و شر مخير هستيم و اين مربوط به يك زمان و مكان خاص نيست، آيات سوره بلد رو نخوندي كه مي گه:[/b] [b]أَلَمْ نَجْعَل لَّهُ عَيْنَيْنِ * وَلِسَانًا وَشَفَتَيْنِ * وَهَدَيْنَاهُ النَّجْدَيْنِ (بلد / ۸ الی ۱۰ ) آيا دو چشمش ندادهايم * و زبانى و دو لب * و هر دو راه [خير و شر] را بدو نموديم ... گفت: خوب... قبول.... نمي دونم فرقشون چي بود، يعني نمي دونم منظورت چيه كه بگم فرقشون چيه.... گفتم: فرقشون تو يه چيز بود، اون هم اين بود كه مردمي كه تو اون موقعيت حساس بودند، اگه تو كربلا و پشت سر امام معصوم بودند، مورد رضايت خدا و امام خودشون بودند، و اگه تو كوفه بودند، و يا مقابل امامشون، مورد رضايت شيطان و دشمنان خدا بودند... گفت: خوب الان كوفه كجاست؟ كربلا كجاست؟ امام كيه؟ دشمن كيه؟ گفتم: معلومه دوست من، كوفه يك مكان نيست، يك جبهه فكري هست و به اون طرف اطلاق مي شه كه شما با طرفداري از اون و گرايش به اون مورد رضايت شيطان و دشمن هستي؛ اما كربلا اون جبهه فكري هست كه تو همراه و همفكر امام خودت هستي و با اين جبهه به جنگ دشمنت ميري؛ امام هم كه مشخصه، هيچ زماني نيست كه از وجود امام معصوم خالي باشه و همه به اين اعتقاد داريم، حالا حكايت همون شهر كوفه است كه امام خودش در بين مردم نيست اما به نيابت از او كسي هست كه امور مسلمين رو به دست بگيره و امام نماينده اي ميان مردم داره، در اين زمان هم امام خامنه اي در اين مقام مورد تأييد امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار داره؛ دشمن هم كه معلومه، با ملاك هاي قرآن در آيات ۸۲ و 51 سوره مائده و ديگر آيات قرآن همون يهود و مسيحيت هم پيمان يهود، كه آمريكا و دوستانش هستند، مي باشد... گفت: خوب ربطشون به انتخابات چيه؟ گفتم: شايد برات زياد قابل درك نباشه و يا مهم نباشه ولي اگه خوب دقت كني مي فهمي به همين مهمي هست كه ميگم. وجه مشترك كربلا و انتخابات امروز ما حماسه بودنشه، براي همين امام خامنه اي حماسه سياسي رو به امسال اطلاق كرده، چون حماسه وقتي اتفاق بيفته، حتي سال هاي سال بعدش هم دشمن رو ناكار و ناكام مي كنه. اگر مثلاً من روز 7اسفند پاي صندوق رأي نروم و رأي ندهم، اين اتفاقات داره مي افته حتي بدون اينكه متوجه بشم. دشمن از كار من خوشحال ميشه، يعني من در جبهه فكري كوفيان هستم، به اين معني كه امام معصوم از من ناراضي هست، چون حرف نائبش رو توجه نكردم، لايق كربلا هم نيستم و نمي تونم ادعا كنم سال 61 هم كه كار خيلي حساس تر از امروز بوده، در ركاب امام خود مبارزه مي كردم، ادعاي شيعه بودن هم نمي تونم بكنم، چون همه اين ها اعتقاد شيعه هست، تو فكر كن وقتي به كوچكترين كاري كه از دستمون بر مياد، البته خيلي براي ضربه زدن به دشمن كار بزرگي هست، به سمتش نميريم و انجام نميديم، چطور مي تونيم ادعا كنيم كه منتظر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستيم؟ و گوش به فرمان او هستيم؟ دوستم ديگه جوابي نداشت بده، اما در آخر گفت: باشه حالا متقاعد شدم كه بيام و رأي سفيد بدم، فقط براي انجام وظيفه... گفتم: چرا سفيد، يعني از بين اين چند نفر يك نفر رو قبول نداري؟ گفت: من آقاي Xرو قبول داشتم كه رد صلاحيت شد، ديگه برام كسي مهم نيست... گفتم: تو نظام اسلامي رو قبول داري؟ گفت: بله كه قبول دارم... گفتم:تو به خاطر نظام رأي به آقاي X مي دادي، يا به خاطر آقاي X رأي به نظام مي دادي؟ گفت: به خاطر نظام اسلامي به آقاي Xرأي مي دادم... انتخابگفتم: خوب دوست عزيز من، همين نظام اسلامي با قوانين خودش آقاي X رو رد صلاحيت كرده، خود آقاي Xهم قبول كرده، حالا شما هنوز شخص برات مطرحه؟ هستند كساني كه نظام اسلامي تأييدشون كرده، يكي از اونا رو انتخاب كن.... گفت: راست ميگي، حق با شماست، حالا به نظرت به كي بايد رأي بدم؟ گفتم: حرف رهبر انقلاب هرگز فراموشت نشه، به كساني رأي بده كه ملاك آيه" انَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنتُمْ تُوعَدُونَ" باشن....[/b] [b] ✌✌منتظر حضورتون هستم ✌✌ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۱, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
قبول داشتن نظام مثل قبول داشتن اسلام دقیقا یک مساله ی صفر و یکی است .
مثلا یک شخص در یک لحظه ی خاص یا مسلمان است یا کافر . البته میزان این قبول داشتن یا نداشتن مساله ی صفر و یکی نیست . مخاطب ما واضحا در لحظه ی گفتگو هم نظام را قبول داشت و هم اسلام را . در این تاپیک میتوان (مخاطب) را حذف کرد و با یک شخص واقعی بحث کرد . هر کسی خواست میتواند در جایگاه (مخاطب) قرار گیرد، با فرض اینکه (اسلام و نظام ) را قبول دارد(ویژگی که از مخاطب میشناسیم) . هر اشکالی که به متن دارید را بیان کنید تا پاسخ بدهم . |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۱۱:۱۶ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آقا عمار، یه مثال برات بزنم: شما کلیت نظام رو قبول دارید، اما ممکنه انتقاداتی به دولت داشته باشید (دولت هم جزء نظامه) یا به عملکرد برخی مسئولین (اون مسئول هم جزئی از نظامه).
در میان بحث گفته شده: نقل قول:گفتم:تو به خاطر نظام رأي به آقاي X مي دادي، يا به خاطر آقاي X رأي به نظام مي دادي؟اگر مخاطب شما یک فرد واقعی بود، احتمالاً به شما میگفت که هدف از رای گیری، تحقق حکومت غیر مستقیم مردم بر مردمه. یعنی فرد به آقای X رای میده چون آقای X رو نماینده نظرات خودش می دونه. این فرد فرضی در ابتدا با همین منظق جلو میره و میگه "کی برای ما کار می کنه؟". اما بعد از اون، از بین دو گزینه ای که در اختیارش گذاشتید یکی رو انتخاب می کنه، چون اون ساخته ذهن شماست و چیزی رو میگه که شما دوست دارید. |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مخاطب ما دارای دو تا ویژگی هست (نظام و اسلام ) را قبول دارد .
کسی که نظام و اسلام را قبول دارد ، حکومت را تنها متعلق به خدا میداند و حاکمی را هم به رسمیت میشناسد که ولایتش از طرف خداوند باشد . به نظرم شما هم در جریان بحث دموکراسی ، حقیقت دوست بودید . با بررسی عقلی حکومت اقلیت و اکثریت بی اعتبار است و همچنین امکان اینکه همه با هم حکومت کنند وجود ندارد . به موضوع دموکراسی اشکالات جدی وارد است و اساسا چیزی به اسم (حکومت مردم بر مردم ) امکان بروز و موفقیت ندارد . ((حتی دیدگاهی تندتر وجود دارد که دموکراسی را سرپوشی برای کنترل گوسفندان در هرم قدرت میداند )) به هر حال چون مخاطب ما از قبل درستی (نظام و اسلام ) را پذیرفته ، از بحث عبور میکنم . مخاطب ما نماینده انتخاب نمیکند که بر خودش یا دیگران حکومت کند ، بلکه مجلسی درست میکند که در حکم بازویی برای ولایت است . طبیعتا اولین ویژگی اعضای این بازو معتقد بودن به (اسلام و نظام ) است . و اصلا هر چه ویژگی قبول (اسلام و نظام ) نزد مجلس منتخب بیشتر باشد ، این مجلس بهتر میتواند در راه ارمانهای مخاطب ما قدم بردارد . |
|||
|
۱۴:۵۶, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۱۵:۰۱ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:مخاطب ما نماینده انتخاب نمیکند که بر خودش یا دیگران حکومت کند ، بلکه مجلسی درست میکند که در حکم بازویی برای ولایت است .خب مخاطبی که چنین نظراتی داره، چرا اصلاً وارد بحث با شما شد؟ چرا اول بحث به شما گفت که رای نمیده؟ این تعریفی که از انتخابات ارائه فرمودید، فکر نمی کنم مورد تایید رهبر نیز باشد. اگر هدف از از انتخابات این بود که خود مقام رهبری بهتر می توانستند تشخیص دهند که چه کسی در حکم بازوی ایشان است. هدف از انتخابات، مشارکت دادن و تاثیر دادن نظرات مردم در حکومت است. اصلاً جمهوری به معنای حکومت مردم است. |
|||
|
۱۵:۳۶, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۴:۵۶)chiaueam نوشته است: خب مخاطبی که چنین نظراتی داره، چرا اصلاً وارد بحث با شما شد؟ چرا اول بحث به شما گفت که رای نمیده؟ چون مخاطب در معرض شبهه قرار گرفته بود ! قبول دارید که دشمن بیکار ننشته و اساسی در حال کار است . هدف از انتخابات حتما مشارکت دادن مردم در سرنوشت خود و کشور است اما همین نمایندگان صلاحیت خود را از شورای نگهبان دریافت کرده اند و مورد تایید رهبر هم هستند و به زبانی وظیفه ی (انتخاب اصلح ) بر عهده ی مردم است . ضمنا واژه ی جمهوری با واژه ی جمهوری اسلامی تفاوت های بنیادینی دارد . قبلا هم عرض کردم جمهوری (با پشتوانه ی سکولاری) که معمولا مراد حکومت اکثریت بر کل است بی اعتبار است . |
|||
|
۱۶:۴۷, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بنده خودم شاهد این هستم
که البته چند نفری که تو مجلس بودند و برای این دولت که دست نشانده آقایان خاتمی و هاشمی و... هستند نمیخواهند توی مجلس بدون افراد مطمئن خودشون باشند من نمیدونم مگه شورای نگهبان با این همه قوانینی که داره چرا با ابراد خاطی به درستی رفتار نمیکنه نماینده همین دوره که داره تمام میشه تو شهر ما 54 مورد از اختلاص و... داره چرا شورای نگهبان تو ثبت نامی اول رد صلاحیت کردی ن ایشون رو ولی ایشون با مراجعت به... افرادی دوباره تایید شدند شورای نگهبان بعد از ولایت فقیه ستون این کشور هستند مرا برخورد نمیشه چرا روزنه های ورود رو زیر نظر نمیگیرند طرف 2ملیارد پول داده تا دوباره تایید بشه چرا و برای چه؟ بنده شورای نگهبان رو قبول وارم و سخنم با افرادی خواصی هستند که تو این سیستم وارد شدند و دارند پرونده عده ای رو پاکسازی میکنند اللهم عجل لولیک الفرج به امید ظهور آقای خوبیها و حکومت ناب محمدی |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۱۷:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۴/بهمن/۹۴ ۱۶:۴۷)قبیله منتظر نوشته است: بنده خودم شاهد این هستمشایعه و شایعه ساز زیاد است برادر! همه چیز سرجا و خوب نیست. بد و وحشتناک هم نیست. به هر حال در این مورد شورای نگهبان وظیفه دارد که رسیدگی کند و وکیل ملت در تایید ها هستند. همه تایید صلاحیت شده ها خوب نیستند همه رد صلاحیت شده ها هم بد نیستند. یک ملاکهایی رو شورای نگهبان لحاظ میکنه. طبیعتا ممکنه اشتباه بشه... شورای نگهبانی ها هم نمیتونن همه جوانب رو بسنجند طبیعتا انسان هستند! ولی وکیل هستند همونطور که عرض کردم. صحبت امام راجع به شورا رو مطالعه بفرمایید... این مطلبی هم که در مورد دو میلیارد گفتید هم به شایعه نزدیک هست. نمیشه اینطوری قبول کرد که چنین شده. جو برچسب زنی هم که حاکم هست... طبیعتا شما و همولایتی هاتون به مورد اختلاسگر رای ندید، رای نمیاره
|
|||
|
۱۸:۵۳, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
متاسفانه و متاسفانه منطقه که بنده زندگی می کنم
قوم گرا هستند حرفم درباره مبلغ پول صحیح هست |
|||
|
۲۰:۴۰, ۲۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
درود
یه توصیه ی برادرانه در رابطه با رای دادن بکنم وقتی که شما به کاندیداهای مورد نظرتون رای دادید ولی باز هم جای خالی برگه تون برای رای دادن داشت،سعی کنید از بین کاندیداهای باقی مونده بین کاندیدای بد و بدتر یکی رو انتخاب کنید،تا مطمئن بشید اون بدتره سر کار نیاد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |