|
معده باهوش و مواد بی خاصیت!
|
|
۱۲:۱۹, ۲۸/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۴ ۱۲:۲۲ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() کوچیک بودم فکر میکردم آدم وقتی از خوردن سیر میشه که معده آدم پر بشه، یعنی لزوما سیر شدن به معنای پر شدن معده هست ولی بعد ها فهمیدم که این اشتباه هست...توجه کردید چقدر بدن ما باهوش هست؟ مثلا به جای غذا هر چقد هم میوه و یا چیزهای دیگه بخوریم با وجود اینکه معده مون پر هست ولی احساس گرسنگی داریم! از اینجا میفهمیم که سیر شدن به معنای صرفا پر شدن معده نیست... توجه کردید بعضی موقع ها یه غذایی رو هر چقدر میخوریم سیر نمیشیم! ! یا خیلی دیر سیر میشیم و فکر میکنیم به خاطر اینه که غذا خیلی خوشمزه هست به خاطر همون سیر نمیشیم! و همین غذاها باعث میشه شکممون بزرگ بشه!![]() حالا متوجه شدم تا زمانی که به بدن مواد مورد نیازش نرسه اون احساس سیری هم به دست نمیاد و علت سیر نشدن ما اینه که اون مواد غذایی که داریم میخوریم یا بی خاصیت هستند و یا موادی دارند که انسان رو دچار گرسنگی کاذب میکنند که این دسته دوم مربوط به مواد شیمیایی و کارخونه ای مثل نوشابه هستند و که در بحثم نیست و کاری بهش ندارم. من یه مدتی به غذاهایی که میخوردم توجه کردم و دیدم بعضی غذا ها دیر آدم رو سیر میکنند! مثلا ماکارونی! شاید دوستان توجه کرده باشید بعضی جاها برنج میخورید همینجوریه! مثل برنج های سربازی بعضی جاها! میدونید چرا؟؟ چون برنج ها رو مثلا از شب قبل یا چند ساعت خیس میکنند و میذارن تو آب!!! و بعد از اون هم برنج رو تو آب می جوشنند... یعنی عملا خاصیت بی خاصیت.. میشه مثل پفک! متاسفانه اگه یه سرچ بزنی تو اینترنت میبینید که خیلی ها اینکار رو میکنند! حالا همین برنج رو بیار 3 تا بشقاب بخور اگه سیر شدی! در کنارش یک بشقاب کته بخور! هنوز نصف نکردی سیر شدی! توجه کردید اکثر یا تمام فست فود ها همینطور هستند؟ آدم سیر نمیشه! و توجه کردید اکثر یا تمام مواد مقوی مثل گردو، آجیل، روغن زرد، کره و .... خیل زود آدم رو سیر میکنند... اینجاست که میفهمیم معده ما خیلی باهوشه! حالا خوردن مواد بی خاصیت چه تاثیرهای منفی داره من نمیدونم ولی قطعا باعث پرخوری، بزرگ شدن شکم و تاثیرهای زیاد پرخوری و... می شود... موفق باشید
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۷, ۳۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام بر عزیزان بزرگوار
با قطعیت بهتون میگم عمدا و با هوشیاری کامل مواد غذایی بی خاصیت بین ملت ایران و جهان بخصوص بچه ها و نوجوانان پخش میشه عمدا با آگاهی فقط ی گروه مزدور ناآگاه فقط برای سود بهشون کمک میکنن. تبلیغات تلویزیون و رادیو و روزنامه هارو مگه ندیدین... غیر از این مارو از طب سنتی و طب سوزنی وطب بر اساس مزاج دور نگه داشتن تا میلیاردها دلار پول به جیب بزنن. عمدا... این آمارو توی اینترنت جستجو کنین: پردرامد ترین تجارتهای جهان کثیف سرمایه داری 1_ دارو 2_ قهوه 3_ سکس 4_ اسلحه 5_نفت دقت فرمودین عزیزان هیچ فکر کردین چرا هر آیه ای از قرآن مجید و میخونین باید با (اعوذ و بالله من الشیطان الرجیم) پناه میبرم به خداوند از شر شیطان رانده شده شروع کنیم. ("ملت شریف ایران برادران خواهران عزیز بیدار باشید..." معلم شهید دکتر بهشتی) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برنج ایرانی و معده درد! | وحید110 | 30 | 17,796 |
۱۷/اسفند/۹۲ ۲:۰۷ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| پنج خاصیت نهفته در غذا های تند | neda1990 | 0 | 973 |
۱۳/اسفند/۹۲ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: neda1990 |
|
| معده و بیماری های آن از دیدگاه ابو علی سینا | chekel | 0 | 1,545 |
۲۱/دی/۹۲ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: chekel |
|

فکر میکردم آدم وقتی از خوردن سیر میشه که معده آدم پر بشه، یعنی لزوما سیر شدن به معنای پر شدن معده هست ولی بعد ها فهمیدم که این اشتباه هست...
! یا خیلی دیر سیر میشیم و فکر میکنیم به خاطر اینه که غذا خیلی خوشمزه هست به خاطر همون سیر نمیشیم! و همین غذاها باعث میشه شکممون بزرگ بشه!