|
خود شناسی
|
|
۱۱:۴۸, ۲۶/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۵ ۱۱:۵۰ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ابتدا توجه شما رو به این احادیث جلب می کنم: امام رضا عليه السلام : أفضَلُ العَقلِ مَعرِفَةُ الإنسانِ نَفسَهُ . امام على عليه السلام :برترين [مرحله] خرد، خود شناسى انسان است. مَن جَهِلَ نَفسَهُ كانَ بِغَيرِ نَفسِهِ أجهَلَ . كسى كه خود را نشناسد، ديگرى را كمتر مى شناسد لا تَجهَلْ نَفسَكَ ؛ فإنَّ الجاهِلَ مَعرِفَةَ نَفسِهِ جاهِلٌ بِكُلِّ شَيء . به خويشتن ناآگاه مباش؛ زيرا كسى كه خود را نشناسد، هيچ چيز را نمى شناسد. احادیث بسیار جالب و عجیبی هستند. در قرآن کریم ما سه جور نفس داریم: 1_ نفس اماره 2_ نفس لوامه 3_ نفس مطمئنه خب همتون این سه جور نفس رو میشناسید و نیاز به توضیح ندار توی رواشناسی هم به این سه نفس رسیدن والد عیب جو،کودک و انسان بالغ که به ترتیب میشه نفس لوامه نفس اماره و نفس مطمئنه و درباره ی مغز هم همین جور مغز خزنده ، مغز پستاندار و مغز پریمات(یا مغز خزنده ، مغز عاطفی و مغز منطقی) خب حالا سوال من اینه من کیم؟؟؟؟!!! آیا من یکی از این سه نفس هستم؟!!!!! یا یه چیزی که با این سه نفس سر و کار داره؟!!!!!! خود یعنی چی؟؟؟!!!!! وقتی من میگم من یعنی کی؟؟؟؟!!!!!!! فکر کنم دیونه شدم ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |