کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدر توبه هایتان را بدونید...
۱۱:۵۵, ۲۴/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۴ ۱۱:۵۷ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
جوانی باتیپ خاصی نزد آیت الله بهجت نشستند و از ایشان سوال کردند و همراه آقا حرکت کردند. و به منزل آقا رفتند. جوان بعد از مدتی بیرون آمد. از جوان سوال کردند که از آیت الله بهجت چه می پرسیدی،ایشان گفت: من به آقا می گفتم که معتاد به نگاه حرام هستم و آقا می فرمود :توبه کن . ولی من می گفتم: نمی توانم و این جملات تکرار شد. آقا فرمود: اگر نمی توانی گناه را ترک کنی، استغفار را ترک نکن (منبع: yaransaleh.shblog.ir)
بارها برای ما اتفاق افتاده که توبه میکنیم ولی خیلی زود توبه میشکنیم و باز دوباره پشیمون میشم و توبه میکنیم ولی بعد یک مدت دوباره توبه مون رو میشکنیم و باز مجددا پشیمون میشیم و توبه میکنیم و همین جور ادامه پیدا میکنه...
تو این جریانات اگر بخواهیم فریب شیطون رو نخوریم باید دو تا دید داشته باشیم اول دید قبل از گناه و دومی دید بعد از گناه...
قبل از گناه باید به عذاب خدا، به زشتی و بدی کارمون دقت کنیم و فکر کنیم و بعد از گناه باید به رحمت خدا و یک نکته توجه کنیم:
نکته ای که من بهش رسیدم و قبلا اصلا بهش فکر نکرده بودم و یادم نمیاد برام اتفاق افتاده باشه...
بعد از توبه های مکرر به یک چیز مادی وابسته شدم که نمیتونستم توبه کنم! خیلی عجیب بود! با وجود اینکه میدونستم کارم اشتباه هست ولی به خاطر وابستگی به اون چیز نمیتونستم توبه کنم! اصلا دلم نمیخواست توبه کنم! با خودم فکر کردم گفتم خدایا من چه بلایی سرم اومده!
یاد حرف هایی افتادم که از لحظه مرگ بعضی ها شنیده بودم... لحظه مرگی که وقتی شیطون میاد و اون چیزی رو که تو دوست داری جلوی چشمات میاره و نمیذاره آدم مسلمون از دنیا بره!!!
اونجا بود که همین یاد مرگ منو نجاتم داد ولی همچنان محتاج دعای شما دوستان هستم...
خواستم بگم قدر این توبه هایمون رو بدونیم! یعنی یعنی قدردان خدا باشیم که باز میتونیم توبه کنیم و خدا لیاقت توبه بهمون میده و شاید بعدا این لیاقت رو پیدا نکنیم!!!
همچنین فهمیدم دلبستگی های مادی، آرزوهای و هدف های مادی و بدتر از همه آرزو ها و هدف های گناه دار آدم رو بیچاره میکنه و شاید هم باعث باشه آدم کافر از دنیا بره و در جهنم جاویدان بمونه!!!
و فکر کنم بهترین درمان همین یاد مرگ باشه و از یاد مرگ غافل نشیم و از خودمون بپرسیم آیا اگر الان عزرائیل سراغمون بیاد میتونیم از همه چیز دل بکنیم؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، آفتاب ، افشین ، قلب ، عبدالرحمن ، ممرضا ، Hadiss313 ، انتصـار ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا