|
گپ و گفتی در باره حقوق بشر و اعلامیه های مربوطه
|
|
۱۷:۵۴, ۲/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ با سلام و عرض ادب حدمت همه کاربران و محققین تالار بیداری اندیشه ، همان کسانى که سخنان را مىشنوند و از نيکوترين آنها پيروى مى کنند؛ آنان کسانى هستند که خدا هدايتشان کرده، و آنها خردمندانند. زمر 18 یک موضوع به پیشنهاد بنده و خانم پارمیس ایجاد شده که امیدوارم توش بتونیم حداقل به یکسری نقاط مشترکی که با همکاری و گرداوری داده هایی که توسط همکاران خواهد بود به نتایجی برسیم و نتیجه گیری اصلی به عهده خواننده و وجدان طرفین هست . اینارو گفتم تا همکاران و خواننده مجترم این رو تصور نکنن که هرچی من و یا خانم پارمیس و یا دیگر دوستانی که تو بحث میگن حتما همون هست ، خیر تو بحث ممکنه مطالبی پرده ازش برداشته بشه و باعث روشنگری و تغییر نگاه بشه . چند نکته رو پیشنهاد یکنم که بهش دقت بشه و تا جایی که امکانش هست انجام بشه. نمیگم قوانیناین بحث ، بلکه موارد پیشنهادی و اگه نیاز دیدین و پیشنهادی داشتین بگین تا بحث رو آغار کنیم.
پ.ن :توهین به مقدسات و تفکر و عقیده ممنوع و در صورت رویت و یا گزارش موردی از توهین و افترا و هرگونه تحقیر طرف بحث برخورد جدی میشه . ضمیمه : اعلاميه جهانی حقوق بشر (تاریخ الحاق ایران: 1948) در وبگاه مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۱۶, ۱۷/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام.
خانم پارمیش و دیگر دوستان ، این بحث رو رها کردین؟منتظر بودم اگه حرفی هست بگین ولی باز هم مثل بقیه مباحث رها کردین و از ادامش انصراف دادین ، این یعنی نقد بر کلام شما وارد بود و پذیرفتین ، یا اینکه سخنی برخلاف این ندارین و با دونستن اینها نگاهتون عوض شد و یا اینکه کلا از بحث کردن رو گردان شدین. |
|||
|
۱۷:۲۸, ۲۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۴ ۵:۳۳)عمار94 نوشته است: جالبه ! چرچیل از یک طرف داشت اتفاقات جنگ جهانی دوم را رهبری میکرد و از طرفی هم مشغول تدوین اعلامیه ی حقوق بشر بود ! من هنوز منتظر جواب کاربران علاقه مند به اعلامیه ی حقوق بشر هستم . موضوع اصلی (بحث بیخودی یا مسائل مشابه ... ) نیست ، بلکه حقیقتا به دنبال دانستن نظرات مختلف هستم . 2 سوال جدید دیگر هم برایم مطرح شده نقل قول: 1.آیا اعلامیه ی حقوق بشر مخالف وجود نهاد خانواده است و مسائلی که در نتیجه ی پایبند بودن به نهاد خانواده به وجود می اید را نقض حقوق بشر میداند؟ نقل قول: 2.آیا اگر مطمئن شدیم که اعلامیه ی حقوق بشر درست نیست یا کامل نیست یا مغرضانه است ،اعتبار حکومت هایی که بر مبنای این اعلامیه شکل گرفته اند زیر سوال میرود؟ |
|||
|
۲۱:۱۷, ۲۰/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۴ ۲۲:۰۱ توسط imaneavare_59.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
باسلام
نمیدونم چرا ملطفت نمیشین که این ی بازیه. نه اینکه همه آدما توی سازمانهای بین المللی یا شرکتها چند ملیتی و... بدن و میخوان بشریت و نابود کنن ، نه! ولی بدونین کلیت همشون فریبه و قانونی کردن برده داری جنایت آدم کشی و... میدونین میان ی سازمان جهانی مثل سازمان ملل و درست میکنن که طبق قانون آدم بکشن و جنایت کنن همه هم براشون کف بزننو هورا بکشن. درست؟ خدود 60 ساله سازمان ملل و شورای امنیت داریم چه قدر جنگ کشتار و اشغال کشورهای بی دفاع و مظلوم کم شده؟ هر کشوری که منابعی داره موردهجوم قرار میگیره و هر مقاومتی به شدت سرکوب میشه. راه نجات بشریت تشکیل سازمان صدور اعلامیه و این مزخرفات نیست. (دکتر جرج جرداق مسیحی: کجایند نویسندگندان حقوق بشر که حقوق بشر را در عمل بفهمند نه در اعلامیه و ختبه و مراسم و سازمان ملل و یونسکو ... که همه دروغ.) باسلام نمیدونم چرا ملطفت نمیشین که این ی بازیه. نه اینکه همه آدما توی سازمانهای بین المللی یا شرکتها چند ملیتی و... بدن و میخوان بشریت و نابود کنن ، نه! ولی بدونین کلیت همشون فریبه و قانونی کردن برده داری جنایت آدم کشی و... میدونین میان ی سازمان جهانی مثل سازمان ملل و درست میکنن که طبق قانون آدم بکشن و جنایت کنن همه هم براشون کف بزننو هورا بکشن. درست؟ خدود 60 ساله سازمان ملل و شورای امنیت داریم چه قدر جنگ کشتار و اشغال کشورهای بی دفاع و مظلوم کم شده؟ هر کشوری که منابعی داره موردهجوم قرار میگیره و هر مقاومتی به شدت سرکوب میشه. راه نجات بشریت تشکیل سازمان صدور اعلامیه و این مزخرفات نیست. (دکتر جرج جرداق مسیحی: کجایند نویسندگندان حقوق بشر که حقوق بشر را در عمل بفهمند نه در اعلامیه و ختبه و مراسم و سازمان ملل و یونسکو ... که همه دروغ.) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |